İki yıllık evliyim ve eşimin Twitter hesabını fark ettim bir gece odaya geldim ki elinde telefon ile hem cinsleri ile konuşmalarını yakaladım evlendigimiz ilk günden beri konusuyormus ve dört aylık hamileyim bazen bazı durumlarda davranışları zaten bana göre çok erkeksi gelmiyordu ama bunu beklemiyordum boşanmak istiyorum benim yerimde siz olsanız napparsiniz psikolojik bunalimdayim mübarek ramazan günü öğrendim herşeyi kafayı yiyeceğim...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılescinsel olduguna eminmisin escinsel olsa ortada cocuk olmazdi bisexueldir o.
simdi hormonlardan böylesin, bir otur iyice düsün ne yapicagina öyle karar ver olmadi doguma kadar bekle sonra bir yolunu bul, simdi bosanmaya kalksan aileler karisicak ya onlara neden bosanmak istedigini söylemelisin ki inanmazlar kimse evladina bunu konduramaz ya da seni suclarlar kadin olsaydinda kocani elinde tutsaydin diye, hamilelikte simdi hic cekilmez bunlarin laflari. sen simdilik bebegini düsün dogumdan sonra rahat kafayla bosanirsin sonra kim ne derse desin33 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk istemiyordu hiç baba olacaksın dediğimde ultrason resmi gosterdigimde bakmiyodu
Cevap sahibi+1 yılbakmazsa bakmasin sen bosanma kararini vermissin bile, otur düsün dedigim bosanip bosanmama degil nasil illerliceginin planini yapma. benim dedigim dogumdan sonra bosan, simdi aileler hamile oldugunu bildigi icin karsi cikarlar, onun escinsel olduguna inanmazlar ya da seni suclarlar. otur esin olucak o gayle konus de dogumdan sonra ilk is avukata gitmek ve anlasmali bosanmak anlasamiyoruz gecinemiyoruz diyerek kabul ediyosa kabul etmezse senin herkese neden bosanma karari aldigini söylemen gerektigini söyle, bu sekilde kesinlikle kabul edicektir, ya da simdiden avukata basvurun dilekcenizi verin ama doguma kadar ayni evde kalin. simdi ailelere söylesen karsi cikicaklar hamilelikte hic cekilmez bunca stress simdilik kimse bilmesin hormonlardan dolayi dayanamazsin bu baskiya
Soran+1 yılAynen kesinlikle katılıyorum çok kötü olurum en azından ben kendim adli yardım alıp çekişmeli boşanma davası için elimden geleni yapıcam veya dediğin mantıkta hareket edicem çok sagolun
En İyi Cevaplar
+1 yılTövbe estağfurullah Allah düşmanıma yaşatmasın. Boşanacaksın yapacak bir şey yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılAmin😓
Nasıl anladın eş cinsel olduğunu ya da evlenmeden önce nasıl anlayamadın erkeklere karşı olan tutumundan felan 😕 bu arada madem öyleydi neden evlendi diyenler belliki adam bastırmayaçalışmış gizlemeye çalışmış yapamamış ama bu durumdayken evlenmesi kadına büyük bir haksızlık zor bir durum kesinlikle boşanmalısın düşünüyorum da karımın lez olduğunu ilişkilerde isteksiz olduğunu durum çok sıkıntı ya istediğin zaman doyuma ulaşamamak😕
10 Yorumla
+1 yıldeğişik bir durum. ama otur konuş. empati yapıyorum. evet araştır. nedenlerini öğren. hemen silip atma. biraz uğraş eğer olmuyorsa zaten silip atmaktan başka bir seçeneğin kalmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yola getiremem asla sabredemem
- +1 yıl
eğer bunda kanaat getirdiysen o zaman alacaksın karşına. ben bu durumu kendime yediremiyorum diyeceksin. gerekli işlermleri başlatacaksın. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin öyle yapıcam artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
55Cevap
- Cinsellik konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak yerinde bir karar gadası
04 Yorumla
Soran+1 yılTek korkum bunu ispatlayamamak çocuğumun velayeti vs korkuyorum
- +1 yıl
Mesajların kopyasını alabilirsin şimdilik birşey sezdirme gadası kanıt topla
Soran+1 yılAtamıyorum çünkü daha yeni açtım bu hesbai
- +1 yıl
Kanıt topla gadası
+1 yılona sakın tekrar şans verme sakın. ailene söyle bu durumu onun ailesie söyle ki ailesi biraz terbiye versin aldatmak ne ya onada söyle bu kadar karaktersişz olduğunu bilmiyordum diye al çocugunu kendin büyğtmeye çalış zor biliyorum ama bence.
30 YorumlaOff ki ne off. Allah yardimciniz olsun ama sanirim cocugun gelisimi/psikolojisi acisindan da en dogrusu bu olur.🙄
51 Yorumla
+1 yılEşinden boşanmalısın bence de. Ama biseksüel olduğu için, sana yalan söylediği için. Daha doğrusu sana her konuda açık olmadığı ve gizlediği için. Eşinin tercihi ne olursa olsun, sana karşı açık ve net olmalıydı evlenmeden önce. Saygısızlık yani yaptığı. Bence gerçekten boşanmalısın ve önüne bakmalısın. İstersen gel burda yaşa Pattaya'da, ben sana yardımcı olurum her konuda.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ben boşanıp ondan ev kirası çocuğumun nafakası artı calisamayacagim için ondan aylık 2500 TL nafaka istiyorum bu mümkün olur ise oğlum kreş yaşına gelene kadar ben burda yaşarım sagolun
+1 yılBence eşini seviyosan onu bu durumdan kurtarmaya çalış hamilesin de ama halinden memnunsa sana kalmış boşanmak
41 Yorumla
Soran+1 yılSevgimi öldürdü
Cinsellik konusunda 690 cevap paylaştı. Ya iyilikle boşan ya da gözlerini kapa onu öyle olduğu gibi kabul et! Nasıl iki yılda anlamadın anlamıyorum !
Olan yine çocuklara oluyor, bu mevzuyu kendine saklada Çocuk büyüdüğünde etkilenmesin !10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşanman gerekecek maalesef daha kötü sonuçlar doğurur bu. ya eşinin biriyle ilişkide yakalrsan bu seni yıkmaz mı. ya da eşin hem kendisini hem seni becermesi için birini getirirse eve.
boşanman en doğru yol eğer gerçekten öyleyse.02 Yorumla
Soran+1 yılVe öyle kişileri de takip ediyor bana da bir gün dedi ama ben şaka yaptığını sandım afedersiniz ama ilişki anında düşünsene yanımızda evli bir çift var vs gibi şeyler demişti ben kızinca ya heyecan katsın diye dedim dedi
- +1 yıl
tepkini ölçmeye çalışmış. zayıf bir anında bunu kullanmak isteyecektir. Hamile olman senin için sıkıntı teşkil edecek ama. ayrılman senin geleceğin adına daha sağlıklı olacak.
çok kötü zor bir durum Allah yardımcın olsun ya gerçekten elinde aldatma hemcinsi ile konuşmaları var onları delil olarak sunarsın korkma zaten çoçuğunu vermez adama gay olduğu için nasıl saklamış yıllardır ya
30 Yorumla
+1 yılBoşanmak hakkındır basit bişey değil. Öyle geçecek düzelecek bir şeyde değil. Zor bir durum
30 YorumlaCinsellik konusunda 805 cevap paylaştı. Elinde kocanın gey olduğuna dair delilin varsa o çocuğu asla vermezler o adama korkma
30 YorumlaCinsellik konusunda 421 cevap paylaştı. Bu herif seni niye almış nasıl hamile bırakmış ben anlamadim valla şaka gibi ama üzülme bebeğini düşün onlar hisseder herseyi
25 Yorumla- +1 yıl
Trol bu ınanmayın ne safsınız ya
Soran+1 yıl@Abdullah677 ne trolu be
- +1 yıl
Canı sıkılan "bunlar trol" diyip duruyor 😂😂 😂😂
- +1 yıl
@KristalzKelebek böyle bir şey nasıl olur yaa alla alla hayret edersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılovv adam çocukta yapmasaydı keşke kötü olmuş yaa allah yardımcın olsun kıyamet alameti ne diyim insanlar çok iğrenç
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılEş cinsel değil de biseksüel olabilir bence ilk otur konuş bu konuyu eşinle
36 Yorumla
Soran+1 yılYa travesti CD bilmem ne gay bunlar ile yazisiyor randevulasiyomus
- +1 yıl
Ya senin için zor bir durum anlıyorum bir de üstüne aldattığı kişinin erkek olması daha da zorlamıştır seni. Kocan her iki cinse de ilgi duyuyor anlaşılan biseksüel. Kendisi ne dedi sana peki bu konuda
Soran+1 yılSürekli neden konuştuğumu bilmiyorum anal seks seviyor ve benden istiyor ben istemiyorum bana keşke şimdi biri bana girse dediğinde ona defalarca vurdugumu biliyorum
- +1 yıl
Söylemiş Aslında sana erkeklerden hoşlandığını
- +1 yıl
Evlenmeden önce anlamadın mı
Soran+1 yılNereden anlayayim
Ablam üzme kendini kanıt topla aldatmalarına dair boşanırsan en azından mahkemede tazminat alırsın , üzme tatlı canını sen
Allah tan yardım iste, psikolojik destek al
Allah sanada banada hidayet versin ablacım34 Yorumla
Soran+1 yılAmin amiiinn
Soran+1 yılHiç durumum yok sıfır çalışmıyorum altınım yok anca adlı yardım
Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eş cinsel olunca ne oluyor ki böylr devam edilemez mi acaba
16 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulanıyor
Soran+1 yılPara vermiyor bana ki zaten maddi durumu da kötü eşyalarımi anam babam dizdi kira fatura zor ödüyor yeme içme ucu ucuna gezdigimiz yok çocuğa bakacak bütçesi dahi yok bende artık çalışamıyorum babam destek oluyor bize zaten artık haketmiyor. Baba figürü sadece kendisi adı var
Soran+1 yılEvet konuşma olsa neyse... Yaşıyor
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer seni aldatmayacağına inanıyorsan bir şekilde konuşup halledersiniz. Zor durum Allah yardımcın olsun
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. tiksinc ve sana cocuguna aids bulaştırabilir çogu eşcinsel çokeşli yasıyo bence artık onla ilisliye girme acilrn bosan
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılyapacağın bir şey yok
dikkat et ileride kendisi ile beraber olan kişiler ile seni karşı karşıya getirmesin00 Yorumla Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bio dur . Önce bir konuş zor tabi senin için bende evliyim ve bio yum esin bilmiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden evlendiniz ki çevre baskısı mı karinizi seviyomusunuz erkek çocuğuna hamileyim ben ya oğluma da arkadan cinsel tacizde bulunur ise
Soran+1 yılPeki neden bence normal değil kadınla aldatsa affederim belki bende eksiklik var derim ama erkek nedir ya Allah korkunuz yok hiç
Soran+1 yılAllah yaratmaz öyle yaratsa neden Lut kavmini helak etsin bu bir sapıklık Allah'a suç atmayınız. Bu bir hastalık bence
Soran+1 yılİşte size normal geliyor git o zaman erkekle dönme ile evlen de kadının hayatını mahvetme tercih meselesi ise onlar ile ol
Soran+1 yılSonra biz ne hale geliyoruz
- +1 yıl
Demekki bu insanları çok kınamışsın ki Allah başına vermiş bakış açından bu anlaşılıyor. Müstehak sana!
+1 yılSırayla yaparsınız bir müddet oseni diker sonra sen onu dikersin. İnanki şu anda senin yerinde olmak isteyen bir çok bayan vardır.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemen karar verme biraz zamana bırak hamileliğini geçirmeye bak daha sonra evliliğin konusunda karar verirsin bence
00 Yorumla
+1 yılEvde iki tane kadın olduğunu çocuk yapar iken anlamadınız mı :d
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama bana öyle gelmiştir dedim
- +1 yıl
Sana mı öyle gelmiştir istese çocuğu kendisi taşıyacak adamı anlamamak zor değil :d Şaşırdım şimdi bir kadından çocuk sahibi oda cinsiyet değişimine maruz kalırsa babası pardon ikinci annesi gibi bilemiyorum allah size sabır versin :d
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen de bunun üzerine KS de hesap açtın ve ilk sorunu sordun öyle mi? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki de biseksüel. Kaç kez yakaladım ikaz ettim ama dinlemiyor
113 Yorumla
Soran+1 yılKarın mı?
Soran+1 yılDuzelmezler malesef
Cevap sahibi+1 yılAynen karım. Gece ben uyurken kameralı görüşmelerini yakaladım kaç sefer ya
Cevap sahibi+1 yıl@tuna60 oldu iyice yüz bulsun yani
Cevap sahibi+1 yıl@tuna60 şimdilik kontrol bende sayılır. Fazla yüz vermiyorum ama bakalım ne olacak
Cevap sahibi+1 yıl@tuna60 ilk başta farklı geliyor. Yapsın nolacak kadın kadına falan diye. Ama işin özüne inince işte durum orda değişiyor
- +1 yıl
Haklısın, baştan okudugumda ne güzel ya dedim, anlamışındır ne demek istediğimi ama işi ciddiye alınca, tam olarak düşününce, yaa dedim bu kız arkadaşı değil nikahlı karısı dedim kendime düşüncelerim değişti! Peki ne yapmayı düşünüyosun? Sonuçta buda bir nevi boynuzlamak yani ! Zor iş yaa bayağı bayağı Zor vallah !
Cevap sahibi+1 yıl@tuna60 şimdi soruyu soran küfredecem bildirimden dolayı 😂
- Cinsellik konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılBiseksüel adam çocuk yaptığına göre. Ne gibi normal olmayan hareketleri vardı mesela kırıtarak mı yürüyordu?
00 Yorumla
+1 yılboşan tabi hemen yoksa bir sonraki level da senin adama biri pompalarken yakalarsın o daha yıkıcı olur
00 Yorumla
+1 yılbence esinle bir iliski psikologuna gidin fakat iki yildir bu yalanin devam etmesi ve ustune bir de cocuk olmasi iletisimdeki yetersizligin gostergesi
31 Yorumla- +1 yıl
Hemcinsiyle konuşmuş diyor sen piskolog diyon bacım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzeltme sözü verirse devam edebilirsin ama aksi halde boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmam duzelemez imkansız
Cevap sahibi+1 yılO zaman kes gitsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa pembeler bizim hormonlar iyi çalışınca kızarsınız, bakın eksik olunca kızkıza evlilik yaşarsınız müstehak size.
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki sınırları belirlemek nedense hep size düşer.
Cevap sahibi+1 yılEvli iken sevgili iken veya sevgili iken sevdiğiniz kişinin cinsel arzularının olmasını lütfen küçümsemeyin tamam kibarca red edin ama ona sapık demeyin karşınızdaki seviyorsa zaten sizi zorlamaz, ama ne olur erkeklerin hormonları üzerinden onlara etiket yapıştırmayın, ters ilişki veya sapkınlık ile bir erkeğin istekli olması çok farklı şeyler keşke dersiniz yoksa ilerde..
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine hallet dersen malesef aldatıyor (ben yapmam yanliş).. Ama ne olur biraz erkeklerin anatomi olarak sapkın değilse normal isteklerini küçümsemeyin demekki o erkek sağlıklıdır..
Cevap sahibi+1 yılPeki bu gorus yanlış yine " fazla calisan hormonlariniz ve bunun açtığı sorunlar sapıklıklar." Fazla çalışan hormonu olan kişi güzel kardeşim olmazki? Fazla çalışan hormonu olan sevdiği kişiyi daha fazla arzular ve günde 1 defilde 2 kez ister.. Size gecmis olsun ama sebebi bu değil.. Ailesini bilmek lazım geçmişinde yaşadığı olaylar önemli. Hatta psktr terapi ile bile düzelebilir belki. konusmak ve tedavi olmak lazım. Allah korusun ilerde eve erkekte getirip grupda isteyebilir.
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin fazla çalışan hormonu iyidir bu adamda yanlış çalışıyor demelisiniz. Ne yani benimde fazla çalışıyor güzel kardeşim mi olacağım Allah korusun.
Cevap sahibi+1 yılSaygılı olun lütfen akıl vemek degil amacim kendi görüşümü. ileterek erkeklerin farklı olduğunu aralarında farklar olduğunu sizin esinizinde hasta olduğunu ifade ettim yine Allah korusun çocuğunuza ilerde zararda verebilir.
Cevap sahibi+1 yılYapmayın ya hormonları fazla çalışan erkek ne sapıktır nede ı. bne olur ne olur yapmayın. Bu gördünüz çok yanlış.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim farkindamisin gerksiz bir ego kasıyorsun ve benim yorumum üstendesin
Sana çokta kibar cevaplar veriyorum. Kendimi yucrlstsem gizli olmam.
Tecrübesiz olduğun kesin ama bilgisiz ve saygısız olduğunu yeni farkettim. Sie yorumumdan ve biraz anatomi oku.
Cevap sahibi+1 yılI. bnelik fazla hormonların çalışmaması değil yanlis calismasi ve psikolojik rahatsızlıktır git babana söyle o bile anlar bu kadarmi cahilsin sen yaw
Cevap sahibi+1 yılBende 6 sene okudumda herşeyi hayatta öğrendim tip okumakla değil bizzat hattatta acil serviste bize yaşamı öğretti..
Cevap sahibi+1 yılBu yorum senin " benim bahsettigim fazla calisan hormonlariniz ve bunun açtığı sorunlar sapıklıklar."
Fazla çalışan hormonlar sapıklık yapmaz hatta sevdiği kişiden fazla şey işte sapıklık karakterle ilgilidir.
Cevap sahibi+1 yılMeslekdaşım kadın doğum uzmanı arkadaşım yıllardır uzmanım ama kadınların regl ve hamilelikte neler düşündüğünü tam olarak çözemedim dedi. Kitaplarda yazan ile çevrendekiler değil bizzat bunu yaşan kadar kimse bilemez.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran kardeşimiz ı. bnelikten bahsediyor bende ilk senin soruyu sorduğunu düşünmüştüm , oysaki seni derdin ego yapmakmis şimdi anladim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yerine tecrübe edinmiş kişileri dinlemeni tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılBu yorumu yapan bir kiz cahil degil aynı zamanda tecrübesiz kezbandir.. Bunu sen yazdin."Hormonu az çalıştığı icin değil fazla çalıştığı icin biseksuel olmuş işte her cinse ilgisi var"..
Inanılır gibi değil..
Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı. Çok kötü bir durum ama bunu değiştirme imkanı yok bide hamileymişsin gerçekten çok zor bir karar bunu bile bile de yaşamak daha acı 😐
00 Yorumla
+1 yılbelki fantazi olarak yapıyordur işi reele taşımıyordur
00 Yorumla
+1 yılWowww zor bir durum valla baska erkeklere birakma sen esini obur turlu de mutlu et 😜🥰
00 Yorumla
+1 yılBu evliliği boşanmaktan başka bir şey paklamaz,
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu vazgeçir, arka becerilme merakından, yoksa boşan, erkeksi gelmiyor demişsin, erkeklik organı gelişimi nasıl*boyu ve genişliği kaç cm*
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal fakat huy olarak erkeksi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılSende bir anlık heves için doğru karar verememişsin.
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıluzgunum ama esin oglan cikti. Ya bas tekmeyi ya da kabul et
00 Yorumla
+1 yılOha ya nasıl saklamış başarmış bunu yazık sana
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle 😢
Hakkin var bemde boşanırdım
20 YorumlaCinsellik konusunda 803 cevap paylaştı. Senle neden evlenmis ki o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılBaskı bence
Soran+1 yıl@edgybish bide eşim doğma büyüme köyde yetişmiş İstanbul'a geleli beş sene oldu
+1 yılRamazanda gerçekler ortaya çıkıyor :v
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl evlerden irak olsun
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Boşan gitsin kardeşim.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOff çok kötü durum boşan mutlaka
20 Yorumla
+1 yılSeverek mi evlendiniz ki :D
20 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin dicemde olan bebeğe olcak yazık ya.
20 Yorumla
+1 yılZor durum cocuk var mı
00 Yorumladurum vahim iş sıkıntı
00 YorumlaTwitter kadar pis bir yer yok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılVahim durum berbat kötü durum
00 Yorumla
+1 yılOo fena bir durummuş Allah kolaylık versin
10 YorumlaEşinin sana karşı tavırları nasıl
11 Yorumla
Soran+1 yılBazen iyi ama genelde ilgisiz saçıma dokunmaz opmez konuşmaz pek
bence bu kadar aceleci davranma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonusalim sakin kalin lutfen...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaslar kac.
Nasil basladi. evlilik
Konusalim bence
Soran+1 yılYaşım 25 o 28 iki sene önce tanıştık kuzeni ile amcam arkadaş bizi onlar tanıştırdı. Sonra annesi teyzeleri beni görmeye geldi bizi sahilde kuzeni buluşturdu bir fabrikada kalite şefliği yapıyorum dedi ev aldim kendime annemle yaşıyorum dedi bildiğin kıllı tek kaşlı orta boylu zayıf bir erkek sert bakışlı ve sert duruşlu caliskan zeki ve analitik bir kafası vardı Allah yazdı ya olacağı varmış işte ailem onayladı vs derken bizi hemen nişanlandirdilar ben bankada calisiyodum o zamanlar ayıcık falan alıp iş yerime geliyordu iş yerindeki arabası ile sesi böyle çok kalın bir erkek sesi değil çok yumuşak ya bir tuhaf oluyodum elleri falan nazik ama öyle düşünmedim ne bileyim herşey güzel başladı sonrası facia
Soran+1 yılAtamıyorum yeni açtım hesabı
+1 yılBana detaylı anlatırsan Sana Yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa yaa Allah yardımcın olsun
00 Yorumla Cinsellik konusunda 667 cevap paylaştı. Bunun çaresi yok ayrılmalısın çocuğa uzuldum
02 Yorumla
Soran+1 yılHakim bana iyi bir nafaka verir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisini çağır, grup yapın.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik ya öyle yapacak olsam burda aglamam
Cevap sahibi+1 yılTecrübe edinirsin yavrucum. Neden kızıyorsun. Altı üstü aralarında biraz ezileceksin.
Cevap sahibi+1 yılBass git lan amzuk.
Soran+1 yılŞeref siz
Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. kazığa oturt ilgisi geçer :)
10 YorumlaNasıl ogrendın hic vermısmi
00 YorumlaCinsellik konusunda 741 cevap paylaştı. geçmiş olsun arkadaş hayırlısını versin ALLAH
00 Yorumla
+1 yılAnüsüne baktın mı hiç? Jiç ilişkiye girmiş mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBaktım normal duruyordu çok afedersiniz ya direk baktım zaten belki arada bir yaptiriyodur bilmiyorum biri mesajda kanadı mı yazmış buna o sırada yakaladım
- +1 yıl
nasil anlasiliyor?
Soran+1 yıl@natasanizz zor bilmiyorum
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?