Selammmsss ✌️
Sebep söylemeden, sizden ayrılmak istediğini söyleyen sevgiliye tepkiniz ne olur?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Selammmsss ✌️
Sebep söylemeden, sizden ayrılmak istediğini söyleyen sevgiliye tepkiniz ne olur?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Selamlar,
Bilemiyorum, illaki mantıklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Benim için çok derin bir insansa sebep ararım. Mantıklı bir cevap beklerim. Uğraşırım onu kazanmak için.
Oké canim bye! Olur. Sorgulamam bile. Niye diye sormam. Vardir bir sebebi. Sevgisi bitmistir. Huylarim gicik ediyordur falan filan. Ben hep ayrilirken cat cat cat sebebini soyledim. Soru isaretiyle kalmasin kalipta benimle ugrasmasin diye ama ise yaramadi tabi. Aslinda ayrilirken sirf o gecen zamana bile saygidan aciklama yapmak gerekir. Kirmadan, dokmeden. Ama erkekler ayrilma kararini pek sindiremeyip cirkeflesiyorlar. Kufurler havada ucuyor tabi. Senin ayrilma sebebin ne olursa olsun sacma geliyor. Demiyor ki haa tamam sebebi buymus. Bitmis birseyler…
"Sebepsiz ayrılık olmaz, sevgilim. "derim Müslüm Gürses gibi. Kendime haksızlık edilmiş gibi görürüm ve üstüne gidebilirim. Yani ayrılsın. Sıkıntı değil ama niye kısmını bilmeye hakkım var. Çocuk muyuz? Oyun mu oynuyoruz? Eğer ki oyun yaşını geçememiş, içinde bir çocuk yatan biriyse ona doğum gününde oyuncak bir bebek alıp adresine yollarım. Bir de not düşerim." Belli ki oyun yaşını geçememişsin. Ailenin alamamış olduğu oyuncağı sana yeni yaşında ben hediye ediyoruma. Sana iyi oyunlar." yazarım.
Ediyorum *
:D

Kesinlikle böyle olur. Hiç tereddüt etmem.
Bu görseli hatırlıyorum ya ben :D
Efsane bir görsel. Herşeye uyuyor 🤣
valla öyle :D
Cevap
53Cevap
Sebep anlatmıyorsa sormam.
Zaten sebebinin de çok önemi kalmaz o saatten sonra.
Aynı yerden bakmıyorsak zaten durmasın.
Keyfi bilir...
Yapacak bir şey yok yol orada gider. Ama merak ederim ve bu bilinmezlik beni yer bitirir. Nedenini bilmek isterim.
Önce gülerim, sonra engeli basarım. Kimseyle uğraşamam. Biri gider, biri gelir.
'Peki' derim. Ayrılmak istiyorsa fazla söze gerek yok.
Oki bebük derim ne diyim thank you next😂
shsjs 🥳🥳 kötüsü gitsin ki, daha iyisine yer açılsın hee miii 😃
Evet daha kaslı daha acımasız daha egolu daha pug daha buldog daha esmer daha komik daha patavatsız daha sinirli daha tavuk dürüm aşığı birine yer açılsın jxjxjxjx pls thanks next🤣🤣🤣🤣
Güle güle derim
Sebebini öğrenirim yoksa cıgerını alırım.
Tabı ayrılmak isteyene, ilişkimizede bağlı
Öyle bir ilişki yaşiyorsak uzatmam. Kendi bilir.
Ciddi bir ilişki varsa ve sebepsiz yere ayrılmak istiyorsa, saten ozaman bir başkası vardır. Ağzına ederim, sonra bir güzel boş ver ederim
yani üstelemem neticede benimle olmak istemiyorsa zorla hayatımda tutacak değilim ancak bir nedeni vardır bunun en sonunda ortaya çıkacaktır..
Sebep bile belirtmeye insana söyleyecek bir sözde olmamalı değmez. Bu arada kullandığın resim çok güzel ne güzel. sarilmis...
Görsel = hayal
O saatten sonra her şey bahanedir. Bilmek istemem ayrılsın. Sevildiği yerde durmak istemeyen, sqildiği yere gitsin.
Oha oha :D hshssh
Öyle öyle buna ben de dahilim.
aaa bu hala karamsar :D hala negatif piüüüh
Düzelicez be
arada hiç bir problem yoksa sorarım , neden? seni kıracak üzecek bişeyler mi yaptım?
İyi niyetli şey seni 🥹
ne bilim sorarım işte 🥺
Oy ponçikim 🥲
😌❤️😘😘😘 ponçik dansı 💃😁
"Giderken dışarıdakilere seslen sırada ki gelsin" derim.
Terbiyesiz shssjsh 😅
Sebep göstermeden ayrılmak çok terbiyeli bir davranış çünkü 😀
Tek terbiyesiz ben oluyorum :)
Terbiyesize terbiyesizlikle mi cevap verilir 😅
İnsan yaşattığını, yaşamadan ölmesin 😀benimkisi bir nevi ilahi görev 😀😀
Neyse, dur not ettim itiraf edeyim, lazım olur falan shdhs
😀😀Lazım olursa çekinmeden kullan
Hıı ondan not ettim zaten 😌
😀😀
Söylemek zorunda çünkü söylemeden ortada bıraktığında insan kendini suçlu görüyor. En azından sebep neyse söylesin, kendimde suç görmüyorsam vicdanım rahat uzak kalabileyim. Veya tam tersi suçluysam da telafi edebilmem için imkan olsun.
Sebepsizliğiyle baş başa bırakırdım. Sebep söylemeden ayrılmak küçük çocuk davranışıdır. Sonuç olarak o kadar vakit geçirilmiş, yaşanmışlıklar var en azından insan karşıya sebebini layık görür söyler.
Sebep vardır ve genelde başkasıdır!!
yolu açık olsun
Allah’ın cezaları 😅
Ayrılacak kadınla yola çıkmam bir kere.. Öyle bir şey yok.. Bu yaştan sonra evcilik mi oynayacağız o olmadı ona git o olmadı diğerine hayat bitiyor..
Sevgime/Aşkıma saygımdan alçak gönüllü davranıp, birkaç kez neden ayrılmak istediğini ve yanıt alamazsam da birkaç kez ayrılma nedenini neden söylemediğini sorup yoluma bakmak
Blöf ya da gerçek mühim değil, karşı taraf istemiyorsa kestirip atmakta fayda var. Yapılan fedakarlıklar görmezden geliniyorsa uzatmanın bir alemi yoktur. esas mesele sonra geri dönmek isterse? Olmayan sevgili varmış gibi yapılır kapı yüzüne çarpılır.
Sebebini öğrenmeye çalışırım ama bahanelere sığındığını hissedersem de uzatmam. Belli ki içinde bir şeyler bitmiş der kapatırım konuyu. Kimse için dil dökecek savaşacak zamanımda değilim artık.
Merak ederim. En azından bana bir sebep söyleyip gitmesini tercih ederim. Ama oldu ki söylememekte ısrarcı. Kendisi bilir. Üsteleyemem o saatten sonra.
En nefret ettiğim durum. Hiç bir şey demeden ilişkisini kesen insanlarda dahil. Hiç biriyle konuşmam daha tek kelime.. benim için bitmiştir. Sebebi olmayanın hayatımda yeride yok
ayrılmak istiyorsa sebep söylese ne olur söylemese ne olur sonunda seni bırakıp gitmeyecek mi?
sebepsiz bir şey olmaz
mutlaka sebebi vardır ama geçerli değildir bu yüzden de söyleyemiyordur
hiç çekilmez bir durum tam ergen işi
Sen hiç birseyin sebebi yok sanırsın ama aslında pek çok sebebi vardır bellimi olur belkide kuyruk acıları vardır kaçmak için
Çok değer veriyorsam eğer sorgularım sebebini uğraşırım onun için çabalarım kimse sebepsiz gitmez ilaki vardır bir şey
Sebepsizce ayrılmak istiyorsa nedenini sorarım ama illa da ayrılmak istiyorsa başkasını bulmuştur ç@lak😀
Bana bir açıklamayı bile çok gören sevgiliye 2 kelam ederek kendimi yoramam. Varsın gitsin yoluna.
Ayrılmak istiyorsa kafasında bir şeyleri bitirmiştir zaten, neden diye sormam. Yolu bahtı açık olsun.
Bunu çok yaşadım o yüzden.. Aa tabi ki ya derim. Bende hep bu günü bekliyordum zaten. Çok teşekkür ederim der giderim. 😃
İnadına sebep sorarım 1 kez baktım. Yoksa içimde kalır desin ya da demesin her türlü bir daha muhattap olmayacağımı anlar ve engellerim.
yol var gidersen , çay var içersen.
kendimce mode : under my in dick kasımpaşa
Ayrılmak istemesi yeterli bir sebep olarak kabul edilir
Aklı bende olmayanın varlığının olması bir şey ifade etmez. * sene yazmam görüşmem uğurlar olsun
Didiklemem zaten söylemiyorsa ya maksadı vardır veya hic sevmemiştir Hic uğraşmam
Konuşmak için çaba sarfederim bi açıklamayı hakediyordum sonuçta
Sebep söylemiyorsa illa ki biri vardır. Zorla yanımda tutamam kimseyi
Muhakkak ne için gittiğini öğrenirim, ona göre tepki veririm🙄
Ben şu an için böyle bir şey düşünmüyorum.😂
Bilinmezlikten hiç hoşlanmam. Yinede cehenneme kadar yolu var😆
Güle güle derim bende bugünü bekliyordum der susarım
Tamam derim sessiz sedasız giden birine neden diye sormam
Ayrılmak istedikten sonra sebebin çok bi önemi yok benim için o zaten kafasına koymuş
O şekilde gidiyorsa zaten sevmemiştir.. kestirme yolu gösterirdim..
Çok kızarım fena ofkelenirim. Asla bir daha merhabami bile goremez. Beni hiçe saymis olur.
Benden ayrılmak isteyenden ben çoktan ayrılmak istiyorumdur
Sebebi bellidir istemiyordur bendede bitmiştir zaten yoluna gider bukadar basit
Naisl yanii bu yazılar foto ennyakin arkadadmı
Söylemesi gerekir, basit de olsa saçma da olsa sıkılmış da olsa. Belirsizlik değersizliktir
Sebepsiz ayrılık olmaz illa ki bir şeyler tetiklemiştir ve sebep oluşmuştur bana göre.
Sebep söyleyemiyorsa korkaktır ve aslında o sebep bir başkasıdır. %100
Çok seviyorsam elbette üzülürüm ama yapacak bir şeyim olmaz.
İnsan kendini sorguluyor kendinde hata arıyor acikcasi bu da direkt kendinize ruh sağlığınıza zarar vermenize yok açıyor
Kendince geçerli sebepleri vardır diye düşünür, üzerine düşünmem..
Ben yaptım sebepsiz ayrıldım evlenmek üzereydik ama gerçek yüzünü öğrendim ailesinin de kendisinin de o yüzden fazla üzülme bırak gidiyorsa gitsin veya da git..
Bırakmam, o sebebi bana ispatlayacak beni o sebebe inandıracak 😏😀
Var yolu açık olsun 😅
sebebini öğrenmek isterim, sonrada bye derim
Son derece medeni biri olduğum için saygı duyarım ve bensizliğe uğurlarım
sebep sorsam saçmalar terler sıkılır en iyisi kendi sebebiyle uğurlamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?