ben derim ki böyleyken böyle..
sonra o bunlar yaparsa.. canım derim..
ben söyledikten sonra ne anlamı var dermiyim :)
erkeğim ben yaa delimiyim :D:D:D
"Bana sürpriz yap" dedikten sonra yapılan sürpriz ne kadar heyecansız, gizemsiz ve saçma oluyorsa bu da öyle birşey. Yapılmasını istediğin şeyi karşındakine direk söyledikten sonra ne anlarım ben o işten. Esas olan, birşey söylemeden yapmaktır. Yapılan şey işte o zaman "anlam" kazanır. Ben söyledikten sonra yapıyorsa ben dediğim için yapmış olur yani içinden gelmemiştir aslında ama sırf ben dedim diye yapmıştır. Bu da rahatsızlık verici bir durum. Erkeklerle kadınların ayrıldığı noktalardan biri de bu zaten. Erkekler buna anlam veremez ancak kadınlar bu durumu devlet meselesi haline bile getirebilir.
düşünmeden yapılmalı. çünkü bence bayanların beyni erkeklere göre biraz daha farklı işliyor. mesela bi olay karşısında öyle bir düşünüyoruz ki bende dahil. herşeyde bizi etkileyecek bir sonuca varıyoruz. Karşısındaki kişi sevdiği birisiyse o kişi tarafından sevildiğini hissetmek ister ama boş durmayla böyle bir hissiyat veremezsiniz. birşeyler yapmak gerekir. söyleyince yaparsınız o zamanda ben dedim diye yaptı aslında içinden gelmiyor beni sevmiyor çünkü böyle çünkü şöyle gibi milyarlarca düşünce geçer bu böyledir değişmez :D
Bende akıl erdirebilmiş değilim böyle şeylere...
Benim için daha önemli olan, neden birşey almak zorundayız ki? Birşeyler yapmak zorundayız?
Tamam ben gönlümden geçerse alırım, düşündüysem. Ama düşünmediysem ve almak istemiyorsam kimse bunu bana zorlayamaz. Ben biriyle sevgili olduğumda "Özel günlerde çiçek alınacak" diye bir maddenin altına imza atıyorum sanki!
Bunun bana trip olarak dönmesi, en anlamsız bulduğum şeydir. Kaldı ki çiçek almam kimseye, çiçek canlı bir varlıktır ve başka bir canlı varlığa çiçek kurban etmem. Çiçekler konusunda hassasım, çiçek dalında güzeldir.
kadınlar bir şey yapmanı istediler mi
o işi yapmayı unuttun mu
kadınlar bu beni umursamıyor derler öyle bir anlam çıkartırlar doğrudur da
nedeni de şu
sana söylenen şey aklına gelir eğer es geçersen
unutursun
unutunca da kadından trip yersin
Cevap
8Cevap
verdiğin örnekten yola çıkarsak , ben çiçek almıyorsun diye sitem ediyorum sana mesela..sende gidip alıyosun bana yakın zamanda.. bu sefer ben derimki kendi kendime 'ben ona çiçek almıyosun dedim diye gitti aldı içinden geldiğineden değil..' ama aradan biraz zaman geçince ufacık bir sebeb bağlayıp almış olsan işte o an mutlu olurdum.. mesela hoşuna giden bişey olmuştur beni mutlu etmek isteyip almışsındır vs.. anlatabildimmi.. ama çok şükür ki benim böyle problemlerim yok :) olmasını istediğim yada eşimin yapmadığı birşey varsa , ben yaparım.. gerekirse ben yollarım çiçek iş yerine yada ben süpriz yaparım :)
bizim için önemli olan düşüncedir.bir hediye olsun bir durum olsun o düşünceyi biz verdiğimiz zaman sanki kendi kendimize hediye alıyormuş gibi oluyoruz yani anlamsız oluyor.eğer o düşünceyi siz bulmuşsanız işte o zaman bir değeri oluyor bu yüzden "biz söyledikten sonra ne anlamı var ki?"...
kadinlar ,erkekler kendileri akil etsin ister bazi seyleri ve bunlari cesitli yollarla ima ederler,belirtirler.erkek ayikmaz.yani aklinin ucundan bile gecmez,anlayamaz ne kasdettiklerini.en snunda duramaz söylerlerler snra yaparsnz ."ne anlami kaldi ki" derler.durum bundan ibaret :) bunu acik acik knusmak lazm.beneden beklentin ne falan die sor arada,direkt sylesnler.byle seylere gerek kalmaz.hem sen rahatlarsn hem karsndaki :)
tatlım hep aynı soru ya. madem bu kadar farkındasın bkere de kendiliğinden harekete geç ölmezsin ya!
sen sevgilinden ya da annenden ne zaman bi şey istesen o da günlerce sallasa seni, sonra isteğini yerine getirmesi için onu uyarman gerekse senin de tepenin tası atmaz mı?
idrak etmesi çok da zor değil diye düşünüyorum
yorumumda çiçekle alakalı herhangi bi cümle var mı ufaklık?
siz kadınlardan 40 tane işinin arasında kırk türlü istekte bulunursunuz ama...
erkeklere yaranmak çok kolay zaten. selamını alırsın o.ospu der, almazsın g.tü kalkmış o.ospunun der. her türlü o.ospuyuz zaen
annemle aramızdaki senkronizasyon bozukluğunu hatırlattı. özür diler anlayamam, özür dilerim tepeme çıkar. gibi.
çok alakasız alaka bi yana,
söylemeden bilebilmek çok güzel de biz de erkeklerin ne isteyebileceğini bilemiyoruz ki çoğu zaman. ne yazıkki hiçbişiy mükemmel değil.
evet bencede söyledikten sonra yapılmasının bir anlamı yok:) misal madem bayanların çiçekten hoşlandığını biliyorsun sende niye almıyorsun... jartiyer çoraba gelincede bence iki örnek birbirinden çokkkkk alakasız.
mesela doğum günün ve sevgilin hediye almadı gidiyorsun niye almadın diyorsun ertesi gün hediye geliyor bir anlamı olur mu senin için?
Söylemeden yapın, siz düşünün, sürpriz olsun havası olsun.. Dürterek değilde kendiliğinden yapılsın, onu düşünmüş olmanız yeter, onu getirmenizden çok!..
bazı öküzler var söyleyince de bi şey fark etmiyor. yapmayacaksan yapmıyorum de. yok onu da demiyo. sen yedekte dur muamelesi
sallandırcan iki tanesini taksim'de...
Senin düşünüp yapman gereken herhangi birşeyi karşı tarafın seni dürtmesiyle yaparsan onun hiçbir değeri kalmaz ki.
Doğru bir tavır bence.
söyledikten sonra hiçbir anlamı yok söylemeden önce düşüneceksin.Bu erkek bayan farketmez insan ilişkilerinde orada önemli olan düşünüp kendin onu yapmak.
Yok artık. bende kızıyorum sizin gibilerine. Sen ilgisiz davran davran ondan sonra trip attı. O sana sinirini belli etmek için söylüyor onu.
o senden istemeden senin anlamanı bekliyor o söylemeden sen farket sen düşün istiyor.gerçektende öyle söylediktn sonra yapmanın ne anlamı var ki:))önemli olan karşındaki söylemden yapmak:))
surat asıyor, ben ne yaptım diyorsun, hiçbişey diyor, ee madem neden bozutuyorsun diyorsun, sorunda bu zaten diyor...
hepsi ayrı ayrı aynı cümle grubu
yani biz söylemeden erkeğin daha ince düşünceli olmasını isteriz, yani birisinden doğum günün için nasıl ki hediye almasını istemiyorsan hatırlamasını bekliyorsan mesela bu da onun gibidir jokercik :)))))
O söylemeden birşeyler yap. Romantik sürprizler yap durduk yere hediye al falan.Ara sıra böyle şeyler yaparsan bu tarz sorunların olmaz diye düşünüyorum.
gerçekten de söyledikten sonra ha yapmışsın ha yapmamışsın hiçbir anlamı yokk, ayrıca da arkadaş hiçbişi anlamadım güncellemenden :D
jokerim ı love you :))
yine makale tadında olmuş
eee sabırsızlıkla bekler bu çocuk o makaleyi :)
çok iyiyiz baba 1 yılda bastan asağı değiştim büyüksün sayende .)
arada seni facede yakalasam fena olmaz ama 5 dk takılıp kaçıyon nedir bu tumbir sevdası :)
bizde sayende bakıyoruz :)) şaka mak güzel eserler yayınlıyorsun bugün çizgilerde iyidi :)
Tek istediğimiz şey biz söylemeden düşünsün,ince ruhlu olsun. Şimdi ben bunu söyledikten sonra ince ruhlu olmanın ne anlamı var? :D:D:D:D:D:D
1 kere duyduktan sonra neden bu sözleri tekrar tekrar duyuyorsunuz peki ?
demek ki sizde de bir eksiklik var algı olarak...
senin içinden gelmesini istiyor ve doğrusu da bu zaten. senin için ifade etmeyen bir şey onun için çok önemli olabilir. bu durum senin için de geçerli
bayan erkek farkı yok bu işin bence. birisinden birşey beklersin yapmazsa biraz kırıklık olur. bununda söylenince pek bir anlamı kalmaz. erkekler bunu takmaz ama kadınlar takıyor problem orada .d
Ben de çok kullanırım bu cümleyi çünkü sizden bizi düşündüğünüzü belli edicek bir adım bekleriz söyledikten sonra siz düşünmüş olmuyorsunuz alsanız bile bizim düşüncemiz oluyor yine :)
anlam garip bir ifade...
insanlar kendi aralarında bir bağ kurmak için "anlam" kelimesini kullanıyorlar.
aslında öznel bir mesele... o, sana "ne anlamı var" dediğinde,
"benim için bir anlamı var" diyeceksin. bak bakalım bir şey diyebiliyor mu?..
onu bunu boşverde uzun zamandır seni pistlerde göremiyorduk...ben de dedim acaba bu çocuk erdimi ?
Öylee ama.o soyledıkten sonra yapmanın ne anlamı kaldı :)
bıseyler beklıyor ama o dedıkten hemen sonra degıl bı kac gun sonra mesela :D
bu daha cok hosuna gıder ılgısını ceker cıcek ıstıyorum dedıkten on dakıka sonra bı cıcek gelırse gercekten anlamı olmaz
sevdiginiz birisi öldügünde keşke boyle şöyle yapsaydım demekle anı degerde bir cumle
Benımde sevgılm ben soyledıkten sonra ne anlamı var bunu da mı ben soyleyeyım dıyor :) off offf :)
nazlanıyorlar işte...bazen evet canınızdan bezdirebiliriz ama kıymetli olmayı ilgilenilmeyi seviyoruz
ne anlamı var sorusuna pratik cevaplar geliştirmek lazım
mallik.
sizin isiniz de zor, iyiki erkek falan degilim sap gibi kalirdim ortada abazan abazan.
Hava kötü dediğimde sadece havadan söz etmediğimi anlamak bu kadar zor mu?
Düpedüz, sarıl bana dedikten sonra sarılmanın ne anlamı kalır!
o triplere girdiğimde kendi ümüğümü sıkasım geliyo
benim sevgilim de diyor :((
ritüelleri asla uyuşmayan bir toplumuz biz
kadınlar candır...öküzlük yapmanın anlamı yok ;)
burda ana fikir senin '' düşünmen''
önemli değil artık demek gibi bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar