Hangisini hissedersiniz ilk olarak?
Cinsel istek
Sadece hoşlanma duygusu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BBGizzy sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şöyle söyliyim aslında çoğu erkeğin hissettiği ulaşılmaz düşüncesidir sonra cinsellik gelir sonra da duygusallık ama şimdiki erkekler direk bir kadına baktığı zaman hemen cinsellik düşünüyor bu da normal bir hareket değil tabiki günümüz şartlarında hani yapılan ilkell çağlardan kalma bir hareket sonuçta ilkel çağlarda adam bir kadını gördüğünde ilk poposuna bakar sonra göğüsüne sonra tipine bakardı çünkü ilkel çağda ki adamların düşüncesi bu kadın bana iyi çocuk yapar mı evime sahip çıkabilir mi düşüncesi vardı ama günümüz şartlarında ki erkekler de doğurganlığı bırak sadece içeriyi merak ediyorlar bir arkadaşa bakıp çıkar dercesinde yaptıkları cinsellik de 10 dakika sonra bitiyor ve iki taraf da unutuyor bana göre bu konular hem derin hemde akılda kalması gerekli o yüzden kadının düşünce yapısına bakarak değerlendirme yapan birisiyim ama sorunda dediğim gibi ulaşılmaz şıkkı olsaydı onu da işaretleyen çok kişi olurdu
Kalp hızlı hızlı atıyor insanın :) Sarılma öpme isteği geliyor. Onla konuşup sohbet etmek istiyorsun. Bu gördüğün zaman için geçerli. Daha sonra ona hayranlık oluşuyor içinde o senin bir parçan sen onun bir parçası ol istiyorsun filan tabi bu otobüste gördüğün bir kız için değilde adını duyduğun veya aynı masada oturduğun arkadaşın yanında gelen kız olabilir mesela :) İlk gördüğünde gülümsüyorsun gine birşey yapamazsın şaşırıp kalırsın.
Hoşlanmak sadece güzel olduğu için mi? Tanımadığım ve hoşlanmadığım bir insan bende cinsel istek uyandırıyorsa bir yerlerde problemim olduğunu düşünür onu ararım
Her güzel kız gördüğümüzde bişey hissedeceksek işimiz var
Bişey yapmam bakar geçerim. Foto isyanı simgeler, sapık değiliz.
Bazen diyorum ki neden bu kadar güzel olmak zorunda mıydın neden insanlar standart değil ama bu haksızlık gibi düşünceler geliyor ama sadece güzel kızları görünce yakışıklı erkek görünce hiçbir şey gelmiyor aklıma gerçi onları fark etmiyorum bile
Bu da seni reddeder, bakmayı kes diyor benim beynim. :)
Hedefe güdümlü füze gibi kitleniyorum. amma ve lakin radara yakalaniyorum. oyle kızları hiç boş bırakmıyorlar. keşke biraksalar bide biz Feth etsek.
hoşlanma ve cinsel istek karısık
Çavuş hazır ola geçiyor
kalbim yerinden çıkıcak mış gibi oluyo
bu ne demek şimdi
Eğer hoşlandıysam gider konuşurum genelde
Süzerim beğenirim hoşuma gider
Nutkum da tutulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar