Kombinimden önce iki tane çanta attım saçma sapan cevaplar verdi ben de küfretmek zorunda kaldım bu çocuk beni delirtiyo sizce nasıl davranmalıyım nefret ediyo alışveriş yapmamdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cocuga begendiklerin arasından onun hangisini begendiğini soruyorsun ve o ise mecburi begenmese bile gözüme hoş gelen bir secime mecbur kalıyor. Her ilişkede saygı cok önemlidir. Erkek ve kızın konuşma uslupu bir ilişkiyi zedeleyebilir zedelemeyi gectim saygısızca birşey böyle bir cümle kurmayı ve sevdiğin insana yollamayı kendine nasıl kendine yakıştırabiliyorsun
Aramızdaki yakınlık derecesini bilmiyorsun bilip bilmeden yorum yapma kaç yıllık arkadaştık birbirimizin yanında her şeyi yapabiliriz kıytırık ilişkilerinle kıyaslayamazsın bizim ilişkimizi
Herne kadar aranızda yakınlık derecesi olursa olsun saygı sonsuz olmalı saygının olmadığı biryerde sevgide olmaz. Kıyrtırık ilişki senin için saygının olduğu biryer tam sizlik bir hareket senin gibi anormal bir insanında sana saygılı davranması söz konusu bile olamaz senin gibilere anca sosyal hayatta vs vs saygı&sevgi yerine köpek muamelesi yapıcaksın ki kıytırık olmasın
Aynen okumadım ama
Okuyup okumamanız inanın benim için gram umrumda değil sizi medeniyete davet ediyorum
Medeni bir insanım ama adamına göre muamele yapmayı çok iyi bilirim bana atak yapmasaydınız düzgün konuşacaktım
Sizin medeniyetten anlayışınız bu mu? Ben sadece kendi düşüncemi dile getirdim. İyi kötü eleştiriye açık ol ve insanların düşüncelerine saygı duymayj öğren eleştirilere acık değilsen burda olmanın anlamı sıfır. Atak ve eleştirinin anlamlarını araştır derim iki terimi aynı kefeye koyma.
Kes lan mal senden öğrenecek değilim
Öğretebilirim istersen
Senin gibi birinin bana öğretebileceği hiçbir şey yok ama ben sana öğretirim ne istersen :)
Senin gibi medeniyetsizden insanların öğrenebileceği hiçbir şey yok. Kendine birazds olsa ceki düzen vermeye calış yoksa ilerini göremiyorum
Belki anonim olduğum içindir iyi bak
Şakacı şey seni
Erkekler bizim kadar detaycı değil uğraşmak istememiş ne zorluyorsun çocuğu kurduğun cümleye bak
Ne varmış
Çocuk sen bilirsin hangisini beğeniyorsan yorma beni demiş sen sert çıkmışsın gerek yok boşver
Erkekler kıyafet konusunda ilgili değiller. Bunu bilmeniz gerek. Sizin suçunuz yok aslında en başından size böyle konularda ilgisi olmadığını belirtmesi gerekir. Son mesajda erkek arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim. Belliki aranızdaki muhabbetlerde böyle şeylerde dönüyor. Neyse ikinizde haklı değilsiniz.
Evvet
Son mesaj süpek kapaktı yaa gülmekten yarıldım 😂😂😂👍👍
Screenshotı koyarken ben de güldüm 😁
One yaa arada böyle laf sokarmısın 😂😂
Daha beterini sokarım
Oo daha ne diyosun ki piskopat 😂😂
Cevap
13Cevap
Bu ilişkinin sonu yokuştan düşüp parçalanan adam gibi olur
İlişki uzmanları ve einsteinlar hep burdaymış ya ah ben daha önce nasıl buraya kayıt yaptırmamışım büyük kayıpmış benim için sağ olun :)
Var olun efendim
Pardon?
bir ilişkiye başlamadan önce bu durumları konuşmuş olsan hiç bir problem kalmazdı. Sana gerçekten değer vermiş olsa anlayışlı konuşması lazım.
Muhtemelen 18 yas altısın ya da 18 sin ama şu konuşma tarzını duzelt
21 yasindayım, bu cocuga boyle davraniyorum cunku bundan anlıyo
Hahaha O ne demek ya en sonuncu dediğine koptum ya🤣😅😅😂😅😂
Erkeklere böyle soru sorulmaz, kız arkadaşına sor ona sorma, sorarsan da bu cevaplara kızma, doğal karşıla.
Çok daralmış olabilir kıyafet konusundan fazla kasma diğer konularda da öyleyse ilişkini gözden geçir derim
Ahhh be böyle bir kız arkim olmamıştı boş ver merti ilhana gel hahaha
Bununla evlenen adamda. Pardon adam dedim...
Sevmiyorsa sorma sende ozaman
İkinizden de bir b. k olmaz.
Oh iyi ki sen karar veremiyorsun bunlara
Evet böyle boş işlerle uğraşamam zaten.
Tipe bak :) keşke özel hayatın olsa da millete klavye başından artistlik yapmayi bıraksan :) inşallah
Özel hayatım olduğu için buraya yansıtmıyorum zaten. Senin özel olmayan hayatın hakkında da bilgi sahibi oluyoruz.
Küfürü terk ederek başlayabilirsin
Oha o lafi sevgiline mi dedin jcbdhxh
Evet
Aslinda sen haklisin hemen sana kızmış ama küfür etmeseydin kanks
öküz her yerde öküz değişmez
Ben de söverek adam ederim
Süpersiniz
Şu kurduğun cümleye bak midem bulandı ya
Reflün falan vardır belki bir check up yaptır
Ahahaha şakacı ergen :D
Şaka yapmadım, her cümleye de ergen kelimesini yapıştırıp durmayın tanımadığınız insanlarla konuşabiliyosunuz diye 😁
Salak mısın arkadaşım sen :D?
Lan şu tipine bir saç sakalına bak be leş kargası
Aman Allahım ne kadar üzüldüm bunu yazdın diye hem salak hemde aşşağılık biri olduğunu kanıtlamış oldun :D
Hay Allah sen öyle yazınca da ben çok üzüldüm şimdi yârram. 😁😎
Şu üsluba bak ya seni karı diye alanın ya :D
Adamına göre muamele yapıyorum gördüğün gibi adam olsaydın sövmezdim 😁 aa bak burdan adam olmadığın sonucunu çıkarabilirsin :)
O değilde eleman sana nasıl köpek çekiyor :D Silik yaratık :D
Hahahaha 😁 Ben de senin gibilere köpek çekiyorum işte görüyor musun hiyerarşiyi :)
Hayır sadece öyle zannediyorsun dengim değilsin ya cahili seni :D Sen hayatın boyunca böyle köpeklenerek ezilerek yaşayacaksın :D
Oooo bak ağlarım ama 😁
Hadi ikile kaşar :)
Annendir o :) nasıl s*ktim belanı :)
Yanımda olsan bu cümleleri kuramazdın da işte sanal ya :D Kendi ananın kaşarlığı ile benimkini kıyaslama :D
Sen benim yanımda olamayacağın için sorun yok ezik :) senin ananın eline su dökemez kimse orusbulukta :)
Lütfen s*ktir git ve otuzbirini çekip uyu yarın bayram :)
Neyse daha siklemeyeyim de kendini değerli sanma :D
Senin için değerli olup olmamak neden umrumda olsun yârram sen kimsinki kendini adam sanan bir kızla göz göze bile gelemeyen tipsizin tekisin :) o yüzden tipinle dalga geçtim diye gizlendin ahahhaha
Ama ss aldım profilini, şimdi kız grubuma atcam dalga geçtikten sonra sana yine ss gönderirim :)
Ne ağzı bozuk kızsın
Ayıp mı
İlginç muhabbet
Bilmiyorum
Resimde ki sen misin
Evet
Bir arkadaşıma çok benzettimde ondan sordum
Ne gevşeksin sen ya
Ne ilgisi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar