Ben dışarı karşı bu konularda utangac bir insanım o yüzden kmseyle böyle konuları konuşmayı sevmiyorum. Eşim dükkanda duruyor bazen sabahlara kadar duruyor kahvehane işletiyor doluoluyor bazı günler. Görümcemde diyor bunlar çocuk yapamaz birbirlerini gördükleri yok bilmem ne diye saçma sapan konuşuyor. Bende susuyorum böyle konulari konuşmayın diyorum. Halbuki öyle bir şey yok biz eşimle istediğimz zaman beraber olabiliyoruz. Ama bu kadın sürekli böyle diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şimdi hamile kalsam bile o zaman bile dalga gecicek bizimle. Hayret ne ara fırsat buldunuz falan dicek çok uyuz oluyorum ya
Görümcem eşimle olan cinsel ilişkimizle dalga geçiyor, ne yapabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Onu hiç umursama sizin özel hayatiniz sizi ilgilendirir
Takma bunları ciddiye aldığını anladığı için böyle üzerine gelip laf sokuyorlar.
Yok be hiç ciddiye almadım onu bu zamana kadar. Şimdi kendi kendime düşününce uyuz oldum. Ama böyle insanlara haddini bildirilmeli
E sende de ki benim eşimle olan ilişkiye taktığına göre sende de bir iş yok falan de
O yine beni sinir edicek bişey söyler en iyisi hc muhttp olmamak
Valla kusura bakma ama sen bu kadar pasif olursan sana her şeyi de söylerler :D
Şey diyim bidhakine aynen bizimle aynı evde kalıyor aynı yatakta yatıyoruz hep beraber ordan biliyo diyim 😂
Bence deme saçma olur ama sen bilirsin tabi
ya da şey diyim benim kocam yedi yirmidort çalışıyor senin kocan gibi bütün evde oturmuyo diyim 😂 bu ona fena koyar valla
Sen hassas noktasını biliyorsundur oradan vur
42yasnda çocuğu olmamış hiç dha once bir iki kere aldirtmis
bak bu güzel laf sokma olurdu :)
Kahveci ile de evlenmezsin ne vizyonsuz insanlar var
Slkkmsn nesin asıl mesleği bilgi işlem yöneticisi hayat şartları bunu gerektirdi
Vasıfsız işte
Sen ne bksun acba CEO falanmsn nesin
Vasıfsız değilim vasıfsız birisi ile de evli değilim mesela
Onu hiç umursama sizin özel hayatiniz sizi ilgilendirir
Edepsizlik etme sanane bizim cinsel munasebetimizden azcık haya azcik edep diye sertce sok lafi
bence de senle yapsın istersen de azına et fdslşfksdşk
Sen dua et senin için bu başkasından hamile kalmıştır demesin, ne cadı bir görümcen varmış
Yok o kadarda değil asla diyemez öyle namusa laf atan biri değil normalde koruyup kollar beni hep ama arada böyle kışkırtma huyları var işte
uyuz olmana gerek yok bırgun seslı seslı ınle anlasın kızkansın onda yokyaa
Cevabini ver sende. Madem o utanmiyo sende utanma.
Evet doğru söylüyorsun bidhakine sokucam lafı ne diyebilirim mesla🤔
Olma senin ilişkiye girip girmediğini ne biliyor
Kendisi nasilmis peki cok mu tecrübeliymis
Yok be 42yasnda hala çocuğu yok
İnceden laf sok sende birsey deyince abla tecrubelisin bize taktik ver de anlar o
Sokucam lafı aynen
Görümcen ne diye karışıyor ki sizin özelinize
Bende onu anlamıyorum sataşıyo işte eşim umursamiyo bile onu
Sen de umursama, er ya da geç kocam benim yanıma geliyor, de geç
kıskanıyor
Olabilir bilmiyorum hiç vlla
Onada erkek bul
Seni zarflıyo
O nerden biliyor ki