6 Yıllık evlenmeyi düşündüğüm sevgilim beni terketti ne yapmalıyım?

Oncelikle şunu belirtmeliyim ben çok seviyorum ve gercekten evlenmeyi düşünüyordum bunu konuşuyorduk surekli hakta askere gidicegim iki ay sonra bu engelde ortadan kalksın dedik.6 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı. Ben bu ilişkide hep en çok seven taraf oldum. Çok deger verdim surekli hediyeler aldım çiçekler aldım ozel gunlerimizin dışında bile sürekli onu mutlu etmek için çabaladım uğraştım. Askere gidecektim oda beni bekleyecekti ve döndüğümde Nisan yapacaktık bunun için para bile biriktirdim herseyi biliyo. 2 ay once soguk davranmaya başladı benimle zoraki konusuyordu sonra ilişkimizin marotonlastigini soyledi sonra ben agladim zirladim oyle olmadığını kanitlamak için gezmelere götürdüm beraber birlikte geceler geçirdik. Ve son zamanlarda anlamsizca surekli cevrim içiydi ve bende surekli soruyordum çünkü bu hareketi normal değildi ve her sordugumda kiz arkadaslarim diyordu ama benim içime bir kurt düşmüştü cunku 3 hafta once bir erkek arkadasi yanimda mesaj atmıştı benim gördüğümü farkedince de paniklemisti sonra kanka falan yazdigini gorunce ustelememistim. En son yine cevrim içisin dedim soramazsin sormayacaksin guvenmiyorsun söylüyorum kiz arkadaslarim diyorum anlamiyorsun dedi ve bir sure konuşmayalım dedi karar aldi oyle. Dayanamadim aramiz düzelsin diye çiçek gonderdim bana mesaj atti istemiyorum gonderme dedi neden diyroum istemiyorum bitti artik cicekle duzelmez beni rahatsiz etme sakın karşıma çıkma istemiyorum dedi bana. Ayrıldı yani bende uzun bir mesaj attim sadece tamam dedi. Benden ayrildiktan sonra hesabindan engelledigim erkeklerin engelini kaldırmış aralarında mesaj attığında panikledigi çocukta var takiplesmisler ve profiline girip fotograflarini tek tek begenmis. Şimdi çok üzülüyorum onun için neler yaptım cok şey yasadik nasil gormezden gelir nasil bu kadar soğur benden diyorum. Kaç gundur agliyorum icim yanıyor geri gelsin istiyorum bu acı hic bitmecek gibi geliyor kaldıramıyorum ne yapmalayim lutfen akil verin ona aşığım cok seviyorum
6 Yıllık evlenmeyi düşündüğüm sevgilim beni terketti ne yapmalıyım?