Sürekli kavga etmek sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi nasıl etkiler? Erkek her ayrılıkta instagramda karı kız takip ediyor bu normal bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Özellikle her ayrılıktan sonra böyle yapıyorsa size sinirden yapmış bile olsa diyelim yaptığı yanlış ve size olan sevgisi yeterince değil demektir. Ayrıca sürekli ayrılıp, barışmak ilişkiye oldukça zarar verir. Bence ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor ve buna kalıcı bir çözüm bulmaya çalışın ilişki için karşılıklı gerçekten istek varsa zaten bunu yaparsınız ama bu iş böyle sürekli ayrılıp, barışmak ile devam etmez. Her ayrılıkta ilişki daha da yara alır ve yıpranır.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Sadece ayrıldıktan sonra değil beraberken de devam ediyor kız takip etmeye 💆♀️💆♀️
- +1 yıl
Ben böyle bir ilişki içinde daha fazla devam etmezdim.
- Soran+1 yıl
Dahası da sosyal medyayı aktif kullanmasına rağmen asla benimle fotoğraf paylaşmıyor ben çok ısrar edersem sadece yakın arkadaşlarına atıyor
- +1 yıl
Yakın arkadaşlarına sizi göstermesi yanlış bi hareket bence yani sosyal medyada paylaşması daha uygun görünürdü demek ki başka kızlar resminizi görmesin diye böyle bir şey yapıyor olabilir.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aranızda geçen tartışmaların nasıl olduğuna bağlı ikiniz de birbirinizi kıracak şeyler söyleyip ayrılıyorsanız aranızdaki sevgi yavaş yavaş biter ve ilerde gerçek ayrılıkta hiçbir şey hissetmezsin iyi ki ayrılmışım dersin çünkü seni yıprattığını görürsün ve ayrıca her ayrılıkta gidip başka kızları takip ediyorsa çok da yürümez bu tartışmalarınız daha da büyür.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Sürekli karı kız takip ediyor 😀
- Soran+1 yıl
Sadece ayrıyken değil beraberken de ediyor
- +1 yıl
şu an ayrısınız dimi
- Soran+1 yıl
Evet
- +1 yıl
Geri gelirse böyle devam edelim de yol ver ona hayır gelmez ondan
- +1 yıl
İlişki yalama olup ciddiyetini kaybeder, olacağı o. Bahaneler hazırlanır, ayrı geçirilen süre de istenilen yapılıp, sonra yine barışılır yani ayrı klındığı süre içinde hemen başkalarına sarkılıyorsa.
00 Yorumla
Sağlıklı ilişkide sorunları ayrılıkla tehdik ederek çözmezler. Sürekli her sorunda ayrılığa gitmek o ilişkinin zayıflığını ve iletişim sorununu gösterir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
34Cevap
- +1 yıl
Belli bir yerden sonra garanti olarak bakıyorsun iyice ayrıl barış yapıyorsun ilişki yalama gibi bir şey oluyor kötü oluyor yani
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl kökten bitiyor
Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Büyüsü bozulur o ilişkinin. Ne saygı kalır ne sevgi ne heyecan.
10 Yorumla- +1 yıl
Einstein'in bir sözü vardır. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek ahm. klıktır der. Zaten ilişki yürümüyor ki ayrılmışlar gene barışmak sadece motoru bozuk bir arabayı arkadan ittirmeye çalışmaktır. Ne kadar mesafe kat edebilirsin ki bu durumda ☺️
10 Yorumla - +1 yıl
Aşk , ciddi ilişki , kaçamak her şey yaşanabilir insanlar arasında.
Aile dostluk akrabalık bütün ilişkilerde böyle değilmidir.
Yani önemli olan bitmesi değil bittikten sonra nefretle değil tatlı anılarla hatırlamak değil mi.
Sürekli kavga çekişme yıpratır yalnız sevgiyi değil bittikten sonraki durumuda düşmanlığa çevirir.00 Yorumla çok saçma geliyor bana ortaokul ergenleri gibi bir ilişki ne bileyim tuhaf çok sağlıksız ve toxic bunlarla uğraşmayacak kadar olgun olduğunu düşünmek istiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra takip ediyorsa birkaç gün özgürüm her istediğimle konuşurum kafasında oluyor birkaç hafta sonra at gibi giden it gibi dönüyor.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevgiliyken de takip ediyor benimle fotoğraflarını ASLA paylaşmıyor ancak çok ısrar edersem sadece yakın arkadaşlarına atıyor
- +1 yıl
Ondan bir cacık olmaz nasıl olsa beni bekleyen var elde ettim gideyim başkalarına yazayım konuşayım aynen ya güzel kafa
- +1 yıl
Kafasına tükürdüğüm
- Soran+1 yıl
Benden ayrılmıyor da hâlâ görüşmeye buluşmaya devam ediyor
- +1 yıl
Sen ayrıl ilişki içinde başkasıyla konuşulur mu farklı amaçla azıcık saygısı olsa sana bunları yaşatmaz
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bir an önce kurtulmaya bak sana değer veren birine rastlarsın umarım
- Soran+1 yıl
İnşallah bakalım
Sevginin olduğunu düşünmüyorum. Takip ettiği birileri varsada unutmaya çalışıyor seni yani silmeye..🤷🏻♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Ciddi gözle baktığını belli et, net ol ve duygularını belirt.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne ciddisi ya ayrıyız şu an ayrıca sürekli karı kız takip ediyor ben ciddi baksam ne yazar
- +1 yıl
Bnim ex yeni sevgilisiyle 3 günde bi ayrılıp barışıyo
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Bizim barışma aylar sürüyo 3-5 gün değil
- +1 yıl
O sıkıntı samimi değil bence
- Soran+1 yıl
Sürekli kız takip ediyor
- +1 yıl
Baya sıkıntı
- +1 yıl
ikinci şansı verirseniz sürekli kavga edersiniz zaten sürekli ayrılıp barışıyorsanız sorunlu birbirinizi yıpratan bi ilişki içindesinzi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Normal bir şey değil ergenken biz öyle yapardık siz ergen misiniz yanlış anlamayın beni
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben 23 yaşındayım o ise 21 yaşında 2 yaş büyüğüm ben ondan
cok kaybettirir arada olur ama böyle sürekli. olmasi birininze pekde uygun değilsiniz gibi bir durum var gibi düşündüruyor..
00 Yorumla- +1 yıl
Sevgi bitmemişse bitmez ama tahammül azalttığı kesin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevgi bitmemişse nasıl ayrılık olur ne saçma seven ayrılır mı hiç
- +1 yıl
Ayrılır , ben ayrıldım
- Soran+1 yıl
Sürekli karı kız takip ediyor sence seviyor mu
- +1 yıl
Bazıları küçük düşünüyor senin kıskanacağını düşünüp başka kadınları takip ediyor olabilir bir diğer ihtimal sevmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İletişimsizlik bütün sevgiyi ve duyguları bitirir kısaca.
10 YorumlaYol olur haci yol olur, bir kez yaptığın şey yol olur
00 Yorumla- +1 yıl
Bitirir tabii sakıza dönmüş bayat tadı vermiş ilişkidir.
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgiyi bitirir mi bilmem ama ilişkiyi oyuncak haline getirir
00 Yorumla - +1 yıl
Normal bir şey değil tabi kötü etkiliyor ilişkiyi bu durum.
00 Yorumla - +1 yıl
Arada sevgi yok zaten sadece takıntı var sevginin olduğu yerde asla kavga olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
O ergenlik ve canım bence sevgi yok zaten takilma oluyor o
00 Yorumla - +1 yıl
Baştan yannış ilişki erkek büyük olmalı 3 veya4 yaş daha iyi birliktelik olur
00 Yorumla - +1 yıl
Ne zannediyodunuz ilişkiye renk katacağını mı😂😂
00 Yorumla Denendi nefret ettirip daha sonra duygularını öldürür hatta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Kesinlikle bitirir, saygı kalmıyor , sevgi azalıyor. İlişki laçkalaşıyor.
01 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kaybetme korkusu olması açısından 1 kere olabilir bence tabi ama 8832 kere ayrılmak çantada keklik izlenimi verir bu da hoş olmaz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
5 kez ayrılıp barıştık sebebi de instagramda kız takip etmesi. Hiç ayrılmadan önce takip etmiyordu, ilk ayrılıktan sonra iyice bozuldu
- Cevap sahibi+1 yıl
Farklı bi düşünceyle yorum yapayım
Her ayrılıkta başka insanlara gidiyorsa zaten karakteri oturmamış biridir
Bi gelecek olduğunu düşün bu sefer de seni zaten elde var olarak görüp yine başkalarına gidcek
Çünkü sanırım sevgilin doyumsuz biri
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Toksit ilişki o bir şarkı sözü var çok anlamlı, çok kadın , hiç kadın aptal! Eğer zaten aklı fikri kadın takip etmekse o ilişki toksit bir ilişkidir.
00 Yorumla - +1 yıl
Sürekli ayrılıp tekrar birlikte olmak asla ilerisi için iyi bir şey olmaz evliliğe gidemez umarımda gitmez boşanmak için evlenilmez çünkü evlilikte de sürekli sıkıntı olur
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Sürekli karı kız takip ediyor benle fotoğrafları yakın arkadaşlara atıyor o kadar kız ekli olmasına rağmen hesabında
- +1 yıl
Nasıl yani senin yanında mı yapıyor krı kız kesme bakma işlerini
- Soran+1 yıl
instagramda kız takip ediyor sürekli
- +1 yıl
Daha önce aldatma var mı veya senin şüphen
- +1 yıl
Çünkü sana odaklanmayan bir insandan bir şey beklemez zaman kaybıdır bir de kaçan kovalanır sen ne düşünüyorsun bırak o düşünsün
- Soran+1 yıl
Haklısın sağ ol
- +1 yıl
Sevgiyi değil ama ilişkiyi bitirir..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani sürekli karı kız takip ediyor seviyor mu beni o zaman
- +1 yıl
Onlar seviyorum diyor işte.. Kendi yalanlarına kendileri de inanıyorlar.. Biz de saf olunca kanıyoruz..
Aslında kendi adıma yaptım yorumu..
- +1 yıl
Bağlar koptuktan sonra, dikilmesi çok zor olur, yakın çevremden şahit oldum, düzelmedi ve düzelmiyorda sonuç uzun süreli ilişkilerin zararı..!
00 Yorumla - +1 yıl
Şüpheler başlar kavgalar devam eder en kötüsü ben ayrıyken sen şunu yaptin sende şunu yaptin muhabbeti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Bizde gencligimizde öyleydik ayrilıp dururduk ama tamamen bitmisti saglıklı olmuyor
00 Yorumla- +1 yıl
Evet bitirir zaten sürekli ayrılmanın nedeni anlaşamamak anlaşamadığın biriyle ilişki olmaz ki
00 Yorumla - +1 yıl
Siz yolları tamamen ayırın
Evlenince her gün boşanalım der biriniz00 Yorumla - +1 yıl
Bence normal bi ilişki değil birinci ayrilmada bitmesi gerekir her türlü baginin
00 Yorumla - +1 yıl
Bana göre ilk ayrilista bitirmek gerekir 2. si hep kavgalı gecer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ya tamamen bitirir ya da o bagı güçlendirir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sürekli karı kız takip ediyor nasıl güçlenecek bağ
evet bitirir denendi ve onaylandi
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Sonuncu ayrılık nasıl oluyor peki? Üzüntü acı oluyor mu? Tekrar barışırız düşüncesi oluyor mu
- Soran+1 yıl
Hayırlısı olsun artık
Normal bir şey değil. Biter bu arada
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Benleyken de ayrıldığımızda da sürekli başka kızlar takip ediyor kavga sebebi de bu. Madem sevmiyor görüşmesin buluşmasın benimle amacı ne anlamadım
- Soran+1 yıl
Benle sadece yakın arkadaşlarına story atıyor o kadar karı kız ekli olmasına rağmen herkese açık değil
Demek ki gerçekten sevmiyor
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O zaman neden hâlâ görüşmeye konuşmaya buluşmaya devam ediyor?
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Artık cılkı çıkar. Yalama olur
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır gelmez bereketi kaçar o işin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Toksik ilişkiye dönüşür o
00 Yorumla- +1 yıl
Bitirir
00 Yorumla - +1 yıl
Bende bitirir, fazla yipratir ilişkiyi.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence sogur insan yavaştan
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgiyi bırak saygı kalmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Bıkkınlık hissi oluşur ve duygular biter
00 Yorumla - +1 yıl
Ciddi değildir o ilişki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkar bir yerden sonra
00 Yorumla- u+1 yıl
Evet sevgiyi bitirir
00 Yorumla - +1 yıl
çocuk gibi evet yürümez
00 Yorumla - +1 yıl
Lastiği kopmuş don gibi olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sıkılır soğurum ilişkinin tadı kaçar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Samimiyetsizlik getirir
00 Yorumla- +1 yıl
O insan doğru değildir.
20 Yorumla Aksine daha da kuvvtlendirir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ondan mı sürekli karı kız takip ediyor instagramda
- Soran+1 yıl
Daha kuvvetlendirdiği için
Sanırım. bizimkini güçlendirdi ve evliyiz😍
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Seninki de sürekli kız takip ediyor muydu
- +1 yıl
Bitirir kesinlikle
00 Yorumla - +1 yıl
Yıpratır.
00 Yorumla - +1 yıl
Oyuncak mı bu
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyle sürekli ayrılıp barışmak aradaki sevgiyi bitirir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi