arkadaşlar biliyorum saçma gelicek belki ama bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı seven olmadımı oldu ama ben istemedim belkide bilmiyorum hata ettim biriyle tanıştım 3 yıldır tanıyorum fakat 1 yıldır duygusal bir bağ var çok değişken biri ilk defa bu kişiden hoşlandım sevdim .ok yakışıklıda değil zenginde değil ama ona karşı farklı oldu ilk defa tanımak isteidm birini ama evlenip ayrılmış biri ve sürekli değişken biri sürekli tartşmalarımız oluyor ve ben olmaz yapamıcam görüşmemiz doğru değil diye bunlar oluyor kızıyor ben çok kararsızım ailemi üzmek asla istemiyorum ben geçmişte hata yapmış olabilir dedim herkez hata yapar dedim ama biyanım isterken biyanım istemiyor kaçkez bitirmek istedim bitirdimde fakat hep bırakma bemni sensiz ölürüm gibi laflar etti kıyamamdım vicdanım ve kalbime yenik düştüm hep çok kötü günler yaşadım diyor ben senle mutlu olacağııma inanııyorum diyor ama korkuyorum ben yapamıcamı kaçkez söyledim evlenmek istiyor hemde hemen ben sürekli sorun çıkartıyorum bilerek ama bana katşanabildiğini sanmıyorum o çıkarınca sorunları bişey yapmadığım halde suçlu oluyorum artık bana değer verdiğini düşünmüyorum sıradan biriymişim gibi davranıyor hiç görüşemiyorz bile bir hediye falanda almıyor mutlu etmeye bile çalışmıyor galiba ben ya çok salağım ya da iyi niyetimden hep kaybediyorum kendimden nefret ediyorum artık çünkü kimse üzülmesin diye çok çabalıyorum ama üzülüyorum evlenmek istiyor evlenelim çocuklarımız olsun diyor ama ben ona artık güvenmiyorum çünkü evlilik bana göre bu değil ben sevmezsem eğer soğursam onla aynı yastığa bile baş koyamam sürekli sorun olur ya bitmeli ya da neyapıcam bilmiyorum aslında saçma gelicek ama kafam çok ama çok karışık :(((((
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca senin aşkın için ben senleyim dedi ama bu lafları soğuttı beni eskisi gibi sevmiyorum onu neyapmalıyım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer