Ortak karar da alınır.
Kadın da dinlenir erkek de dinlenir.
Genel olarak kim üstün olmalı?
Sanırım ifade edemiyorum.
Anlayan anladı artık.

Konuya göre değişir. Koltuk alınacaksa kadın bir tik üstün olabilir. Araba alınacaksa erkek bir tik üstün olabilir. Yani uzmanlık alanına göre saygı duyulur ve dediğine daha çok değer verilir. Yukarıdaki örnek değişebilir tam terside olabilir belki kadın arabadan erkek koltuktan daha iyi anlar ama her karar da iki tarafta saygıyla birbirini dinler ve kararının nedenini açıklar. Doğru olan budur
Ne üstünlüğünden bahsediyorsun sen? fiziksel mi ruhsal mı maddi mi zeka mı? bence biraz kitap okumalısın zira ne demek istediğini betimleme yetinde problem var, sorun çok sığ ve sen bile ne sormak istediğini anlamamışsın 😊 pozitif bir eleştiri olarak algıla hemen rollenme 😎
Kahvede okey atanların yanında oturup beleş çay içenlere yancı diyorlar 😂
Olmaz hep bir tarafın sözü geçerse sıkıntı olur, sırayla 😅
Güncellemeni okudum bu arada 😂
O öyle olmaz 😅
Senin anlattığın değil, bizim anladığımız kadardır o 😂
Anlıyorum ponçik 😅
🤗♥️
Erkek üstünmüş gibi gösterip asıl kararları kendi veren kadın... her zaman kazanır dfhsjssj
Minik taktik bunlar ya ne fenalığı 😛
Cevap
15Cevap
karar alırken üstün olma tarafı diye bir şey yoktur karar alınırken ortak alınmalı ve uygulanmalıdır
Eşitlik olmalı bence, birbirlerinin isteklerine saygı duymalı ve yeri gelince fedakarlık edebilmeliler.
Neden erkek?
Hangisi mantıklı fikir veriyorsa onun kararları ön planda olmalı
Tatlım, kim hangi alanda bilgili ise o yetkin olmalıdır.
Hanımımın da gönlünü hoş edecek şekilde, istişare ederim, kırmadan incitmeden yanağına bir öpücük kondurup erkek olarak son kararı veririm. 🙈
İkiside fikrini söyleyip ortak yol bulmalı ama son bitiriş kadındır.
Erkek bir tık üstün olması gerekir. Sana katılıyorum.
İki taraf da her zaman eşittir. Sonuçta ortak hayat yaşanıyor.
Kadınlar sinsi canlılar bence.
Kararım ne olursa olsun bence kadınlar bildiğini okur jsks
Benim kitabımda üstünlük yok, O da insan sende insansın, Eşit olmalı, Heyyy sus diyemem.
Tabiki kadın erkek ikisi de dinlenir. Ama üstünlük erkeğin olmalı. Son söZ sahibi erkeğindir
Evin iç işleri için verilecek kararlarda ben, dış işleri için verilecek kararlarda kocam bey.
Ortak karar Tabiki ama kim daha mantıklıysa o konuda yani konudan konuya değişir🙈
Ortak olsun üstünlük şimdi gelip erkekler demesinler
Çok yönlü ve ince düşünüyoruz. Bence kadınlar olmalı.
Ortak karar verilmelidir, üstünlük olursa anlaşmazlık olur. Sonucta evlilik musterektir.
Doğru yazmışsınız size katılıyorum.
Arkadaş üstünlüğü faarklı algılamış, Ev mutfak vs. konularda son söz kadınındır, Ama Diğer farklı erkeğin ilgi alanına giren kararlarda son söz erkeğin olmalı.
Genel olarak düşünülür isede Her yerde ve yapılan hareketlerde olduğu gibi hep birlikte karar alınır ve uygulanır.
bir karar alınırken üstünlük değil de anlayışlı olmak lazım bana göre
Erkek her zaman bayandan bir adım önde olmalı oun için erkegin kararı üstün olmalı
Her zaman ortak karar üstün olmalı.
Düşüncelerini belirttikten sonra hangisi daha mantıklıysa o fikir olmalı. Üstünlüğü doğru bulmuyorum
Ortak karar alınır. ya da hangisi mantıklısa o, üstün olur.
Ortak bence
Bir tik erkek üstün olmalı..
Daha mantıklı düşünebilen taraf.
O konu da daha bilgili olan
Ortaklasa olmali ustunluk hos degil
Beyim ne derse o. Ben bilmem 🤷♀️ 😝
Kim daha akıllıysa o 😄
Kadinlar buyuk konularda erkekler küçük
Bir üstünlük olmamalı bence
Fikrimi söylerim ama eşimin kararı üstün olmalı
Haklı olan ve mantıklı düşünebilen:)
Her ikiside