Günaydın. Kişilikli insanlar kaçmaz ve kaçanı kovalamaz. Karşılıklı bir şekilde birbirine değer vererek adımlar atar. Kaçıp arkadakini kovalatan egosu ve kibiri yüksek, kovalayan ise hırslı ve kompleksli kişidir. Bu tipler yaşadığı sürece bu taktik her zaman iş yapar.
Hayatımda kovaladığım görülmemiştir.. kaçsada kaçmasa da ben asla peşinden gitmedim bir kadının lakabım gırgır alidir özümde Turgut Özatay gibiyim asla bir kadın peşinden gitmedim gitmem de..
ayakları kaçan ; gözleri gel gel diyeni kovalarlar ben de istiyorum ama bir azca uğraş diyor gibi istemiyen kaçmıyor, gözünün içine baka baka istemedini belli ediyor yadaki söylüyor. ve hiç bir açık kapı bırakmıyor
Sevildiğinin kıymetini bilmeyip hep darbe yediği insanların peşinden koşan akıl yoksunlarının varlığının farkına varmış insanlar için kullanılan bir tabir
Yine erkekleri köle olarak temsil eden feminist bir fotoğraf. Yİne feminist zamansızayarsızın sorusu. Erkekleri aşağılayan görseller kullanmasanız daha hoş olur bence.
Bunun diğer ismi ilgi savaşı. İlgi kazanmak için ilgisiz kalmak, aslında bu merakla ilgili. Neden ilgisiz ya da uzak durduğunu, ne yapmayi, nasıl davranacagini merak etmekle alakalı.
Kacan kovalanırın mantığı, ulaşılmaz aşkın değerli olduğu anlamını yansıtiyor aslında. Kime ulaşamazsan o aşk değerli oluyor. Kaçan da cezbetmiş oluyor haliyle
Bunun kadınlar için bire bir uyuştuğunu düşünüyorum. çünkü kadınlar ilgiyr bayılır peşinden koşulmaya taparlar. fakat erkekler seviyor ise zaten sonuna kadar çabalar seevmiyor ilgi duymuyor ise zaten çok umrunda değildir kovalanmak nettir kendiiçinde malesef kadınlarda hep bir kafa karışıklığı hep bir kararsızlık
Bence bir erkek kızı gerçekten seviyorsa, asla vaz geçmez, ve de kızın gözünde ona karşı biraz sevgi gördüyse. Kaçan kovalanır işte bu yüzden söylenilmiş bir söz))
Kadinlar cilve yaptikca erkek pesinden kosar erkekler icinde yakisikli olmasi durumunda kadınların erkeklerin pesinden kosma durumu vardir kah iyi niyetle kah kotu niyetle 👍
Yakalanmamak için kaçmıyorsa kadınlar kovalanmaya değer, çünkü bunun adı cilvedir. Ama erkeğe yakışmaz cilve yapmak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaçan ve kovalayan için söylenmiş bir manik depressif kollektif imünik asit depreşmesinden mütevellit kişilik endokronolojisindeki minik sapmaların halüsinasyon sonucu oluşturduğu minimal değerler toplamı.. Bilmem anlatabildimmi?
Saçmalık. Ne düşünüyor be hissediyorsan açık sözlü olmak lazım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her yer, adım başı mobese kamerası dolu. Şimdi o kaçıyor ben kovalıyorum, polis görürse hemen 1 sokak ötede yolumu keser. 😁😁 Kaçan kaçsın, ben kaçana değil, kendi ayağıyla gelene bakarım.
Bu bence her iki cins içinde geçerlidir birisi size fazla yüz vermezse cok iplemezse onu daha çok istersiniz birini çok kolay elde ederseniz o kisinin fazla bir değeri kalmiyor gözünüz de
En İyi Cevaplar