- 1 ay
Kendini seven, kendisiyle barışmış insanlar her zaman mutludur. Sadece kilolulara karşı olan bir şey değil bu mutluluk.
Aksine kendisini en mutsuz, sevilmeyi hak etmediğini düşünen, değersiz hisseden insanların birçoğunu kilolu insanlar kapsıyor. Gerek sosyal medyada, gerek günlük hayatlarında her dakika öğüt, tavsiye, biz senin iyiliğin için söylüyoruz adı altında zorbalanmaya uğruyorlar. Hayatın her anında ve alanında bu ve benzeri zorbalıklara göğüs gerip “size ne bu benim hayatım ve ben böyle mutluyum” diyebilecek mental güçte her insan mutluluğu yakalayabilir11 Yorumla- 1 ay
Kendini sevmek mutluluğa atılan ilk adımıdır😊
En İyi Cevaplar
- s1 ay
Kilolu insanlar genelde mutlu olmaz. Özellikle kadınlar öyle mutlu gözükse de içten hep mutsuzdurlar. İstisna kendi bedeniyle barışık insanlar.
12 Yorumla- 1 ay
Teşskkürler eig için.
- 1 ay
Rica ederim 🎉
- s1 ay
Çok yediklerine göre mutluluktan değil mutsuzluktan yiyorlar...
35 Yorumla- 1 ay
Hayır kendimden biliyorum hamburger ile aşk yaşıyorum resmen hele o yoğurtlu iskender yokmu 😃
- 1 ay
Hıhı kendini kandırmaya devam.:))
- 1 ay
Asla yalan söylemem yalanım varsa Allah beni teş etsin😁
- 1 ay
Teşekkür ederim...
- 1 ay
Rica ederim hanımefendi ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Kilolu olanların daha mutlu olduğunu sanmıyorum..
12 Yorumla- 1 ay
Yiyemediğin için kıskandığını biliyorum, yaşasın yemek yemek😃🎉🎉
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Daha çok mutsuz insanlar yemeğe gömülür.
10 Yorumla- 1 ay
Kendisi ile barışık insanlar daha mutlu.
10 Yorumla - u1 ay
Hayır alakası yok bununla,
10 Yorumla - 1 ay
Hayır, onların da hayali herkesin beğendiği bir fiziğe sahip olmak. KS'de de gördüğüm kadarıyls bir sürü balık etli insan sizce çok mu kiloluyum diye sorarken bazıları da gizliden "Boyum 160 kilom 75, şişman mıyım, nasıl kilo veririm" gibi sorular soruyorlar. Bu insanların kiloyu problem edip yalnızken ağladığına emimim. Kilo vermek basit bir egzersiz programı, motivasyon ve kalorisiz besinler tüketmek lazım.
11 Yorumla- 1 ay
Çok sağlıklı bir diyet Mutluluk için ideal bir yaşam tarzı haklısın kral🎉
Kilonun mutluluk faktörü olduğunu düşünmüyorum. Bi insanin mutlu olmasını kilosu değil yaşadıkları belirler. O yüzden kilolu olup mutlu olanda var mutsuz olanda var. ya da zayif olup mutlu olanda var mutsuz olanda var. Kilo mutluluk için belirleyici bir faktör değildir.
14 Yorumla- 1 ay
Doğru çok yemek sıkıntı.
- 1 ay
Hayır uzun yazmayı sevmiyorum özetledim😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl ki bir insan zengin olunca mutlu olur aynı şekilde kilolu kadınlar da yemek yemeyi büyük mutluluk duyar. Biz kilolu olmadığımız için yemek yemek mutluluk nasıl bir duygusu bilmiyoruz bana sıradan geliyor.☺
13 Yorumla- 1 ay
Özgüven önemli
Mutluluk insanın içinde bence onu arayıp bulması çaba göstermesi lazım yapması gereken tek şey budur işe kendisini sevmekle başlamalı. - 1 ay
Ne güzel her şey güzel bakmak ile alakalı 🎉🎉✌️
- 1 ay
bence yok ama oladabilir nasıl insanlar parayla mutlu oluyorsa yemekle de mutlu olan vardır herhalde ben yemekle mutlu olmam ama parayla mutlu olurum çünkü alacağım şeyin fişine bakmamak beni keyiflendiriyor
12 Yorumla- 1 ay
Dimi hayat pahalılığı yoruyor insanı🤦
- 1 ay
kesinlikle
Yemek yemek kadar güzel bir şey yok bu arada kilolu insanlar daha mutlu siz yemek yiyemiyorsunuz kiloluları da mutsuz zannediyorsunuz saçmalık sadece insanlar obez ve diyince üzülüyorlar ondan sonra yemek yiyip mutlu oluyorlar önemli olan vücut görünüşü değil boş ver hayata bir kere geliyoruz canınız ne istiyorsa onu yiyin takmayın kiloyu :)
30 YorumlaVücutta bulunan yağ dengesi sanırım mutluluğa yol açıyor.
11 Yorumla- 1 ay
Evet yağ olayı ciddi bir sorun😃
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Her insan yemek yedigi icin kşlo almıyor knk sacma sapan konusma ama yemekle mutlu olunur
11 Yorumla- 1 ay
Hahaha peki kanka devamke 😃
- 1 ay
Kişiye göre değişir Ama çoğunun mutlu olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Bilmiyorum ama daha enerjik oluyorlar gibime geliyor
10 Yorumla kilolu olmak bir sürü saglık sorunuda getiriyor nasıl olabilir öyle bir şey :D
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ağır yaşamlarda kadının biri kendimi bu bedenin içinde sıkışıp kalmış gibi hissediyorum gibi bişey diyodu.
Yemek sadece yerken mutlu ediyor sonrası pişmanlık ve acı :d10 Yorumla - 1 ay
Yemek yemeyi severim ama kilo güzel bir şey değil bej mutlu olduklarını düşünmüyorum
11 Yorumla- 1 ay
Keşke yemek yiyince kilo alma diye bir şey olmasa😃
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ben kendi adıma konuşuyorum.
Etliyim yaglıyım butluyum çok mutluyum10 Yorumla - 1 ay
Merdiven çıkınca mutlulardir tabi çok
12 Yorumla- 1 ay
Asansör 😃
- 1 ay
Asansörde sıkışınca görürüm 😆
- 1 ay
Yoo ben niye mutlu değilim o zaman
13 Yorumla- 1 ay
Belliki bir eksiklik var hamburgerin dozunu arttır😃
- 1 ay
Obez mi olayım 😅
- 1 ay
Yürüyüş yaparsın akşamları süper olur 😃
- 1 ay
Kendiyle barışık insanlar daha mutlu.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle 🎉
- m1 ay
Asıl kilolu olanlar ozguvensiz ve mutsuz
10 Yorumla - s1 ay
Hayır değiller
10 Yorumla - 1 ay
Yok alakası yok bence
10 Yorumla - 1 ay
Zayıf ve spor ile daha mutlu olursun
10 Yorumla - 1 ay
Kilolu insanlar mutlu olamaz yalandır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Genellikle öyle oluyorlar
10 Yorumla- 1 ay
Daha mutlu ve özgüvenliler
10 Yorumla - 1 ay
Alaka seviyesi
10 Yorumla - 1 ay
hayır.
12 Yorumla- 1 ay
@DesHommesStupides bnn pipim görünmüyor göbeğim den ne mutlu su
- 1 ay
değil diyom zaten mal mısın
- 1 ay
hayir alakasi yok