Haftada 1 isyerine çiçek gonderiyorum kanka hatun pamuk gibi oluyor bakıyorum akşam ayakları yerden kesilmiş gözlerinde kalp cikmis. Tut kolundan balon gibi gotur yani ajskdkf :D
Tabi ki söylendikten sonra yapılan şeyin hiçbir önemi yoktur. Bir de sen söylemeden ben yapacaktım diyenlerin sinir bozuculuğunuda gözden kaçırmamak gerekir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen söylemiyorsun nerden bileyim ben ne istediğini diyor bide hıh
aynen oyle... zaten bu yuzden sevemiyorum ya gercekten.. ulan ben soyledikten sonra ne anlamı kalacak.. en basit seyleri bile.. seviyorum dese de hic inandırıcı gelmiyor
Sorun ; "Siz söyledikten sonra yapılan şeylerin önemi var mı?" bu ve benim bahsettiğim de ; "Haklısın.. Mesela ben tam susayacakken karşımdaki bunu anlayıp bir bardak su getirmeli.." bu. Kafalar farklı , düşünceler farklı.. Mazur gör..
Var tabii. Düşünememiş olabilir, o an onun yapmanın gerekmediğini düşünüyordur, kendince haklı bir yanı vardır. Söylendikten sonra mantıklı geliyor ve yapıyorsa değer veriyor demektir. Asıl marifet söyledikten sonra hatasını kabul edip yapmakta.
Ben babama ''Baba bana lamborghini al'' demessem babam akıl etmez ki ama benim soylemem lazım =// ben soyledikten sonra o lambor gelsin o babaya kurban olunur oyss shdjsfd
En İyi Cevaplar