• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kilolu insanların aşk hayatında mutlu olması hayal mi yoksa olabilir mi?

fifitello
fifitello Takip Et
Bilge Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Mesela hiç kilolu sevgiliniz oldu mu? Buradan yola çıkarak sevgili seçimindeki durumu öğreneceğim.
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• galaksidekiananas
    galaksidekiananas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

Çevremden gözlemlediğim kadarıyla alakası yok. Erkeği parmağında oynatabilen kadınlar kazanıyor Türkiye'de. Sevgilisinin yanında böyle ponçik davranıp her istediğini saman altından yaptırabilenlerden bahsediyorum. 😀

1.65 boyunda 90 kilo kuzenim vardı sanırım kilolu tarifine uyuyor. Kardeşi de aynı şekilde kiloluydu. Her zaman zengin ve yakışıklı sevgilileri oldu. Bir tanesi evlendi şu an aylık 60.000 TL geliri olan tatlı bir çocukla. Diğeri de evlenir yakında.

Ben hep ortalama bir değerde oldum. 1.75 boyum var 63-65 arası da kilo. Ancak bu zamana kadar 2 sevgilim oldu. Kuzenlerim gibi bana ölüp biten tapan erkekler hiç olmadı etrafımda. Bence bu tamamen karakterle alakalı. Ailem beni ataerkil büyütmediği için erkeklere çok normal olan durumlar bana batıyor bu yüzden de sevgili olaylarına uzak kalıyorum.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• RubyRouge
    RubyRouge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Benim hiç kilolu sevgilim olmadı, biraz takıntılıyım o konuda çünkü ben oldukça fitim.
    Ama kilolu insanlar da tabiki gayet güzel aşk yaşayabilir, sevebilir. Bunun kiloyla ilgisi yok. Kimi insan zayıfken iyi durmuyor kilo yakışıyor.
    Mesele kilo olayı değil, ama yine de dikkat etmek lazım aşırısı aşka değil ama sağlığa zararlı

3
    2 Yorumla
    • muthant
      muthant
      +1 yıl

Daha kendi söylediğine kendin inanmıyorsun

Yorumla
    • RubyRouge
      RubyRouge
      +1 yıl

@muthant ne alakası var, ben beğenmiyorum diye herkes beğenmeyecek diye bir kural yok 😂
      Hele göbekten nefret ediyorum. Hele bir de simit yok mu ayy.

Yorumla
  • Fahsai
    Fahsai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 64%
    +1 yıl

Aşk bir düşünce değildir. Bir duygudur. Diğer insanlar bizi nasıl görüyor diye endişelenirsek. Hiç bir zaman mutlu bir aşk yaşayamayiz. Bu sadece kilolu veya çok zayıf veya yaş farkı bunları önemsemememiz gerekiyor. Bence bazi şişman insanların yüzleri daha sevimli görünüyor daha sevecen. Eger birgün kilolu biri ile sevgili olursam. Birlikte yürürken onun elini tutmaktan asla çekinmem ve farkli dagranmam. Çünkü onunla bir gelecek düşünüyorsan ona farklı davranıp neden onun duygularını inciltesin ki

5
    0 Yorumla
  • Arslan1619
    Arslan1619 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hayal değil mutlu olabilirler. Eğer kilolarını engel olarak görüyorlarsa bunu aşmak kendi ellerinde ve onlara bu konuda destek olmak isteyen birisi ile karşılaşmaları gerek ki, vardır bu tip görsel olaylara takılmayan insanlar.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

97

Cevap

• emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Eğer karşıdaki insanın sağlık sorunu yoksa ve boğazını tutamadığı için kilo alıyorsa burada bence bir seçim şansı olabilir. Ben pisboğaz biri olmadığım için karşımdakinin de kendi sağlığına dikkat etmesini isterim.

Ama karşıdaki kişinin sağlık problemi varsa bu sevmeye engel değil. Güzellik ön planda olabilir erkekler için ama bu insanlara da şans verilmeli. İnsanları ötekileştirmek olmaz. bir kahve içilir yine. Saygıdandır

2
    0 Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Erkeklerin Hayali

Ve Gercekte olan 😂😂😂

3
    0 Yorumla
  • Beyzkrmn001
    Beyzkrmn001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Benm kuzenm 130 kilo felan oyle yanlızlık icinde ama o hakedio herkesi kandirio farkli resim atio isi gücü degisik sitelerde gezmek hayal onunki. Herkes icin diyemem ben bunu asla herkesin sevmeye sevilmeye hakki var bugun kilolu olur yarın senden zayif olur bugun zayif olur yarin kilolu.

2
    11 Yorumla
    • daisy110
      daisy110
      +1 yıl

başkalarının resimlerini mi atıyo

Yorumla
    • Beyzkrmn001
      Beyzkrmn001
      +1 yıl

@daisy110 evet gidip guzel kiz buluo fizigi duzgun bisi hatta oyle idare edio sonra kendini katio benm bir arkadasm var kilolu yazik kiz yanliz soyle namuslu boyle namuslu sevilmeye hakki yok mu felan konusmalarini tesaduf gordum oglan resmni at bakym dems atms bence yanliz kalsin askim bunu kim napsin bosver bunu yazms

Yorumla
    • daisy110
      daisy110
      +1 yıl

üzüldüm ya zor inşallah verir kilolarını

Yorumla
    • daisy110
      daisy110
      +1 yıl

ama yaptığı şeyle kendini daha çok üzüyo o şöyle düşünüyo heralde konuştuğu kişi a bu kız da tatlıymış deyince itirafta bulunmayı ama imkansız tek çıkış kilo vermesi

Yorumla
    • Beyzkrmn001
      Beyzkrmn001
      +1 yıl

@daisy110 aynen aynen ha gorsen beni begenmez kimseyi begenmez degisik bir egosu var cok psikolojik hap kullanio temelli alio kilo ama internette hâlâ oyle devam edio mesela kendi resmylede evli veya bosanmis cocuklu buyuk birileriyle konuşur 24 yasinda ama abuk subukta konusur onceden uzuluodm ama erkek icin herkesi satar oyle biri artik uzulmuorm aciorm ben ona hep destek oldm guzel kizsn bir kilon fazla o da verilir ne sanki o da tutup biliorm senden de guzelim bana bilmedgm seyi soyle felan derdi saci felan dokulurdu uzamaz hic aralari açık hani hep yardim ederdm eziklemeye çalışırdı artik konusmuoz nisanlandm cekemio iyilik yaramio

Yorumla
    • daisy110
      daisy110
      +1 yıl

o çok çok mutsuz bence ve seni de kıskandığı aşikar aslında kendine hiç güvenmiyo güzel olmadığnıı da biliyodur yine de Allah yardımcısı olsun sonuçta o da bir genç kız..

Yorumla
    • Beyzkrmn001
      Beyzkrmn001
      +1 yıl

@daisy110 oyle evet ama bir bana degilki her kiza öyle ben nisanlanmadan once benim ona sir diye verdgmi anlatırdı birilerine hep farkina varinca soğudum sevgiliyken konusuodk bu cocuk cirkin bana inandirici gelmio derdi hic canlı gormezdi konustgmuzu bilmezdi ayril bosver görücü usulu evlen derdi soz paylasnca beğenirdi resmim olnca beğenmezdi ben 48 kilo biseyim durup durup hamile gibi cikmissin derdi ya 48 kilonun neresi gobek neresi bebek o kafadan siyrik yani

Yorumla
    • daisy110
      daisy110
      +1 yıl

çok fesat ve tehlikeliymiş uzak dur bence çünkü kendi evlenemediği için senin nişanını da bozabilir

Yorumla
    • Beyzkrmn001
      Beyzkrmn001
      +1 yıl

@daisy110 aynen konusmuoz zaten oyle kufurlu seyler paylasioki bana karsi en son sildim her yerden numara değişikliği yapinca vermedm numara baskasi mutsuz olsun hep o onu ister

Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Yazık ya hayat çok acımasız ak

Yorumla
    • Beyzkrmn001
      Beyzkrmn001
      +1 yıl

@FCLeona ben üzülüyordum ama su an oyle seyler yaptı ki mustehak diyorum o kadar yardım ettim derdini dinledim karşılığı şerefsizlik oldu

Yorumla
  • sosyeteyazar
    sosyeteyazar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 60%
    +1 yıl

En sevdiğim filmdir bu izlemenizi tavsiye ederim. Yıllarca kiloluydum şu an balık etliyim ama 5 kilo fazlam yine kilolu oluyor fjsksk hep sevildim hatta uzun kızlardan daha çok sevildim minyon ufak tefek kilolu veya balık etli olduğum için, yani hayal olmadı hiç sevgili hayatımda herşey hep yolunda gitti djjdks ama işte ergenlik cahillik falan derken bizde eskittik birkaç tane 🤷‍♀️

1
    5 Yorumla
    • Cafer123456789
      Cafer123456789
      +1 yıl

Filmin adı nedir anlayamadım yorumunuz dan.

Yorumla
    • sosyeteyazar
      sosyeteyazar
      +1 yıl

Filmin adını vermedim ilk başta sevdiğim bir film dedim sonra kendi yorumumu yaptım ama isterseniz izleyin filmin adı
      "Isn't It Romantic"

Yorumla
    • Cafer123456789
      Cafer123456789
      +1 yıl

Tamam. Ben filmler ve dizileri izlemeyi çok sevdiğim için merak etmiştim filmi.. ilk fırsatta izlemeye çalışırim. Teşekkürler.. hem bu arada ben biraz şişman birisiyim biraz da oncin dikkatimi çekti. Film.

Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Filmde kim oynuyor 😂

Yorumla
    • Cafer123456789
      Cafer123456789
      +1 yıl

@FCLeona usenmeyip filmi araştırırsan görürsün. Bu kadar çok merak ettiysen.

Yorumla
  • 7kişiliklihürmüz
    7kişiliklihürmüz Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Kilom var evet. Çok aşırı olduğum dönemler de oldu. Sanki kalbimiz yokmuş gibi sevilmedik. Zayıflayınca yüz çeviren ya da kilo yüzünden hakaret edenlerin ağz

7
    1 Yorumla
    • 7kişiliklihürmüz
      7kişiliklihürmüz
      +1 yıl

Ağzına etmek hakkımız.

Yorumla
  • hugon61
    hugon61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 32%
    +1 yıl

Fazla kilolu olunca olmuyor yalana veya süslü sözlere gerek yok, aşırı zayıf olunca da aynı isteksizlik etkisini yaratıyor uçlar her zaman aynı, ama bu durumu düzeltmeye gayret etmek yanlış bir özgüven var ve her zaman duyuyorum beni seven böyle sevsin, malesef bu çözüm değil keyfimizden birazcık ödün verelim, her şey çok güzel olacak göreceksiniz 👏

0
    0 Yorumla
  • dmrgz24
    dmrgz24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 79%
    +1 yıl

Insanlar ne kadar tipe bakmiyorun deselerde sohbette bir yere kadar tipini begenmedigin biriyle sohbette etmek istemiyosun işin açıkcası. Kiloluyum bende aşırı olmasada ama özgüvenim yerinde bu yuzden gayet fit ve yakışıklı erkekler girdi hayatima hatta gauet yakışıklı bir erkeklede evlendim 😊 Şu an ayrılmıs olsamda 😂 onemli olan insanin kendine güvenmesi bence kiloluyum diye kendini geride tutmamalı✋

0
    1 Yorumla
    • sakinpanda1625
      sakinpanda1625
      +1 yıl

Iyi konusuyosun he valla

Yorumla
  • izmirliıiıii03535
    izmirliıiıii03535 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

İnsan görüntüden çok, kişiliğini ve karakterinide sevebilir bir insanın. Hayal değil. Sadece aşk hayatını kilolarına endeksleyen ve mutlu olamayacağını düşünen insan, kilolarına karşı açtığı savaşı kaybetmiş insandır gözümde. Teselliyi de, bükemediği eli öpmekte bulur. :D

0
    0 Yorumla
  • Keine-Ahnung
    Keine-Ahnung Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 53%
    +1 yıl

Kilolu bir bayanim kilom yüzünden beni istemeyen beni kücümseyen
    biriyle zaten olmam eger o beni disim icin sevecekse hic sevmesin
    Hic asik olmadigim icin soruna net cevabim yok

4
    0 Yorumla
  • Shinkay
    Shinkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Insanlarin görünüşü malesef etkliyor. Herkes güzel ve fit insanlarla beraber olmak ister ve bana göre herkes partneri icin kendini spor yabarak güzellestire bilir. Diş görünüs önemsiz diyenler ozaman gitsin 80 yasindaki insanlarlar evlensin. Herkes güzel olabilir ama bu ona bagli. Tembel tembel oturacağina git spor yab.

0
    0 Yorumla
  • BanaÖyleeBakmaaa
    BanaÖyleeBakmaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

İstersen en kral avukat ol ağzın benim kadar laf yapamaz o imkansız 😂 iş bulma olasılığın yüksek evet ama 2bin tlye çalışırsın. Benim avukat arkadaşlarım var İstanbul hukuk mezunu bitanesi.2bintlye işe girdi çok büyük hayallerin olmasın. Gerçi senin baban vardı unuttum 😂ben baba parası yemiyorum sana dedim mekanda sahne alıyorum :) Erkekler de sana ölüyordu aman hesap açsın da beykent hukuklu yazalım diye😂 sana demiştim ya kendinr güzel geliyosundur diye hakkaten öyle😂😂

0
    5 Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Arkadaşın görüşünün altına yazcaktım yanlış olmış😂😂

Yorumla
    • yargıç_bey
      yargıç_bey
      +1 yıl

Sahnemi aliyorsun knk

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Evet dostum

Yorumla
    • yargıç_bey
      yargıç_bey
      +1 yıl

Geleyorum dinlemeye reis 😀

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Ankaradaysan beklerim😂

Yorumla
  • UranüslüGeldi
    UranüslüGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aşırı kilom yok ama pofuduğum biraz. Sevgilim var ve gayet iyiyiz yani. Pofuduklara insan muamelesi yapmayanlar da bir garip, alınır verilir kilo. Karakteri eksik olan ne yapacak peki?

5
    0 Yorumla
  • KızılNevale
    KızılNevale Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Duygusal ve kiloluyum. Seviyorlar mı bilmiyorum ama sevdiklerini düsünmüyorum hatta sevgilimin sevgisinden de şüphe duyuyorum zaman zaman.. kilolu erkeği seviyorlar ama kadın hep estetik ve fit olmalı gibi bir algı var

2
    0 Yorumla
  • Soweird
    Soweird Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Bu is yalan dolan , millet burda tabi olur vesaire gibisinden laf yapiyor %0,01 insan anca kiloya pek dikkat etmiyor oda allahin sevgili kuluysan denk gelir daha cok erkekler icin gecerli cunku , bir kadinin kilolu olmasiyla erkegin olmasi bir degil.

1
    0 Yorumla
  • cimbomluu_b
    cimbomluu_b Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Bence tamamen karşı cinsin karakteriyle alakalı. Birde bazen kişi kilolu bile olsa çekici olabiliyor yani karakter olarak esprili vs... Ama her ilişkide kşisel bakım önemli bnce ve sağlıklı beslenme ve sporda buna dahil

1
    0 Yorumla
  • minnoli
    minnoli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 63%
    +1 yıl

Yahu kilolu olsa ne olucak, cirpi olsa ne olucak, kel olsa , sacli olsa, dovmeli olsa, takkeli olsa bu nee.. Birini severken insan olmasina kalbine bakilir yukaridaki saydigim hersey degistirilebilir. Ne komiksiniz ya

1
    7 Yorumla
    • emremete80
      emremete80
      +1 yıl

Malesef nesliniz tükendi çok dusuncelisiniz

Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Kalbine karaktere kimse aşık olmaz etraf efendi iyi erkek kaynıyor kim aşık oluyor

Yorumla
    • minnoli
      minnoli
      +1 yıl

Nasil asik olmaz ya.. Denk gelmiyor insanlar birbirlerine.. Bir ortam var kizlar erkekler karışık. Kiz konuşuyor zeki, komik etkilendin. Sonra napicaksin bu cok sisman ben doyuramam mi diceksin. Dis gorunus ve bakim onemli. Temiz olsun guzel gülsün yeter zaten

Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Kimse ne erkek ne kadın zekaya komikliğe çekilmez malesef gerçekler bunlar. Kadın güçlü kalıplı erkek ister erkek sağlıklı genç kadın ister. Biyoloji böyle çalışıyor biraz kilo fazlası eksiği normal ama aşırıları insanlar beğenmiyor

Yorumla
    • emremete80
      emremete80
      +1 yıl

Ağzına saglik

Yorumla
    • emremete80
      emremete80
      +1 yıl

Minnolli

Yorumla
    • minnoli
      minnoli
      +1 yıl

Anlasamiyacagimiz konuda tartismayalim. Saygi duyuyorum

Yorumla
  • Kaan444
    Kaan444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Aslında kiloyla karakterin bir alakası yok o yüzden mutluluk kiloya bağlı değil tabiki de ama buradaki asıl sorun şu sen karşındaki kilolu diye onunla tanışmayı reddedicek misin? Kilolu insanlara tanımak için şans verilmemesi asıl sorun kesinlikle bu...

0
    0 Yorumla
  • Kantarma
    Kantarma Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

bence hayal kilolu kadının bacakları kalçaları gögüsleri asla seksi durmaz hadi saf sevgiyle seviliyo diyelim. yinede zamanla insan soğur
    kilolu adamda yetersiz kalır ve yazın ne kadar bakımlı olsada kokar kilolu insan yani bence hayal

0
    0 Yorumla
  • Saklıprens35
    Saklıprens35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Benim oldu
    Çok tatlı oluyorlar ve çok sadıklar
    Ve her konuda aşırı istekliler en hoş olanda bu
    Hataları affediyorlar kısacası kilolu kadınlar digerlerine göre daha alçak gönüllüler.

2
    0 Yorumla
  • oyunadamı
    oyunadamı Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

Zayıflardan daha mutlu onlar. Zayıflar kendini avutsun.

4
    0 Yorumla
  • Berilaknsj
    Berilaknsj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Şimdi kimse yalan atmasın kilolu sevgilisi olsun isteyen yoktur kilo vermek zor değişken bir durum ama kilo vermek zor yani. Göbek gerçekten hoş durmuyo ya

2
    1 Yorumla
    • gokhan_n
      gokhan_n
      +1 yıl

Aynn haklısın

Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Olabilir enerji leri yuksek insanlar oluyor. Ortak noktalariniz varsa neden olmasin? Ben onu zayiflatirim 😀😀

2
    1 Yorumla
    • sakinpanda1625
      sakinpanda1625
      +1 yıl

Eyvah 😀

Yorumla
  • Ruh-u-Revan
    Ruh-u-Revan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Aklıma bir aile hikayesi dizisi geldi.
    Bence hayal değil.
    Onlar da etten kemikten yaratılmışlar.
    Sevmek sevilmek onlarında hakkı.

2
    0 Yorumla
  • piposssss
    piposssss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Olur ama özgüveni yüksekse sanki hiç fazla kilosu yok ta supermis gibi hissediyorsa karşı taraf bir süre sonra " ay bunun gobegi büyüdükçe daha mi seksi oldu ne?" Diyip o kişiyi bilinç altında yüceltir , hayran olur aslında bizim şeytan tüyü dediğimiz şey kendine güvenen başarabileceğini inanan insanlara duyduğumuz hayranlik

0
    1 Yorumla
    • piposssss
      piposssss
      +1 yıl

😉😉😉😉😉

Yorumla
  • pijamalidansci
    pijamalidansci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.

benim kankam kilolu ama bayaği havali kiz erkekleride pesinde surukliyor bu kendini gostermekle ilgili birsey

1
    0 Yorumla
  • eyllgns
    eyllgns Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir kaç arkdaşım çok kilolu ama es veya sevgilileri onları el üstünde tutuyor ben fitim ama onlar gibi asla mutlu olamadım. Tabi kiskanmyom hep mutlu olsunlar

2
    2 Yorumla
    • muthant
      muthant
      +1 yıl

O senin arkadaşlarının eşlerinin vizyonsuzluğu ve estetiksizliği. Bunun yanı sıra fitsiniz fakat mutsuzsunuz hmmm belki karşı taraftan beklentilerinizi yüksek tutuyorsunuz saygılarımla.

Yorumla
    • eyllgns
      eyllgns
      +1 yıl

@muthant karşı taraf nedense beklenti bakımından yüksek tutuyor çıtayı

Yorumla
  • tatliponciikk
    tatliponciikk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben zayıfım ama böyle düşünmüyorum. Neden olmasın ki? Ne kadar şekilci bir toplumuz sevmek aşık olmak için bile belli bir tip istiyoruz. Herkes tek tip kadınlar zayıf , erkekler kaslı olaca illa yoksa olmaz.

0
    0 Yorumla
  • goleyas
    goleyas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Olabilir neden olmasın ki önemli olan duygusal yönden mutluluğu yakalamak gerisi teferruat bana göre

3
    1 Yorumla
    • keskinaly
      keskinaly
      +1 yıl

👏 .

Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Kilo ile hiç bir alakası yok öz güven ve karakter meselesi

2
    0 Yorumla
  • sedos44
    sedos44 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

İnsanın kalbi kaymış ise karşındakine kilolu falan dinlemez

2
    0 Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kilo, sevgiye ve ilişkiye engel değildir. Engel oluyorsa, zaten o sevgi değildir.

2
    0 Yorumla
  • daisy110
    daisy110 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

kiloluya aşık olan yok ki herkes fit sevyior her iki cins için de geçerli

2
    3 Yorumla
    • sosyeteyazar
      sosyeteyazar
      +1 yıl

Ben kilolu seviyorum

Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

@sosyeteyazar yalana bak

Yorumla
    • emremete80
      emremete80
      +1 yıl

Ben balık etli seviyorum

Yorumla
  • sonromeo023
    sonromeo023 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 43%
    +1 yıl

Hiç kilolu bir sevgilim olmadı.
    En fazla balık etli olabilir.
    Normalde tercihim fit bir bedene sahip bayanlardır.

0
    0 Yorumla
  • burcakayc
    burcakayc Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

hiç kilolu sevgilim olmadı ancak kilolu olup da beğendiğim hoşlandığım insanlar oldu. bence hayal değil. kilo bir kriter değil benim gözümde

0
    0 Yorumla
  • cankızsevda
    cankızsevda Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

uzaktan yakından alakası yok. çevremde kilosu olan arkadaşlarım vardır aşk hayatlarında hiçbir sorun yoku evlenenler bile oldu. önemli olan yürekten sevmesi. gerisi boş

0
    0 Yorumla
  • pabucudamatılankız
    pabucudamatılankız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 54%
    +1 yıl

yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda olsa doyulmaz velhasıl tabiki çok mutlu olabilirler

0
    0 Yorumla
  • Müminehanım6135
    Müminehanım6135 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Bilmem sanırım balık etli olmam benim için dezavantaj ama beni bunun için sevmeyecekse kalbimi de sevmesin bir zahmet

0
    0 Yorumla
  • yerebakan77
    yerebakan77 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.

ASK ile kilonun ne alakasi var!
    senin bahsettigin cinselliktir ancak...

2
    0 Yorumla
  • Busemkrcbyy
    Busemkrcbyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Olmadı ama mutluluğu kilo ile bağdaştırmak saçma olur

2
    0 Yorumla
  • Vanden
    Vanden Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl

Hiç kilolu sevgilim olmadı, olsaydı birlikte fitnessa giderdik. :s
    Sağlıklı değil sonuçta.

1
    0 Yorumla
  • yoozii
    yoozii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

Olabilir neden olmasin kilolular diye sevilmeye layik degillermi

1
    0 Yorumla
  • sedeferd
    sedeferd Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.

Kiloluyum, aşk hayatımda mutluyum😂😂. Niye kilolu olunca mutsuzluğa hapis mi olmuş oluyoruz?

1
    0 Yorumla
  • emrdidem
    emrdidem Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 39%
    +1 yıl

Çok fazla olmasa da kilo lazım. Zayıf pek sevmiyorum 😒🙄

1
    0 Yorumla
  • lilya123
    lilya123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

kişi kilolu olabilir.. her isteği yerine getiyordur... adamda seviyordur bu durumu.. ama adam çok kiloluysa bilemem

1
    0 Yorumla
  • EemeraldD
    EemeraldD Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Anlayamadigim kilo ve aşk ne alaka ask bir duygudur

1
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Aşk yoğun cinsel çekimdir ve kilolu insanları insanlar pek arzulamıyor. Karaktere, kişiye aşık olmazsın

Yorumla
  • Hannebal1453
    Hannebal1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Filörtüm oldu sevgili aşamasına geçemedik beni haketmediğini düşünüyormuş...

1
    1 Yorumla
    • aysin19051905
      aysin19051905
      +1 yıl

Nasıl yani?

Yorumla
  • elbasantava
    elbasantava Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 74%
    +1 yıl

Etrafta görüyorum sanırım olabiliyor ama hep acaba bir çıkar var mı diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • IIGORKEMII
    IIGORKEMII Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 33%
    +1 yıl

Mutlu olabilir olmasında sevgili eş olmaz yani bence

1
    3 Yorumla
    • sosyeteyazar
      sosyeteyazar
      +1 yıl

Kilolu olduğu için mi?

Yorumla
    • IIGORKEMII
      IIGORKEMII
      +1 yıl

@sosyeteyazar bu benim görüşüm?

Yorumla
    • sosyeteyazar
      sosyeteyazar
      +1 yıl

Bu senin görüşün mü demedim kör değilim senin görüşün olduğunu biliyorum, kilolu olduğu için mi diyorum ters algılama sorum gayet masum, okadar saldırmaya yanlış anlamaya meyillsiniz ki çatsam diye zaman kolluyorsunuz. Neyse bu şekilde düşünüyorsan hayatın boyunca o şekilde yaşarsın umarım ne diyeyim 🤷‍♀️ hoşçakal..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olabilir oluyor ama benim için fizik önemli uzun boylu ve zapzayıf olması gerekiyor karşımdaki insanın

2
    21 Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Sen buna karşılık neye sahipsin? Ne vereceksin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uzun ve zapzayıfım?

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Tip yoksa istemeye hakkın yok. Gerçi kendine göre güzelsindir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye yokmuş tipi şöyle böyle olsun gibi bir şey mi dedim? Kendim gibi birisini istiyorum şişmansın diye bu kadar alınmana gerek yok şişman bir kadınla çık davul bile dengi dengine

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

1.78 boy 80 kiloyum.

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Benim kalitemde bir insanla olmak için fazlasına ihtiyacın olmalı emin ol :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim boyum 177 gidip 170 lerle mi çıkayım? Tabiki de 190 olanlarla çıkmayı isteyeceğim. Paylaştığın sorulara baktım benim gibi birisini kaçırmış diyorsun da neyini kaçırmış acaba peh başkaları egolu olmasın ama ben ve egom istediğimiz gibi davranalım kafasındasın ayrıca zayıf değilsin normal bir kilon var senin kalitende bir insanla birlikte olmak zor olmasa gerek ne de olsa düşük kalitesin

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Eczacılık 4. Sınıfım. Eczanemi açtığımda yakındaa ayda 15bin civarı kazanıcam. Çoğu kız şu an bile peşimde o zamanı düşünemiyorum. Sen de 1.90 boylu asgari birini bulursun senin zeka yapında :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Paran umrumda değil ailemin yeteri kadar parası var beykentte hukuk okuyorum tatlım 2. sınıfım ve bende mezun olduktan sonra kendim gibi birisi bulup evleneceğim kendini o kadar önemli görüyorsun ki çok acınasısın benim görüşüme yorum yapan sensin sensin demek ki yaran var ve evet senin zeka seviyende birisini bulsak afrikadan olması gerekiyor malum afrikanın ortalama ıq seviyesi 60 seninkinden biraz fazla ama ne yapacaksın idare edeceğiz artık

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Hukuk bitiren dolu ortalık sen baba parası verip okuyorsun ben Ankara eczacılıkta hakkımda okuyorum kazandım. Mekanda çıkıp müzisyenlik de yapıyorum. İşte aradaki fark baba parası yiyenle yemeyen farkı. Ben ayaklarımın üstünde dimdik durabilen biriyim. Senin için rahat olsun hem müziksel zekam var hem sayısal. Herkesi kendin gibi sanma. Gizli olmuşsun özgüvenin bile yok daha topluluk önünde konuşamıyorsundur kendini savunamıyorsun nasıl milleti savunacaksın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hukukta iş bulma olasılığı yüksek bir şeyleri bilip bilmeden atıp tutmak kolay tabi yazık. Parayı verip giremiyorsun bunu sende en az benim kadar iyi biliyorsun kendini bir şekilde haklı çıkarmak için böyle bahanelerle gelme lütfen öyle olsa koç üniversitesinde okuyor olurdum emin ol ki ve parası olan herkes doktor avukat olurdu her neyse az önce ileride kazanacağın paranla övünüyordun ama şimdi baba parası diyorsun gerçekten çok büyük bir ironisin. Erkeklerin yazmasını istemiyorum sonuçta kimlik numaramızı verip kayıt olmuyoruz bu siteye değil mi bay çok zeki? İstesem gizli yazmazdım yani. Lisedeyken liselerarası münazara yarışmasında dereceye girdim emin ol ki çok güzel savunurum sen kendini düşün bence açtığın eczane batar buram buram negatif enerji yükseliyor yorumlarından bile gerçek halini düşünemiyorum bile

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

İstersen en kral avukat ol ağzın benim kadar laf yapamaz o imkansız 😂 iş bulma olasılığın yüksek evet ama 2bin tlye çalışırsın. Benim avukat arkadaşlarım var İstanbul hukuk mezunu bitanesi.2bintlye işe girdi çok büyük hayallerin olmasın. Gerçi senin baban vardı unuttum 😂ben baba parası yemiyorum sana dedim mekanda sahne alıyorum 🙂 Erkekler de sana ölüyordu aman hesap açsın da beykent hukuklu yazalım diye😂 sana demiştim ya kendinr güzel geliyosundur diye hakkaten öyle😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geçen sene profil resminde animasyon karakteri olan bir hesabım vardı ama erkekler sürekli yazıyordu bunun tiple alakası yok erkeklerin abaza olmasıyla alakası var bilmem anlatabiliyor muyum? Ayrıca evet senden daha iyi bir dış görünüşe sahip olduğumu düşünüyorum eminim araplara benziyorsundur o hissi sezdim sende. Hani bir laf vardır çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun diye o laf senin için söylenmiş herhalde tatlım bunu tescillermişcesine cevaplar veriyorsun bana 😊 Özel sektörde çalışmak affedersin de mallıktır arkadaşının İstanbul hukuktan mezun olup özel sektörde çalışacağını sanmam ama neyse. Sahne alıyorum sahne alıyorum sahne almanın bana ne gibi bir katkısı var peki? Baba parası yemiyormuş eminim ailen hiçbir yardım yapmıyordur (!) Dünya kapitalist tatlım bununla ilgili yapabileceğim bir şey yok

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Ailen bildiğin senin önüne airdrop atıyor yardım az kalır sana yaptıklarına😂 Tipim normal ancak karizmam var duruşum hareketlerim özgüvenim kızları çeken bu oluyor. Rockçı olduğum için küpem, tarzım var. Arkadaşı piste alalım çok iddialıymış😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Airdrop ne tam olarak? Her şey karizmayla olmuyor senin gibilerle bununla çıkmalıyım çevre yaparım tarzında düşünen kızlar sevgili olur eğer dediğin gibi bir mekanda sahne alıyorsan. Birisinin karizması ya da çekici olması kesinlikle bakışlarıyla alakalı bir şeydir kadın ya da erkek fark etmeksizin bu böyledir. Tabi bu öznel bir görüş kişiden kişiye değişir

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

Bakışlarım da fena etkileyici. Övündüğüm bişi değil ancak haftada bazen 3 farklı kız benimle olmak istiyor. Ciddi bir ilişki aramıyorum. Sizin okulda da helalini bekleyen de ne bilim o okul biraz geniş diye biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendini çok övüyorsun aslan burcuyum ben hayatımda kendimi bu kadar övmedim maşallah. Kendini yakışıklı buluyor olman senin sorunun pek inandıcı gelmedi ama onu da söyleyeyim de. Artık 21 22 yaşına gelmişsin ciddi ilişki arasan 4 yol sonra da evlensen (mesela) senin için daha iyi olur gibi gibi. Geniş olanlar var mı evet bir sürü ama çok tutucu olanlar da var. Nasıl denir daha düşük puanlı bölümlerde insanlar sadece üniversite okumuş olmak için okuyor ve yapmadıkları halt kalmıyor özellikle radyo ve televizyon bölümünde hat safhada

Yorumla
    • Vanden
      Vanden
      +1 yıl

Ne kadar boş yapmış... kendim gibi birini istiyorum diyor alt tarafı, zayıf bir erkeği hak etmen için hem güzel hem zayıf olman gerekiyor diyor çocuk da djwbqbw

İyi sabır varmış sende, ben olsam cevap bile vermezdim

Yorumla
    • BanaÖyleeBakmaaa
      BanaÖyleeBakmaaa
      +1 yıl

O olsun bu olsun diye seçim yapıyor ya ben de diyorum ki sen ne verebileceksin böyle bir erkeğe olay bu. Zayıf olman yetiyor mu diyorum tip olmazsa 30 kilo olsun isterse. Egosunu kırdım işte onun tüm çabam buydu😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Vanden gerçekten o kadar sinir bozucu birisi ki anlatılamaz zayıf bir erkeği hak etmekmiş peh sanki dünyanın en çirkin insanıyım ve brad pitt ile birlikte olmak istiyorum dedim sadece kendim gibi birisi ile birlikte olmak istediğimi söyledim ve kendi kendine insanları ezmeye çalışarak çok üstün birisi olduğunu zannediyor yazık ve yarası var gocunuyor işte belli birde benimle haftada 3 kız birlikte olmak istiyor şizofren herhalde bunun başka cevabı olamaz çünkü ben hayatımda bu kadar egolu bir insan ne gördüm ne tanıdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanane ya benim görüşüme yorum yapan sensin senin gibi birisi benim egomu kıramaz tatlım sadece klavye delikanlılığı sizinki gerçek hayatta yüzümüze bakıp iki laf edemeyecek insanların burada kendi kendine insanları ezikleme çabası beni benden alıyor doğrusu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kilolu kadınlarla evli ne kadar adam varsa çevremde hepsi mutlu niye bilmiyom daha samimi ve içten heralde kilolu kadınlar

2
    0 Yorumla
  • Evremrudob
    Evremrudob Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Çok kilolu bir kadınım ve sevgilim bunu bildiği halde benimle birlikte şu zamana dek tek kelime dahi etmedi kilom hakkında
    En çok pamuk yanaklarımı sever can özüm..

(Kaldı ki fiziksel görünüme çokta önem veren insanlara bayağı üzülüyorum.)

2
    0 Yorumla
  • Adımbnakalsın
    Adımbnakalsın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Kilo büyük bir problem bende kilo vermek istiyorum 😢😢😢

1
    0 Yorumla
  • Onursuzluk
    Onursuzluk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Kilo ile aşkın sevginin bağlantısını kuramadım.
    Her insanın gönlünde yatan birisi olur ve kilosu tipi boyu önemli değildir.

0
    0 Yorumla
  • loving35
    loving35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl

Kiloya bakmaz Aşk mutlu olması gerçek ama ben 1.83 kilo 75 eh idare eder yani

0
    0 Yorumla
  • mirayergn
    mirayergn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Niye sürekli dış görünüşe göre yargılama var ki kilolu diye kalbi yok mu sevilemezmi? O da insan!!

0
    0 Yorumla
  • missdarlene
    missdarlene Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Ne saçma bir soru mutluluk kiloya mı bağlı hemen alalım ahjsjsj😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • asdghjklşckdn
    asdghjklşckdn Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Valla butun kilolular mutlu sevgilisi var. Bende işlemiyor sanırım

0
    0 Yorumla
  • highlevelmage
    highlevelmage Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

İlk görüşte estetik önemlidir. Düşünceler tanışana kadar hep geri planda kalacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kilolu kadınlarla genelde cinsel dürtülerle birlikte olur erkekler. Ortamda yanına yakıstirmaz genelde ama yatakta her türlü tatmini isterler. Yanlıs bir durum ama genel kanıyı anlattım.

0
    0 Yorumla
  • Demek_ki
    Demek_ki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Kilolu insanlar da mutlu olabilir baskul de daha ağır basan bir sevgilisi olursa..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kilolu insanların aşk hayatında mutlu olması hayal mi yoksa olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilolu insanlara aşık olunur mu, kilolu insanlar gerçekten sevilir mi? 18 cevap verildi
Kilolular bu hayattan mutlu mu cidden? 10 cevap verildi
Kilolu insanlar daha mı mutlu? 38 cevap verildi
Obez bir insan asla sevilmez mi, obez biri aşık olup evlenemez mi? 21 cevap verildi
Kilo mutluluk sebebi midir yoksa mutsuzluk mu? 7 cevap verildi
İnsanlar mutluyken mi daha çabuk kilo alır, mutsuzken mi? 70 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨