Herkes sevgilim hakkında konuşuyor onu kötülüyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz olsanız ne yapardınız. Kimsede ispat yok delil yok. Ama sevgilim de delil çok şahit çok..Sevgilinize sahip çıkar mısınız
Sevgiliniz hakkında kötü kötü konuşsalar ne yapardınız?
Sizin Nick, e bakınca sevgili dediğinin Soner olduğunu anladım bir an öyle hatırladım.. ben soneri tanırım burdan kardeşim o öyle biri değil iyidir hoş insandır sen bakma kimselere sakın sevmeyenleri vardır onlardır bunu diyen ben severim kardeşimi çok kez evlendiğinde yanındayım dedim yinede kabul etmedi gururludur kendisi.. şu an beni engelemiş mesela ama herşeye rağmen çok sevdiğim değer verdiğim doğrudur.. umarım en kısa sürede siz yine mutlu mesut olursunuz dha geçen buluşmaya az kaldı demiştiniz ne sevindim oysa ki.. Saygılar kardeşim, kardeşime..
Kötü olmuş kardeşim çok kötü olmuş onu kıskanan iki kız vardı her yorumda asılanı görüyordum tanırımda ve inan ikiside sağlam papuç değildir.. soner çok iyi biridir gerçekten sen bakma kimseye ve inanma derim.. burdakilere hele asla neden dersen kardeşim.. bak ben bile burda o kadar kadın ile konuştum sohbet ettim hatta sonerin beni engeleme sebebi sırf bu yuzdendi bu yuzden sen sarıl seni sevene ve asla bırakma mutlu olun İnşallah kardeşim ikinizde cansınız benim için.. Baştcısınız
Sen bakma ona gitmez sevdiğini bırakmaz asla git desen bile senden gitmez.. çok seviyor seni senden başkasınıda sevdiğini sanmıyorum inan bana.. ve senden önce hani konuşmuş ise birileri ile bunuda hoş gör boşver aldırma hangimiz hangimizin ilki olduk sence sorarım sana kardeşim seni tanıdıktan sonrası önemli senle düşündükleri önemli keşke ayrıldık demeseydin de yakında tatlı yemeye bekleriz deseydin hem bak çok oldu tatlı yemeyeli sen yinede mesaj at ona engelediysen de kaldır derim kardeşim seven sevilenden uzak duramaz üzülür kırılır incinir sevdiğin kötü olsun istemezsin dimi?
@Sonerr-Demirerr sen kardeşimsin Allah senden de razı olsun güzel kardeşim hiç önemli değil burda olman daha önemli şu an :) sen bu kardeşime sahip çık asla ayrılmayın bu yeter bana ve yeter sizi çekemeyen tüm insanlara kardeşim cansın baştacısın sağlıcakla her daim biliyorsun kardeşim..
EyvAllah abicim amin inşaAllah cümlemizden. Abi hesabi kapatmasını istedim çünkü sürekli hesaplar açılıyor laf söz ediliyor ve kavga ediyoruz. Bunaldim artık! Sende seviliyorsun abi sağol
@Sonerr-Demirerr Yüreğinizi ferah tutun kardeşim anlayış ile karşılayın bazı şeyleri.. kız kardeşimde iyi güzel insandır hiç konuşmadık onun ile bugune kadar ama sen seviyorsan inanırım en doğru kişidir dünkü gizliyi gördüm yazdım gerekeni soruya ama kaldırılmıştı soru sonra.. yaşananlar sırlarınızdır siz herkese inat ayrılmayın la ayırlcağınız varsa bile sırf burdakilere inat ayrılmayın deli olsun hepsi seni çekemeyen çok kişi var burda kaç kez kaç soruda denk geldim ben ama sen hep kendinden dürüstlüğünden ödün vermedin iyi hatırlarım 5 senedir burdayım kardeşimsin kalın sağlıcakla umarım en kısa sürede güzel haberinizi alırım Kardeşlerim Allaha emanetsiniz..
EyvAllah abi benim başım dik alnım ak sıkıntım yok çok şükür. Neyse o hayırlısı. Ben elimden geleni yaptım. Şifreler zaten var istersen WhatsAppi da vereyim dedim. Daha önce olanları da anlattım her şeyi. Her şey için teşekkür ederim abi engel için de senden özür dilerim...
@Sonerr-Demirerr özür yok engel hiç olmadı olsaydı burda olurmuydum kardeşim beni hayatından engelemen çok zor başbelası biriyim :) ve seni zaten biliyorum kardeşim gereken herşeyi kardeşimede yazdım oda doğru olanı elbet görecek ve kanmayacaktır kimseye.. bak görüşümde 2 kız demişim seni çekemeyen işin kötü yanı eksileyen 2 pembeye bak gördün düşman ortada kol geziyor :)
Benim hakkımda bu kadar konuşan olmamıştır ve bugün 18. Gün neler duydum düne kadar denilenlere kulak dahi asmadım. Dün gizlinin her görüşüne Berna yazdın.
O kadar ya da bu kadar konuşan ne farkeder. Ben göz önünde olan biriyim. Sen de bunu biliyorsun. Ben sana zaten anlatmıştım. Bilmediğin bir şey yoktu. Berna diye bir kızla konuştum 1+1 yetmez dedi 2+1 isterim dedi BMW isterim dedi sonra küs iken başkası ile konuşmasını gördüm mutluluklar diledim. Bir haftalık bir konuşma idi! Ayrıca dün yazan gizli kaç gündür fake açan gizli! Sen de kendi gözlerin ile gördün asabi!
Dedin evet ben nereden bileyim? Biriniz buluştuk diyor, biriniz buluşmadık diyor. Saçma sapan konuşma oldu. Hadi o gizli diyor öyle sen ne boka muhatap oluyorsun?
Kimseyle buluşmadım burdan çağıranlar oldu ama gitmedim! Bunu sana söyledim daha önce asabi! Allah Allah ya hakkımda atıp tutuyor neden meydanı boş mu bırakayım
Sen onu gerçekten seviyorsan kimseyi zaten dinlemezsin. Soneri bende az çok tanıyordum. Sonra kavga ettik bir birimizi engelledik o ayrı mesele. İyi kalpli biridir. Ve gerçekten ona değer veriyorsan ve onun sevgisine güveniyorsan sevginize sahip çık. Allah en güzelini size nasip etsin.
Bu tarz bir soruyu burada sormam bile. İlk ona sorarım. Ne diyorsa odur. Soruyu burada sorma ihtiyacı duyduğuna gmre ve detayda yazdıklarına göre kafan karışmış. Kafan karışmışsa işler de karışmış demektir.
@Sonerr-Demirerr ilişkinizi bu kadar göz önünde yaşamayın. Arada hoş jestlerle sorular sorulabilir, görüşler atılabilir. Ancak bu denli göz önünde yaşarsanız kimsenin konuşmasına mani olamazsınız. Kem göz var, çekemeyen var. İlişkiyi ikiniz yaşayın.
Ben yeni üyeyim 1 ay oldu ve ilk abi hoşgeldin diyen fikirlerime yorum yapan soner kardeşim oldu.. İlk önce yanlış yapmis olgun bakamamissiniz olaya.. O bunu dedi şu bunu söyledi ile ilişkiye yön verilmez. . He siz gözünüz ile bir hata yanlış görürsunuz ona göre yargılarsiniz. . Unutmayın ki etraf iyiye kötü, doğruya-yanlış beyaza-siyah diyenler ile dolu.. İşte sürekli bahsediyoruz olgun bakmak, akilci ve mantıklı düşünüp haraket etmek.. Bu adam kotuymus peki neden? Kime göre neye göre? Varsa ispatlari buyursunlar demelisiniz yoksa susucaklar hadlerini bilicekler...
@Sonerr-Demirerr valla soner sıkma canını her işte bir hayır vardır.. Sen kendini biliyormusun evet sonrası teferruat.. Elaleme göre yaşarsak eğer uyuyalım ve hiç uyanmayalim daha iyi..
Güvenmediğim adam ne sevgilim olabilir ne de etrafımda olabilir. Ve sevdiğim adama hiçkimse bir laf edemez mahvederim onu. İlişkiniz hangi seviyede sorun ne konu ne bilmiyorum. Ama dışardan müdahale edenlere, 3. kişilere fırsat vermeyin hadlerini bildirin. En önemlisi de birbirinize güvenmiyorsanız boşuna birliktesiniz boşuna zaman kaybetmişsiniz demekki. Ve şu an sizi bu duruma sokanlar kenarda durmuş büyük bir keyifle sizin bu hallerinizi izliyorlar.
Mevzuyu biliyorum Soner kardeşim iyi insandır. Elbetteki çekemeyenler oluyor burda. Sevenleri ayırmaya çalışan , mutsuzluktan , mutlu olan insancıklar var. Gider seni ona , onu sana kötüler. Birbirinizi seviyorsanız söylenen hiçbir şeye bakmayın. Birbirinizin dediği dışında başkalarının sözlerini kâle almayın. İnşallah üstünüzdeki kara bulutlar biran evvel dağılır
@Sonerr-Demirerr Hayırlısı inşallah kardeşim. Ama ikinizede tavsiyem özelde konuşun, ne kadar çok kişi karışırsa durum o kadar karışıyor. Hesapları kapatmayın , sataşanı engelleyin.
@Sonerr-Demirerr Doğru soner, hesap kapanırsa bunların ağzı kesilir hayırlısı. Hiç belli etmemek lazım kardeşim , nazar deyiyor, çekemiyorlar. Siz barışında başka bir şeyin önemi yok
@Sonerr-Demirerr sonra konuşursunuz şimdi daha fazla konuştuğunuz takdirde daha kırıcı olursunuz birbirinize karşı ikiniz de bir sakinleşin düşünün sonra sakin kafayla oturur bir arada konuşursunuz
kusura bakmada kardeş duman olmayan yerden ateş çıkmaz. herkes kötü konuşuyorsa kişi dönüpte kendine bakmalı. Ben 5 yıldır buradayım neden bir allahın klulu özellikle bir kız benim hakkımda kötü konuşmuyor. Çünkü ben ona o malzemeyi vermemişimdir. Rüzgar eken fırtına biçer. Geçmişine baksın.
Çıkar çıkar neden çıkmasın. Beni herkes tanıyor. Normalde ilişki istemiyordum borcumu bekliyordum. İlişki yaptım diye zoruna gidenler oldu mesaj atanlar oldu telefonuma hani sevgili olmayacaktin diye!
çok komik aslında abicim bunu soruyor bile olman.. burada öyle insanlar tanıyorum ki insanların mutluluğunu çekemeyip, mutsuzluğundan beslenenler.. soruna gelecek olursak, kimse umrumda olmaz, benim tanımam, benim gördüklerim ve yaşadıklarım her zaman daha değerlidir..
Sevgilimi tanıyorumdur dolayısıyla ağızlarının payını verirdim. Sizin konunuz hakkında bişey diyemem ama sonerle bir defa muhabbet etmişliğimiz var. Çok dürüst ve düzgün bir kardeşim ben olsam kalbimi dinlerdim.
Kötü konuşan kıskanç insanlarla dolu sosyal medya. inanma kimseye sevgilinde delil çok şahit çok diyorsun. ama diğerlerinde birşey yok. vermen gereken karar ortada zaten. herkese inat devam edin bence. kulak asmazdım eşimin elinde şahit ve delil olsaydı. tabiki karar size kalmış ben görüşüm böyle.
Karakteri sana uygun olmayan kişiyle yakınlaşma. Bir yerde patlak verecekti. Ilerlemeden bittiği için şükret. Iyi insan olabilir bu sana uygun olduğunu göstermez.
Kimseye o şansı vermem sevgilim sevdiğin kadın hakkında ama önce bir dinlerim hatasını duymuşsam da başkalarına fırsat vermem kendi aramızda hallederiz..
Sakın , sakın kimseye inanma ele güne karşı sevgilinle sorunun olsada onu kimseye kötüleme ne olursa olsun ona güven güvendiğinde ya dünyanın en iyi ilişkisini ya da sağlam bir tecrübeyi elde edeceksin ikiside cok önemlidir 😊
Ama sende anlayışlı ol Soner kaybetmek kırmak dökmek kolay olan. Sende sevdıgının kıymetını bil kendını onun yerıne koy anlamaya çalış, küçük şeylerden kırmayın bırbırınızı ufak tefek tartışmalar olur aranıza 3. Şahısları sokmayın mutlu olmaya, mutlu etmeye bak 😊
Ilk baslarda takmam ama cok konusurlarsa heralde dayanamayip kavga cikaririm cunku onun hakkinda boyle konusamazlar onu ne kadar taniyolar ki😏😏
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ağzını burnunu kırarım sen kimsin lan benim sevdiğim hakkında böyle diyon bir keresinde staj yerinde bile sevdiğim kız işten ayrılıyordu ustam ona laf söyledi bende ona bağırdım sustu kaldı sevgili değildik ama seviyordum
Arkasında dururum... hatta sormam sorgulamazdım bile... naçizane önerim sevginizi ortada yaşamayın her türlü insan var... inşallah düzeltebilirsiniz... 🙏🏻
Birkaç gündür hakkımda açılan bütün sorular onun gibi fake hesaplar tarafından açılmıştır özelde de rahatsız etti ikimizi de aynı kişi defalarca hesap açtı
Arzu senin kaç hesabın var. Beni takip ettin bir iki kelam konuştuk. Ve bundan @Ashabihatun 'un haberi var. Ben sana hiç aşkım demedim. Delil getir ispat getir. Senin ile ilgili güvenilir bir abi bana sahte olduğunu söyledi ki ben psikolojisi sağlam biriyim. Zaten çözdüm seni birkaç konuşmada. Ve ben seni çoktan takipten çıktım. Bir iki kelamı ben binlerce kişi ile konuştum takip ettiği için! Borcum var ev kredim var bunu zaten cümle alem biliyor beni bilen.
boş insan cok aldirmayin der gecerim konusanda istedigi gibi konussun tabiri caizse BEN KENDIMI BILDIKTEN SONRA BAŞKLARININ BILMESININ PEK TE ONEMI YOK...👌
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş. Seni bilen bilir bilmeyenin keyfi bilir. Arkandan konuşan önündekini neyse anladı onlar beni Abi. Ben burdayım Sen adam gibi adamsın. Boşver sen o gevşekleri. ✌
@Sonerr-Demirerr ne güzel bir dua ettin ya Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim de sevdiğinle senin sevginizi daim etsin Allah haset edenlerden korusun
@Sonerr-Demirerr Soner kardeşim Kapatın ikiniz de Hesabı Biraraya gelin Evlenin ya Burdakilere kafa yormayın Sizin kuracağınız aile buradakileri ne alakadar eder ki Ben bunu demek istiyorum
Soner kardeşim senin için hep başkalarınada şöyle derim. Soner deli doludur , içi dışı birdir , iyi bir kardeşimdir. İftira atan karalayanlar bitmez kardeşim, siz kimseyi takmayın
En İyi Cevaplar