Düğüne 3 hafta kala nişan atılacak çok kötüyüm çok :(

Kısaca anlatmaya çalışacağım.Lise 1 den beri sevgiliydik ilk aşkımdı çok sevmiştik yani ben öyle sanıyordum şuanda o 26 ben 25 yaşındayım işte böyle bir aşkımız vardı.Hayallerimiz gerçekleşti mesleklerimizi elimize aldık hayalimizdeki evimizi aldık tatilimizi ayarladık istediğimiz gibi döşedik evimizi :( 1 hafta önce nişanlım bizde kaldı iş yeri evine uzaktı bizimki daha yakındı duşa giricem dedi normalde telefonuna kilit koymazdı son zamanlarda koyar olmuş ama ne hikmetse açık bırakmış telefonu kurcalamam sanıyordu şeytan dürttü heralde :( Elime aldım geziniyordum o sırada bir mesaj geldi canım çok tatlısın ya buna hiç gerek yoktu diye :( Bir açtım mesajları meğer yaklaşık 1 haftadır bir kızla flört ediyormuş bebeğimler aşkımlar sevgilimler falan :( dünyam başıma yıkıldı sessizce bekledim çıktı banyodan ttum kolundan fırlattım dışarıya defol git ş.siz herif adi diye apartman ayağa kaltı noluyo dedi verdim eline telefonu ağlamaya başladı aysun lütfen affet nefsime yenik düştüm valla sadece konusuyorduk hibir şey olmadı lütfen diye oturdu dizlerimin önüne ağlamaya başladı arabasının anahtarınıda verdim kapattım kapıyı o diğer tarafta ben diğer tarafta ağlıyoruz deli gibi:( aşağı indi eşyalarını kafasına attım bağırdım adi herif gözüm görmesin diye mahalle toplandı.. Sonra annemler geldi babam dövüyordu zor aldık elinden annesigil yalvardı affedin eşekliğini diye 1 hafta süre tanındı birbirimize hala yalvarıyor yüzyüze gelelim bir konusalım diye ben sesini bile duymak istemiyorum yıllarımı gençliğimi yedi bitirdi her şeyiiçaldı :( ne yapacağım şimdi ben 1 haftadır işe gitmiyorum ilaçlarla ayaktayım gelinliğime lime lime ettim duruyor köşede dayanamıyorum artık canım yanıyorrr uyuyamıyorum tatil gününde sabahın köründe ayaktayım kimseyle konuşmuyorum bu siteye rastladım derdimi anlatayım dedim lütfen akıl verin :(
Düğüne 3 hafta kala nişan atılacak çok kötüyüm çok :(