Evlenmek üzereyim ama ağlıyorum yardımcı olur musunuz?

şu an nişanlıyım evde her gün yemek yapmaktan çamaşır katmaktan yıkamaktan etrafı düzeltmekten süpürmekten bıktım. Birkaç kardeşiz annem ve babam iş yapıyorlar her gün evi düzeltmekten bıktım ve bir kişi bile yardım etmiyor hiç erkekler yardım etmiyor dışarıda bir işim var mesela bankada gidemiyorum neden çünkü evi temizleyip bitirmem gerekiyor bitiremeyince evden çıkamıyorum psikolojik olarak rahat edemiyorum hep böyleydi burada zaten hayatım.

Atanmak için ders yapıyordum sadece o zamanlar annem evdeydi ev işine pek bakmıyordum ama gezmede gezmedim. nişanlım beni gezdiriyor yediriyor içiriyor. Acaba bundan dolayı mı evleniyorum diye düşünüyorum. Onu tanıyalı Bir senenin yarısından biraz fazla oldu eski sevgilim aklıma geliyor hala.. çok kötü birisiydi ama çok aşıktım şimdiki ise çok iyi birisi ama tip olarak asla beğendiğin birisi değil sadece kalbi güzel bana iyi davranıyor gelecek onunla görüyorum diye evleniyorum. O beni çok seviyor elimden geldiğince onu sevmeye çalışıyorum.. çok bunaldım yakında evleneceğim bu ay içerisinde ama mutlu değilim içim coşkulu değil. Nişan fotograflarima bakıyorum mutluyum ama o an gülümsüyorum. nişanlandığım kişi aşık olduğum insan değil.

Eski sevgilim ile bir sene sevgili olduk ama çok değer vermiştim ve o gitti ben zar zor toparlanıyordum şu anki nişanlımla tanıştım bir şekilde. Aslında sohbeti de yok pek nişanlımın ama kız ortamı olmadığı için sohbeti iyi olmadığını düşünüyorum biliyorum çok değerli ama sanırım evlenmemin sebebi onu sevmem değil. şu an aile evinden en güvenilir şekilde onunla çıkabilirim diye sanki. Yan yana gelince herkes şaşırıyor bu kız bu adama nasıl baktı para için mi diye düşünüyorlar.

Evde çok bunaldım bankaya gidemediğim için abimde oradaydı bıktım artık bu evden dedim git o zaman yol orada dedi kızdı böyle diyeceksen git dedi. Bir tabağı ile kaldırmıyorlar sonra beğenmediysen git diyorlar odama geçtim sessizce ağladım.

Güncellemeler
9 ay
Evlenince de iş yapacam diyenlere cevabım şu ki aile evimde kalabalığız evlenince 2-3 kişiyiz yani ve kendi düzenimi ben oluşturuyorum istediğim şeyi bana göre ayarlıyorum kontrol bende. Düşünmeden yorum yapmayın. Bir mutfağa iki şef olmuyor
Evlenmek üzereyim ama ağlıyorum yardımcı olur musunuz?