9 ayÇok güzel maşallah diyorum iş yerinde güzel kızlar var görünce ne kadar güzel diyorum maşallah diyorum kendimi pek sevmem ama onlar adına seviniyorum gerçekten
14 Yorumla- 9 ay
Kıskanmam ya şükür öyle bir huyum yok
- 9 ay
Bu huyumu bende seviyorum 😆
En İyi Cevaplar
9 ayHayatımda iki tane kadın gördüm, birini yeşilyurt polat otelde bir diğerini geçtiğimiz hafta beşiktaşta, yok böyle kadınlar, karşılıklı geç bir birinizi seyredin, giyim, bakım, saçlar, ayakkabı, vücut, yüz aman Allahım parlıyor Dediğim içimden şey ise aman Yarabbim bu nasıl bir güzellikti böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBen bir şey diyemeden eriyorum bazen toplu ulaşımda sağımda solumda önümde birbirinden güzel kızlar oluyor ne tarafa bakacağımı şaşırıyorum bu yüzden tek eşlilik zor ya ben hep bekar olup genç kızların sevgilisi olarak kalmak isterdim ama sadece düşüncede lütfen linç etmeyin 😊😊
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayNeden ama bende bunu istemiyorum hergün için için eriyerek gidip geliyorum zaten birde sen vurma 😃
s 9 ayBayhan şarkıları aklıma geliyor direkt.
Zaman duruyor gibi.
Şaka bir yana öyle dış görünüşten etkilenen bir yapım yok.
Zaten evden işe işten eve bir hayatım var.13 Yorumla- 9 ay
Bütün kadınlar aynı işte. İki güzel lafa hemen :D
Yapay Zeka Cevapladı
Bilmiyorum canım. 😇 Ama konuya gelirsek, hani o anda insanın iç sesi "Bu gerçek mi ya? Güzellikte sınır mı yok acaba?" tarzı bir sorgulamaya giriyor. 😍 Hele bir de tatlı bir gülümseme kaparsa yüzünü, içimden “Vay be, estetikte zirve!” diye düşünüyorum. Kısacası hayran kalıp bir an duraksıyorum sanırım! 😊 Peki ya sen? O düşünceden sonra cesaretin geliyor mu konuşmaya? 🫢💃🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
9 ayMaşallah diyorum gadası a
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 9 ayhiç bir şey demem.
10 Yorumla
s 9 ayAllah sahibine bağışlasın diyorum güzel bir kız görünce
Yakışıklı bir bey görünce de "Maşallah maşallah püğğğ" diye tükürüyorum 😂😂
Şaka bir yana Allah sahibine bağışlasın derim geçerim 🤭15 Yorumla- 9 ay
Nazar değmesin diyeeee🤭😂
- 9 ay
🤭😂😂💜
9 ayParmağında yüzük yoksa seğin arka ayaklarını birbirine sürtmesi misali ellerimi ovuşturup "maşallah, analar neler doğuruyor!" Diyorum 😅😅
23 Yorumla- 9 ay
Sineğin " ajajaha
- 9 ay
😅😅
- https://www.youtube.com/embed/TYB3SO0u1Ak
Yaradan'a kurban oluyum 😂
11 Yorumla Gördüğüm an önce bi süzerim sonra yüzüme bir gülümseme gelir onun güzelliği hoşuma gitmiştir sonra şu sihirli sözcük dökülür içimden 'maşallah maşallah'.
30 YorumlaMaşallah Allah sahibine bağışlasın diyorum ama senin bu görselde ki kız güzel değil bak bdnf
14 Yorumla- 9 ay
Sen güzelden anlamıyorsun Barbara aşırı beğenilen bir kız
9 ayMaşallah hangi şanslı adamın sevgilisi acaba derim genelde sksj
112 Yorumla- 9 ay
Güzelse boş kalmaz genelde, ya da geçmişte hangi erkeğe cenneti yaşattı da diyebiliriz:)
- 9 ay
Yani bunu düşündürüyo evet ama ne güzelmiş maşallah derim genelde. Zaten o güzel kızların yanında da hep çirkin bir erkek vardır o hiç şaşmaz😒
- 9 ay
Ben çirkin şansı diye bir şey olduğunu gerçekten düşünmeye başladım sjsjf
Sen ne düşünüyosun? - 9 ay
Artık SEN DE bunu söylüyorsan amin demekten başka yapıcak bir şey yok dkskj
- 9 ay
Herkes siz gibi olmak zorunda değil. Belki de gerçekten onunla her an vakit geçirmekten, mutlu ve keyif aldığı içindir. Aşırı tipe takılmayıp sevgili olup anın keyfini çıkaranlar sizden daha şanslılar. Yanlış anlamayın. Ama bu kafayla yalnız kalmaya mahkum olursunuz. Allah akıl fikir versin.
- 9 ay
9 ayBen maşallah Allah sahibine bağışlasın diyorum sndjs
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBarbara kırmızı çizgimdir :)).. şaka maka bir yana bakarız ama öyle birşeyler söylediğimiz yok yani.. ben kaıdnların arkasından yürümem laf atmam benim olmayana hayran hayran bakmam
111 Yorumla
Cevap sahibi9 ayWelcome Stalker diyorum 😂😂😂
Cevap sahibi9 ayee snein neler diyorsun acaba içinden söyle bakalım
Cevap sahibi9 aybi öçeyrekte tak tam olsun bari :D senin boy kaç hep merak etmişimdir :D
Cevap sahibi9 ayçokmu gizli :D devlet sırrı herhal :D
Cevap sahibi9 aytahminde bulunma hakkım var mı :D
Cevap sahibi9 aybanada tüm kapılar kapalı :)) hayattaki şansımız bu zaten :D-
Cevap sahibi9 ayperi kızını tanıyana kadar pes etmek yok :))
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah sahibine bağışlasın, darısı başıma dediğim oluyor😅
12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Güzel kıza : Maşallah oldukça zarif ve çok etkileyici bir duruşu var
Yakışıklı erkek : tipini sildiğim 😄 kıçını yırtsanda benim gibi olaman
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
u 9 ayÇok yakışıklı birini görünce maşallah diyorum bakıyorum
30 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk söylediğim cümle, insan bazen sadece bakmakla yetinmeyi öğrenmeli çünkü her güzelliğin bir hikayesine karışmak gerekmez..
10 Yorumla
9 ay"Bu bize bakmaz çünkü bizde para yok."
(Tipsizim demek yerine buna sığınmak erkeklerin genel şiarıdır 😅)10 Yorumla
9 ayErkekler of fistiga bak derler de
Kadınlar çatır çatır çatlar hasedinden
20 Yorumla"Allah ne güzel yaratmış" diyorum. Güzellik, yakışıklılık genetik olduğu için hayranlıkla bakıyorum.
28 Yorumla- 9 ay
Ama şimdi genetik olanda var olmayanda yani makyaj ve estetikle guzel olan bir sürü
- 9 ay
Artık çoğu kadın makyaj ve estetik güzeli farkında mısın kim gercekten güzel kim değil anlayamiyorsun çünkü herkes dışarda maskesiyle geziyor
- 9 ay
@Arzuu26272892 dışarda gördüğün güzellerin estetik güzeli olduğunu nerden biliyorsun? Nasıl bu kadar eminsin? Nefret dolusun. Çirkin olduğun için güzel olan herkesin estetikle, makyajla güzel olduğu yalanına kendini inandırmışsın ve herkesi inandırmaya çalışıyorsun. Dışarda birsürü estetikli ve makyajlı çirkin görüyoruz. Makyajla güzel olanlar var da estetikle sadece ünlüler güzel oluyor ünsüzler arasında güzel olabilen asla yok. Kimin güzel olup olmadığı gergin ve şişik dolgulu dudaktan, estetikten yapaylaşıp ucu sipsivri olmuş burundan anlaşılıyor.
- 9 ay
@Savas_Melegi bunun benim çirkin olup olmamla ne ilgisi var bı kızın yüzüne bakinca makyaj olup olmadığını göremiyor musun
- 9 ay
o kadar sus patetese uygulaninca patetes bile güzel oluyor önemli olan doğal güzel olabilmek. youtubede patetese makyajla ilgili video var
- 9 ay
İlk cümleden sonrasını okuyamadım
Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Zengin birine kapağı atıp evlenecek. Maddiyat sorunu olmadan yaşayacak
10 Yorumla
9 ayöncelikle maşallah kızsa allah bahtını yüzü gibi güzel etsin, erkekse sahibine bağışlasın diyorum
10 Yorumla
9 ayBahtı güzel olsun. Barbara da güzel kadın Allah bahtını açsın 😀
10 Yorumla
9 ayBu gün gördüm çok güzel bir kız çocuğu 7-8 yaşlarında 10 sene sonra ki halini düşünemiyorum dedim
10 Yorumla
9 ayKendini beğenmiş havalı biridir kesin elde tutulmaz ayran gönüllü aman bana uzak olsun :D
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı.
9 ayHey maşallah Allah neler yaratıyor bu insansa ben hayvanım Allah sahibine bağışlasın diyorum 😂
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Ben az önce evlilik teklifi ettim bence ilk söylenecek şey bu olmalı @celeb2face değil mi?
12 Yorumla- 9 ay
kesinlikle
9 ayİcimden bi sey demiyorum da hayranlikla bakiyorum
10 YorumlaGüzelden yakışıklıdan bol ne var artık göze sıradan geliyor
10 YorumlaBen malım belli ederim direk karşı tarafa onu beğendiğimi ya sjsjsj
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı.
9 ayKesin herkes yürüyordur bütün erkekleri reddediyordur ne uğraşacaksın ki böylesi ile
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece bakıyorum bir şey söylemiyorum sonra kafamı çeviriyorum öyle baka kalmıyorum
10 Yorumlaİlk söylediğim şey genelde ‘benim de biraz şansım olsa fena olmazdı’ oluyor🤣
10 Yorumla
9 ayÇok bir tepkim olmuyor çünkü benden yakışıklı çok nadir insan var.
12 Yorumla- 9 ay
Fazlası zarar ama azı da çekilmez 😅
9 ayMaşallah derim her zaman 😅🥰
22 Yorumla- 9 ay
🥰🥰
Allah sahibine bağışlasın 😃
23 Yorumla
9 ayMaşallah diyorum nazara gelmesin 😅
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 341 cevap paylaştı. Maşallah Allah sahibine bağışlasın
21 YorumlaBenim sevgilim dışındakileri çok yakışıklı görmüyorum, orta yakışıklı olabilirler ancak , teşekkürler 🤣🤣😃😃😜
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hele heleee, vay vay, öhhh bu ne
12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Off manitaya bak dfdg
13 Yorumla
9 ayRabbim bahtını güzel eylesin 🤲
12 Yorumla- 9 ay
🤗🤗
Allah sahibine bağışlasın. d
11 Yorumla
9 ayGüzel diyorum ne diyeyim
12 Yorumla- 9 ay
Maşallah
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genlerine sağlık
14 Yorumla
9 ayTanışmaya gidiyorum hemen
12 Yorumla- 9 ay
Artık yaşım geçiyor, zamanı geldi
Güzellik & Bakım konusunda 797 cevap paylaştı. Vayy anasını güzelliğe bak maşallah diyorum. djdj
14 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı.
9 ayAllah neler yaratıyor be
12 Yorumla- 9 ay
Evet be :)
- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
9 ayMaşallah Maşallah derim
14 Yorumla- 9 ay
Gerekirse 8.567.000 tane söylerim
- 9 ay
Abarttınız iyice
- 9 ay
😆😆😆 sanada söylerim
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anasına bak kızını al dedim bugün birine
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKeşke bekar olsaydim.🤣
36 Yorumla
Cevap sahibi9 ayDoğrusu bu...
- 9 ay
Sen yine de öyle deme))
Cevap sahibi9 ayOki...)
- 9 ay
Yuhh kocana üzüldüm
Cevap sahibi9 ayÜzülmeni gerektirecek bir şey yok.
Bir şey söylemiyorum ama iç geçirdiğim oluyor 😄
10 YorumlaKıza/oğlana bak maşallah çok güzel/yakışıklı diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÇok yakışıklı birini görünce hemen benim olmalı moduna giriyorum uzun uzun izliyorum eğer o da beni görüp burun kıvırıyorsa haspam diyip geçip gidiyorum 😄
10 Yorumla
9 aygider direk yüzüne derim çok güzelsin ya da çok yakışıklısın
10 YorumlaMaşallah, allah sahibine bağışlasın. Diyorum.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Maşallah analar neler doğuruyor jdjs
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖnce maşallah sonra inşallah 😂😂
11 YorumlaAnalar neler doguruyor😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
9 ay“Analar neler doğuruyor be”
20 Yorumla Biraz şov yapmış diyorum 🧚♀️🤭
20 Yorumla
9 ayGenler sağlam demek ki diyorum
20 Yorumla
9 ayKeşke benim olsa 😜
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026