Galiba kızlardan hoşlanıyorum Kızlar yardımınıza ihtiyacım var?

Bunu ilk olarak lise 2 de fark ettim orta okuldan beri yakın bir kız arkadaşım var çok yakın çok samimiyiz konuşmadığımız dakika saat yok aynı zamanlarda bir sevgilim oldu şu an ikisi de 3 senelik konuya döneyim Sevgilimi çok seviyorum ama kız arkadaşımıda çok seviyorum ona söyleyemiyorum ama dokunmak istiyorum yani benim belime dokunduğunda omzuma dokunduğunda bile tahrik oluyorum erkek arkadaşımla çoğu cinsel şeyleri yaşıyoruz ancak son zamanlarda tatmin olmuyorum Kız arkadaşımla da çok ileriyiz ileriden kastım benim bir erkekle ya da kızla konuşmamk arkadaşlık kurmamı istemiyor beni kıskanıyor sevgilimin yanına gittiğimde söyleyemiyorum sürekli kız arkadaşıma instadan özlü sözler yazıyorum biyoma koyuyorum onunla fotoğraf atıyorum ama sevgilimle atamıyorum kızıyor küsüyor lütfen yardım edin ikisini de çok seviyorum ne hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum çıkmaz da hissediyorum özellikle kızlardan yardım bekliyorum
Erkeklere de sorum eğer böyle bir kız sevgiliniz olsa
Onun bir kız arkadaşına yazdığı notu görseniz notta bir erkeği senle aldatabilirim dese onunla hep fotoğraf atsa sizle atmasa sizle buluştuğunda buluştuğunu kız arkadaşından gizlese ne hisseder ne yapardınız
Uzun oldu özür dilerim tek çarem sizsiniz
Galiba kızlardan hoşlanıyorum Kızlar yardımınıza ihtiyacım var?