Bulunmaz hint kumaşı yapmayin şu erkekleri size muhtaclar her türlü bırakın salin şunları sonra havalara girip kızı bırakıyor ben en iyisiyim havaların a giriyorlar yani batı erkegi ozgurlugu sever sıkmak doğru değil tabi insan kendi hayatını da mafeder oyle herkesin bir yaşam biçimi var müdahale etmek doğru olmaz kimse için o kadar da😃
Çünkü erkekler kadınları ikna edene kadar canım tatlım sonra tam bir ilgisiz ben de böyleyim tavırları 🙄 haliyle kadınlar da beklentiye girmiş oluyor. Sorun erkeklerin elde edince çok değişmesi
Yav günlük iş hayatımızda yeterince darlanıyoz elimizden geldiği kadar ilgileniyoz ama ilgiye doymuyonuz ki illa her dakka canım cicim balım böceğim bilmem neyim olmaz bu erkeklerin genel olarak yapısında yok ha çocuklar duymasının layt selamileri hariç tabi.
Kadınlar sürekli güncel olsun sürekli iyi hissettirsin ilgi aşk güzel duygular diye düşünürken, Erkekler artık hayatımdaki kadını buldum. Diğer işlere yöneleyim diyebiliyorlar. Yani uzun ömürlü oldugundan erkekler birşey yapmıyor gibi görünüyorlar bence.
Yani şey gibi aslında sana ilgisizlik gibi gelen şey o adamın seni içine kalbine oturtması ve bundan dolayı rahatlığıdır. Yani en azından ben böyleyim.
Erkekler anlayış, güler yüz ve kafasını göğsüne koyduğu zaman huzur bulacağı kadın ister. Ne demişler erkekliğin %90ı kaçmaktır ondan gelemiyorlar dırdıra :D
İlgi istemeleri gayet normal normal ama fazla ilgi istediklerinde şahsen ben bunalıyorum. Bir de bazı kadınlar tek kendi mutluluklarını düşünüyor. Gel de darlanma.. O yüzden yalnız olmak bazen çok daha huzur veriyor. 😂
"Darlamak" aslında sizin yaptığınız bir şey değildir, darlanan kişinin kendi içinde hissettiği bir şeydir. Yani A kişisinin sarılıp öpmesi mutlu ederken, B kişisininki "Offf çok öpüyosun, darlandım!" dedirtebilir. A kişisi yaz günü size yapışıp uyuyabilir, ter ve mutluluk içinde uyursunuz. B kişisinin kolu temas etse pişersiniz. Bu biraz sevmekle, istemekle ilgili sanırım.
Aşırı kontrol altında tutmak, sürekli rapor istemek (haber vermekle rapor vermek farklı şeylerdir), aşırı kıskançlık ve bunu ciddi kavgaya dönüştürmek, arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermemek (erkek veya kadın) bu seviyelere çıkarsanız o zaman da problem sizdedir. Özgüveninizi tazelemeniz gerekir.
@Matsiyahh ama tabi sorunuzu cevaplamakta isterim (: Kadınların benim tanıdıklarım doğrultusun da fazla anac davranmaları erkeklerin ise sanki kendileri doğurmuscasına bu kadar karısma ve kısıtlamaları oldum olası sacma gelmiştir. Yok yani bu kadar sahiplenici takılmak istiyorsan git cansız manken al kendine.. Yine bununla birlikte ilişkiler de gözlemlediğim kadarıyla ciftler birbirlerini dinlemekten ziyade anlamaktan acizler.. hep geçmişlerinin bavulları ellerin de gelip gidiyorlar. Ve günümüz için fazlasıyla hızlılar.. kelimeler duygular bu kadar ne basit ne de değişken olmalı.. Sanırım haklısınız; Zirve den ziya de oluruna bırakman sahsım için en iyisi olacak gibi duruyor
Her şey tadında güzel. Anı yaşamak ve yasanılan her anın kıymetini bilmek varken, zihni sürekli acaba seviyor mu ne kadar seviyor dur trip atayım bakalım cekecek mi kafası da bana her daim komik gelmiştir.
Çok ilginç bir şekilde erkek beyni tekrar eden uyarıya daha fazla ket vurmaktadır. O nedenle sevgili kadınlar bir şeyi defalarca tekrarlama çabanız aslında erkeğin sizi hiç duymamasına neden olmaktadır.. İşte bu nedenle erkek, duymadığı bu tekrarlara "dır dır" adını vermektedir.
Ben de onlardan biriyim, küçükken çok zorluk çektik ailecek, gençliğimde de devam etti bu hayat yeteri kadar darladı o sebeple kızların sıcak yaklaşımlarında ne yapacağımızı bilemeyip aklımıza gelen en iyi şeyi yapmaya yani kaçmaya çalışıyoruz. sorun bu..
Oyle olmayan erkeklerde var ama siz genelde size deger vermiyecek kisilere baktiginiz icin ilgi gormuyorsunuz vucut ve paraya bu kadar cok bakmazsa kizlar zekaya bakarsa o zmn herkes mutlu olur bence
Anlayışlı olana herşey gösterilir. İlgi de saygı da aşk da sevgi de. Ama anlayışlı olunması gerekir. Morali bozuk oluyor insanın mesela hemen kafada kuruyor kadınlar. Neden bana soğuk davranıyorsun, neden bana ilgi göstermiyorsun vsvs. Önce vie bir sor hayatım neyin var bugün durgunsun canını sıkacak birşey mi oldu diye sor. Böyle yaptığın halde yinede ilgi kaçakçılığı oluyorsa bas tekmeyi gitsin o birşeyden anlamayan erkek tiplemesidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İşi olabilir, o an ilgilendiği önemli bir şey olabilir, yetiştirmesi gereken bir şey olabilir. Her şey olabilir! Sevgilisi olduğunuz erkek sizinle 7/24 ilgilenemez! Biraz ihmal etti diye bin bir trip atıp hayatı zindan ediyorsunuz. Şu kezbanlıktan çıkın artık.
İs hayatı insanlarla uğrasmak genel stres falan derken aşırı bunalıyoruz zaten bir de hayatımızdaki insan üzerimize haddinden fazla gelince yeter diyoruz yani bunaldığımız içinde o an uygun bir dille soyleyemiyoruz
Darlanma olsada belli etmez insan seven bir kız var karşında gülüyor konuşuyor çok mu zor buna aynı şekilde karşılık vermek. gülümse ilgi göster insanlık budur sevgiliyken darlanan evlenince ne yapacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
haklısın sevgilim bana çok göstermez ben ilgili davranıp onu şımartıncada bide şikayet eder yapma diye sevgimi çok abarttığğımı söyler
Her iki taraf içinde bu beklentiler gayet doğal olmalida zaten karakter meselesi bu kadını erkeği yok aslında ben ilgi görmek göstermekten yanayım ki böylede biriyim zaten herşey ortak
Doğru söylüyor kadın dağılın:) aynen vitrin süsü muamelesi yapan cok erkek var. Tamam her dakka olmasina gerek yokta arada sevgi sözleri, iltifatlar, öpücükler cokta bişiy değil yani
Al benden de o kadar ya. o kadar ilgisiz birakiyor ki beni sinirden aglicam. Karamsarlik modumdan cikamiyorum sayesinde. ben sevip oksuyorum opiyorum fazla ilgi gosterince de kaciyor
Darlanmak diye bir şey yok. Gönül eğlendirmek isteyen erkek kendisiyle ilgilenen kadına darlıyorsun beni der. O kadın o gel deyince gelsin git deyince gitsin ister.
açık konuşalım hangi canlı darlanmaya gelirki? vitrin köşesinde olmaz öyle ama vıç vıç bir ilişki yaşamaz kimse ya kedi bile bir süre sonra sıkılıyor o ilgiden bir sal diyor :D
erkekleri zaten hayat darlıyor. iş hayatındakiler günlük hayattakiler trafiktekiler derken eve gelip bide evdeki darlayınca erkek sıyırıyor... yani kafayı :D
Bir ilişkide eşitlik, tam denge denen bir şey olmaz, söz konusu değil. Neden öyle bilmiyorum ama durum bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya varya aslında bu darlayan kadınlar kendilerine kötülük yapıyor adam sonra zannediyor bu bana aşık zaten ben ne yaparsam yapıyım biraz ağırdan satın bırakın darlanan olun o sizi merak etsin
ilgi göstermeyen erkek sevmiyordur net göstermeyen insanada kız erkek farketmez zorla yaptıramazsınız ya kabul edeceksiniz ya ayrılacaksınız kimseye zorla ilgi göstertirilmez
Serbest olmak istiyorlar kimse onlara karışmasın laf söylemesin yok öyle dünya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya ben her an onunla ilgilenip konuşamamki hep bu yüzden trip yemekten bıktııııım. Az biraz birbirimizi özleyelim değil mi. Sonra evlenince yüzümü bile görmek istemeyeceksin zaten.
yetişme şeklimiz, rahatlığımız vs gibi sebeplerden bence. Ülkemizde çoğunlukta erkekler bu lükse sahipken dış dünyada oran kadınlarda ve erkeklerde birbirine yaklaşıyor
En İyi Cevaplar