Çin’in başkenti Pekin’de genç kızlara zengin koca bulma taktikleri veren bir kurs açılmış. Kızlar 20 bin Yuan (5 bin TL) ödeyerek bu kursa gidiyor, 30 saatlik seminerle zengin koca avlayacak hale geliyormuş. Kursa bugüne kadar 2 bin 800 kadın başvurmuş. Kursta makyaj yapma şeklinden, erkeği baştan çıkarmaya kadar her türlü ‘numara’ öğretiliyormuş.
Kurs sayesinde 30 genç kız zengin koca bulup evlenmiş bile.
Aslında zengin koca bulma garantisi olsa 5 bin TL’lik ücret hiç de fazla değil. Böyle bir kursun Türkiye’de açıldığını düşünsenize? Sizce de patlama olmaz mıydı?🤦♀️
Bu soruyu soran son paragrafı yazan bir erkek olsaydı linç yemişti. Kızlar artık karaktere adamlığa değil paraya önem veriyor yazıyoruz yorumlara neler yazıyorlar. Patlama olur muydu? Evet hemde eğitim kurslarından daha çok rağbet görecektir...
Zengin koca derdine dusmek duygusuzlarin işi gerçek aşkı isteyen bu ayrıntılara takilmaz. Ama maalesef evliliklerin artık menfaat üzerine kurulduğunu düşünüyorum istisnalar kaideyi bozmaz tâbi.. Kadının menfaati ya rahat yaşam ya çocuk sahibi olmak erkeğin ise ya düzenli hayat yani arkasını toplayacak birinin olması ya da yine çocuk sahibi olmak her iki taraf için düzenli cinsel yaşamı saymıyorum bile bunları aşmış sadece aşık olduğu için hiç hesapsız evlenen çiftler azınlıkta bir taraf sadece aşk için evlense bile karşı taraf saydigim sebeplerden biri için evleniyor olabilir karşılıklı aska inanmıyorum..
Bu kursu ülkemizde bedavaya yapıyorlar zaten herkes Kurslarda koca buluyor inanmazsanız inanmayın ama bakın Kültür merkezleri meslek kursları ülkemizde ücretsiz ve hep orada kaynaşıyor insanlar ve zengin koca rahat bulunuyor çünkü o kurslarda herkes ya kız düşürmek için ya da koca düşürmek için duruyor bence öğrenme arzusu için kursa giden yok bizim ülkede bence. Keman kursuna gidiyor mesela bir arkadaş git Konservatuara kurtar kendini diyorum onlara ve dinlediler ve okudular zaten hayalleri de oymuş ne bu arkadaş sanki anamızın karnında enstrüman çaldık
Tabi hemen cevaplayayım gidiyorsun cennet mahallesine arıyorsun her yerde pembe ablayı eğer adın Sultan'sa sana kesin zengin koca bulur ;) seni asla Ferhat adında hiçbir çoparla evlendirmez be more 😏👍🏻
Heralde... Kadinin huyu yoklukta erkegin huyu varlikta belli olurmus. Bunlar da yoklukta kendini belli eden kalitesiz kadinlar iste. Para varken kalitesizligini gosterecek erkeklere layiklar ancak.
Parayla saadet olmaz, aşk hiç olmaz. Para bir yere kadar mutluluk getirir peki ruhu nasıl besleyeceksin? Sevgisiz bir şekilde onun cinsel objesiymiş gibi mi yaşayacaksın para uğruna.
Fotoğraf taki adam ümitköy sosyete pazarındakiii adam amaa😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hep issizliklerinde yanlarinda oldum. Is bulan beni aldatti 😂 Yapanlar degerli bu devirde helal olsun. Ben de biraz gec de olsa akillandim. Acsinlar da bak nasil gidiyorum o kursa ;) 😂
En İyi Cevaplar