Var elbette önce atanıp sonra ehliyet sahibi olmak daha sonrada şöyle güzel bir şeye sahip olmak..😻

Duam belli duyan belli gerisi taktiri ilahi..😍 13 Yorumla
Soran+1 yılᥙ̈𝖿𝖿 ᥡᥲzıᥡᥲ ᑲᥲk rᥱsmᥱ gᥱᥣ һᥱᥣᥱ 🤌
Soran+1 yılAyy en sevdiğim söz 😍 eyw çiçeksii djdjdb
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık herşeye Mevlanin bir sözünü bakarak. anliyorum şu söz
Bir şey nasipse el getirir Yel getirir Sel getirir Nasipte yoksa El götürür Yel götürür Sel götürür
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılSengin olmak, amerika da yasamak, evlenmek, hayatim boyunca huzurlu annemle esimle ailemle mutlu yasamak
22 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısıyla nasip olsun hepsi 🌱
- +1 yıl
Cumlemizin
+1 yılKore'ye yerleşmek. Olacak inşallah ama ne zaman orası meçhul 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin 🌱
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılİşte bu
11 Yorumla
Soran+1 yılÜff 🤌
+1 yılGüzel olmuş Allah mesut etsin ben artık bu tarz şeyler hayal etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılVar bir isteğim onun için diyorum nasip olur mu diye... her gün aynı arzu geçiyor içimden.. nasip kimbilir olur belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırılısıyla nasip olsun 🌱
Aşk ilişkisi olarak değil de. İş olarak var bi hayalim. Bakalım.
Çok kaybolma, özletme kendini güzel kardeşim😀01 Yorumla
Soran+1 yılGeldim geldim 🦋
Nasipse olur yahu. Elimde olmayana çok gönül bağlamam ben.
hoş geldin.🤭🌺11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, hoşbuldum 🌸
+1 yılBeni de hayırlısı ile gelin etmek size nasip olur mu🤪
14 Yorumla
Soran+1 yılNsnsndn olur inşallah be
- +1 yıl
Amin bea jfjf
- +1 yıl
Gözüm yaşardı 🥺
- +1 yıl
🥺🥺
+1 yılKendi paramı kazanacağım günler nasip olur mu 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasip olur bee duamızı edelim takdir Allah'ın
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tc kızına böyle bir şey yap sepette neden altın ve çikolata yok diye seni döver 😜
043 Yorumla
Soran+1 yılHer insan bir değil.
Soran+1 yılSonuç olarak "istisnasız" her insan değil.
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl- +1 yıl
Görmemisle evlenirsen oyle olur bu devirde kimse niye altin getirmedin diye sormaz
- +1 yıl
Önüne cikan ilk acgozlu kariya parasini yedirip gøt gibi ortada birakilinca erkekler 🙂
- +1 yıl
Onlar kendinden kac yas buyuk adamlara kaciyo cami hocalarina falan hep koyde aile baskisi yuzunden bu haldeler
- +1 yıl
Ki cogu kadin bu kitap sepetini istemede kabul eder artik altinin bi degeri kalmadi cikolata bos yencek bitecek ki tc kizi diye belirtiyosun ama sizin o ozendiginiz ruslar falan sirf vatandaslik icin sizin gibi slk turk erkeklerinin altina yatip ben herseye okeyim diye bi masal okuyup evleniyolar sizde sonra tc kizi soyle boyle diye ortada dolasiyosunuz bunun irkla bi alakasi yokki ayrica suanda her kadin altin yerine bi kitap kabul eder
Soran+1 yıl@nediyinuzolm cami ve hocalar alakası yok? Her konuyu dine çekmeseniz ölürsünüz. İnsanların apt*llığını başkasına yükleyemezsiniz.
- +1 yıl
Hı hı aynen aynen yazmandan vericek bi cevabin olmadigi anlasildi👍🏻
- +1 yıl
@MasalsızKaldım gayette var alakasi ac bakiyim bi tv yi kac tane kizi camiye gonderiyolarda o cami hocalari utanmadan cocuklari yaslarinda kizlari kandiriyo tehdit falan ediyo
- +1 yıl
@beyt_16 gösteririm bulurumda ama sende facebook tanisma gruplarindan ilerisini bilmedigin icin bilemezsin abi hic mi cevrende yok ya hic mi sevilmediniz benim köpek gibi seven arkadaslarim var ya da sevilen her seyi kabul edebilecek bu kadar mi mahrumsunuz ya sevgiden ki ayrica ben kendimi rus karilariyla kiyaslamiyorum kimseye biseyimi odetmedim hele bi erkege asla sevgililerim oldu daha once yemek parasini bolusurduk hep toplasan 1-2 yi gecmez ki boyle bi karakterli insanken erkek avcisi rus karilarla kendimi kiyaslamam daha dune kadar sovyet doneminde kadinlari her yerde fæhiśelîk yapiyodu ki türk gibi asil bi irka mensupken gidip ruslara mi kiyasliyim?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@nediyinuzolm her gördüğüne inanır mısın sen? Her camiyi, her hocayı ve imamı bir tutamazsın. İki üç tane karaktersiz, dinsiz yüzünden camiye de, islama da laf atamazsın. Ayrıca konu kitap sepetinden dine neden geldi? Alakasız alakasız yerlere çekiyorsun. Bütün pislikler dinde zaten, bakan gözler tertemiz kafalar gibi (!)
- +1 yıl
Dediklerin bu neyi anlicam? Örnek ver dedin verdim ruslarla kendini kiyaslama dedin agzinin payini verdim cami hocasi dedin uni profu dedin onada cevap verdim daha derdin ne?😃
- +1 yıl
@MasalsızKaldım gördugüme niye inanmiyim kiz cikiyo imam beni kandirdi diyo kac yas buyuk adam hadi diyelim iftira niye o zaman gecmisi arastirilinca daha cok sabikasi cikiyo ki konu camiden acildigi icin ornek verdim yoksa gidipte tum sapiklar camide demedim bende muslumanim ama bütün pislikler dinde degil dini kullanan insanlarda butun pislikler
Soran+1 yıl@beyt_16 tamam beyefendi siz gidip Rusya'da yaşayın zaten kapınızda yatan kızlar da yok. Sizi inandırmak zorunda da değiliz, kafanıza göre takılın.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@nediyinuzolm aslında tam olarak durup dururken camiden bahsettin. Ayrıca onların dinle alakasının olmadığını, islamı ve camileri kötülemek için "kasıtlı" olarak yaptıklarını da belirtmiştim. Kadınlara ne kadar kolay güveniyorsun sırf hem cinsin diye. Sanki her kadın melekmiş gibi.. Biraz tecav*z haberlerini bırakıp hakkı yenen, iftira atılan ve "boş yere" hayatı kararan insanların haberlerini izle. Sırf hırsından, intikam hevesinden binlerce erkeğe yok yere tecav*z iftirası atıldı. Her haber yalan demiyorum ama insanda biraz sorgulama, araştırma merakı olur. Her duyduğunuza inanmayın. Kendi gözünüzle şahit olmadığınız sürece güvenmeyin. Yapay zekayla senin yüzünü alıp sesini kullanıp alakan olmayan şeyler de bile kullanabiliyorlarken üstelik...
- +1 yıl
@MasalsızKaldım boş ver bunu ya gitmis para manyagi birini bulmus yedirmis parasini kalmis ortada simdi salliyo gitsin o ruslarada vatandaslik alindiktan sknra nasil birakiliyo ODBDKEJDUFJEHNFF
Soran+1 yılHee zaten durmadan sızlamasından belli. Bütün TC kızlarını tanımış, dişine göre birini bulamamış belli ki rahat rahat sallıyor. Rusyaya alalım biz bu abiyi kafamız rahatlar en azından
- +1 yıl
@MasalsızKaldım ben kimseye guvenmiyorum babama guvenmiyen insanim hem cinsim diye bi kadina mi guvenicem benim bahsettigim olay şu tècâvûz cok kotu bi durum ama bunu bi cami hocasi dini alet ederek yaparsa goruyoruz cunku cîn cikarma bahanesiyle oyle boyle yapanlari o zaman insanlar dinden sogur hem o kizin cani yanar hemde insanlar dine kin besler ama bu olayi bi uni profesoru yaptigi zaman yine tepki toplar ama kimse unilere veya profesorlere kin beslemez yani din toplumda çok hassas bi olgu o yuzden cami hoca diye belirttim ki ayrica ifitira atanlar var bende zaten biri bana gelse su tecvz etti tacz etti dese inanmam ama tecvz doktor rapoluyla kanitlana bilecek biseyken insanlarjn kendi kendine ahkam kesmesi ayri bi aptallik sadece demek istedigim goruyoruz ensar vakiflarinda camilerde olanlari benim kizdigim konu din gibi kutsal biseyi kullanmalari yani sandiginiz gibi kimseye guvenmiyorum kimseye inanmiyorum son 1 yildir en yakin arkadasima dahi guvenmiyen biriyim maalesef
- +1 yıl
@MasalsızKaldım he ya bu arada max hayati boyunca 3 kisiyle anca sevgili olmustur 😅
Soran+1 yılAnladım anlaşıldıysak sorun yok o halde 🤌 amaan boş ver be ya birinde gördüğünü herkese mâl eden diğer 82747264824826626387668 insandan bir tane daha sadece
- +1 yıl
Ay valla ya aman biz kendimizi bilelim o yeter herkes kendinden sorumlu sonucta 🙂
Soran+1 yılAynn öyle
- +1 yıl
@beyt_16 kavga etmiyorduk bi konu uzerinde tartisiyorduk ki zaten ikimizde ayni seyleri farkli sekillerde soyledigimiz icin birbirimizi yanlis anladik ve bunu tatliya bagladik ama sen tabi iki kadinin bir araya gelmesini dahi hazmedemeyen asagilik biri oldugun icin zoruna gitmesi normal bide hepiniz aynisiniz yazmissin bi konuda ayni fikirde olmak ne zamandir beri insanlarin birbirinin kopyasi oldugunu gosteriyo KDNSJFODUDIWKF
- +1 yıl
Valla cok dogru dedin senin gibilere laf anlatmaktan insan erkenden yaslanir dogru diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılOo süper bence. Beni istemeye gelecek erkekten beklediğim performans..
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılE yuh artık ebesinin örekesi. İyice şov peşinde bunlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çiçek böcek getirecek değil ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam da benzer konuyla ilgili bi şeyler düşünüyodum 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafa bakıp nasip olur mu dedim valla 😂
10 YorumlaKanımın ısındıgı tatlı bir kızla evlenmek turkıyede evlemmekten kaçıyordum kanada evlenmek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılAklıma geldiğinde her düşündüğümde yüzümde tebessüm oluşturacak eve gitmek için sabırsızlandıracak bir hayat arkadaşı eş sevgili
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin gereksiz olduğunu düşünüyorum mutlu gibi görünüyorlar sonra hop mahkeme boşanma o yüzden akıllı insan evlenmez bekarlık sultanlıktır sonuçta
10 Yorumla
+1 yılRabbim galiba bizi haramdan koruyor
yoksa sevilmeyecek insan değiliz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtanmak ve sevgilimle evlenmek... Nasip olur mu?
00 Yorumlaİyi bir koca nasip olur mu demiyor değilim
20 Yorumla
+1 yılAyy kitap çok güzel benim çeyizim de kitap dolu olur muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılEn hoş çeyiz 😍
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Çalışkan ve başarılı olmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKafanın uyusdugu biriyle bir hayat sürmek..
10 Yorumla Mutluluk, içten seven bir kadın
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi oylesiiiiiii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk+Para+Sağlık+Huzur=Mutluluk
10 Yorumla
+1 yılMutlu bir evlilik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılgelicekse böyle gelsin valla :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHe yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNerelerdesin kız sen 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılBi gidiyorum bi geliyorum bende karışıkım ya
- +1 yıl
Bi sorun yok değil mi
Soran+1 yılYok yok içsel monologlarım değişik hallerim falan sadece sorduğun için sağol 🌱
- +1 yıl
❤️❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hesabınıza yüklü miktarda para geldi yazısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Maldivlerde 1 hafta tatil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılÇok tatlı ya
10 Yorumla
+1 yılHayırlı ölüm.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek, iş bulmak
10 Yorumla
+1 yılMercedes c180 amg az kaldı alacagım 🤗😍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sadece mutluluk
10 Yorumla
+1 yılMutlu bir evlilik
15 Yorumla- +1 yıl
@Marchion ne alaka şimdi soru sormuş cevap veriyorum yorumunu kendin yap saçma sapan cevap verme olur mu nerden biliyon ne ya
- +1 yıl
@Marchion kendine sakla
yk öyle şeyuler demiyom
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmas
01 Yorumla
Soran+1 yılNey?
+1 yılTombik bir bebek 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBwnwndn tombik bebeler çok tatlı ya kolları bacakları falan tam mıncırmalık 😍
- +1 yıl
Ay evet evet 😅
+1 yılBence saçma yani🙈
07 Yorumla
Soran+1 yılNey kitap sepeti mii
- +1 yıl
Yani birazcık sankim🙃
Soran+1 yılPeküü senin nasip olur mu bee dediğin bişi var mı
- +1 yıl
Ben evliyim de, ikiz bebiş nasip olur mu diyorum☺️
Soran+1 yılAnaa 😍 ay çok şirin ikiz bebeler rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı uzun ömürler ihsan etsın 🌱
- +1 yıl
Amin canım hayırlısıyla inşallah, senin de gönlünce olsun her şey ❤️🌹
Soran+1 yılAmin güzelim 🖤🌱
kefene sarılmak
02 Yorumla
Soran+1 yılKız nedir bu bıkmışlık, hayırdır inşallah?
+1 yılAdam gibi adam 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılZnsnnxnsnnf
- +1 yıl
Komik dimi
Soran+1 yılTabii djjdjdndn
- +1 yıl
Ahaha haklısın ne diyim 😄
Var ama olmayacak gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılMoral bozmak yok, umutlaeımızı yeşertelim çabalayalım Mevla'm nasip eder 🌱
+1 yılEmeklilik
10 YorumlaÇok güzel sevilmek
00 Yorumla
+1 yılbi şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek.
00 Yorumla
+1 yılİstemeyi saçma buluyorum
00 Yorumla
+1 yılAşkkkk
10 Yorumla
+1 yılÇok şey var
10 Yorumla
+1 yılEvlilik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMezun olmak.
00 YorumlaAmin