Sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı 5 ay boyunca. Hiçbir kötü hareketini bile görmedim. Bir adamın gözünün parıltısından seni sevdiğini anlarsınız ya öyle birşeydi. Çok güzeldi. Ona karşı asla güvensizlik duymadım gözü dışarda ya da acılarını çivi çiviyi söker mantığıyla halleden bir adam adla değil. şu an aklıma geldikçe bile içim yanmaya başlıyor. 5. Ayın sonunda ilgisizleşti tuhaflaştı. Nedenini sorduğumda ben bu ilişkide gelecek göremiyorum dedi. Hiçbir sıkıntımız sorunumuz ya da onu darlayan birşey yoktu. Ağladım ağladım denemeye karar verdik. 2 ay daha denedik ama gittikçe kötüye gidiyordu artık görüşmeyi bırakın bie paylaşım da bile bulunamıyorduk telefonda. Ayrıldık. Böyle olmak istemediğini ama hislerinin de değişmediğini söyledi. Yanımda mutlu değilmiş artık birşey hissetmiyormuş. halbuki beni nasıl severdi bilirdim ben çok severdi. Nedenini bilmiyorum dedi inan bilmiyorum, ileride bir gün de pişman olacağım ama iş işten geçmiş olacak dedi. Ağladım ağladım nolur dedim nolur düzeltelim. Gitme dedim seni seviyorum. Acizliğimden değil vallahi değil. Güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım aslında. Ama gurur yapamadım çünkü söz konusu oysa ocakta yanan ateşin bile içine elini sürebilir yüksek dağlardan atlayabilir, gururunuzu hiçe sayabilirsiniz. Bunu gerçekten seven kadınlar anlar.
Bir bırak ayrılmayı deneyelim bir böyle nasıl olacak bakalım dedi ayrılalım dedi. Belki ikimiz için de hayırlısı budur dedi. Bak her ihtimali düşündüm çünkü yaptığın hiçbirşey yok dedi. Ama neden böyle olduk bilmiyorum dedi. Gözüm dışarda mı diye bile düşündüm öyle de değil dedi. Çivi çiviyi söken mantığı olan biri değil. Bırak ayrılalım zaman geçirir bu acıyı bende acı çekiyorum bende üzülüyorum seni üzdüğüm için daha bir üzülüyorum sen bunları hak etmedin. Her erkek güvenebileceği ve karşısında onu hep sevecek bir kadın ister. Ben en çok sana güvendim. Bana sağladın bunları benim derdim ne bilmiyorum. Dedi ve biz ayrıldık.
Ayrılalı bir hafta oldu. Ne arar ve sorar.. şimdi ınstagramına baktım fake hesap açıp takip etmiştim. Kabul etmiş o da takip isteği yollamış. Eklediği bir kaç kız daha var. şu an başka şehirde babasının işi için yanlız manisanın bir köyünde. Sizce ne yapmalıyım. Bu durumu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.
Kendisi pişman olur da arar yazar mı?
Benim arayıp bir kere daha deneyelim demem mi daha uygun.
Geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkıyorum kesik kesik uyuyorum ağlıyorum içi boş bir kabuk gibi yaşıyorum. Lütfen bana fikir verin yardım edin. Kimseyle konuşamıyorum kimseye anlatamıyorum. Ama artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin.
Bir bırak ayrılmayı deneyelim bir böyle nasıl olacak bakalım dedi ayrılalım dedi. Belki ikimiz için de hayırlısı budur dedi. Bak her ihtimali düşündüm çünkü yaptığın hiçbirşey yok dedi. Ama neden böyle olduk bilmiyorum dedi. Gözüm dışarda mı diye bile düşündüm öyle de değil dedi. Çivi çiviyi söken mantığı olan biri değil. Bırak ayrılalım zaman geçirir bu acıyı bende acı çekiyorum bende üzülüyorum seni üzdüğüm için daha bir üzülüyorum sen bunları hak etmedin. Her erkek güvenebileceği ve karşısında onu hep sevecek bir kadın ister. Ben en çok sana güvendim. Bana sağladın bunları benim derdim ne bilmiyorum. Dedi ve biz ayrıldık.
Ayrılalı bir hafta oldu. Ne arar ve sorar.. şimdi ınstagramına baktım fake hesap açıp takip etmiştim. Kabul etmiş o da takip isteği yollamış. Eklediği bir kaç kız daha var. şu an başka şehirde babasının işi için yanlız manisanın bir köyünde. Sizce ne yapmalıyım. Bu durumu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.
Kendisi pişman olur da arar yazar mı?
Benim arayıp bir kere daha deneyelim demem mi daha uygun.
Geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkıyorum kesik kesik uyuyorum ağlıyorum içi boş bir kabuk gibi yaşıyorum. Lütfen bana fikir verin yardım edin. Kimseyle konuşamıyorum kimseye anlatamıyorum. Ama artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bana tavsiye falan verin
Güncellemeler
+1 yıl
Pişman olurmu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler