Neden çabalamaktan iki mesaj atıp aramaktan geri duruyosunuz bunu yapınca gururunuza bişey olmaz ama ilişkinizden oluyosunuz. Niye kız gibi davranıyosunuz biraz trip çekin biraz size naz yapalım neden boylesiniz biraz yüzsüz arsiz olun kızın peşinden koşun işte o zaman kazanırsiniz. Ha birazda kiskanc olun sahiplenin ya azıcık maço olun lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErillikle alakası yok bahsettiğin şeylerin. "Erkekler peşimden koşup k*ç*mı kaldırsın, beni pohpohlasın. Üstüne bir de benim için mücadele verip sahiplendin" diyorsun resmen. Bu olmuyorsa sen erkeklerin erkekliğini değil kendinin ne kadar dişi olabildiğine, buna değer görülüp gorülmediğine bak bence.
Dediğim gibi, bu anlattıklarının erkeklik ile erillik ile ilgisi yok. Artık erkekler kimseyi peşinden koşmaya, sahiplenmeye değer bulmuyor. Kadınlar olarak gününüzde o kadar ayağa düşürdünüz ki kendinizi her şey ortada, her şeye ulaşmak kolay. Erkeğin güven duyup sahipleneceği kimse kalmamış ortalıkta. En masum kaldın en az 5 el değiştirmiş bugün sokakta. Her yer çıplaklık. Kadına dair her yerde her şeye ulaşıyor erkekler ve artık değer vermiyor, meta olarak görüyor, zevkini alıp yoluna gidiyor. Niye sahiplensin?
Toplumun içinde bulunduğu hal bu ve toplumu bu hale kendi kıymetini bilmeyen kadınlar getirdi. Kendinizi ucuzlattınız, basitleştirdiniz, toplumu çokerttiniz. Erkek neden koşsun peşinizden. "Biri olmasa diğeri olur. Hepsi aynı, hepsi meta, hepsi et parçası" şeklinde bakılır oldu günümüzde ve bunun müsebbibi ahlaksızlaşan, krndini uçuklatan, elden ele gezen kadınlar.
Toplum bu hale gelmişken gösterilecek en eril davranış da ucuzlayan metalara değer vermemek olur.
Bunun suçu erkekte değil.21 Yorumla- 1 yıl
Evet, eril olmak; sahiplenmeyi, korumayı da beraberinde getirir. Doğada bile düzen böyle işler.
Erkek, güçlü olan taraftır. Araştırmalara göre, odun kesmek erkeğin testosteron seviyesini artırır. Neden mi? Çünkü gücünü kullanıyordur.
Peki, gücünü kullanmadığında ne olur? Gerisini siz düşünün.
Buradaki güç yalnızca fiziksel olmak zorunda da değildir.
Erkek dışa, kadın ise içe odaklıdır.
Erkek, mantık merkezlidir; kadın, duygu.
Bu, beyin yapımızda ve fizyolojimizde de farklılıklar olarak yansır.
Yoksa eril ve dişil, Yin ve Yang oluşmaz.
Denge şaşardı.
Ama küreselcilerin planı da tam olarak bu değil mi?
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Ve sonunda insanı yozlaştırmak…
Bu şeytani planı işlememesi için özümüzde kalmalıyız.
Köklere tutunun.
Küçük şeyler büyüktür; küçüğü asla hafife almayın.
Bir çığ gibi düşün…
Bir yangını başlatan kıvılcım gibi…
En İyi Cevaplar
1 yılBen gerçekten bu kafayı anlamıyorum ya. Sonra niye toksik ilişkiler kuruluyor...
Bu tür düşüncelerin artık sorgulanması gereken eski kalıplardan beslendiğini düşünüyorum. Bir erkeğin "eril" olması, otomatik olarak ısrarcı, kıskanç, sahiplenen, hatta yüzsüz ve arsız olması anlamına gelmemeli. Erillik; sorumluluk almak, duygusal olgunluk göstermek, iletişimde açık olmak ve karşısındaki insanın sınırlarına saygı duymaktır.
İki mesaj atınca dönülmüyorsa, bir erkek geri çekiliyorsa bu "kız gibi davranmak" değil; kişinin kendine ve karşısındaki insana saygı duymasıdır. Naz bir yere kadar sevimli olabilir ama "trip", iletişimi bozan ve duygusal manipülasyona kayan bir davranıştır. Kimse kimseyi kazanmak için duygusal oyuna mecbur değil.
Ayrıca, birinin peşinden koşmak, onun sizi istemediği açıkken devam etmek, çoğu zaman sevgi değil ısrardır ve bu da saygısızlığa girer. Erkeklerin de duyguları, sınırları ve gururları vardır. Onları sadece "koştuklarında" değerli saymak hem adil değil hem de insan ilişkilerine zarar veriyor.
Gerçekten değer veren bir insan, cinsiyetine bakmadan karşısındakini anlamaya, dinlemeye ve birlikte bir denge kurmaya çalışır. İlişkiler kazanma-kaybetme değil, birlikte gelişme meselesidir.
618 Yorumla- 1 yıl
Dostum güzel özetledin ama emin ol bunu anlayacak kalibrede kız neredeyse yok.
- 1 yıl
@Homo-Academicus Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim :D Ve evet, üzülerek söylüyorum, haklısın. Erilliği dağ ayılığı sanan bir insana bunu anlatmak da zor.
- 1 yıl
Görüşlerinize aynen katılıyorum blue-wold.
Özellikle şu dizilerdeki başkasına aşık bir erkedi kazanmak için her türlü şeytanlığı yapan kadınları anlamıyorum. Kendisini sevmeyenle bir inat uğruna evlenilir mi? - 1 yıl
@Maviufuklar Çok çok teşekkür ederim. Muhtemelen o dizilerden etkileniyorlar ama dizilerle gerçek hayat arasında bir uçurum var ve bunu anlayamıyorlar.
Ve sorunuza gelince, hayır, asla. Bu çok yanlış bir şey olur. - 1 yıl
Aşırı haklısın 🙏🏻🙆🏻♂️
- 1 yıl
@Belirsizgenc Çok teşekkür ederim, haklı bulmana sevindim 🙏🏻😊
- 1 yıl
Söylediğin her şeyin altına imza atarim aslında biliyor musun istediklerini bunların hanzo tipler. Bağıracak çağıracak kıskanıyorum diyecek sahipleniyorum diyecek, çok özür dilerim ondan sonra el kaldırdığı zamanda bana el kaldırdı diyecek. Bunlara göre anlayışlı olmak, saygı duymak, değer vermek eril değil. İnan bu kafaları aşamadığım için artık herkesten uzak duruyorum.
- 1 yıl
@Yasam_emre33 İyisini yapıyorsun bence. İlişkilerden soğuttular insanları.
- 1 yıl
Ama şunu söyleyeyim dostum gerçekten içimizdekilere tercüman olmuşsun. Emeğine yüreğine sağlık 👏👏
- 1 yıl
@Yasam_emre33 Çok çok teşekkür ediyorum dostum, sağ olasın. Yani ben söylenmesi gerekenleri söyledim sadece. Ancak içinizdekilere tercüman olabildiysem ne mutlu bana 😊
- 1 yıl
@Asfgfdff Kesinlikle.
- 1 yıl
Evet, eril olması sahiplenen korucuyu olmayı da beraberinde getirir, doğada bile düzen böyle işliyor.
Erkek güçlü olan taraftır. Arastırmalara göre odun kesmek erkeğin tested on seviyesini arttırır neden peki? Çünkü gücünü kullanıyor. Peki gücün ü kullanmadıkca ne oluyor gerisini siz düşünün. Buradaki güç yalnızca fiziksel olmaya bilir.
Erkek dısarı odaklıdır, kadın içeri. Erkek mantık odaklıdır kadın duygu. Bu beyin ve fizyolojik farkılılar olarak yansır. Yoksa, erik ve dişil. Yin ve yang
Olusmaz denge sasardı. Küreselcilerin planıysa dengeyi şaşırtmak, dolayısıyla aileyi sasırtmak, dolayısıyla toplumu bozmak. Dolayısıyla insanı bozmak.
Bu şeytanı bir plan tıkır tıkır Işletmemek için özümüzdevar kopmayın. Küçük büyüktür küçüğü asla hafife almayın.
Bir cığ gibi düşün.
Yangın başlatan, bir kıvılcım gibi düşün... - 1 yıl
@Zeyzeyy12 güzel ifade etmişsiniz ancak işte bu sebep sonuç ilişkisi bu hale getirdi. Erkekler ise bizsiz yaşayabiliyorsanız buyrun yaşayın diyor. Direk siz suçlusunuz demiyorum elbette, ama bu erkekleri yetiştirende ağırlıklı olarak kadınlar. İyi erkek tanımını herkes yapıyor. Ama o iyi erkek rağbet görmüyor. Ayrıca bizim için çok yorucu. Sizin kadar komplike düşünmüyoruz. Neden kadınlar erkekleri dönüştürme konusunda bu kadar inatçı.
- 1 yıl
@TOKAREV ben tam tersi Özününe dönsün herkes diyorum zaten kadın kadın gibi erkek erkek gibi kaldığı sürece sorun yok.
Herkes özüne sahip çıksın mesele burada.
Birisi sizi değişime zorladiginda zaten değiştiremez ancak baskılae ve bir yerde patlak verir.
Değiştirmeye calısan ilk kendisi değişir.
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 hanım efendi sizin dediğiniz uygulamada öyle değil. Bizim yorulduğumuz şey çaba göstermek değil. Artık erkeğin çabasının bir getirisi yok. Bunu net görebiliyoruz. Zaten toplum yıkımın eşiğinde. Erkeğe beşi bir yerde olsun, evi olsun, arabası olsun, kıskansın vs vs vs bunları dayatan sistem şu an en çok bizim ülkemizde. Erkek zaten elinde olanı verir. E vermiyorlar demeyin lütfen. Biz tercih edilen adamlar değiliz. Bunu kabul ettik ve sessiz sakin yaşıyoruz
1 yılErilllik dişilik diye bir şey yok. Açıp Jung mu okudunuz da birkaç satır da eril dişil diyorsunuz. Eril dişil varsa da böyle bir şey değil. Dünyanın en eril insanları veya en dişil insanları saysam size kimisinin hiç ilişkisi bile olmamıştır örneğin Nikola Tesla, Marie Curie, Hypatia, Cicero. Ayrıca eril dişil olmak demek belirli rollere girme zorunluluğu değil esasında insan olmayan ve sorumluluk alma sorumluluğudur. İnsanlar birey olamadığı için kadın ya da erkek olmayı tercih ediyorlar ancak bu pek sağlıklı değil. Yapılan araştırmalar artık modern insanların çift cinsiyetli beyinlere sahip olduğunu ve bunun en sağlıklısı olduğunu söylüyor. Emin olun eril bir erkek gelse karşınıza dişil yapmaya çalışırsınız çünkü saf erillik, o erilliğin doğal hali pek de insani değil. O yüzden yemeğe biraz tuz atıp iki tarafın da sabırlı olabilmesi gerekiyor. Çok çene çaldım özür dilerim ayrıca bu konuda çok fikir de veremem çünkü ben aşık olabilmiş bir insan değilim hayatımda ancak bir insanı seviyorsanız onu aksaklıklarıyla sevilmesi ve anlamak gerektiğine inanıyorum
00 Yorumla
1 yılKişinin karakter yapısı, tecrübeleri beklentileri ve olayın şekline göre değişir.
Son ilişkim üzerinden 8 yıl geçti mesela. Neden kavga etmiyoruz demişti. Çok iyi anlaşıyorduk neden kavga etmiyoruz diye trip atmıştı. Mesela benim karakter yapımda şöyledir kimse benim için vazgeçilmez değildir. Böyle saçma sapan uğraşmak istemem. Zaten iyi giden ilişki varken sebepsizce toksikleşmeye veya gereksiz yere olmayacak sebeplerdne kavga filan çekemem.
Bu geri durmak sayılmaz pekte uğraşamam böyle küçük çocukça şeyleri çekemem demektir. Trip yiyorum mesela, ne yaptım? Sevgilimle iyi geçinmişim hiç kavga etmemişiz.
Mesela yanlış yapılmıştır kusur vardır affedilebilir ama özür dilenmesi peşinden koşulması gönül alınması gereken durumdur bu ayrı bunda trip çekilir. Fakat yukarıda verdiğim örnekteki gibi saçma sapan sebeplerden tribi herkes çekmez.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin içindeki o “biraz sahiplenilsin, peşinden koşulsun” isteğini hakikaten çok iyi anlıyorum. Türkiye’de hem özgür hem de ilgi isteyen bir kadın olunca bu dengeyi bulmak zor oluyor. Ama şunu da hatırlatmak lazım: Erkek dediğin tek tip değil, artık herkesin beklentisi farklı. Tabii ki biraz atılganlık, biraz da kıskançlık güzel gelebilir, ama aşırıya kaçınca zehir oluyor. Onlar da özgüven savaşı veriyor, yanlış anlaşılmaktan korkuyorlar. Yine de samimi söylüyorum, bir adım önde olmak, bazen de risk almak erkeklere gerçekten yakışıyor. Sevdiğini belli eden, peşinden koşan biriyle hayatın tadı ayrı başka şeker 🍬.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
174Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Erkekler her zaman eril enerjiyi taşıyamıyor çünkü çoğu, kendi içindeki dengeyi kuramamış oluyor. Eril olmak sadece güçlü görünmekle, yüksek sesle konuşmakla ya da karar vermekle ilgili değil; kararlı duruş, sorumluluk alma, güven verme ve koruma içgüdüsüyle şekillenen derin bir bilinç hali aslında. Ama bazı erkekler büyürken yeterince model alamıyor, kendi benliğini tanımadan dış etkenlerle şekilleniyor. Bu da onları ya pasif kılıyor ya da sahte bir sertlikle donatıyor. Oysa gerçek eril enerji, bağırmadan da güçlü kalabilmek, sevdiklerini ezmeden yön gösterebilmektir. İçsel gücüyle barışmamış biri bunu taşıyamıyor, çünkü önce kendini bilmek gerekiyor.
41 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılNiye koşalım kızın peşinden onla mı uğraşacağız bir de. Trip naz diye işin tezeğini çıkarıyor çoğu
50 Yorumla Erkekleri ne sanıyorsunuz. Bunlardan çekinecek adamlar değiliz. Mesele trip vs değil ki, artık ilişkilerde derin güven sorunları var. Çok yüksek beklentiler var. Sürekli bir karşılaştırma var. Kıskansak, hangi zamanda yaşıyorsunuz? Kıskanmasak, ne böyle hiçbir şey yapmıyorsunuz? Diyorsunuz. Geçmişler çok karanlık, kadıki bu erkeklerdede böyle maalesef. Birde tutturmuşsunuz kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı. Tamam durun ama erkeğe ihtiyacınız yok gibi davranıyorsunuz. Bizde köle hizmetçi aramıyoruz. Aslında çok şeyde istemiyoruz ve maalesef insanlar artık Türkiye dışında kadınlara bakmaya başladı.
sizi tenzih ederim siz böyle değilsinizdir elbette. Ama artık yalnız yaşamaya da alıştık. İçimizdekileri çok az insana açarak. Yani biz kabulleniyoruz çok zor bir hayat arkadaşı olmadan yaşamak, ama bunu bu hale getiren büyük suçlu olan taraf biz değiliz. Çoğu kadın zina etmemiş erkek kıstasını düşünmüyor bile. Aldatmayan adamlar önemsiz. Görünmeyen adamlar olmayı öğrendik. Ha çok iyi bir adamım demiyorum. Sıradan bir adamım ama en azından kendi içimde mutlu sıradan bir adamım
20 Yorumla
1 yılKadınların şu zamanda aslında kendisini daha çok korumalı. Konuşup görüşmeye başlanan kişiye karşı enerjisini düşürmemesi, sınırlarını çizebilmesi, beklentisiz ve çok fazla duyguların katılmadığı ilk iki üç aylık görüşmeye sadık kalınmaya çalışılması, kendi hayatına arkadaşlarına alışveriş planlarına devam edebilmesi çünkü kimseyi hemen hayatının merkezine koymaması gerektiğini bilmesi, kadının yine kendini erilleştiren öfkeden küfür argodan uzak kalmaya çalışması, erkeğin beyninin tamamen ödül mekanizmasıyla çalıştığını kabullenip eğitmek için çok fazla ödülünü vermemek bazı şeyleri tatlılıkla yarım bırakmayı öğrenmesi vs. üzerine erkekleri topyekûn değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Kimse erkeği hemen mutlu olacağı hayata ve hayallere kavuşturacağını aklından silsin. Bir de erkekler çok yoğun ise ilişkiyi bitirmek çok mantıklı çünkü eninde sonunda bunu bahane edip kendileri defoluyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Her şey yerinde iyidir. Erillik ile saçma hareket çekmek arasında da hiçbir bağ yoktur.
Hayat zaten stresli ve gergin. Onun üstüne bir de durduk yere trip yemek kimsenin isteyeceği bir şey değildir.
Kadınların en büyük sorunu ne istediğini bir türlü öğrenememeleri. Huzur isteyip sorun yaratmaları ve trip atmaları..
Erkek hiçbir zaman anlaşılmayacağına inandığı zaman kadının elinden çöp bile çekmez.
Fazla naz değil gereksiz naz aşık usandırır.10 Yorumla
1 yılHaklısın ben hep bunları yaptım sonra ne mi oldu mesela bi kızla tanışmak için çabaladım ama maalesef siz kızlarda da şöyle bi sorun var tanımadan yargılayıp tanımadan reddetme huyunuz var mümkünse sizde şu huyunuzdan bi vazgeçin, örneğin sana mesaj atsam tanışmak istiyorum bi süredir dikkatimi çekiyorsun bi tanışmak istiyorum desem hemen red edip tanımadan yargilayip istemiyorum der hatta engellersin bak sana yemin ediyorum bu kesin böyle olurdu hatta maaşımı basarim aksi olursa o derece iyi tanıdım siz kızlar hep bunu yapıyorsunuz. Yahu bi bırak bi tanışın mesajlasin sohbet edin ortak yönler var mı bak sonra artılarını eksilerini tart karar ver bununla biseyler olur mu olmaz mı diye karar verirsin ama bi tanıma şansı vermeden hemen hayır diyip kestirip atıyorsunuz.
Mümkünse sizde biraz bu huyunuzdan vazgeçin.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYüzsüz ol arsız ol, kızın peşinden sürekli koş, maço ol, çok kıskanç ol vs. Senin bu istediğin belirttiğin durumlar kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin ana sebeplerinden birisi haberin var mı bilmiyorum da :D Bunun erillikle bir alakası zerre yok. Bir adam bir kız tarafından değer görmüyorsa istenmiyorsa yoluna bakar, geri çekilir. Eğer senin istediğin gibi durumlara girerse saplantı takıntıya bağlar ve kadına zarar verir.
69 Yorumla- 1 yıl
Bende bu konuda hemcinslerimi anlamiyorum wallah , bu seferde karakoldan karakola kosuyolar rahatsiz ediliyorum diye 🙄. Yani ben yasadim.. istemedigim birine istemiyorum dedim. Oda ben naz yapiyorum sandi.. zar zor kurtuldum. Gercekten insanin agzindan cikan soz cok onemli
- 1 yıl
Maço kadar iğrenç bir şey yok, türkiyenin gelişmeme sebebiler adeta
- 1 yıl
Ne buluyorlar anlamıyorum? 21. Yüzyılda mağara devri erkeği olmak hoşlarına nasıl gidiyor, akıl erdiremiyorum. Romantik olmak, eşe/sevgiliye şirinlikler-tatlılıklar yapmak erillik olarak neden görülmez bilmiyorum...
- 1 yıl
@Blue-world öyle kızları ciddiye almayın bence, onlar mağaralarında yaşasınlar biz şehirde yaşamaya devam edelim eueidodj
- 1 yıl
@Hindistanceviziiiii Bence de öyle, mağaralarında kalmak isteyenler kalabilir. Biz duvarlara yazı kazımakla değil, birbirimizi duyarak, anlayarak yaşarız djdhsh
- 1 yıl
Evet, eril olmak; sahiplenmeyi, korumayı da beraberinde getirir. Doğada bile düzen böyle işler.
Erkek, güçlü olan taraftır. Araştırmalara göre, odun kesmek erkeğin testosteron seviyesini artırır. Neden mi? Çünkü gücünü kullanıyordur.
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
Bir yangını başlatan kıvılcım gibi… - 1 yıl
@Zeyzeyy12
Tüm bunları yok sayıp insanları cünsiyetsizleştirme eğilimlerine destek vermezsen erkeksen hanzo kadından Kezban sayılıyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki de zamanında çok çabalamıştır ve ilk vazgeçilen olmuştur belki kendinden çok taviz vermekten kendine olan saygısını yitirmiştir belki hep vermiştir ama hiç hali sorulmamıştır belki yeter yoruldun artık dinlen ben hep yanındayım denilmemiştir ona
10 Yorumla
1 yılÇünkü Z kuşağı kızlar istediklerini veriyor neden trip çeksin ki ekonomi kötü diğer taraftan bir kıza 10 12 ay emek verip cinsellik yaşamadan para harcamak istemiyorlar artık eski saf sevgiler geride kaldi
64 Yorumla- 1 yıl
Bir avuç dindar erkek kaldı öyle birini bulursan sana emek harcar trip çeker sekuler erkekler daldan dala atlıyor tek kadın ile uğraşamaz
- 1 yıl
Ben bir çay bile içemedim bırak cinselliği 😂😂😂
- 9 ay
Dindar erkeklerin imam nikahlı eşleri var haberin olsun. Seküler erkek sadece evlenmeden önce daldan dala atlar.
- 9 ay
@Savas_Melegi e tabii
4 hatun almak helal değel mi?
Al kızları temizlik şirketi kur. Evin reisi erkektir hesabı saysınlar eline parayı 😎
1 yılKaliteli erkek, kadın peşinde koşmaz. Şahsi hedeflerini kovalar ve içinde yaşadığı toplumun değerlerine/ideallerine hizmet edecek işlerle uğraşır.
Ayrıca şunu da söyleyeyim. AVDAN AVCILIK ÖĞRENİLMEZ. Bir erkeğe kadınlar konusunda tavsiye vermesi gereken kişi kadın doğasını çözmüş, kadın ruhundan anlayan, kadınlar konusunda başarılı olmuş başka bir erkektir.
21 Yorumla- 1 yıl
Kadın erkek ilişkisi karşılıklı fiziksel duygusal çekim ve etkileşime dayanan, kendiliğinden oluşup gelişen ve ilerleyen spontane bir süreçtir. Bir tarafın diğeri için çabalaması, ondan bir şeyler dilenmesi, onun onayını alması gerekmiyor. Bu kadın erkek ilişkilerinin temel mantığına ve doğasına aykırı...
Senin anlattığın şeyler yalnızca kadın cinsel stratejisine hizmet eden şeyler.
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela ben bir kizla konuşsam red yesem gururuma çok dokunmaz ama karşı tarafı rahatsız etmiş olmaktan cekiniyorum yani problemim "karşı tarafı karşı taraftan daha fazla umursamak". Ayrıca "hoşlanma problemi" yaşıyorum , sapık biri değilim ama birçok kızdan hoslanabiliyorum yani biraz şıpsevdi bir insanım, o yüzden de kimseyi üzmüş olmamak adına hiçbir kizla ciddi manada konuşmuyorum. Normal kız arkadaşlarım var elbette ama sevgilim yapamıyorum hoşlanma probleminden ötürü. Kıskanç olmak , sahiplenmek konusu bende var. Yani evlenebilirsem eşimin sahiplenirim, kıskanırım, tamamen ona ait olurum ama tabi evlenebilirsem. Umarım en yakın zamanda "hoşlanma problemi "mi çözerim. Günümüzde erkekler artık cabalamiyor çünkü kızlar biraz gereğinden fazla atılgan ve biraz da roller değişmiş gibi duruyor. Kızlar daha eril gibi. Yani benim gözlemim o şekilde.
11 Yorumla
1 yılBu zamanda erkrğin de gerçekten kendisi için de uğraşan bi kadına denk gelmesi önemli. Tek taraflı çabaladığını fark ederse uzaklaşır zaten veya başka ekonomik sıkıntılar da bunu tetikliyor olabilir halden de anlamak önemli tam anlamadan yargılama olmazsa iyi olur.
17 Yorumla
Soran1 yılAma önce erkek
- 1 yıl
E taniki öyle olması lazım diil mi. Bakıcak önce kendisi çabalıyacak adım atacak kadın da adım atarsa ne güzel devamı gelir
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Çoğu erkek ne yaptığı belli olmayan düşüncesi değişken ve gidişatı belirsiz ilişkiye denk geliyorsa büyük olasılıkla bu yüzden kendilerini ortaya koymaktan çekinir hale geliyor olabilir bu yönden de bakınız
Soran1 yılO yönden de haklısınız
- 1 yıl
Uğraşıyoruz da ne oluyor sanki ağzımıza ediyorsunuz terk ediyorsunuz üstüne
- 1 yıl
Çok yüzeysel ve genelleme yapmışsınız herkes öyledeğil karakteri bozuk olana denk gelmiş de olanilirsin
1 yılKardeş bak bunu yapıyoruz zaten fakat o zamanda sizin g*tünüz başınız ayrı oynuyor geç cevap vermeye başlıyorsunuz , umursamamaya. Kıskançlık değilde sahiplendiğimiz maço olduğumuz bana babam karışamıyor abi of ya çomar mısın tribine giriyorsunuz ağzımızda kuş tutsak ben keklik istiyordum diyorsunuz biz size nasıl yaranacağımızı harbiden anlayamıyoruz.
06 Yorumla
Soran1 yılYaa kıyamam
Soran1 yılHer kız aynı değil işte
- 1 yıl
Valla o kadarını bilemiyorum her kızı tanıyacak kadar geniş bir skalası olan tiplerden olmadığım için çok şükür. Denk gelenler de böyleydi umarım dediğin gibidir de adam gibi kendini bilen atla deve beklemeyen normal tiplerde denk gelir.
Soran1 yılSeni anlıyorum inşallah istediğin gibi olur
- 1 yıl
Valla karşı cinsten seni anlıyorum cümlesini duymayalı uzun zaman olmuştu. ahahahah İnşallah olur ne diyelim kader.
Soran1 yılAynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erillik bir kızın s alak gibi peşinden koşmak değil. Asıl erillik ipleri elinde tutmaktır. Erkek adamız sonuçta öyle gariban gibi kimsenin peşinden koşmayız hak edene hak ettiği değeri veririz o kadar.
61 Yorumla
Soran1 yılAllah Allah
prenses tripli kadınlar tamamen zaman kaybıdır. böyle sitelerde günde yüz kişiye mesaj atan tırtolar yüzünden şişiyorlar sonra aynısını yeni tanıştığı kişiden de bekliyorlar. o yüzden sizlere bir tavsiye, taktikci, prenses tripli kadınlara bir dakika bile harcamayın. dünyadaki en büyük zaman kaybıdır. aman aman..
10 Yorumla
1 yılAnlamadım niye şöyle olun böyle olun diye yazdınız :) size bir yazdığınız şekilde insanlar denk gelmiş olabilir ama herkes öyle değil. Bir de sipariş verir gibi insan bulunmaz; şöyle olsun böyle olsun.. kadın programlarındaki gibi :) Siz kendinize uygun insanlarla görüşün derim :)
10 YorumlaSenin dediğin gibi maymun yılışık kaypak hırbo bağırıp çağıran modelleri sevmem uyarırım geri vites yapıyor hepsi ağırbaşlı karakterli biriyim ve memnunum bundan erkek dediğin kişi sorumluluk bilen ahlaklı edepli uslüp bilen sahiplenicidir soruda istediğini yazmışsın ama aradığın kişiler farklı kimseyi kandırma kimin ne istediğini biliyoruz burada boş soru sorup erkeklere laf atma Aradığın kişilere de ben adam demiyorum
143 Yorumla- 1 yıl
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
@Zeyzeyy12 ben içe dönük biriyim kimine göre sebebi dedim sana görmeye tahammül edemediğim insanlar hanzo kılıklı kaypak insanlar bunlarla anlaşamam uzak dururum her şey saygılı olmaktan geçer bahsettiğin insanlarda göremiyorum o yüzden adam olmak insan olmak senin Aradığın insanlarda yok dedikodu gıybet eden leri adam yerine koymam
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 sahipleneceğim kadın da aradığım kendi dinine örf adetlerine değer veren mahrem konularını bilen eğitimli saygılı olması gerekir ben de öyle bir kız göremiyorum çoğunda hayatımı yaşayayım diye düşünce var güven vermeyen insanları sevmem nefret ederim yalan söyleyeni de
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 senin yazdıklsrından söylediğin kişler adam sıfatına girmiyor delikanlı lık ayrı bişey
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 kimsin, denen dediğini deyip duruyorsun. Tartışmanın gsşından beri kopyala yapıştır. Aynı şey…
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 bilimsel dediğin senin uydurman olması gereken gibiyiz bende sana söylüyorum tekrar aradığın adamlar delikanlı erkek sıfatına girmiyor çünkü ne bktan ödlek * olduklsrını biliyorum
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 testesteron yanlış yerde kullananın sonu gy olur bunuda öğren derdini yavaş yavaş açıklamaya başlıyorsun şeffaf ol
- 1 yıl
Yanlış biliyorsun erkekte Eğer östrojen yani kadınlık hormonu artarsa dediğin olur (gy)
Aynı şekilde kadında Testosteron yani erkeklik hormon artarsa bu sefer erkeksi davranışlar agresiflik sinirli sürekli öfke kas oranının artışı vücuttaki tüylerin artışı gibi şeyler olmaya başlar östrojen yani kadınlık hormonu kadına yumuşaklık naiflik sakinlik verir fiziksel olarak da tüylerin azalması Tenin beyazlaması saçların çoğalması gibi şeyler olur ama erkeklik hormonu arttırırsa saç dökülmesi gibi şeyler de görülür kadınlarda Tıpkı erkekler gibi Umarım anlaşılır olmuştur - 1 yıl
@Zeyzeyy12 derdim sevişmek desene şuna bunun dini boyutu var zina mı yapalım inancın yoksa sana başarılar evlilik dışında olan ilişkiyi kabul etmem tek başıma kalsamda bu düşünceye
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 sen ıyımısın milletin testesteron östrojen var mı yokmu diye takmışın
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 ulan aq çingenesi seviyesiz ne istediğini bilmiyorsun aynı şeyleri diğer yorumlara da yazmışsın papağan alın şu karıyı ateşini alın tahrik edemeyen kız 🤣
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 Yav sen koruyuculuk erillik diyip adamları boylarına poslarına göre seçiyorsun. Erkeklerin %80 ini erkekten bile saymıyorsun peki neden bu adamlar görünmezken bir de sizin nazınızı tribinizi çeksinler
- 1 yıl
@Morgenshtern bunlar hiçbir şekilde mutlu olmaz evli olup ne halt edenler var bunlara erillik diyor eşinin çapkınlığını bile destekler kocam kocam diye anıran sonradan görme kadın 😃
- 1 yıl
@Morgenshtern o yüzden Qezban lardan uzak dırmak gerekir ne saygı ne edep ne ahlak var mahremi olmayan Anadolu inekleri
- 1 yıl
Çok ahlaksızsın ya, kişi kendinden bilirmiş işi ya senin ki o hesap.
İbiyoloji bilgisi dahi olmayan mahluk.
İki kadın ve erkek kelimesi yan yana gelince beyin eror verdi tabi çok normal seni de anlıyorum.
Aynı şeyi yazmıssın demişsin birde, siz erkekler aynı şeyleri konuştuğunuz için farklı şeyler yazmaya gerek kalmadı.
- 1 yıl
@Morgenshtern ne alaka yazdıklarımdan bunu mu anladın?
Hele yorumdaki kişi tam kafayı yemelik ya kadın ve erkek hakkında biyolojik bilgi veriyorum yazdıgı yoruma bak.
Oku anlarsın ne demek istediğimi - 1 yıl
@Zeyzeyy12 seninle daha önce bir yerde yine tartışmıştık senin kafa yapını az çok biliyorum. Kimse senin tabirinle eril diye seçilmiyor. Siz beğendiğiniz kişilerin sözde erilliğini istiyorsunuz. Bu yüzden görmediğiniz adamlara eril değilsiniz cart curt yapmaya gerek yok
- 1 yıl
@Morgenshtern o zaman ona göre davranın sözlerden belli oluyor ne olduğu
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 biz kim ve neye göre davranıyoruz neyden bahsediyorsun
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 ayrıca sen kimsin de birilerine nasıl davranması gerektiğini söylemeye kalkıyorsun bence önce sen kendi çelişkilerinden kurtul sırf dış görünüşü iyi diye içi boş bi l*vuk tarafından aldatılmışsın gelip burada millete akıl veriyor
- 1 yıl
@Morgenshtern kınayan kınadıgını yaşamadan ölmezmiş bilmiş ol ikincisi sen geldin buraya bana yorum yaptın ilk önce seni takan bile yok sen kimsin aşağilik kompleksine kapılmıs bir mahluksun, boy takıntısı yapmıssın kendini diğer erkeklerle rekabete sokuyorsun kendine güveni olmayan eriğin tekisin buraya gelmiş benim geçmişimi yargılıyorsun. Ben şunu yap bunu yap diye akıl vermedim kısa bir bilgi verdim senin gibi beyni eksik calısan insanlar genelde, kendilerinde küsur gördükleri şeyler yüzünden aşağilik kompleksine kapılırlar çok iyi bir örneğisin ayrıca insanları geçmişiyle kınayacak kadar eziksin ben yaşadıklarımdan ders çıkardım ama hayatın sana çok şey öğretecği kesin o kinamalarından sonra basına gelmesi dileğiyle..
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 kınamadım çelişkini yüzüne vurdum. Ve evet sizin gibi şekilciler yüzünden zaman zaman özgüvenimin düştüğü oluyor yalan mı söyleyeyim ve şu sözlerden sonra da dediğimde haklı olduğumu anladım. Ayrıca bana kadın erkek ilişkikerini ve fıtratını anlatacak son kişisin sizi sizden daha iyi tanıdığım için zaten bu sitemim yani sizi kınamıyorum sitem ediyorum ama tabi karşımda bunu anlayacak biri yok.
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 haklısın sonradan farkettim onu ama silemedim. Karakterim mükemmel diye bi iddiam olmadı ama ben de insanım ve kendi içimde kırgınlıklarım var ki kimsenin kötülüğünü isteyen biri olmadım. Hakkını helal et
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 ayrıca engellersen kendimi nasıl ifade edebilirim yazdığını bile göremedim
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 hakkını helal etmiyor musun gerçekten o konuda özür dilerim
- 1 yıl
@furkankk1 boş ver qezoyu kafasında kuran ruh hastası biri bunlsrın derdi başka
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 başka yerde ara abaza
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 herşeyi sen biliosun birini bulsmadın burada gelip erkekler şöyle falan eleştiri yapma dediklerimi savunuyorum söylediğimin bir tanesini bile yanlış değil düşünceleriniz beyniniz farklı sizin yaşam amacınız farklı abazalıktan sağa sola saldıran kaba saba davranan agresif kadın kız görmek istemiyorum biraz kadın gibi olun hadi canım yaylan
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 engelimi kaldır bi dm gel
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 bi gel konuşalım
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 bak sandığın kadar kötü biri değilim gerçekten özür diliyorum o konuda haklısın bi dm gel anlatayım
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 ne aradığını söyle
- 1 yıl
@furkankk2 Tamamönemli değil hakkında helal bb
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 engelimi kaldırır mısın
1 yılkadinlara cok fazla hak verildigi icin erkekler sürekli baskılanıyor. kadini susturma amacli bi tane bile vuramiyor. bu nedenle kadindan uzaklasiyor ve daha cazgır olmayan kadın arıyor. çünkü bu eril dișil dengesi değil aksine erillerin erilleri baskılamasi.
05 Yorumla- 1 yıl
Bı tane bile vuramiyor derken. Konuşmasından rahatsız oluyorsa ayrılır biter dayakta ne. Dayak olayı başladığında bir taneyle kaliyormu saniyorsunuz. O kadın cinayetleri varya. İşte onlar da 1 tokatla başlayan şeyler.
- 1 yıl
Şiddet erilligin tam tersidir karisima vuran erkek eril degildir erillik ruhsal ve fiziksel dayaniklilik demektir siddete uygulayanda ise bu yoktur aksine zayif erkektir cunku sadece gucu yaratılışı geregi kendisinden daha naif olan varliga yani kadina yeter eril erkek ise gucunun farkindadir ve kendine naifleri korur eril erkek koruyan ozguvenli dayanikli erkek demektir
- 1 yıl
iște erkek ayrılınca veya soğuk yapınca dișil olarak algılanıyor. aslında o dișil özellikten değil, kadına vurmamak için öyle yapıyor. çünkü kadın haddini așıyor ve ona engel olacak hicbir sey yok.
- 1 yıl
Kadın haddini durduk yere asmaz. karsidakinden olumsuz bir şey görmüştür tepkisini vermiştir. Eskidenmis o ne yaparsam yapayım susup sabredecek. Artık oyle kadınlar yok. Kadınlar güçlü artık. Ayaklarının ustunde duruyolar. Kadınları da güçlü yapan yine erkekler. Kadınlar baktiki iş yok sorumluluk alan yok başlarının çaresine baktılar.
- 1 yıl
O dedigini disil olarak algiliyirlqr diye o hareket disil olmuyor tamam mi insanların s*lakca laflarina gore erillik disillik kelimelerinin anlamini degistirmeyin ben seni anladim ilk acaba kadina siddeti mi savunuyor dise dusundum de sonradan anladim sen toplumun kadini ezmesinj erillik olarak algiladiklarini söylüyorsun ama bırak insanlar bos konusur cahil cok ulkede
İlk mesajı atmak , aramak veya buluşma planı yapmayı her erkek ister. Sizden şöyle mesaj aldıklarında Hmm , evet , iyi , ok gibi mesajlar o an heveslerini düşürüyor. Sizin konuşmak istemediğinizi düşünüp geri çekiliyorlar , Sizden de bir adım beklerler bu psikolojik bir durum Cinsiyetle alakası yok. Sadece siz ilgi sevmiyorsunuz , erkeklerde ilgi almak ister sevilmek ister. Bunun eril duygusu ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Eğer 2 kişi arasında 1 kişi uğraşırsa diğer kişi bilerek uzak kalırsa bu durum tersine döner oda uzaklaşır. Sonra neden gitti , neden ilgisi azaldı diyip üzülürsünüz. Farkında olmak lazım ne yaptığınizın
00 Yorumla
1 yılne erilligi aq ya sıktınız artık he siz önce bi dişil olun da sonra erillik beklersiniz eski kadınlar nerede siz neredesiniz kiskansak kötü güzel kardeşim olsak kötü ısrarcı olsak tacizci olmasak prenses hadi bakın işinize kadınları tarih boyunca kim çözebilmiş ki biz çözelim
01 Yorumla- 1 yıl
güzel kardeşim değil 6avat demiştim düzeltmiş kendisi
Niye durduk yere senin kaprisini çeksin mesela bir erkek? Sen eğer instada erkekleri takip ediyorsan erkeğe kızları çıkar diyemezsin mesela. Veya senin erkek arkadaşın varsa erkeğin kız arkadasina laf edemezsin.
Sen aslında eril enerjisi olan koruyan erkek aramiyorsun. Sen saygı duymayacagin bir erkek arıyorsun, onu da saygı duymayacagin şekle çevirip terketmek istiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZor geliyor sanırım artık bazılarına sorumluluk almak, bir kız için çabalamak. Çünkü seçenekleri çok fazla. Neden birinde takılı kalayım diye düşünüyorlar. Ama bu insana ne kadar mutluluk, huzur getirir? Bence hiç getirmez. Ama istedikleri kişi için gayet güzel çabalıyorlar o yüzden biz kızların erkeklerin bahanelerine karnımız tok olmalı, onlar yeterki istesin, her şeyi yaparlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir kız hayır diyorsa hayır diyordur.
Bir kız konuşmak istemiyorsa istemiyordur.
Bir kız olmaz diyorsa olmaz diyordur.
Gibi şeylerle erkekleri iyice soğuttunuz, en ufak şikayetinizle bizi sapık vs ilan edebiliyorsunuz. Sonra da örköklör öröl döğöl40 Yorumla
1 yılOnu yapıyorum ama kadınlar kul köle olsun istiyor sorun Orada
21 Yorumla
Soran1 yıl😄😄
1 yılDeğecek kadına yapılır senin söylediklerin Haklısın, ama değmeyecek kadına yapmaz hiç bir aklı başında olan erkek.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşitlik istediniz alın eşitlik. Erkek gibi davranan sizsiniz. Baskın olup hesap soran sizsiniz. Eril değilsiniz diye biz erkek gibi davranıyoruz demeyin. Biz erilken de erkek gibiydiniz. Sahne sizin eşitiz dedik. Şimdi ağlamayın. Evliliği konfor alanı görüp yan gelip yatmak yok. Yarın iş var marş marş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDediğin erillik değil, tripe naza susmak mı erillik, erillik erkeğe kız gelir o da hazıra konar ve erkeğin sözü geçer kız da haklısın hayatım der uyum sağlar ama şimdi kızlar bence dişil değil eril. Her şeye trip at erkeğe kalk sinirlen bir de ilgi kpeklik yüzsüzlük bekle. Eril hissettirmiyorsunuz ki, erkeğe itaat mi ediyorsunuz onun yerine size ayak uydurmasını bekliyon bu durumda kızlar erillik yapıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
Gizli Üye(36-45)1 yılTıpkı sizin muayyen günleriniz gibi bizimde bazen karşımızda dünyanın en güzel kadınları da olsa konuşasımız gelmiyor, biz de robot diiliz ama gerektiği zaman arsız ve yüzsüz olup kadının peşinden de koşarız siz de bizi anlayın biraz 🙄🙄bak evet haklısın sırf bu yüzden gerçekten çok istediğim bir kızla iletişimi kestim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelli bir yaştan sonra özellikle de 20 den sonra aşklar masalsılıktan çıkıp , rezilliğe doğru sürükleniyor maalesef. Sürekli bulaşan, kız gibi trip atan gerçekten inan biseye alındığı için değil sende öyle ol , o şekilde mesafeli yaklaş diye kendi yolunu yapma derdinde. Yarın öbür gün son damla taşınca da ya sen istemiceksin ya o istemicek. Hiçbir hallerine güven olmuyor zaten. sen eğlencene bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKız istemiyorsa neden peşinden koşalım?
" Hayır, Hayır demektir" sizce bunun başka bir anlamı var mı?
Hem " Hayır" diyorsunuz hem de arkamızı dönüp gidince " Noldu buna?" der gibi arkamızdan melül melül bakıyorsunuz. Çok denk geldi.
Peşinden koşsak bu sefer "Ayy bu sapık" dersiniz.
Ayrıca " Kedi köpek" misiniz ki sahiplenelim?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılZaman çok değişti eski aşklar sevgiler kalmadı kimsenşn kimseye tahammülü kalmadı en ufak şeyler kavgalar ayrılıklar başladı.
10 Yorumla
1 yılOyle birisini istemesin emin ol , ya dusunsene ya gercekten o kisi istemiyosan? Oda halen israrla senin pesinden kosuyo? Nasil kurtulmayi dusunuyosun? Bende boyle kizlari anlamiyorum wallah.
20 YorumlaNe alaka trip çekelim naz çekelim herkes 4 dörtlük değil biz erkeğiz diye heryeşi bizden bekleyemezsiniz kadın erkek eşittir diyorsunuz herşeyide istiyorsunuz Rabbim sizi memnun edememiş biz nasıl memnun edelim
00 YorumlaKız gibi ne alaka
Esas erkeğin hası amyalakası olmayan o dediğin erkeklerdir
Dünya sizin ekseniniz etrafında dönmüyor
Artı EŞİTIZ
Niye sizin pesinizde kosalım niye hesabı hep biz ödeyelim eşitiz eşit00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. Zaman değişti. Kızlar sosyal medyadan linçledikçe utangaç erkekler daha da çekiniyor adım atmaya. E istediğiniz tarzda atılgan olup niyeti iyi olanların sayısı az. Atılgan olup niyeti fena olanlar da zaten ekmeğinin peşinde
00 Yorumla
1 yılKadınlar erkeklerden, erkekler kadınlardan şikayetçi. Değiştirebileceğimiz tek kişi kendimiziz bu yüzden en güzeli ve mantıklısı kendi üzerimizde çalışmak. Zaten herkes bunu yapsa bu sorun ortadan kalkmış olacak.
02 Yorumla- 1 yıl
İçerde ne varsa dışarıda da o var mıdır kral?
- 1 yıl
@centilmeniz yoktur kraliçe
1 yılKadınlar artık uğraşmaya değmeyecek kadar düşürdüler kendilerini, erkekler uğraşmıyor, ayrıca erkek kadının peşinden koşunca artık ceza alıyorlar, mahkemeler böyle saçma davalarla dolu, hiçbir kadın artık uğraşmaya değecek kadar değerli değil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHemcinsim milletinin de kafası yandı. Koşsa bir dert koşmasa bir dert... 🤣
Çok düşse üstüne sıkmayın bu kadar derler. Biraz uzak kalınca ilgisiz bıraktı derler. 😃
Yukar da bıyık da yok aşağı da sakal da. 😁
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı.
1 yılKizim öyle eril olunmaz 😂 çok yanlış anlamışsın olayı
10 Yorumla Bencede kadın haklı kim sinirlendirdi lan sabah sabah bu kadını 😂😂😂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Sebebini sana geçen günlerde bizden gereksiz yere kaçan iki hanımefendi açıklıyor biz sapına kadar eriliz
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Beni de bu ısrarcı erkek tipi iğrendiriyor ya. "Çaresiz" erkek/kadın kadar tiksindirici bir şey yok şu dünyada.
20 Yorumla
1 yılErkekleriklerini kaybettiler bence, sacma sapan travesti gibi trip yapiyolar🤣
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Erillik bambaşka bir şey detayın bambaşka. Detaya inecek olursak biraz üsteleyince yüzsüzlükle suçlanıyoruz hemde cepte görülüp nede olsa benim peşimde diye düşünülüyor ilgi kalmıyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Hep sizin istediğiniz mi olacak bu hayatta siz de biraz gerçekçi olun, toplumsal rolünüz olan duygu yönetimi nedir öğrenin ama işteeee nerde empati nerde eşitlik dimi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılNeden yapalım? İlk duyacağın soru bu
Erkekler konfor alanı da rahat sizle uğraşmak istemiyor bu eril enerji düşkünlüğü değil aydınlanma gelmesi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Derdin neyse oturup anlatırsın yaşın 15 değilse ergen gibi trip atmanın anlamı yok naz yapayım trip atayım dersen kimse seni çekmez niye evlenemiyorum demeye devam edersin
00 Yorumlakarşı taraftan işaret varsa olur.. karşı taraf çeyrek adım bile atmıyor. siz istiyorsunuz ki peşimden koşsun süründüreyim.. iyi de karşı taraf sizin ne istediğinizi nerden bilecek.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar önce ne istediği bir karar versin aklındakileri netleştirip karşı tarafı yorup boşa beklentiye sokmasın sonrasını erkekler halleder. Kimse sonunu görmediği yere yatırım yapmaz.
00 Yorumla
1 yılErillik gurursuzluk değildir, bunu bile bilmiyorsun
Erkekler kendiniz olun, 250 gram için gururunuzu ezdirmeyin
Ta ki bunlar da insan gibi iletişim kurmayı öğrensinler
11 Yorumla- 1 yıl
Helaaal :)
1 yılkız vallahi acaba hazır gıda tüketmekten hazır gıdalar mı bozdu bunların hormonlarını... genelleme yapmıyorum asla ama benim eski sevgilim hamamböceğini bana avlattı... cıglık falan atıyordu... keske saka olsaydı...
10 Yorumla
1 yılHepsini yapınca bu defa da tacizci hanzo damgası yiyoruz... siz eşitlik istiyorsunuz ya işte alın size eşitlik
11 Yorumla- 1 yıl
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
1 yılErillik bir tercih, seçim, seçenek değil çünkü.. Zorlayarak, istenerek, öğrenilerek eril olunmaz.. Tabiatında varsa vardır, yoksa geçmiş olsun..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBu erillik değil yavrum siz kapınıza köpek arıyorsunuz
315 Yorumla- 1 yıl
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
Peki zamanımızın kadınları eskimizin kadınları gibi mi? Özünüz dediğiniz, soranın bahsettiği olaylar tamamen erkeği kullanmak amaçlı olaylar sadece. Eskiye dönün demeden önce günümüzde erkeğin üzerine binen hem maddi hem manevi yükleri de düşünmek gerek bu kadar derdin tasanın arasında bir de kadın nazı tribi çekemiyoruz diye kimse bizi suçlayamaz çünkü eskinin kadınları da erkeğine yük değil en büyük dayanak olurdu ama maalesef günümüzde öyle bir kadın yok.
- 1 yıl
Bir erkek için güç kadının saçma sapan naz ve triplerine katlanmak mi demek yani 😂
- 1 yıl
Ben anlattığınızı anlıyorum da siz neyi anlatmaya çalıştığınızı neyi savunduğunuzu pek bilmiyorsunuz bence 😂
- 1 yıl
Anlatayım son kez;
1. Kadının yapısı, erkeğe göre daha kırılgan daha alıngan daha çabuk küsmeye ve ağlama müsaittir. Bu yumusaklıgın sebebi östrojen hormonu yani kadınlık hormonudur.
2. Erkeğe sertliği, agrasifliği veren ise testesterondur.
Bir kadında agrasiflik yükseliğinde hormon seviyeleri kontrol edilir ki dengesizlik var mı yok mu anlaşılsın.
Yani sizin kadında trip küsme gibi begenmediğimiz davranıssal aslında hormonlaeınım getirdiği kendi yapısına uygun davrandıgının göstergesidir.
Yumusaklıktır.
Ben bunu çekemem diyorsanız hemcinslerinizle takılın:) - 1 yıl
Bunlarda bizde sinir yapıyor o zaman bizimde sinirlenip kadına şiddet uygulamamız gayet doğal bu mantığa göre suç bizim değil testesteronların 😏
- 1 yıl
İrade diye bir şey var. Sinirlenmek ayrı şiddet göstermek ayrı ikisi aynı şeyler değil. Benim babamda sinirli bir admadı anneme bir kere el kaldırmadı. Belki bağırdı sinirini gösteridi ama el kaldırmadı.
İkisini ayıet edebilcek yastasınız bence ama lafı devamlı kendi istediğimiz yere çekmeye çalışıyorsunuz çünkü öyle işinize geliyor
Ben kadının da erkeğin de kendi izlerinden kopmamasını savunuyorum. Asıl siz neyi savunduğunuzun bilincinde değilsiniz - 1 yıl
Ben sadece artık kadının nazla triple küsmeyle istediği herşeyi erkeğe yaptıramayacağını savunuyorum asıl bunlara tav olan her defasında kadının bu şekilde ikna ettiği istediğini alabildiği erkek prenses erkektir kadının yönetimini kabul etmiştir kılıbıktır. Nazınızı tribinizi çekmeyen ne olduğunuzu bilen ve bu oyuna gelmeyen erkekleri prenses olarak adlandırmanıza benim sinirim 😂
- 1 yıl
Tamam sen en iyisi nazınızı çeken eril erkeklere anlat bu bilimsel hikayelerini kuzum beni pek sarmadı 👍
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 Yav sen koruyuculuk erillik diyip adamları boylarına poslarına göre seçiyorsun. Erkeklerin %80 ini erkekten bile saymıyorsun peki neden bu adamlar görünmezken bir de sizin nazınızı tribinizi çeksinler
1 yılOnemsediklwrine karşı öyleler bence yeterince önem vermediği için öyle davraniyor olabilirler
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek kişiye sadık kalmadıkları için gereksiz erkek türü çok
21 YorumlaBen peşinden koşarım, çiçekler gönderirim , engelli olmama rağmen ararım ama hepsi boş mücadele etmekten yoruldum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anası tipli, sadece yakışıklı diye dibi düşmüş, kullanılıp atılınca İsyan eden, yanlış erkelerin peşinden koşan kız isyanı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılOlanların istenmediği gibi.
Eril olmakla serseri olmak arasındaki farklın ayırt edildiği anda belki taşlar yerli yerine oturmuş olur.02 Yorumla- 1 yıl
Denge şaşardı.
Dengeyi bozmak…
Aileyi sarsmak…
Toplumu çözmek…
Köklere tutunun.
Bir çığ gibi düşün…
Eril olmanın ne olduğunu biliyorum zaten bunu bilmiyormuşum gibi açıklama yapmanızı size gerektiren ne onu Merak ediyorum.
Çünkü genel olarak kadının istekleri tercihleri olmuyor.
Serseri olanı eril enerjili sanıyor çoğu kuşu
Niye uğraşalım senin söylediklerin için, istediğinizi alıyorsunuz zaten. Biraz uğraşın bakalım sevdiğiniz adam size geliyor mu?
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Devamını Gör(220)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem