Evlendim erkeklere bakmayayım dedim ziyanı yok günahı yok yolda hatunlara bakar oldum. İnstagramda en güzel kadinlarin hesaplarını bulup sosyal medyada hatun kovalar oldum bir nevi. Şimdi hatunlar hoşuma gidiyor evde kocam da bana abuzettin gibi görünüyor. 😁Kanka nabıyonn diyip şaplatıyorum ensesine. Her neyse bu kardeşiniz ya Lgbt üyesi olma yolunda ya da oldu bile. ( Yalnız hatunlar bayağı güzel hee )
Güncellemeler
+1 yıl
Paylaşımım biraz ironiktir ihtarım olsun.. İyi Geceler Sevgilerle.. 🙏🤗
Gereksiz gördüğün bir konu hakkında fikir ya da tahminler yürütmemize gerek yok sonuç olarak biseksüel ya da lez de olsan o konu hakkında ki fikrin gayet net. Sende ki durum sadece beğeni de olabilir. Tarzını ya da duruşunu beğenip ilgiliyim sanıyor olabilirsin. İyi akşamlar diliyorum.
Kadınları gereksiz görüyorum demedim cinselliği gereksiz görüyorum dedim. Son cümlenizde dediğiniz gibi sadece beğeni benimki zaten paylaşımım da biraz ironik aslında iyi geceler dilerim..
Bu bir tercih olmasa bile yönelim. Koca dünya ben hatunları beğeniyorum dediğim için mi lez olacak sence? Böyle bir yönelim zaten varsa hormonsal olarak kendini gösteriyor ve kişi oraya yöneliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel kızları ben de seviyorum bu beni eşcinsel yapmaz. Seni de yapmaz aman boşver bak gitsin onun orası bunun burası kim bakmıyor ki 😂😂
Kesinlikle 😅
Duygusal sapma seninki kosullamalari kaldır aklından normale dönersin
Biraz ironi yaptım ama hatunları beğeniyorum o gerçek (:
Beğenmek ayrı konu kadınlarda vardır o egilim
Biseksüelde olabilirsin. Kocanla ilişkilerinden zevk alıyor musun?
Bu konuda bişey demek istemiyorum ama cinsel hayatı gereksiz görüyorum diyebilirim. Öyle yaşayabilirim.
Gereksiz gördüğün bir konu hakkında fikir ya da tahminler yürütmemize gerek yok sonuç olarak biseksüel ya da lez de olsan o konu hakkında ki fikrin gayet net. Sende ki durum sadece beğeni de olabilir. Tarzını ya da duruşunu beğenip ilgiliyim sanıyor olabilirsin. İyi akşamlar diliyorum.
Kadınları gereksiz görüyorum demedim cinselliği gereksiz görüyorum dedim. Son cümlenizde dediğiniz gibi sadece beğeni benimki zaten paylaşımım da biraz ironik aslında iyi geceler dilerim..
sanki bunu tercihmiş gibi gösteriyosun ve üye ne aök vakıf falan mı sanıyorsun bunu
Sen niye celallendin anlamadim ki
hassas bir konu çünkü ve bu soruyu gören insanlarda sanki bu bir tercihmiş gibi bir algı bırakmış olacaksın
Bu bir tercih olmasa bile yönelim. Koca dünya ben hatunları beğeniyorum dediğim için mi lez olacak sence? Böyle bir yönelim zaten varsa hormonsal olarak kendini gösteriyor ve kişi oraya yöneliyor.
lez olacaklar demiyorum bunu görenlerde sanki bu bir tercihmiş gibi algı bırakacaksın diyorum ve hormonlar ne alaka :d
Arastirirsan anlarsin (:
ben zaten lgbt bireyiyim ve araştırdım senin gibi ay lgbt "üyesi" mi oluyorum acaba diye soru sormuyorum
olmuşsun aynenn 😁
🙈
bundan zevk bile aliyon😁