Feministlerin erkekleri aşağılamak için uydurdukları şu hikaye aklıma geldi ; genç bir erkeğin 4 tane sevgilisi vardı fakat hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu en sonunda bunları testten geçirmeye karar verdi ve herbirine 1000 dolar verdi gidin bunları dilediğiniz gibi harcayın dedi. 1. kız gidip 1000 dolarla en lüks kıyafetleri alıp giyinip süslenip geldi ve erkeğe sana güzel gözükmek için verdiğin parayla kıyafetler aldım dedi. 2. kız gidip 1000 dolarla erkeğin tuttuğu takımın maçına 2 tane kombine bilet alıp geri kalanıyla erkeğe hediyeler aldı ve gelip erkeğe seni mutlu edecek şeylerde harcadım dedi.3. kız ise aldığı 1000 dolarla yatırım yapıp parayı çogaltarak gelip erkeğe geleceğimiz için yatırımlar yaptım diyerek yaptığı yatırımları anlattı.4. kız ise aldığı 1000 dolarla fakirlere harcayıp karınlarını doyurduğu için gelip erkeğe yaptığı iyilikleri anlattı. bu olaylar karşısında erkek durup düşündü hepside kendisinin mutluluğu için harcadıklarına karar verdi ve bunların içinden birini seçmek zorunda olduğu için en sonunda büyük memeli olanıyla evlenmeye karar verdi.
Hem güzel olacak, hem zengin olacak, hem çok sevecek, hem mutlu edecek, hem karakterli olacak, hem kıskanç olmayacak, hem en az yüksek lisans mezunu olacak falan filan demek isterdim ama gerek yok mutlu olalım yeter.
Zeki bir erkek dünyasını güzelleştirip onu seven aşık zeki kadınları sever aklıyla zeki erkeği kendisine çeken merak uyandırtan ve zekasıyla hayran bırakan ondan daha zeki olduğunu düşündürten güzelliği ve çekiciliğiyle baş döndürten kadınlardan hoşlanırlar🤔🙄😏😍😉
Güzel olan sevgili değildir sevgili olan güzeldir bu yüzden erkek dünyasını güzelleştireni sever.
Bir kadın güzel olduğu için sevilmez. Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, herkesten başka bakar gözleri. Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği bilmiyorum kaç para eder, ama sevdiğin kadının bir gülüşü dünyalara değer.
Zeki erkek kalbinin dinlendiği kadının güzelliğine çirkinliğine bakmaz kibaşını göğsüne koyar gözlerini kapar huzuru yaşar... Huzurluysa dünyası zaten güzelleşir
Konuya ilişkin Hz. Ali'nin çok güzel ve manidar bir sözü var ve yanıt niteliğinde: "Gönlü, gönül eden aşktır. Aşk olmazsa gönül de bir avuç topraktır." Bu sözle birlikte en güzel kadının değil de kişinin aklını, kalbini ve dünyasını güzelleştiren kadının daha makbul olduğu bir gerçektir.
ya biri zaten insanı mutlu ettiği ölçüde güzel görünmeye başlamıyor mu göze? bilmiyorum bende öyle oluyor başta çirkin gelen birinin yanında iyi hissedince tipi de güzel gelmeye başlıyor :') tipini çok beğendiğim birinin de egosu aşırı yüksek veya karaktersiz bir tipse sadece kusurlarını görmeye başlıyorum. yani b şıkkı
bir erkek sevdiği zaman dünyası otomatik güzelleşir zaten. önemli olan kadının güzel olması veya erkeğin hayatını güzelleştirmesi değildir ortak paylaşımların ve mutlulukların devamlılığının sağlayıp hayatın güzelliğini devam ettirmektir. aksi takdirde her iki taraf için de bir süre sonra tek düze hayat sıkıcı gelir ve hem erkek daha güzel kadınlara hem de kadın daha eğlenceli adamlara açlık duymaya başlar. ilişkide önemli olan ortak paydayı her zaman yakalayıp birlikteliği taze tutmak.
Dış güzelliğe bakan erkeklerin zeki olmadığını anlamalıyız artık. Tabiki dünyayı güzelleştiren kadınları sever zeki erkek. Kadınlarda da aynıdır bu. Ama zeki kadınlar genelde yanlız kalir. Erkeklerde aynı mi bir fikrim yok.
Dünyasını güzelleştiren bir kadını eğer bir erkek bulmuşsa başına taç yapsın ;onunla her gün güzel olur, her yer güzel olur, fikirler zikirler hayata bakış açısı, ten uyumu, birlikte yol almak inanılmaz keyifli ve zevkli olacaktır.
Zeki bir erkek dünyasını güzelleştireni sever. Önemli olan şu ki; zeki bir erkegin dünyasını güzelleştiren kadını nerden bulacağı. Bulunmuyor , dünyayı guzellestiren bir kadin.
Zeki erkekler cokda guzeli secmezler bilmsel olarak guzel kadinlarin akli azdir yani zekibir erkek kadini herhaliyle her haraketiyle takip edip sonra karar verir
Kesinlikle dünyamı 🌏🥰 güzelleştiren kadını tercih ederim ve severim👍🌺💐🥰 Dünyanın en güzel kadınını benimle birlikte koca bir dünya🌏 da sever ve bana 1gr dahi kalmaz😄😂
Erkekler güzeller karşısında zekalarını kullanamazlar/varsa eğer karakterleri ahlakları sadece onları koruyacak olan etik değerlerine bağliliklarıdir yani.
Zeki bir erkek bu gibi şeylere asla takilmaz Çünkü... zeki erkek zaten güzel kadını kendi seçer bunu yaparkende dünyasını güzelleştireceğinden emin olur
En İyi Cevaplar