Ben baştan başa süzüyorum yalan yok. Sonuçta bazı kadınlar gerçekten sanat eseri gibi oluyorlar. Kendimi bu güzellikten mahrum etmenin anlamı yok. Allah yarattıysa bizde bakacağız. Fakat insan gibi bakacağız. Gözümüzle şey etmeden..
Merhaba gadası 🙃 Genelde yeni nesil kızlar güzelliğin makyaj adı altında olduğunu düşünüyor. Fakat makyaj yapmadan önceki hallerini benimsemiş olsalar çok daha farklı düşünceler içine girerler. Çünkü her her insan çok güzel yaratılmıştır. Yüzünde makyaj olmayıp da güzel olan kadın çoktur. Böyle güzel kadınları gördüğüm zaman içimden ilk olarak maşallah sözcüğü geçiyor. Daha sonrasında Allah sahibine bağışlasın cümlesi devam ediyor.
Güzel kızları görünce bu ne güzellik bu kadar güzel olsam hayattan başka bir beklenti içinde olamaZdım heralde diyorum bu gerçek mi diyorum 😂 Erkekleri görünce ne dediğimi söylemek istemiyorum 😂✌
Ben guzel kiz gorunce icimden aglamak geliyo keske benim olsa diyorum yani beni sevse evlensek anlaminda can cekisiyorum sanki o guzelliginin karsisinda o an Allah a dua ediyorum Allah im banada bu guzelligin aynisindan nasip et ya rabbiiiiimmm amin diye ediyorum vallahi bak yalan yok😊😊😂
Yok her kiz icin degil ben cok sayida guzel kiz gordum ama hic gozum tutmadi. Guzelligine ve hareketlerine bakiyorum hanim hanimcik olmasi yani hareket derken😊😊
Hayır çünkü kızlara yakışıklı gelen bana yakışıklı gelmiyor ama Çağatay Ulusoy tek yakışıklı geliyor onada helal olsun taş gibi adam diyom kıskanma söz konusu değil
Maşallah derim ve Allah sahibine bağışlasın diyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Genelde ouuu diyorum, gözlerim faltaşı gibi açılıyor ve dudaklarım bir dakika civarı sırıtıyor (ha salya da akıyor mu diyenler olabilir, o kadar da değil jsjsjsjs)