Kız arkadaşım çok sinirli. Kıyamıyorum, herşeyi alttan alıyorum ve korkuyorum...

Kız arkadaşımla çoğu zaman iyiyiz haftaya da ailelerimiz tanışacak..

Ama bazı şeylere takılıyor çok abartılcak şeyler değil habire rest çekiyor telefonları suratıma kapatıyor ben kapatınca çok çok kızıyor ben yapamıyorum artık.

Bağırıyor çağırıyor arama beni bir daha diyor.. hakaret ediyor salak gerizekalı vs.. ben diyorum nasıl konuşuyorsun benle böyle sana mı soracağım diyor iyice sinirleniyorum ben de susuyorum..

Sonra kendi kendine yumuşuyor özür diliyor. Çok sinirleniyorum diyor kendini kaybettiğini söylüyor.

Ben ona bağıramıyorum, bağırdığımda çok korkuyor bana da söyledi bağırma bana kalbim sıkışıyor falan ben de bir daha üstelemedim hiç bağırmadım yani.. ama o hep bağırıyor neler neler kavgada duymadığım kelimeleri söylüyor..

Sevgisine fazlasıyla inanıyorum ama sinirlenince çok canım acıyor nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum.. Arama beni deyip duruyor bunaldım iyice ne onurum kaldı ne gururum..
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi uzun süredir istemiyordu zar zor ikna ettik, bu haftada tanısıcaz, nasıl terkedeyim, başka bi çözüm bulmam lazm.

Kız arkadaşım çok sinirli. Kıyamıyorum, herşeyi alttan alıyorum ve korkuyorum...