Erkek eğer bunu yapabilecek bir potansiyeli varsa aldatır. Kadın bunu yapmak için potansiyele ihtiyaç duymaz çünkü toplumumuzda bu kadar eli şeyinde gezen erkek varken kolaylıkla tensel olarak aldatabilir ve bunu anlayacak sabırla emin olacak kadar dikkatli davranmayan hemcinslerimiz bunu partnerlerine söylediklerinde triplere maruz kalır ve pişman olur söylediklerine. Bir daha açamaz ve takip edemezler. Biz erkekler minare kılıfı hazırlamadan yaptığımız için genelde ortaya çıkar her fiilimiz.
Oranlama yapacak olursak zaman ve koşulu olan kadınların %75’i Zaman ve koşullları olan erkeklerin %95’i aldatır.
Kimse düşünmek aldatmaktır demesin, fiile geçmeyen eylemler zihinde kaldıkları sürece ispatlanamaz ve yaptı sayılamaz.
İki cinsin de birbirinden aşağı kalır tarafı yok. Yaşadığımız dönemde bunlarla sık sık karşılıyoruz. Erkekler kadınlardan, kadınlar erkeklerden daha beter. Ben genel olarak insanların %60'ı aldatır diyorum.
Mutsuz olan birbirini anlamayan evliliğinde heyecan olmayan birbirini doyuramayan her insan bayan veya erkek farketmez aldatır kardeşim kimse kusura bakmasın eğer bir erkeğin ya da kadının gözü disaridaysa herşeyi yapar
Sosyal medyada ya da tv de görulen ya da burda gorup okuduklarimizdan yola çıkip genelleme yapmak ve bu korkunç ! Yüzdeleri vermek hata.. Evli olup ya da nişanlısı sozlusu olup kanı bozuk! yedigi haram ! insanlar var keza bu platformda bile vardır ama eminim ki helal süt emmis, ahlaklı evine bağlı insanlarımızın sayısı kat ve kat fazla.. İnançlı ve örf adetlerine bağlı bir toplumuz biz ve henüz o kadar bozulmadik zannetmiyorum..
Artık insanlarda tek bir kişiye bağlı kalma düşüncesi yok. Evlenirken boşanma planları da yapılıyor kafada zaten ve artık diğer seçenekler çok daha yakınında işte sokakta telefonda sosyal medyada kısacası heryerde alternatifler karşısina cikiyor insanlarin. Böyle olunca oran giderek artıyor
Emin anlamadığım erkekler kendi aralarındamı yapıyo bu işi yarı yarıya olması gereken yüzdeler nasıl oluyorda erkekler yüksek çıkıyor zaten erkek bayanla bayan erkeklee aldatır
erkekler %99,999 milyonda biri aldatmiyodur hani öyle aldatma dediysek başka bir kızla beraber olma tek değil yolda gördügu kıza bakma falan kizlanda %37 aldatiyordur en azından Net bir sayı var kızlarda 😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aldatmayan erkek yokki Sadece fırsat yoktur artı kadın aldatirsa anlayamazsin o kadar zekiyiz
Sizin gibiler anca erkeği kandırdık totonuz göğe ermişçesine dolanır ama erkek farkeder kokuyu 😅İlla canlı canlı iki insanın üst üste olması gerekmez hissedilen alınan kokuyu ispat etmek için... Sabırlı olan fırsat kollar sonra kirli çamaşırları döker.
Alakası yok fırsatla beklentilerin karsılanmıyorsa ya da ilişkinin tadı kaçmış ama bitmemek için çırpınıyorsa böyle bir durum yaşanır fırsatı olup da aldatmayan bir sürü insan var
29 un nesi genç , oranlar abartılıyor yuzde 160 ımıs bir insandan bucuk tane mi yapıyorlar , kadın aldatması yası en az 15 inden baslıyor 30 -50 lara kadar cıkıyor ve göz önünde olmadığı içinde erkekler yapıomus gibi bir algı olusturuluyor. Yalan söyleme konusunda bile 2 sn düşünmeyen kadın mı aldatmıcak
Yuzdeye vurmam ama erkek firsatini bulunca kacirmiyorr igreniyorum 2 gun bile beklemezler ayrilinca hemen yeni biri hatta yedekte tutuyorlar bir gram bile guvenmem karsi tarafa
Kadınların ve erkeklerin yüzde 80 nı aldatıyor yüzde 10 luk kısım hayatından memnun mutlular geriye kalan 10 luk kısımda benim gibi hiç sevgilisi olmamış ya da ayrılmış terk edilmiş evde kalmışlar
Yüzde 90 kadınlarda yüzde 10 erkeklerde çünkü kadınlar eşine az geliyor bazan da erkek kadına az geliyor egerki bu doyum tam olsa kadın erkek peşine gitmez erkekte kadın peşine girmez aldatma ortadan kalkar çünkü enerji kalmaz ikisindede :)
Bir araştırmada her türk erkeğinin hayatı boyunca en az 3 kadınla birlkte olduğu yönünde bir durum vardı ve 30 milyon erkek aynı 3 kadınlami aldatıyor birlkte oluyor düşündürücü
En İyi Cevaplar