Köylü birine aşık oldum ama sorunlarla nasıl başa çıkarım?

Arkadaşlar lütfen bir akıl verin kafayı yemek üzereyim. Ben alaçatıda doğmuş büyümüş, kıbrısta hukuk okumuş 2 yıllık bir avukatım. 29 yaşındayım. Güzel oldugumu söylerler. Ben de çok beğeniyorum kendimi. Lütfen yazacaklarımı kibir olarak algılamayın. Kibirin ne denli büyük günah olduğunu bilirim. Urfanın siverek ilçesinde yaşayan lise mezunu, konuşmayı bile beceremeyen, cok cirkin ama mükemmel kalbi olan, bana kimsenin vermediği degeri veren 34 yaşında tarımla uğraşan bir adama aşık oldum. Kalbine, merhametine, bana olan saygı ve sevgisine aşık oldum. Ancak sorun şu, hiç bir şeyimiz uymuyor. Köyde hayatina devam etmek istiyor, ama beni zorlamiyor, sevdirmeye calisiyor. Onlar yemeği yerde yiyor, ailesi türkçe bilmiyor, kendisi biliyor, sen eğer okuyan birini istiyorsan ne yapar eder senin için üniversite okurum dedi. Içim parçalandı. O anda anladım ki ben okumuş birini değil, merhameti, iyi niyeti seviyorum. Ama sizler de bilirsiniz ki aileler de önemli ve evliliklerde tartışmalar ailelerden oluyor hep. Ne olursunuz bana bir akıl verin. Olayın içinde olduğum için tarafsız bakamıyorum. Ne yapmalıyım?
Köylü birine aşık oldum ama sorunlarla nasıl başa çıkarım?