Sevgilimin arabasını çarptım hiç takmadı bile gerçekten seviyor mu beni?

Arkadaşlar sevgilimle ben aynı üni.deyiz.Cuma günü başka bir şehire gitti havaalanına ben bıraktım arabayı da bana bıraktı. Arabası çok güzeldi yanlız hep böyle sedan lüks araçlara ilgim olmuştur hatchbacklerden nefret ediyorum.Tabi hep onun arabasını kullandım dün akşam sitenin garajına girerken sağ kapıyı büyük ve uzun demirli beton bir duvara çarptım ki bide gaza basmışım sağ kapı yamuldu önden arkaya doğru içine göçtü yani ben çok korktm tabi duvarında bir kısmını yıkmışım (duvarda oyulmuş hafiften yani.) ki ne biçim ses çıktı zaten.Ben yaptırıyım diye düşündüm ama hem zaman yoktu çıkmazdı servisten hem de parçaları çok pahalıdır diye düşündüm bu sabah büyük bir korkuyla aradım.Arabayı sormadı bile Sana bişey oldu mu dedi yok dedim kapı içine göçtü dedim tamam bişey olmaz al bin gez ondan bişey olmaz gelince yaptırırım ben bekle duvarı da yaptırırım gelince dedi.Sallamadı bile.Bir erkek için arabasının çok değerli olduğunu duymuştum peki erkekeler bir kıza bunu dediğinizde okıza gerçekten aşık mısınızdır ? Çok seviyor musunuzdur ?
Sevgilimin arabasını çarptım hiç takmadı bile gerçekten seviyor mu beni?