Başımdan çok sıkıntılı bir ilişki geçti. Şimdilerde ne kadar aptalca farkettiğimi anlıyorum. Yapmamam gereken şeyleri yaptım, beni haketmeyen insana zamanımı harcadım. Yanlış olduğunu bildiğim halde, insanların beni uyarmasına rağmen yinede seviyorum deyip mutsuzluğu göze aldım.
Şimdi nasıl böyle bir şey yaptım diye düşünüyor. Bu sitede benimle aynı sorunları yaşamış bir sürü insan var. Kimse bir daha benim gibi üzülmesin diye elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama söylediklerimin havada asılı durduğunun farkındayım.
İnsanlar neden sevgilerinin arkasına saklanıp hatalarını devam ettirirler? Yanlış kişi olduğunu bildikleri halde neden o kişide ısrar ederler? Sonra ne kadar pişman olacaklarını bilseler bile...
Sevgi her şeyi düzeltmiyor işte bunu anlamak bu kadar zor mu?
Şimdi nasıl böyle bir şey yaptım diye düşünüyor. Bu sitede benimle aynı sorunları yaşamış bir sürü insan var. Kimse bir daha benim gibi üzülmesin diye elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama söylediklerimin havada asılı durduğunun farkındayım.
İnsanlar neden sevgilerinin arkasına saklanıp hatalarını devam ettirirler? Yanlış kişi olduğunu bildikleri halde neden o kişide ısrar ederler? Sonra ne kadar pişman olacaklarını bilseler bile...
Sevgi her şeyi düzeltmiyor işte bunu anlamak bu kadar zor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer