Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Abi yapmayın ya ne aldatması bizimde adımızı karaladınız valla insanlardan soğudum dünya almış başını gidiyor ya bu düzeni değiştiricem ya da canıma kıyıcam bunaldım ha
Aldatmak kim ben kim, bu tip insanları yanımda barındırmam bile 1 tane olucak tam olucak ben o 1. si ile yaşlanmak nasip olmazsa kendi içime kapanırım bir daha kimseye bakmam diyorum siz ne diyorsunuz01 Yorumla- +1 yıl
Evladım dur daha yolun başındasın , bu hayatta neler göreceksin , sen daha bu hayatta bişey görmemişsin , insanlar bazen öyle şeyler yaşarki , yaşanmışlıklar en temiz adamı bile bozar
En İyi Cevaplar
+1 yılNet açıklamanın altına imzamı atarım ama şunu da hatırlatmak isterim ki aldatma konusunun kadını erkeği yok. Bir kadın olarak zaman zaman kendi hemcinslerim adına üzülüyorum bir kadın olarak kendisini nasıl bu kadar alçaltabilir ve acınası hale sokabilir diye.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben erkekler dememin sebebi bir erkek olarak her şeylerini bana anlatıyorlar , bugüne kadar aldatmayan aldatmayan kili görmedim
- +1 yıl
Bu yüzden darbe almış bir kadın olarak yorum yapmak istedim. Erkek bu eylemde bulunurken karşı tarafın ilişki yaşayacağı adamın evli olduğunu bile bile yaşaması mide bulandırıcı üzülmemdeki nokta o.
- +1 yıl
Size yemin ederim ortalık iğrençliklerle dolmuş , bekar biri olarak benim midem bulanıyor artık
- +1 yıl
Sık sık sorulan Neden güvenemiyorsun sorusunun cevabı bu.
"Aldatmayan erkek yoktur, aldattığını belli etmeyen erkek vardır" der annem :)
Katılıyorum. %100 sadakat sahibi bir erkek görmedim, duymadım. .21 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim çok doğru 😂
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. 100% 'ü eğer oran düşerse fırsat bulamamış erkekler yïzündendir bulsa o da aldatacak çünkü
22 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim gerçekçi bir cevap olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinste de aldatma oranı çok yüksek ama 99 da değildir
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇoğu aldatıyor.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin %99'u aldatıyor derken neye dayanarak veriyorsun bu veriyi? Kendi cevrende ki insanlara göre mi? Türkiye'de ki erkeklerin % kaçıyla tanıştın, arkadaş oldun ki dostum sen. Aldatmak erkek ya da kadın işi değil karakter işidir. Karakteri olmayan tüm insanlar aldatma potansiyeline sahiptir. Ben bu gibi durumlar oran verilmesini saçma buluyorum.
20 YorumlaTabi bu senin düşüncen saygı duyuyorum ama asla bu seviye olduğunu düşünmüyorum %99 dedıgımızde olmaz bence bu rakam max %55 60 dır max en abartı şekilde 36 yaşında 6 yıllık evliyim cok şukur hiç aklımdan bile geçmedi ne kadar sıkıntı sorunda yaşasak teşebbus dahi etmedim bence karakter meselesi ben her zaman şöyle düşünurum
1 = güven tek kullabımlıktır
2=kendıne yapılmasını istemediğin hiç bireyi kimseye yapma ben kaldıramazdım bunuda eşime asla yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeni erkek ismiyle kaydetmiş, karısı beni arayınca öğrenmiştim 😂 hemde burdan biri
15 Yorumla- +1 yıl
Maşallah bizim KS de ki erkeklerin çoğu tam sadakatli çıktı 😂😂 bir kadın şimdi o aldatmıyorum diyene yazsın hemen cevap verir 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya yalan hepsi😂 benimki elit kültürlü takılan biriydi 🤣 sadıktır dedim içimden, aradan 1 yıl geçti foyası çıktı😂
- +1 yıl
İnan kimse masum değil 😂
Cevap sahibi+1 yıl👍 kesinlikle. Karısı beni arıyo diyoki siz Serkan mısınız? Ne serkanı ya sesim kadın görmüyor musun dedim. Eşimin telefonunda gördüm sizi dedi, eşin kim deyince Anya Konya çıktı ortaya 😂 hiç beklemezdim entellektüel ahlaklı görünüyordu 🤣🤣
- +1 yıl
Bunun gibi daha neler var 😂
+1 yılKarakter meselesi tabii ama erkekler aldatmaya daha yatkın istisnalar kaideyi bozmaz. Erkekler biraz alımlı bir kadın gördüğünde bu her anlamda çok caydırıcı oluyor sonrası geliyor zaten bu bağlamda erkeklerin %99u aldatır gibime geliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Gayet açık ve anlaşılır yazdığımı düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu %99 olursa ülkede aldatmayan insan yoktur.
Bu oranın kabul olması mümkün değil. En fazla iki cinsi de toplasanız %75 olur.
Aldatma olarak sadece bedensel değil, ruhsal olarak başkasıyla aldatılmayı da sayıyorum.10 Yorumla
+1 yılKarısını beğenmeyen ve gemcliginde yasayamadiklarini yaşamayan her erkek , bende beğenmiyorum ve evlendim aşık oldum şimdi çok pişmanım boyu kısa kalça yok saçları az önden alnı çok açık pişmanım aldatmiyorum ama
02 Yorumla- +1 yıl
Gommuyorum fiziği istedigim gibi değil kızın bı sucu yok benimde yok ayrıca seni tanıyor gibiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirçoğu aldatıyor bunu yatağa taşımasalarda yapan çok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bu yuzden artık evlenmeyi düşünmüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
@Sedefffe evet her erkek aynı değil ama çoğu aynı. Azınlık kısmı da bulmaya çalışırken sürekli hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. O yüzden ben almiyim sağol
- +1 yıl
@Sedefffe amin hepimizin
+1 yıl%99 aldatır arasından o 1 kişiyi bul bulabilirsen..
22 Yorumla- +1 yıl
Ama sorsan kimse aldatmıyor 😂
Geneleme yapma istersen
Sen aldatiyorsun diye bütün erkekleri ayni kefeye koyma34 Yorumla- +1 yıl
Ben evli değilim , ve bu kokuşmuş düzende evlenmeyide düşünmüyorum , sorum evliler için
- +1 yıl
Evlenmediğim için değil evlendim , eşimi kaybettim ondan sonrada evlenmeye gerek duymadım çocuklarımı büyütmek istiyorum sadece
+1 yıl%50sinden azı falandır. O kadar da çok değil ama yapanların çoğu anlattığı için hepimiz bir şuur hikaye biliyoruz.
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle daha fazla ,
- +1 yıl
Aldatıyordan kastın hayatı boyunca en az bir kez yapmış kişiler de bu gruba giriyorsa, çoğu insan fikren aldatır en azından. %100 bile diyebiliriz. Bunu seri şekilde yapanları düşündüm ben
- +1 yıl
Giriyor
- +1 yıl
Aldatmanın bir keresi iki keresi olmaz 😂
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Kesin yargılarla konuşma istersen, herkes sen mi
25 Yorumla- +1 yıl
Vallah bence çok safsın
- +1 yıl
Emin ol öyle maalesef bazı eşler bir birine çok güveniyor , geçen bi partide kadın kocasını bu konularda öve öve bitiremiyordu , ama ben adamın ne mal olduğunu biliyorum ve içimden çok güldüm 😂
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir Buda senin düşüncen saygı duyarım
maalesef ki konuşup sohbet etmeyi kimse aldatmaktan saymıyor. Buluşma, fiziksel temas vs yoksa aldatmış sayılmaz diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişi kendinden bilir işi demişler.
%99 vayy beee. Acaba 15-20 hadç 30-50 den vazla kaç erkek tanıdınız da bunun analizine vardınız.
Yooo pek ala aile insanı var,
Tamam yapan var, ama %99 nedir kardeşim ya.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğru ama aynı oran kadınlar için de geçerli. Araba, para, zaman... vs imkanı olan ve fırsatını bulan %99 aldatır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Bomboş genelleme de bir master adeta. Gay olduğunu düşünmeye başlıyor insan :D
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sana bi cevap verirdim de edebim el vermez
+1 yılYüzde yüzü değilse tek nedeni performans eksikliği olanlardır kalanlar fix yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Cinsiyetten çok karakterle alakalı bir şey. %99 da gerçekçi gelmedi açıkçası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların yüzde 99.9'u aldatıyor o nedenle en iyisi yalnızlık...
00 Yorumla Aldatmak ve aldatmakla övünmek kesinlikle ezikliktir adam gibi adam olan erkekler aldatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler hepsi aldatır tek amaçları seks yapmak çünkü erkekler aşık olmak nedir bilmiyor, Bir kadını sevmek nedir bilmezler çünkü erkeklerin duyguları yoktur
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence ne erkek , ne kadın aldatır yanlış seçimler vardır m
10 Yorumla
+1 yılSadece erkekler mi aldatır
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılFırsatını bulan her erkek aldatır
11 Yorumla- +1 yıl
Ama biri yazmış , benim için sanki kendini Master sanıyor gibi soru sormuş , Master söyle bakalım haklısıyım haksızmıyım?😂
+1 yılAldatmayan insan yok denilecek kadar az.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama sorsan burada , kimse aldatmamış buradakiler tam cennetlik 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOteldeki personeller de kadınlara kayıtları açmak için bekliyorlardı 😀
032 Yorumla- +1 yıl
Kişinin izniyle veya Mahkeme yoluyla kayıtları alabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılKişi de izin vermek için can atıyordur muhtemelen 😀
- +1 yıl
Kadın isterse koca yok derse zaten aldattığını itiraf etmiş olur , sence kayıtlara gerek kalıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılKadın böyle yollara girdiğinde zaten o ilişki bitmiş demektir
- +1 yıl
Hayır bazen şüphe olur be emin olmak için kanıt gerekir
Cevap sahibi+1 yılTek zeki sensin değil mi?
Cevap sahibi+1 yılVe binlerce otelin kayıtlarına ulaşmaya çalışırsın bu gizemi çözmek için? 😀
- +1 yıl
Ben zekiyim demedim , sadece yasal bişeyi gündeme getirdim , boşanma esnasında taraflar otel kayıtlarını talep edebiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılYüzde 99 gibi çok yüksek bir oranı kesin bir dille ifade ettiğine göre herkes boşanma davası açmalı bu dediğin kayıtlara ulaşmak için 😀
- +1 yıl
Hayır tc girildimi merkezi sistemden direk döküman çıkıyor , uğraşmaya gerek yok , tc yazış tek tuşa basınca liste çıkıyor nerde ne zaman kiminle beraber olmuş belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadar da kendinden emin sallıyorsun.😀
- +1 yıl
Tamam kardeş sen haklısın
Cevap sahibi+1 yılBu işlerin nasıl yürüdüğünü kvkk diye bişeyin varlığını bilen bir yazılımcı olduğum için. Evet ben haklıyım 😀
- +1 yıl
Boşanma Davasında Niçin Otel Kayıtları İstenir?
Boşanma davasında otel kayıtları birçok farklı sebeple istenebilir ancak uygulamada en sık görülen sebepleri, aldatma ya da affetme olgusunun ispatlanmasıdır. Şöyle ki, boşanma davaları anlaşmalı boşanma davası veya çekişmeli boşanma davası olarak açılabilmektedir. Anlaşmalı boşanma davasında otel kayıtlarının istenmesine gerek yoktur, çünkü çiftler boşanma ve ferileri ile diğer ilgili meseleler üzerine zaten anlaşmaya varmış ve bu anlaşmalarını, kendi aralarında imzalayıp mahkemeye sunacakları anlaşmalı boşanma protokolü ile yazıya dökmüş olacakları için herhangi bir kusur ithamında bulunmaya ve ileri sürülen iddiaların ispatlanmasına gerek yoktur. - +1 yıl
Çok bilmişlik taslama internet elinin altında , bu konuda şahit olduğum davalar var bu yüzden bu konuyu açtım
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sen necisin bilmiyorum da. Tüm otel kayıtlarının loglandığı bir sistem yok. Sen neyi anlatıyorsun bana. Kadın bir otel üzerinden yaptığı konusunda şüphelenir davayı açar o otelden kayıtları alır alamaz bilemem. Ama gir TC den tüm otelleri sorgula diye bişey yok. Kimse de sadece bir şüphe için evliliğini bitirmek pahasına böyle bir dava açmaz kocasına. Tek başına takip etse bu saçma yoldan çok daha hızlı yol alır. İyi prim kastın sorudan tebrikler 😀
Cevap sahibi+1 yılBen çok bilmişlik taslamıyorum. Bildiğimi söylüyorum. Ama sen ülkedeki tüm otel müşterilerine tek tuşla ulaşabilecegini iddia ettin 😀ben de böyle bir sistemin Türkiye'de geliştirilmedigini biliyorum
- +1 yıl
Kusura bakmada kardeşim bence sen çok cahil kalmışsın , Yukarıda açıklamış olduğumuz üzere, otel kayıtları otelden veya emniyetten istenebilir. Eşin kalmış olduğu otelin ismi biliniyorsa, müzekkere otele gönderilir. Ancak eşin kalmış olduğu otelin ismi bilinmiyorsa ya da eşin otelde kalıp kalmadığına dair elde mevcut bir bulgu yoksa emniyete müzekkere yazılır. Uygulamada daha kapsayıcı sonuç alındığı için emniyete müzekkere yazılması daha sık karşılanan bir durumdur. Çünkü zaten otel vb. kurum ve kuruluşlar, ziyaretçilerini ilgili kolluk birimlerine bildirmekle mükelleftir.
- +1 yıl
Senin gibi bi cahille şu an normalde tartışmam benim için zaman kaybı
Cevap sahibi+1 yılİzin alınmadan hiç bir otel müşterilerinin bilgisini paylaşmaz. Kimse sistemden falan da göremez. Cahil cahil konuşma. Çoğu otelde müşteri bilgisi internete açık bile değil. Ne boş yaptın be
- +1 yıl
Kişinin izni , kişi izin vermezse mahkeme yoluyla bu izni alabiliyorsun
- +1 yıl
Kardeşim sen kadın mahkemede kocam beni aldatıyor dediğinde mahkeme kararıyla emniyetten otel kayıtlarını isteyebilir , bu kadar mı bilgisizsiniz bu konularda
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😀 en tehlikeli cahil bilmediği konuda biliyor gibi yorum yapmaya çalışandır. Bir dünya otel var daha ofisinde müşteri kayıt sistemi bile olmayan.
- +1 yıl
Kardeşim anladık bu konulara cahilsin , internet elinin altında araştır
- +1 yıl
Ben resmi oteller için söylüyorum , bunu anlamayacak kadar cahilmisin , cahilliğin ortaya çıkınca kıvırmaya başladın
Cevap sahibi+1 yılİlgili otelden ister. Tüm Türkiye'deki otel kayıtlarını sorgulayamazsın dedim sana. Demagoji yapma.
Cevap sahibi+1 yılResmi otel ne yahu. Sen gerçekten cahillikte Nirvana ya çıktın. Oteller müşteri bilgilerini yazı gelmediği sürece kimse vermez. Nokta.
- +1 yıl
Kayıtlar anlık emniyete gider , belli süre bu kayıtlar tutulur , Boşanma davasında otel kayıtları için mahkeme tarafından yazılıp ilgili mercilere gönderilecek olan müzekkereler, çok büyük ihtimal ile ön inceleme duruşması sonrasında tahkikat aşamasında gönderilir. Müzekkerelerin gönderilmesi sonrasında genellikle en geç 1-2 ay içerisinde müzekkere yazılarına cevap gönderilir ve dosya muhteviyatına eklenir.
- +1 yıl
Sen harbi malsın resmi hareket etmeyen oteller var , 200-300 tl fazla verince kayıt almayan oteller var , otel işletmeciliği yapan birine otelleri mi anlatıyorsun keko
- +1 yıl
Lan allahın cahili , her otel kayıt altına aldığı müşterisini emniyette bildirmekle yükümlüdür ne cahil adamsın
- +1 yıl
Tutuklama kararın varsa otele git aynı gece seni tutuklarla otelde , gerçekten çok cahilsin
- +1 yıl
Cahiliğin ortaya çıkınca gizli üyeye mi gönderdin 😂😂
+1 yılBen aldatmam o yüzden herkes kendi penceresinden bakıyor
33 Yorumla- +1 yıl
O yaşlarda herkes aynı şeyi söylüyor buna Emin ol , kimse gerçekçi değil herkes yalan dolan olmuş , ah Lu perdeler bi kalksa , neler gördüm bu hayatta
- +1 yıl
Valla bilmiyorum yapan karaktersizdir. Öyle bir şey yapmam. Bana çok ters
- +1 yıl
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim ama hepsi
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar neden gerçekleri senin gibi kabul etmiyor?
Saçma bir genelleme olmuş, aldatma durumu tamamen karaktere bağlı, cinsiyete değil. Karaktersizler aldatır anca.
00 Yorumla
+1 yılSeks seks seks nereye kadar? Sevgiden aşktan saygıdan daha mı önemli? Bence değil. Gerçekten aldatan karaktersizdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 50 bence
Aldatmayanda vardır13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Detayı okudum baya genel yargılamışsınız
O kadar yüksek olduğunu sanmıyorum - +1 yıl
Maddi imkanı olupta aldatmayan erkek yoktur buna adım gibi eminim? Aldatmayanda parayı bulunca aldatır buna Emin ol , kadını yoklukta erkeği parayı bulunca tanırsın
Otel çalışanısin galiba
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır türizmcilik yapan bir arkadaşla muhabbet ederken bu tür konular konuşuldu bu konuda bir çok bilgi aldım :)
- +1 yıl
Ama işim gereği seyahat ettiğim içim otellerde çok konaklarım , sabah kahvaltılarında konuşmalara kulak misafiri oluyorum istemsizce , aldatan aldatana maalesef
- +1 yıl
Bunu zaten biliyoruz bı turizm işi yapana ihtiyac yok ki ayrıca bilgiyi öyle sen geldin ben gittim diye her önüne gelene bilgiyi vermiyorlar
Alınan kayıtlar hangi bölgeye bağlı ise kolluk kuvvetlerine ulaştırılıyor bir sorun olmadı sürece
Cinayet yaralama suç içeren bir şey olmadı sürece Ahmet'e mehmete
Ayşe'ye fatmaya o bilgiyi ver dese verilmiyor burada soru olsun diye sormuşsun soru güzel inkar etmiyorum ama bilgin eksik
Not : turizm ci diilim
Ama bunu herkes biliyor zaten - +1 yıl
Arkadaşım yasal olarak boşanma davasında bu kayıtları talep etme hakkın var burada uyduruk bişey konuşmuyorum olmayan bişeyide konuşmuyorum , boşanmalarda çiftler mahkemede otel kayıtlarını talep etme hakkına sahipler yasal olarak , istenildiği taktirde bu kayıtlar gelmeden mahkeme sonuçlanamaz
Yuzde birlik kisimda misin sen
03 Yorumla- +1 yıl
Ben evli değilim , evliler için yazdım
- +1 yıl
Mantık olarak ne demek istediğim açıkça belli değil mi? Sevgililer otel kaydı isteme gibi bi hakka sahip değiller haliyle evlilerden söz etmiş oluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti doymuyor.
11 Yorumla
+1 yılMerhaba. Karakter meselesi ama doğruyu desek hepsi
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek %95 i aldatıyor eşini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağol abi güvenimizi sıfırladın yine
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hic sevgilim olmadigi icin etkilemiyor beni
00 YorumlaAldatmayan da var kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılYüzde vermek olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet benim sevgilim de evli
04 Yorumla- +1 yıl
Pislik
- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Rojjjjjjj89 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl100. Tabikii
10 Yorumla
+1 yılHepsi
10 YorumlaUff aynen en iyi sensin
00 YorumlaerKEKler aldatır ama ADAMLAR aldatmaz 🔱🔱🔱
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. %35 vardır herhalde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yüzde 95'i
10 Yorumla
+1 yılyüzde 99
10 Yorumla
+1 yılHepsi aldatıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Gelmedim
%99 maalesef
10 Yorumla
+1 yıl% 75
00 Yorumla
+1 yıl90% bence