Galiba kızlardan hoşlanıyorum?

İlkokul 3. Sınıfta bi kızla öpüşmüştük hatta sadece öpüşmekle de kalmamıştık sevişmek denirmi bilmiyorum ama baya birbirimizin evine gidip yatıyoduk falan of çok kötü hala aklıma geliyo neyse bu böyle 4. Sınıfa kadar devam etti sonra durup dururken aramıza bi mesafe girdi görüşmemeye başladık hatta yan yana oturuyoduk ayrılmıştık falan işte sonra mezun olduk ayrı okullara gittik daha çok mesafe girdi aramıza falan 5. Sınıfta kız okuluna gitmiştim ama pek bişi olmadı 6. Sınıfta okulu değiştirip kız erkek karışık okula geçmiştim geçtiğim zaman 1 tane çocukla çıkmıştık 6 7 ay falan ama seviyo gibiydim yani neyse ondan başka çıktığım olmadı ama 7. Sınıfta en yakın arkadaşımla öpüşmüştük o bişey hissetmediği söylemişti benim içimde değişik bi his oluşmuştu ama o birşey hissetmediğini söyleyince bende hissetmediğimi söylemiştim o günden sonra bidaha ne öpüşmüştük ne de o konuyu açtık ama onu erkeklerden kıskanıyodum ya da konuştuğu kişiden hoşlanıyodum bilmiyorum of sonra 8. Sınıfta bi erkekten hoşlanır gibiydim ama kısa sürmüştü sonra 9. Sınıfa geçtim 5. Sınıfta gittiğim kız okulunu tutturmuştum oraya gidincede iyice erkeklerden koptum ama okuldaki kızlardan da hoşlanmıyodum iki cinsede yönelimimin olmadığını düşünmüştüm ama iki cinsede yönelimim olmasaydı erkekleri beğenmezdim diye düşündum hatta hala bu düşünce kafamı kemiriyo 10. Sınıfta bu konuyu unutmuştum ama sanırım şu an bi kızdan hoşlanıyorum sanırım 3 yıldır tanıyorum ama çok yakın değildik şimdiyse yakın arkadaşımla yakın olduğu için bizde konuşmaya başladık falan ama ben o kızı aklımdan çıkartamıyorum ortak özellikleriniz falan da var kafamın içinde senaryo yazıyorum mesela kitap hakkında tartışıyomuş gibi ve düşününce mutlu oluyorum heyecanlanıyorum of uykum falan kaçıyo sabaha kadar acaba kızlardan mı hoşlanıyorum diye düşünüp duruyorum yani bence bu normal değil psikoloğa falan mı gitmem gerekiyo hiç bilmiyorum tavsiye verin ya
Güncellemeler
+1 yıl
biraz karışık yazmışım
Galiba kızlardan hoşlanıyorum?