Bir süredir bir çocukla görüşüyorum ama yüz yüze hiç görüşmedik fotoğraflarımı gördü kilolu olduğumu biliyor bunu çok önemsemediğini söylüyor ama benim kendime güvenim yok güzel olduğumu söylüyorlar ama ben kabullenemiyorum çocukta yakışıklı saatlerce konuşacak kadar sohbette edebiliyoruz ama yüz yüze buluşma olduğunda beni istemeyeceğini düşünüyorum onu kırmadan bu işi nasıl bitirebilirim, ne söyleyeyim?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. bak acık konusayım sana. sanalda tanışan kilolu kızlar resim atmaktan kaçınıyor. yani kandırıyor erkeği. bastan söylediysen gösterdiysen kendini sorun yok. kilolu olduğunu bilmesi yetmez resminide görmeli. görmediyse yanlış
08 Yorumla
Soran+1 yılKandırmadım attım fotoğrafımı görünce şok geçirmesin diye ama buluşmak daha farklı ne bileyim rahat edemeyebilirim yanında
Soran+1 yılOlmuyor zaten görüşemiyorum
Soran+1 yıl24 yaşındayım 86 kiloyum 1.73 boyum
Soran+1 yılBirkaç kötü tecrübem oldu aşamadım o yüzden şimdi her olmayanı bu duruma bağlıyorum
- +1 yıl
manken gibi olsan dünya güzeli olsanda hüsran yasıcaksın. kilona baglama herseyi. bazı erkekler özellikle kilolu sever. ben mesela incecik kız sevmem. gözüme hitap etmez. kendinle barışık ol sorun kilonda değil kafanda. özgüvenini bikaç değersiz bozmuş. bastan baslamalısın bişeylere.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim de dün görüştüğüm arkadaşım kiloluydu ama hiç de rahatsız değildi. Gayet özgüvenli, kendinden emindi.
Kilo verilir, bunu sorun etmeyin. Önemli olan karakter.11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle düşünmüyor karşımdaki insan beni bir kere görmüş olsa belki daha rahat giderdim yanına şimdi ikinci kez buluşmak istemezse benim için çok üzücü bir durum olur
+1 yılCok dusunme fizigin mukemmel olmasi yerine kisiligin mukemmel olsun. Karsindaki gercekten adam gibi erkekse kisiligine durusuna bakar
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Yahu belki de gorusunce siz onun tavirlarini vs. begenmeyeceksiniz, mutlaka bir sans verin ve kendinize guvenin.🙋♀️
42 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle ama bu durum önümde hep bir engel daha kiloluydum biraz zayıfladım ama yine de hazır hissetmiyorum kendimi küçük düşmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcikla de ben kendimi kotu hissediyorum o yüzden bulusmak istemiyorum diyebilirsin ben sismanim anliyorum seni
12 Yorumla
Soran+1 yılDemeyi düşündüm de çocukluk olur gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılO yuzden bulusmak istemedigini soyleyebilirsin bence bir sey olmaz konuşmanin akisina gore karar verirsin devamina
+1 yılBenden daha iyilerle olabilir diyosun, istese olurdu heralde bir mecburiyetimi var? sen kendin için böyle düşündükçe çok ezilirsin, bir silkelen kendine değer ver biraz , önce kendinle barış..
22 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki kimsenin kimseye mecburiyeti yok haklısın ben kendimi sevmiyorum ki başkası beni niye sevsin çözemediğim için durumu kaçmak kolayıma geliyor diyeyim
- +1 yıl
😕😤
+1 yılben 120 kilo bir kızla buluşmuştum
sen kaç kilosun ki
madem kilolu olduğunu biliyor
görüş ne var bunda18 Yorumla
Soran+1 yıl86 kiloyum boyum 1.73
- +1 yıl
sen çok normalsin ya
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
yani 120 kilo kızla yattım bir tanesi de 105 kiloydu
91 kilo da sevgilim oldu çok fark ediyor
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
Yani senin bu kadar çekinmene gerek yok , normal sayılırsın
120 kilo kızla sadece bir pozisyonda seks yapabildim
90 kilo olanla her pozisyonda yaptık
Soran+1 yılAnladım. Benim böyle bir amacım yok zaten şimdiden, evlilikten önce yani görünce şaşırmasın ikimizde üzülmeyelim yeter
- +1 yıl
Kızlar o açıdan dert ediyor çoğu zaman da
senin de öyle sandım
+1 yılHele bir gorus. Adama ve kendine bir sans tani olmazsa da oyle olmasin. Sen yemedigin dayagin acisini cekmek icin yaratilmadin.
20 Yorumla
+1 yılLa çocuk belki kilolu seviyor. Herkes fit olucak diye bir şey mi var.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum geçen sene ki fotoğraflarımı gördü burda daha mı kilolusun dedi fotoğraflarımla oynadığımı düşündü ben de anlattım geçen seneden o fotoğraf dedim 12 kilo verdim 1 senede hala şişmanım sonuç olarak erkeklerin pek hoşuna gitmiyor bu durum bence
Pek te uzullecegini zannetmiyorum direk botoslama gir konuya senden ayriliyorum de kapat telefonu suratina icimden hep böyle yapmak geçiyor ama nerde eeeee
00 Yorumlaeninde sonunda buluşacaksın en baştan söyle kilonu rahat et
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
+1 yılsenin için güzel bacım. git buluş semi beğenen seven öyle sevsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorlar işte sorun orda kimse için güzel mi demiyor
Bence bitirme sen kendini zaten olağan dışı göstermemişsin o seni böyle olduğun için hoşlanıyor bence rahat ol stres yapma pişman olacağın şeyler yapma bir şansı herkes hakeder sen bile yeni geçiş yap herkes kusurlarıyla güzeldir emin ol :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılCesaretini topla cok seviyosa kalbini kırarsın...
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor diyemem hoşlanıyor belli ki sevmesi için görüşmemiz lazım önce ama ben cesaret edemiyorum
- +1 yıl
Bekle biraz ama ilerde pişman olmak istemiyosan konuşmayı dene...
+1 yılÖyle düşünme her şey fiziksel dış görünüş değil
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım değildir
Saçmalama buluş onunla.
111 Yorumla
SoranBilmiyorum istemezse beni gerek yok bence rezil olduğumla kalırım
- +1 yıl
Neden rezil oluyosun reddedilme hakkı sadece erkekleremi ait? Hayatta herşey olabiliyo.
Zaten olduğun gibi sevecekse istesin seni. - +1 yıl
Pardonda 40 yaşında ne varmış şimdi 40 a gelenler kendini kötümü hissetmeli 😊he kilom yok o ayrı üstümede hiç alınmadım ama nerden nereye oldu birazcık sanki 🤔😊
- +1 yıl
Yo üzerime alındığındığımdan yazmamıştım uyanık bir sen vardın ahaha. başkalarının hakkımdaki düşünceleri beni pek ilgilendirmez hele tanımayan birinin hiç 😉
- +1 yıl
Nerden nası tanıyomuşsun pardon? Ufak at biraz
- +1 yıl
E cevap alamadık?🤔
bir şey söyleme direk git
12 Yorumla
SoranYanına mı gideyim
+1 yılYa kilona bakıpta beğenmiyorsa zaten o kaybeder boş ver git kendine güven
12 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle de üzülmekten korkuyorum
- +1 yıl
Üzülen sen değil o olur bunu kafana takıp kendini üzmeye değmez git beğenmiyorsa beğenmesin nasipte yokmuş demekki
+1 yılBiliyorsa buluş bence
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor da hiç kimse fotoğraflarda ki kadar güzel değil Fotoğraflarla oynadığım da oldu ama ona gerçeğini de attım bilmiyorum yine de istemezse üzülürüm
neden denemiyorsun ki şansını
22 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum benden daha iyileriyle olabilir
+1 yılKilolu kızlar candır sikma canını süpersin
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyor ama teşekkür ederim yine de 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. Buluş ya saçmalıyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit görüş bence böylesin kendini başkaları için değiştirme
00 Yorumla
+1 yılÇocuk biliyorsa sorun yok git görüş
25 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
- +1 yıl
Boyun kilon kaç ki?
Soran+1 yıl86 kiloyum 1.73 boyum
- +1 yıl
Boyun çok iyi maşallah. Hiç kötü bir görüntü olduğunu sanmıyorum. Hiç çekinme git bence. Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKaç kilosun
11 Yorumla
Soran+1 yıl86 kiloyum 1.73 boyum
+1 yılbir kaç kilo ver öyle buluş
11 Yorumla
SoranBir kaç kiloyla istediğim gibi olamam ne yazık ki
+1 yılDene gir konuş
18 Yorumla
SoranBilmiyorum korkuyorum
- +1 yıl
Kaç kilosun
Soran+1 yıl86 kiloyum
- +1 yıl
Boy kaç
Soran+1 yıl1.73
- +1 yıl
Fena değil bende 163 85 kilo filan var yani bence önemsiz kilo önemli olan kalbin düşüncen kişiliğin filab
Soran+1 yılAnlaşıyoruz ama hayalkırıklığı olursa onun için üzülürüm ben
- +1 yıl
Olmazsa olmaz biter
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yerine kilo versen?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyorum zaten geçen seneden beri 12 kilo verdim hâlâ şişmanım
Başlamadan bitirme
23 Yorumla
SoranKafam çok karışık
Soran+1 yılOlmuyor işte ne bileyim
+1 yılArabirim köpek yedi de
00 Yorumla
+1 yılÇok kilolu isen beğenmez
00 Yorumla
+1 yılBuluşup napacak sınız 😊
00 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun
10 Yorumlaşişko domates seniii :D
152 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
ya canım 😂😂 sen her gün ertesi hapı içtiğin kesin her sabah başka adamla uyadığından ama ben ilaç almıyorum bebeğim 🤪😁
- +1 yıl
kime sorsan söyler.
+1 yılben bulusurum ya
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?