Düğüne az zaman kala perişan bir haldeyim, bana yardim eder misiniz?

arkadaslar bişi arastırıken bu siteyi buldum burda fikir alışverişi hosuma gittti benim çok büyük bi derdim var kimselere diyemiyorum içime ata ata deliricem en sonunda..burda kimse kimseyi tanımıyo o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.Ben nişanlı bi kzım ve 1 seneye yaklastı artk düğün zamanı geldi cattı gelin görünki ben nişanlımı sevmiyorum yani bizimkisi görücü usulu oldu birbibrimizi tanımdan bilmeden oldu hersey bi anlk oldu zatn agzımdn evet kelimesi cıktı ve kendimi bi anda nişanlı gördüm nişanlım yurtdısında yasıyor ve biz biribirimizi cok ii tanımyruz cok korkularım var sevmiyorum da beni yurtdısı cok korkutuyor kuzenim gecenlerde yurtdısıneden evlilik yaptı ve 1.5 ay evli kalldılar anlasamayıp geri geldi ve simid bosanıyolar bende sastım kaldım napcagımı bilemeiyorum nişanlım karakter olarak süper bi insn herkes onu cok seviyor ve begeniyr ama kalbime söz geciremiyorum nolur bana yardım edin bi fikir verin bizim buralarda nısan bozmak boşanmak gibi kötü görülür o yüzden dedikodular alp basını gitcek ben ise düğüne az zaman kala perişan bi haldeyim artık intiharı bile düşünüyorum nsl kurtulucam ben bu işten bilemiyorum nolur yardım edin bana:(

Nolur akıl verin bana çokkk kötüüyüümm
Düğüne az zaman kala perişan bir haldeyim, bana yardim eder misiniz?