AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Alnımda enayi yazıyormuşta gibi bir soru oldu bu 🤦♀️
böyle bişeyi kabul ediceğimi düşünen salakla zaten sevgili olmam
Başlık yanlış olmuş. Tek gecelik Şerefsizlik veya Karaktersizlik yaparmısınız olacaktı
Kabul edilemez!!!
Kabul edenler mecburiyetten ediyordur...
Bu soruyu biz sorunca site anında kaldırıyor... Siz sorunca ise ahlaksiz olmuyor demek ki
Aldatmanin tek geceliği ya da daimi si olmaz aldatmanin biri de bir bini de
Yav abla aldatmanın affımı olur. bırak aldatmayı benden başkasına sempati duymasi bile ayrılık sebebi. Okadar geniş değiliz evelallah
Hayır, aldatma aldatmadır. Artık başkasını tercih ediyorum demektir. Tercih edene kapı orada.
Herşey bir kereden bişey olmaz diye başlar bana göre değil bu şeyler kimin altına yatıyorsa yatmaya devam etsin
Ben tipsizim kardeşim. Beni dünya üzerinde hiçbir kız aldatamaz. O yüzden rahatım.
Tipsizsen nasil aldatilmiyorsun ki😕
@Uykucununşirinesi Aldatmaz demedim, aldatamaz dedim. Dünya üzerinde hiçbir kız benimle sevgili olmayı kabul etmez, o yüzden aldatamaz. İstese de aldatamaz yani.
@Uykucununşirinesi Benim gibi tipsiz arkadaşlarım var , onlar da ben de , diyoruz ki aldatılmak tipsiz erkekler için bir lükstür.
Ha ha ha allah iyiligini versin emi 😂😂 ama profildeki sensen tipsiz degilsin ki
@Uykucununşirinesi Evet profildeki benim öpüşelim mi?
Ha ha o ne ya. Ne öpüşmesi😂😂
Ama cidden tipsiz degilsin gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum
@Uykucununşirinesi Çocuk çaktırmadan iş atıyor. Tipsizim ayağına yatıyor kızlardan senin gibi ''tipsiz değilsin'' iltifatı koparmak için :D
@Gscofield farkettim😂 bende suyuna gidiyorum
@Gscofield Sal. ak fotoğraf benim değil ki. Niye iltifat toplıyım. Ben tipsizliğin vücut bulmuş haliyim buraya kendi fotoğrafımı koyar mıyım hiç?
@Uykucununşirinesi Evet hayatım boyunca bu anı bekledim, bir kız gelse de keşke bana çirkin değilsin dese diye. Sonunda buldum. Allah ne muradın varsa versin. Teşekkür ederim. Artık kendimi çirkin hissetmiyorum.
@Uykucununşirinesi Artık kendimi tipsiz hissediyorum. Çirkin hissetmekten kurtuldum.
Ne cirkinsin ne tipsiz birak şu kafayi bir önce
Mal mısın? evet profilde ki benim yazmışsın.
Diger kisiye dedigime bakma öylesine dedim. Ama sen gayet hossun
@Gscofield Allah hayırlı uğurlu etsin, Kız hoşsun dedi. Bana dese ben şimdiye takip edip 150 mesaj atmıştım. Valla bu fırsatı değerlendir bence.
@Uykucununşirinesi Fotoğraf benim değil diyorum , tipsiz ya da çirkin olup olmadığımı nerden biliyorsun?
Bana değil sana dedi kardeşim :) bence sevinmelisin
Bana dese derekn
Zaten sana dedim
Senin degil mi ya profildeki benim dememis miydin. Kafa bir milyon bnede😂😂
@Uykucununşirinesi Sevgilim olmaz gibisinden söylüyor herhalde.
Ya o kisiyi etiketleyip niye diyosun. Görmedin onu ben
@Gscofield Bana dünya üzerindeki hiçbir kız bakmaz kardeşim. Burada bir sen varsın bir ben varım. Bana bakmayacağına göre %100000 sana demiştir.
Sana demistim ispectra sana. Profildeki sen sandimda
@Uykucununşirinesi arkadaşın tipi gördük şimdi seni görelim. Oda sana iltifat etsin hadi bakalım :D
@Gscofield tipini ne zmaan görduk
Kardeşim bir resmini yollasana harbiden merak ettim
Valla bende ettim
@Gscofield Kardeşim eğer benim hakkım varsa hepsini sana vermek istiyorum. Belli ki ben bakir ölecem. Gördüğüm her kızı sana paslarım. Nasıl fikir ama?
@Uykucununşirinesi Seni görelim diyorum. İnstagram adresi yaz da arkadaş seni eklesin. Bence sizden iyi bir çift olur :D
@Gscofield lan dur 2 kisi var zaten bu da olmasin bir. Bu arada profil fotosu yapicam simdi bak
@Gscofield Bence sen onu takip et , o da sana karşı boş değil baksana sana hoş dedi. Ekleşin sevişin.
Kardeşim bence profildeki sensin. Bence ikimiz bir mekana gidelim. Orda eşit paylar da bölüşelim. Senin gibi fotolarda şekil çıkmasam da gerçekte giderim vardır. Ama sen daha iyisin boş mütevazilik yapma :)
@Gscofield Sanki pasta aldık bölüşüyoz , bizi bekliyolar de mi onlar da gelsinler de bizi bölsünler diye. Dediğim gibi , hiç böyle tam ortadan ikiye yarmaya uğraşmamıza gerek yok , ben pay falan istemiyorum benim bütün hakkım senin olsun.
@Gscofield yaptim
@Uykucununşirinesi Senden bizim okulda bir tane daha var. Resmen ikizini buldum
@ISpectra07 ona hoş demedim sana dedim ya
@Gscofield okulda derken kaçıncı sınıf ve kizi görebilir miyim instasini falan versene
Abicim kız bana değil sana hoşsun dedi. Git yaz işte
@Uykucununşirinesi Ben üniversite okuyorum. Benden hoşlanan bir kız var. Onun kankası aynı sana benziyor. İnstagramını bilmiyorum.
@Gscofield Özelden devam et hınzır seni :)
@Gscofield Saçma sapan konuşma , ben tipsizim bana hiçbir kız hoş falan demez.
Dostum kızla hiç konuşmadım. Hatta senin yüzünden şu güzelim kızı nefret ettim :) Sen dünyanın en yakışıklı erkeğisin kızlar senin olsun.:)
@Gscofield kimden nefret ettin
@Gscofield Bence konuş bilader bana hiçbir kız bakmaz. Ben 11. kez reddedilmem.
Sen konuş abicim. Beni karıştırma
@Uykucununşirinesi Şu çocukla konuş hatta reddetme de bir rahatlayalım
@Gscofield ya var bir kac kisi daha onlar olmasa konusurdumda😂😂 zaten kafam allak bullak
@Gscofield bence bu çocuk bizi yiyor tipsizim ayagina öyle degil bence tipi yerinde
Kardeşim bu kız birkaç kişiyle konuşuyormuş. bir tane de değil birkaçmış sen hemen burdan uzaklaş :) Ben hiç başlamıyorum bile
@Gscofield ya sevgilim değiller onlar 😂😂 kaççın kaççın sizide yicemmm😂😂
@Uykucununşirinesi Sevgilin değilse onları şimdi yolluyorsun ve bu dostum ve bana yer açıyorsun hadi bakim :D
@Gscofield sen bana mi yürüyorsun😂
@Uykucununşirinesi Yok be , sadece takılıyorum ama sen gizliden gizliye bu arkadaşa yürüyorsun farketmedim sanma he :)
@Gscofield bende ugrasiyorum ya. Hee yaa yürümüyorum koşuyorum hatta uçuyorum😂😂
@Uykucununşirinesi Çocuk resim bana ait değil fake diyor. Yine de sen bilirsin. Demek ki benim gerçekte ki halimi görsen uçmayı geç uçan tekme atacaksın :D
@Gscofield fotonun ona ait olmadigini biliyorum ve saka yapiyorum zaten ciddiye mi aldin o yürüme kosma kısmını. Seni görmek istedim ama nasilsin ki 🙄
@Uykucununşirinesi Kızların sosyal medya ' da görünce yüz vermediği ama gerçekte görünce hemen R dönüşü yapıp yanaştığı kişiyim. Bu da bana büyük keyif veriyor.( fotolarda efsane olupta gerçekte kestane olanlara tepki olarak doğdum ) :D
@Uykucununşirinesi Ben sana fotolarda iyi çıkmadığımı söylüyorum sen instagram istiyosun he ! Uçak biletini alayım gel buraya hem canlı gör hem de seni gezdireyim :D
Ya nolucak bir kerecik baksam
@Uykucununşirinesi Gerçekte gör aşık ol direk önümüzde ki seviye ye geçelim. Flört ile zaman kaybedemem :D
Of tamam ya gösterme😔
@Uykucununşirinesi Sen birini sadece dış görünüşüne göre sevecek ve ona göre konuşabilecek birine benziyosun. O yüzden göstermiyorum
Oha oha ne alaka ya. Bak benim aylarca gozyasi döküp yalvardigim biri vardi eski sevgilim. bir görsen varya accayip çirkindi. Ama sevdim ondan baskada kimseyi sevmedim. Simdi bana dış görünüş diyorsun.
@Uykucununşirinesi Nerelisin sen? ona göre uçak bileti bakacağım :)
Adana sen?
@Uykucununşirinesi Artvin :) Neyy adana mı? bizim okulda çok var adanalı kız , hepsi deli aman uzak durmak lazım
Artvin mi ya eski sevgilimde karadenizliydi. Hem adanalilar nasil deli🙄
@Uykucununşirinesi Uzak durulması gereken kız kategorisi diyelim.
Ya adanada bir kiz tipi var. Böyle erkek gibi ergen gibi psikopat gibi. bir tuhaf yani. Onlardan degilim ben.
@Uykucununşirinesi Motor üstünde tek tekere kalkıyor musun?
Yokki motor
@Gscofield Kankacım iyi gidiyonuz da, özelden devam edin.
@ISpectra07 ups sorry burda keselim bari
@Gscofield Ama sana hoşsun diyor demiştim. Ben asla yanılmam, Hadi bu kıyağımı da unutma :)
@Uykucununşirinesi Adanalı bir kızla konuşuyordum bundan 2 sene önce , ama kıza baksan çok güzeldi biraz psikopat olsada yola getirdim falan derken bu hoşlanmaya başladı ee bende hoşlandım ama kız dışardan bakınca bayağı güzel alımlı bişeydi. Ama içerden gel gör ki manyağın tekin resmen kavga ruhunda var. Hemen uzaklaştım. Okuldaki kızlarda güzel ama kafaları bir gidip bir geliyor. Mantıklı hareketleri yok
@Gscofield Özele geçin özeleeeee.
Kardeşim kız bana hiç iltifat etmedi ki :) ayrıca hoşsun diye sana dedi. Daha kaç defa diyeceğim :)
@Gscofield Dünya üzerindeki hiçbir kızın bana hoş deme ihtimali yok. Ancak şöyle diyebilir , hoşt der , içinde hoş da demiş olur. Başka türlü mümkün değil. Bana demediğine göre , sana demiş demektir.
@ISpectra07 gercekten aklinda sorun var senin. Tip degil akil kaymasi olmus. Algi problemin var doktora git bir
@Gscofield DNA'ları bana hoş demeyi desteklemiyor. 2 ihtimal var , ya bu konuştuğun kişi erkek , ya da sana hoş dedi. Kızsa sana hoş demiştir. Erkekse kime dediğinin bir önemi yok zaten.
@Uykucununşirinesi Sen bir instagram versene , birşeye bakacağım
@Uykucununşirinesi Ben sana hakaret etmedim bana neden hakaret ediyorsun ki?
@ISpectra07 anlamiyorsun çünkü. Profildekini sensandim ondan hossun dedim diyorum. Hâlâ kimse bana demez falan.
@Gscofield fotom yok orda
@Uykucununşirinesi Ya sen şimdi tartışmayı bırakta , instagram adresini versene bir
@Uykucununşirinesi Olsun hani gel
tehlikelikucukbayan
@Uykucununşirinesi Tamam oraya geç
@Gscofield Hayırlısı olsun kardeşim Allah tamamına erdirsin :)
Abicim sen ne adamsın ya :D
Yahu şerefsiz demişsiniz de şerefsizlik için bile karakter lazım arkadaşım hakaret etmeyelim.
Ben asla hicbir zaman buyuk konusmam ama Rabbim gostermesin🙏
Oldu. O kadar geniş bir insan mıyım ben. Vallahi karaktersiz biri yüzünden gurursuz olamam.
Aldatmanın teki çoğu mu varmış? Kategorize de ediliyor demek. Vay bee
Cok sacma bir soru fakat merak ettigim o kabul eder mi 😂😂😂
Seviyorsam asla aldatmam. Ona saygımı ve sevgimi geçtim kendime yakıştıramam yani.
Tabiki kabul edilemez. Kabul edene nasıl yorum yapılabilir bilemiyorum.
o kız beni aldatıyorsa eğer benim için o kız bitmiştir benim için bir hiçtir
Herşey biter.
Şey ayrı yazılır fenomen.
Tükçe dersinde değiliz küçük hanım!
A pardon şimdi sen bunu da sorun edersin düzeltim hemen "Türkçe" kdbcjdjd
Türkçe de olur.
@HatunKafası salak sapır sorular sormayın lütfen. Kimse tek gecelik bir aldatmayı kabul etmez!
tek gecelik çok gecelik eşini sevgilisini nişanlısını sözlüsünü aldatmak isteyen kadınlara partner olurum:) kendim için bişey istemiyorum maksat işiniz görülsün:))
Aldatan aldatılır sen bir defa yapsan sadece cinsellik deyil hayatta her konuda aldatılırsın
Bazen bu sitede ne çok canım oluyor ya ne saçma sapan sorular bunlar a k
Şu sitenin sansuründen nefret ediyorum
Onu yapan artık iflah olmaz
Bir kereden birşey olmaz değil; bir kereden birşey olur.
Sanki ben seni aldattım diye söyleyecek mi gece kimin haberi olacak aldattığından shshskdbshdjdn
Hiç kimse kabul etmez ama genelde yaşanır ve affedilir
O gecenin ertesi günü bitiririm ilişkiyi.
Neden o gece değil?
Hic aldatmadim ama bir defa aldatildim cok zoruma gitti
Empati yaparım... Ve kesinlikle kabul etmem. Yapmam. Yapamam..
Aldattım diyen sadece kendisini aldatmıştır. Bu tabir başlı başına yanlış zaten. Kadın veya erkek bunu yapan kimse ikisi de namussuz olur bunun biri ikisi de olmaz.
Tek gece mek gece bu onun aldatmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bir soruya bakarım soru mu diye, bir de sorana bakarım adam mı diye? Dedirten bir soru :D
tek geceyi kabul eden full olanı eder , bu nebiçm sorula
1 saatlik zevk için hem dünya hemde ahiret hayatını karartmaya değer mi?
😏😆
severim. Sonra tekrar ters çevirir duz severim. Sonraa...
Böyle iğrenç bir soruyu sorarak durumu meşrulaştirma sebebiniz nedir?
Bana 1 gelene ben 1000giderim.. hem olumlu hem olumsuz 2 türlü de
Rus kızları aldatmıyor...
Türk kızları aldatıyor...
Kabul etmem güvenemem birdaha bitmiştir çoktan benim için
Etmeyiz tek dakkalık etmeyiz. Biraz da güzel şeyler sorun yaa
Aldatmanın tek gecesi tek seferi bir dakikası olmaz. Aldatma affedilemez bir şeydir
Bu nasıl soru lan müslüman mah. salyaginz satiyinuz
Aldatmak kötü birşeydir, nefse güzel gelen çoğu şey kötüdür.
Tek gecelik mi bir kere yapan bir daha yapar nasıl güvenecek sin?
O an hersey biter benim için...
Öyle saçma şeymi olur
oluyormuş demek
Yinemi sen
Ben hep burdayım
Güven, tek kullanımlıktır.
Ben varsam hayatında hayır kabul edemem
Etmem tabi ki de.
Aldattığım kişinin kim olduğuna yani ne kadar sevdiğime bağlı ama beraber olduğum kişiyede bağlı
Haram olmasa var ya tek günü boşver her gün aldatırım
Hayır! Boğarım onu uykusunda yapamaz öyle şey
👏👏👏
İnsanın aklına türlü türlü şeyler sokmayın
Sorma gunafa sokuyorlar milleti 🙄
Sakşn ol djsnsm
Ben %12lik kısımdanım 😂😂😂
Bende aldatacaksam olur sjsjs😂😂
bu konuda şakası bile güzel değil. öyle biri olmadıgını bılıyoruz..
@yny86 nerden biliyorsun?
her insanda muhakak bir iyi yanı vardır. temellim o yönde. öyle bıle dusunsem saygım sonsuz.. ama öyle olmamalı. bır ınsan sevıyorsa adam gıbı sever ya da ceker gıder...
@yny86 melek tarafımın kıymetini bilmeyen köpek tarafımla muhatap olur.
anladım. güçlü kadınsın. ama inan dalaşıcak dahı gücüm yok... gönlunece olsun hersey
Kabul edilebilecek bir şey değil💫
Etmem kesinlikle kabul etmem
Kim kabul eder ki🤦🏻♀️
Siz kadınlar doyumsuz varlıklarmışsınız. Hem cinsin öyle dedi yukarda :)
Olabilir. Tum erkekler yapiyor sonucta.
😘😘😘 doğruları soyleyen kadınlara bayılıyorum yaa
Aklin yolu bir
@tansa akıllı insan sayısı az aşağıdaki yorumlara bakilinca😂
Aldatmanın tek gecesi çift gecesi olmaz..