bir bayandan akil almak gerek?
sevdigim kizin ailesi beni istemiyor baskasina vermeye calisyor kizda beni istiyor napmam gerek akil verin
sevdigim kizin ailesi beni istemiyor baskasina vermeye calisyor kizda beni istiyor napmam gerek akil verin
kaçırmak çozum degil. boyle bişey yapmamanı oneririm. aile rızası olmadan hiç bir sey yolunda gitmez.yapabileceginiz en iyi şey sevginize sahip çıkmak. bunda da en onemli görev kıza düşüyor.kız ne kadar sahip öıkarsa sevgisine ailesi de er yadagec kabul eder sizi :)
dediğim gbi cevremde kızın ailesi istemeyen çok vaka gördüm. ve gördüm ki kız ailesine karsı sağlam olursa aile kabullenıyo
peki ablası ne kadar karsı çıktı bu işe...
vazgecmese belki daha farklı olacaktı. direnin sonuna kadar senin olmayacaksa kimsenın olmasın :)
rica ederim :) benim canım yandı bu yüzden başkalarının yanmasın :)
kızdan neden akıl alıyorsun onu anlamadım 18 i geçtiyse kaçır dostum 1.5 yıl sonra bebekle el öpmeye gidersiniz
Aileler istemiyorsa olmaz o iş.
Kaçıp evlenseniz bile, aileden kaynaklı huzursuzluklar yaşanır.
Anladım, hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım.
Cevap
2Cevap
Bende aynı durumu yaşıyorum kardeşim kızın telefonunu almış 15 gündür haber alamıyorum ondan bizimkisi ailelerde girdi araya ama nedense babası çok tepki verdi kıza baskı yapıyor bunların ilacı zaman kız seni seviyorsa aşıksa inan ki kim ne yaparsa yapsın kim ne derse desin kim onu istemeye gelirse gelsin o evlenmez seni bekler ve ailesi eninde sonunda pes edecek yılmayın ikinizde
aile istemiyorsa sıkıntı..
diyelim ki kaçırdın.. onun ailesi ile arası tamamen açılmış olacak. bazı aileler vardır kesinlikle bir daha dönüşü olmaz. bu da bence sizin huzurunuzu bozar. aileden önemli bir şey yok. bu kız da en sonunda ben nasıl ailemi çiğnedim diye düşünmeye başlar. sen bir şekilde onun ailesini ikna etmeye, kızlarını ne kadar mutlu edeceğine inandırmaya çalış.
hayırlısı olsun inşallah.
kaçıracan
Kaçır onu.
Kaçır kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar