Sevgilinizi, karşı cins arkadaşlarından kıskanır mısınız? Misal; sevgilinizi, karşı cinsten herhangi bir arkadaşına iltifat ederken yakalarsanız ne yaparsınız?
#Acar25
#Acar25

Benim için karşı cinse iltifat ederken söylediği hic bir kelimenin önemi yok... Benim icin onemli olan Bu iltifatı ederken hangi niyetle söyledi .. Niyete bakarım.. Sonra kararımı veririm..💙
Birlikte dizi izliyorduk, kızın saçları çok tatlı demi dedim sırf evet dediği için 3 gün trip attım. Gerisini siz düşünün sjsk
Mutlu sonla bitecek inşallah anlamında yorum yapmıştım bebeğim soruyu bidaha oku istersen😊
İnşallah bebeğim hepimiz için öyle olsun hayırlı geceler 😍
ya tabiki böyle şeyler normal bu modern çağda da insan kıskanıyor ne biliyim bazen de hoşnut olmuyorsunuz
Nayir nolmaz ben gerekirse ederim ona Iltifatlari o bana etsin
Cevap
14Cevap
Sen imkansızsın sensizlik imkansız karşı cinse bunları söylemek imkansız : d d
Benim sevgilimin ya da eşimin karşı cinsten arkadaşı olamaz. Keyifli geceler.
:d Haha
Neden edecek ki? bence nerde nasıl davranacağını bilmiyorsa neden benim sevgilim ya da eşim?
"Aa saçlarını kestirmişsin yakışmış" gibi bir iltifatı kıskanmam ama "Dekolten harika gözüküyor kıyafet üzerine tam olmuş" derse oracıkta boğarım. Kısacası iltifata göre değişir.
O kim oluyomuşta ben8m sevgilime iltofat eder öyle bir samimiyet olursa aralarında ikisinede yol veririm
İltifat edilmesi gereken yerde ederse sorun yok. Ama edilmesi gerekmeyen bir yerde ederse mahvederim.
ben sevgilim olmayan sevdiğim kişiyi bile başka kadının yanında görünce çıldırıyorum, sevgili olsak hiç iyi olmazdı herhalde
"Ceketin ne güzelmiş" gibi kıyafetine yorum ya da "bugün çok güzelsiniz" tarzı şakayla karışık laflar çok etkilemez ama artniyet sezersem fena olur
Hayır söyleyemez. hoş değil ve saygısızlıktır. hayatında ben varsam sadece bana iltifat edebilir benim sevgilim.
Azına biber sürerim o kim benden başkasına iltifat edecek
edemez kimse ha baktım müsade ediyor banada başkası iltifat ederken o izler ama eski sevgilim olarak
Söyleyemez, söylerse de bazı şeyleri göze alır artık.
İltifat etmek kötü bir şey değildir sadece bir dozu olmalı
Mesela gözlüğün yakışmış küpen güzelmiş gibi bir iltifat mı
yerinde bir iltifat ve güvendiğim bir sevgilim varsa bunları sorun etmem.
Ederse sonu hastanede biter 😠
Abi sanırım herkes orta çağda iltifat etmekte ne var bu kadar geri kafalı olmayın yaa...
tapu nasıl olsa bende kalp bende istedği kadına iltifat edbilir
Kıskanmayan ne erkek vardır nede bir bayan gerisi gereksiz kendine güvenen varsa buyursun yapsın
Hayır , ne münasebet !
Fazla samimiyete ne gerek var
O iltifat eden ağzını yırtarım 😡
Bana söylediklerini söylemesin 😀
Sonuçlarına katlanır :)
Yapmamalı özel olmalı
Edemez, vururum onu topuğundan.
Hayır parçalarım müge anlı bile bulamaz
Sevgilim karşı cinsle muhabbet edemez
O zaten kendini belli eder.
Yok daha neler djdkdjf
Sevgilim yok olsa bile edemez söyleyemez
Erkek adamın kız arkadaşı olmaz.
nasıl bir iltifat olduğuna bağlı
İltifatın boyutuna göre değişir
Söyleyebilir çünkü o zaman ben hayatında olmam
O kim köpekki :d dercesine cevaplar :)
Bakişim yeterli olacaktır.
Ayrılmayı göze alabiliyorsa edebilir tabi ki.
Söyleyemez. Hoş değildir.
bir söylesin bsk neler olacak
Söylemesin sonu kötü olabilir
Çok abartmazsa olabilir
Azını yüzünü kırarım 😂
Ortak arkadaşımıza evet
Nayır nolamaz: )
Asla.
Asla.
Hayır söyleyemez.
Asla
Edebilir tabiki...