Artik nasil olursa. Napayim ya of biktim evlenesim falan kalmadi😒
https://i.hizliresim.com/kXJm27.jpg

6 günün var. Bak ne diycem, bu gelinliği boşver. 6 günde düzelttirmeye çalışman büyük risk. Hemen şehre in ve bu gelinliğe benzeyen veya hoşuna gidecek başka bir gelinlik bul ve kirala veya satın al. Yapacağın en mantıklı yol bu. 1 yılda dikilen gelinliği kimse 6 günde düzeltemez. Düzeltse bile bu seni ne kadar tatmin eder. Risk alma. Dediğimi bir düşün. Bir düğünde herkes pistte oynarken kimse gelinliği incelemez ve aaa bu kiralık bir gelinlik veya hazır alınmış bir gelinlik demez. ama senin resimdeki gelinlik için derler. Çünkü dikkat çekiyor.
Ya buna o kadar para verdim ki Şu an bir gelinlik kiralamak icin verecek ekstra 1500 tl param yok🙁 nisanlim kiyafetten anlamadigi icin ona gire bu gelinlik gayet normal ve kesinlikle yeni bir gelinlik kiralamaz
Nisanlimin annesi kapali illa gelinlikte kol olacak diye tutturdu sokturemem malesef 😒
sorun sadece kollardaysa, başka gelinlikçilere olmadı bayan terzilerine hemen git. sonuçta kol koldur. gelinlik kolu veya elbise kolu. git daraltsınlar ya. sıkıntı yapma bu kadar. zaten kimse gelinliğin detaylarına bakmaz. oynayıp duracaksın. herkes karanlık ışıklarda oynayacak. bence normal bir terzi de yapabilir. ama sen giyineceksin, ölçüsünü alacak. öyle bırakıp gitmeyeceksin. sen giyineceksin o da yapacak.
Oynayamayacagim cunku bu gelinligin kolu nasil kotu dikilmisse bunu giince kolumu nisanlimin omzuna kadar bile kaldiramiyorum😒 kollari daralttirmak icin bir yer bulmaya calisacagim yarin
Insallah sagol
Omuz dar kol bol sacmaliklar butunu. Aynen yarin bismillah diyip cikayim insallah duzelir
oncelıkle ALLAH utandırmasın ınsallah hakkınızda hayırlısı olur ve mutlu huzurlu olursunuz bır omur
umarım gelınlık konusundada bır an once cozum bulunur ve mutsuz olmazsınız modelı guzel ama masallah dıyorum
Amiin insallah. Cok sagol hic tam bir tavsiye alamadim ama artik dolasa dolasa bulmaya calisacagim vakit daha fazla olsaydi keske hayirlisi..
ALLAH inşallah yar ve yardımcınız olsun ne diyeyim umarım her şey yolunda gider çok mutlu olursunuz
Ben teşekkür ederim saygılarımla
Insallah cok sagolun😊
Kendini üzme 6 günde bu gelinliği istediğin hale getirebilecek bir terzi bulunur elbet komşularının tanıdığı yakınında bir terzi bul ve gelinlikle beraber o terziye git. Derdini anlat ve kollarını biraz daraltsın eminim üzüldüğüne değmeyecek ve sorunun hallolacaktır. Mutlu bir evlilik dilerim.
Insallah sagol ama tanidigim terzi falan hic yok ya bu devirde terzide kiyafet diktiren ettiren pek kalmadi dunden beri kime sorsam ay hic terzi bilmiyorum ki ben diyor
Gerçekten mi? Garip çünkü benim bile tanıdığım 4 tane Terzi var. Maalesef Ankara'da yaşamıyorum yardımcı olmayı çok isterdim üzgünüm. Peki tanıdıklarından dikiş makinesi kullanan da mı yok? Kol dikişlerini söküp payını artıracak ve öyle geri dikebilecek biri yoksa ben uzayda mı yaşıyorum?
Dikis dikebilen tanidigimda yok yani annem biraz dikiyor ama gelinlik kolu dikebilecek seviyede degil. Pantolon pacami bile dikmiyor yahu🙁
Gerçekten üzücü durum ne demek yoğun bir yil az değil ki gerçekten sinir edici durum gelinliğin güzel kollarını yaptirirsin kötü durmuyor aynı kuzenime dönmüşsün o da diktirdi gerçekten hayal ettiği ile olmadı ama çok yakışmışti onada senin gibi takılma boşver 6 günde neler olur üzülme
Cevap
24Cevap
Maksimum 1 gün giyeceğin bir sembolik kıyafet için bu kadar üzülmen üzücü. Bence buradan bakıldığında gelinlik değil, sen parlıyorsun. gelinliğin kıskanç hemcinslerin hariç kimsenin umrunda olmayacağına eminim.
Ya hazir gelinligin iki kati para verdim defalarca provaya ankaranin diger ucuna gittim sonuc berbat nasil uzulmeyeyimm🙁 sadece 1 gun ama en ozel gunlerden biri
sende abartma canım o kadar nolmuş giyiver önemli olan eşinle mutluluğun bir gelinlik mutluluğunuza gölge düşürmesin
Ya hem giyince cok rahatsiz hemde cok cirkin. Giyince kollarim yukari kalkmiyor nisanlimin omzuna elimi koyamiyorum bile
nişanlın ne diyor peki bu duruma
Gayet normal nesi var diyor asla boyle seylerden anlayan bir zevki yok
bende aynı düşüncedeyim erkekler fazla detaya takılmazlar genellikle bu genellemenin içinde enişte ve bnde dahilim
Ben olsam gelinliği iade ederdim hiç hakkından gelemiyorsun sen söylemişsin suç onların yapmak zorundalar, deki onlara sizi şikayet ederim biraz gözü açık ol.
Evet keske biraz cirkeflesip korkutsam kadini ama ben beceremiyorum oyle seyleri🙁
Ailende böyle biri varsa uğraşsın. O kadar para veriyorsunuz gelinliğe yapmak zorundalar.
Simdi gelinligide aldim gidiyoruz annemlerle bakalim onlar konusucak umarim duzeltir
Düzeltirler eğer yapamayız derlerse setini biz size bunun için ücret ediyoruz, yapmak zorundasınız. Eğer düzeltme yapmazsanız şikayette bulunacağım.
Sıkıntı olmazsa bence kollardaki ve yakadaki danteli tamamen iptal et straplez olsun
Nisanlimin annesi icin inanilmaz bir sıkıntı olir zaten gelinlige kol dikilmesinin sebebi de o
Tek sorun koltuk altı kısmına doğru bolluk var dikkatli bakınca belli oluyor
Tek sorun muu? Peki 🙁
Birde kolları :/
😔😔😔
Saçınla kapatabilirsin bence. Sağa doğru örgü modeli falan?
Sacim o kadar uzun degil ki🙁
yeme biziya bir yılda dikilmişmiş kılasik taş işlemeli fransız güpür konbini bir gelinlik neresinde bunun işçilik model desen basit bir şey
Iste bak neresi 1 yilda dikilmis degil mi? Bunu bide gelinligi diken kadina soyle lutfen. O kadar vaktimi parami ayirdim yaptigi seye bak
İade et paranı geri iste ve hazır bir gelinlik al eğer vermezse dava et derim
Ya bide kisiligim geregi cok cirkinlesemiuorum konusmalarda. O da benim bu yumusak tavrimi gorunce cesaret aliyor o yuzden ailemle gidecegim duzeltmesi icin israr ettirecegim bakalim hayirlisi🙁
şu an ki hali bin kat daha iyi
Kollarını sokturebilirsin düzeltilmesi biraz olur gibi gözüküyor çünkü
Kollari sokturemem nisanlimin annesi gelinlikte kol olmasi icin baski yapiyor😒
Sagol ya yarin cikip bir suru yere bakacagim ama hic bildigim bir terzi moda evi falan yok rastgele gezecegim ve bilmedigim bir yere nasil teslim edip guvenicem bilmiyorum🙁 ya daha kotu olursa diye de korkuyorum
Sordum dunden beri soruyorum bulamadim herkes hazir giyim kullaniyor belliki🙁
Insallah ya sagol
Ama çok güzel görünüyo ben beğendim umarım istediğin şekle getirirsin
Insallah ya hic mi yok bir terzi onerecek olan😢
Bence o an ambiyası farklı olabilir çok kötü değil... ama Ankara’da çok moda evinin terzisi var neden sıkıntı yapıyorsun
Ama bu oldukca luks bir semtte bilindik bir moda eviydi kadinda gayet taninan bir isim. O bile boyle yaptiysa herhangi bir yere gidip nasil guvenerek yaptiracagim bana deneyimleyen birinin guvenilir bir yer tavsiye etmesini bekliyorum o yuzden ama herkes teselli ediyor
Tamamda senin istediğin gibi yapmak zorunda böyle saçma bir iş olmaz ki... bezen çok güvendiğin bile hayal kırıklığına uğratıyor... bence terzi yönünden Kızılay taraflarında hızlı ve pratik bir terzi bulmalısın
Sagol yarin bakacagim o taraflara terzi icin
Kesinlikle o taraflara bak oradaki terziler pratik olur uyuz olmaz en azından...
Ama gerçekten üzüldüm... yinede üzülme... bu Kızılay avm karşı taraftan kaldırımdan aşağı doğru giderken bir sürü terzi vardı gelinlik çarşılarının içinde
Cok sagol valla terzi tavsiyesinde bulunan ilk kisisin. Allah razi olsun. Yarin sabah 8de falan cikip gezicem hepsini bunu duzeltebilir misiniz diye
Düzelir tabi ya takma boşuna
Sagol😔
Rica
Diktirmeyip hazır alsaydın keske kolları berbat duruyor
Tam uzerime cuk oturan bisey olsun istedim ozenli ozenli sectim. Sonuc bu. Yari fiyatina hazir alirdim
Iste iyi bir terzi onerisi bekliyorum🙁 sabah hemen alip gidecegim bir terzi bulursam
Kiralamaya verecek param yok nisanlimda kiralamaz ona gore bu baya normal bir gelinlik cunku kollarin cirkinligini asla goremiyor
Aynen🙁
Orayı şikayet et bide sandgin kadr kötü değil hoş begendm yani
Kesinlikle sikayet edecegim. Ya iste bu kadar ozenilen maliyetli bir gelinligin oyle ozel bir gunde kusursuz olmasi lazim. Bu ise "sandigin kadar kotu degil"
Ya haklısın hani çok kötü felan dedin diye diyorum yoksa bence gayet hoş gözlüyor burda hem gorundgu kadar da yakismis
Sagol
Bir yılda dikildiği için
Bizimkilerde diktirdi bir ay sürdü sadece
Sen işin dozunu kaçırmisin ve de yarın git hemen hatalarını duzelttir
Kadinin eli agirmis ya. Iste ben yarin gidecegim guvenilir bir terzi onerisi bekliyorum birinden hayrina ama hala yokk
Isim var yogunum vakit ayiramam dedi. Parayi aldi ya sallamiyor tabi simdi
Parayi alinca artik niye ugrasayim kafasiyla basindan saviyor tabi
Isini duzgun yapan insan kalmadi ya hepsi dolandirici bunlarin
Haklisin bilemedim
Bende ondan korkuyorum o yuzden guvenilir bir terzi bilen var mi diye buraya sormak istedim🙁
Oyleymis🙁
İnşallah bulursun ama bulamazsan da üzülme o kadar kötü durmuyor.
Sagol🙁
:) Hele süslendiğin zaman göze batmaz bile
Bu bozuklugu benim bilmem bile cok moral bozucu😔
Bu da olmuş :) hem de daha güzel. İyi iyi mutluluklar diliyorum :)
Tesekkur ederim ya yeni kol yaptiramazdim ayni dantelden ellerinde kalmamisti. Mecbur boyle bisey oldu artik iyi kotu kabullenecegim 😕
:) anladım :/ olsun..
hazır gelinlik al imkanın varsa git mağazaya giy dene al bir gelinlik
Ankarada çok güzel gelinlik satan mağazalar mutlaka vardır alacak imkanın varsa git al derim
Artik yeni bir gelinlik alamam nisanlim buna normal diyor tadilat yaptiracagim diyince bile yok daha neler dedi. Tadilati bile gizlice yaptiracagim cocuk tam bir moda ozurlusu
gerçekten biraz tuhaf duruyor dantel kısmı, bence hemen bir terzi bul ve o moda evini de şikayet et!
Guvenebilecegim bir yer bulmam lazim Şu an acilen ve yarin sabah hemen gitmeliyim o yuzden yazdim buraya😢 sikayet edecegim kesinlikle bu isi hallettikten sonra
inşAllah bulursun iyi bir yer. Ama tekrar baktım da o kadar kötü durmuyor merak etme, aslında sen söylemeseydin fark etmeyecektim, sen söyledin diye dikkatlice baktım
Insallah bulurim ya sagol
rica ederim ☺
Ankara da olsaydım hemen yardımcı olurdum. Duzeltirdim
Terzi misin ki
Evet
Niye ankarada degilsin ki ya yok mu bunu duzeltecek
Bir hayir sever off 🙁🙁🙁
Üzgünüm..
Üzülme ya, kızlar lütfen Ankara’da yaşayanlar yardımcı olsun
Evet ya olsunlar nolur ya
İade et başka gelinlik al tavır çok çirkin
Iade edemem ki parayi nakit aldilar. Kurumsal bir yerde degil bilindik birinin kendi moda evi. Asla vermez parami🙁 zaten verse gidip direk hazir bisey alirim bir magazadan
Denemeden neden verdin parayı
Zaten 3te 2sini baslamadan once almisti. Kalan parayida provadan once aldi o an hic dusunmemistin begenmeyecegim bisey oldugunu o yuzden parayi verip sonra denemeye gectim maalesef
Dava edersen ve kazanırsan paranı alabilirsin. O yüzden ben olsam napar eder hazır bir gelinlik kiralardım. Kolları hiç hoş değil. Oturması gerektiği belli. Kolları salaş bir model gibi durmuyor
Çok da zevkli bir tasarım aslında kim bunu böyle yapan ya ben de ankaradayım gitmeyim bari 🙈
Modeli hayalimde canlandirip cok detayli bir sekilde anlattim her gittigimde ama bir kol yapma problemi var galiba bu kisinin :( simdi ismini vermeyeyimde g. o. p ta kadin isimli bir moda evi
Dai ye git hallederler
Dai ne ki 🙄
bence çok güzel görünüyorsun 👰
Sagol bende oyle dusunsem keske
ya bence zayıfladınız düğün stresi zayıflattı ondan biraz pot duruyor yani yoksa gerçekten güzel...
Keske zayiflasamda ondan bol olsa ama kilom hic degismedi ya sagol yinede
ya eski hali daha güzeldi bence
Kollari cok pottu ya🙁 bu daha dikilmedi idareten biseyler tutturduk dikince nasil olacak bilmiyorum gerci 😢
umarım daha iyi olur sen giyceksin nasıl mutlu olursan canım
Insallah sagol😔
Sıkma tatlı canını güzel 😂
Ya herkes teselli ediyor sagolsunlar ama bana bunu duzeltecek bir yer tavsiyesi lazim😢
Yok wallaha teselli değil gerçekleri söylüyor herkes
Sagol
Kollardan mı şikayetçisin 😅😅
Evet
O kadar kotu değil😅😅
Sagol ya
ben olsam para ödemezdim
Hepsini odemeden teslim etmedi ki kadin gelinligi. Bilsem verir miydim
giymeden almasaydın keske
Keske
ya bence o kadarda kötü değil güzel gözüküo :/
Uzulmemem icin boyle soyledin galiba ama kollari korkunc gozukuyor bariz bir sekilde😔
ya valla üzülmemen için söylemedim gayet hoş gözüküo ya :/
Sagol
Umarım düzeltilebilir, yine de çok kötü durmuyor.
Sagol insallah duzeltebilirim
Uzulme gercekten kotu durmuyor sadece cok dikkatli bakilinca sag sol ayni degil
Sol kolun iyi gibi sağ kolun bol omuzları dar kalıbını hiç düzgün yapmamışlar aldığın yere götür gerekirse tülü komple yenilesinler
bu gelinlikte sorun mu var anlamadım ben
Kollari hic olmadi. Sanki benden sisman birinin gelinligi odunc alip giymisim gibi gorunuyor
Harikaa 6 gunde 10 kilo alirsam tam ustume gore olur 👏
evlenmek kısmet değilmiş demek ki, boşver evlenme
Ya nerdeyse vazgecicem evlenmekten o derece sinir krizi esigindeyim
Nasıl bir yardim bekliyor sun ki
Bunu dizeltebilecek ankarada bir terzi onerisi bekliyorum soruda da yaziyor
O bizi aşar bacı hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Sagol
Eyvallah
Üzülme her halinle güzelsin
Tesekkur ederim🙁
Vah vaaah 1 yılda dikilen şeye bak..
Dimi..
Kesinlikle oyle kemdimimi kessem kadini mi bilemiyorum
Gelinlikle bogayim onu
Sagol hayirlisi artik
ama çok yakışmış dkdjdkdk
Nasilda pozitif bir bakis
Düğünde kimse fark etmez takma
Benim bilmem bile yeterince moral bozucu😔
Kötü görünmüyor başka terziye götür yaparlar hemen
Iste baska terzi bilmedigimden bunu dahada kotu hale getirmeyecek ankarada guvenilir iyi bir terzi onerisi bekliyorum ama hic yok galiba😔
Sormaz olur muyumm hepsine sordum paca kestirmek disinda terziye giden olmamis ki hic
Öyle bir yer maalesef
Ankarada yasayn yok mu hic ks de ya hic tavsiye yok🙁
Evet gayet güzel yakismis kotu gorunmuoki neyi var
Kollari hic olmadi. Sanki benden sisman birinin gelinligi odunc alip giymisim gibi gorunuyor
Sagol ya insallah o genisligi duzeltebilecek birini bulurim
Kış günü düğün mü olur. Hem kötü durmuyor. Abartma
Kestirmeden önce daha iyiydi
Sagol..
Gayet guzel nesi var kanks
Kollarinin bol ve pot olmasi. Kollarim sanki asiri sisman falan gibi gozukuyir veya benden sisman birinin gelinligini odunc alip giymisim gibi
Bu saatten sonra yapacağın tek şey tüketici haklarına şikayet edip hakkını aramak
Gayet iyi görünüyor ben bir sorun göremedim..
çok güzel
Sagol keske oyle olsaydi
bu fotoğraftaki kişi sen isen hayran kaldım diyebilirim
Sagol
1 sene mi 😂
Sorma oyle valla
kendini uzme
Nasil uzulmeyeyim 6 gun kaldi nasil duzeltecegim bunu😢
Insallah duzelttirebilirim sagol
Olmuş olmuş
Sagol
Amin insallah
Kolları olmasa güzel
Sagol ya
Yalan mı söyleyelim =;
Yoo oyle. terzi tavsiyesiyesi versen makbule gecer ama
İğrenç bu ne
Sagol tavsiyen var mi terzi olarak
Boşver eniştenin beline kuvvet
geri gönder
Gonderirswm ne giyecegim ki. Hem kadin odemeyi nakit aldi geri versem bile hayatta parasini vermez
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar