Yeni evlendim eşimle fazla vakit geçiremiyorum biraz maçlara ilgisi olan ve sporla uğraşıyorum ama eşim çok üzgün nababılırım?

Benim polisim ve daha çok geceleri işte oluyorum yeni evlendim eve geldimmi uyuyorum öğlen kalkıyorum spora gidiyorum yani baya seneni verdim o yüzden bırakmak istemiyorum spordan çıkınca akşam oluyor arkadaşlar çağırıyor orda takılınca akşam oluyor eve gelip işe gidiyorum eşim boşanmaktan falan mevzu açtı evlenmeden daha çok görüyodum seni 3 aydır adam akıllı ilişkimiz olmadı ben niye evlendim o zmn falan dedi bende zamanım yok o da sporu bırakıcaksın arkadaş ortamını bırakıcaksın benimle vakit geçiriceksin ya da boşanalım takıl arkadaşlarınla rahat rahat dedi gerçekten çaresiz kaldım şimdi 12 yıllık arkadaşlarım çağırınca kıramıyorum pazar günü maça bilet almışlar ve bizim tanışma yıl dönümünü eşime gündüzü seninle geçireyim dedim akşam maç var değerim bu kadarmi dedi falan aram baya bozuldu ama bir yandanda sporu bırakırsam bu kadar yıllık emek nabıcamı şaşırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Bide son zamanlar da sen beni aldatıyor musun demeye başladı yatakta 4 5 defa reddetim yorgunum dedim ve benden şüphe duymaya başladı ama yorgun olduğum için o dahil kimseyle yapmak istemiyorum
Yeni evlendim eşimle fazla vakit geçiremiyorum biraz maçlara ilgisi olan ve sporla uğraşıyorum ama eşim çok üzgün nababılırım?