Hedefim yok, ne okumak ne olmak istiyorum bilmiyorum ben ne yapacağım?

arkadaslar ben 18ıme gırdım ekimde ama 11. sınıf öğrencsiym . . sınıfta falan kalma olmadı gec basladım :) bilisim teknolojileri-web tasarım okuyorum öyle lay lay lom degıl gayet aklı basında nerde ne yapmasını bilen bi insanımdır .. dün aksam bi akrabamza gittik ama baya yakın kuzen gibi . Kuzenm 25 yaşında hukuk okudu bitirdi bz iç anadoluda bi şehirde yaşıyoruz .. ve o zaman durumları kötüydü istanbulda hukuk kazandı gtti.. dün konustuk benden bi yas büyük kardesı var onu bu yıl yanına alacak işte yanımda okusun die . bize hep söylüyor ki istanbula gelın kenedenzı bıldıkten sonra hiç bişe olmaz bende sizin gibiydim benım kımsemde yoktu yurtlarde kaldım ben sıze sahip çıkarım orada .. falan.. bunlar cok hosuma gıdıyor cook guzel kıı bende gercekten okumayı kendı ayaklarm uzernde durmayı çok istiyorum .. şimdi gelelm kii kendı bölümümde devam etmek pek istemiyorum cook vakit kaybı aslında vakit kaybı olarakta görmek ıstemıyorum ama biz 1 site yapıyoruz bura gibi güzel olsun istiyorsak rahat 2 haftamız gidiyor . anlıyormusunuz bu bölümde devam etmek ıstemıyorum çünkü ben bunu ek olarakta yapabilrm zaten ileride diye dusunuyorum . eylülde bankada staja başlycam herşey yolunda sonrada sınava hazırlanıcaz ama bn ne okumak ıstedıgımıde bılmıyorum .. hedefim yok benım ben ne okumak ne olmak ıstıyorum bılmıyorum ben napıcam :( Şimdi gercekten yardımınıza ihtiyacım var :))
Hedefim yok, ne okumak ne olmak istiyorum bilmiyorum ben ne yapacağım?