Bu soru çok yere çıkacak gibi ama , işin sonu sevgiden aldığımız ya da verdiğimiz değerler karışında olan tutumumuzu mu gösteriyor... Sizce yani sizin için herşeyin sınır yoktası nerede kalıyor aşkta?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soru çok yere çıkacak gibi ama , işin sonu sevgiden aldığımız ya da verdiğimiz değerler karışında olan tutumumuzu mu gösteriyor... Sizce yani sizin için herşeyin sınır yoktası nerede kalıyor aşkta?

Bence hisler gerçekten de aşkın devam edip etmemesinde tek başına çok büyük bir rol oynuyor. Sonuçta duygu olmadan kimseye karşı sevgi beslemek mümkün değil; sevgi biraz da içten gelen o sıcaklığı hissetmekle anlam kazanıyor. Ama şöyle de düşünüyorum bazen ilişki sadece hislerden ibaret olmuyor. Emek, saygı, güven gibi şeyler de aşkı ayakta tutan yapılar. Hisler azalınca çoğu insan aşkın bittiğini sanıyor ama bazen aslında biten şey heyecan, yani o ilk dönemlerdeki yoğunluk.
Yine de bana kalırsa birine karşı hiç duygu kalmadıysa, artık içte bir şey kıpırdamıyorsa, o ilişkiyi sürdürmek çok zor. Çünkü sevgi dediğimiz şey bir kalp meselesi ve kalp artık aynı şekilde atmıyorsa, ne kadar mantık devreye girse de aşkın doğal akışı değişiyor.
Özet
Anlamadım
Üşendim okumaya
Oku iyi olur
Arkadaşlara verir onlar sesli ojur 😂
Tamam 😂
Hediye
Sana verecek bir armağan aradım,
zamanın bile kıskanacağı bir şey…
Ne altın ışık bulabildim,
ne göğün en parlak yıldızını.
Sonra anladım ki,
hediyem başkaydı:
Sana sakladığım bir gülüş,
adını duyunca ısınan bir kalp,
ve her sabah yeniden başlayan
sessiz bir sevgi.
Eğer kabul edersen,
bu kalp senindir.
Ne kutu ister,
ne kurdele…
Sadece seninle tamam olur
bu en sade hediye.
Aşk bazen kulaktan kalbe giden yol gibi, hislerin esiri oluyoruz. Ama hisler bitince - dediğin gibi "kalitelisin ama hisler bitti" deyimi tam oturuyor. Bir ilişkiyi sadece hisler ayakta tutamaz gibi geliyor bana. Güven, saygı, değer... Bunlar da denklemin büyük parçaları. Ama hisler bittiyse, ilişkiyi zorlamak yerine dürüst olup bırakmak en doğru olanı. Sen neler hissediyorsun fıstıklı_kurabiye? 🧡
Cevap
5Cevap
İlişkide değer aşk yoksa her şey bitmiş demektir gadası
yetebilir evet
Aşkta sınırlar varmıdır bilemşyorum hisler herşeye yeter
Bütün gerçekle yalan
Sanada günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?