Evet önceki sorum kızlara kızlar eğer sevdiğiniz sevildiğiniz bir erkek size çok sınırlendiği anda size çok ağır laflar etse namuzsusz gibi felan affedermisiniz ve sınırlendiğinde sadece bu duruma geliyor ve sınır edende sizsiniz yoksa şerefsiz yerne koyup nefret edip ayrılırmısınız? Buda erkeklere eğer böyle bişey yaptıysanız kendinizi nasıl affetirebilirsiniz hangi yolu seçerdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sorunu anlamakta güçlük çektim:) Kız arkadaşının karakteri iyi ise senin o andaki sinirle söylediğini anlar ve seni affeder. Eğer o sinir ettiyse senin gönlünü almaya çalışmalı belkide bilerek yapmıştır. Yani seni bilerek sinir etmiştir. Bende çok yapıyorum bunu.:) Ve seninde sinirlendiğin zaman karşındakini kırmamak için ondan uzaklaşman gerekiyor en azından sinirin geçene kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. erkek arkadaşım bana yapmıştı yurt dışındaydık çok kötü kavga ettik hemde doğum günümün olduğu gece bana ağza alınmayacak şeyler söyledi bende bastım tokatı ayrıldık..
eve dönünce eşyalarını topladım 3-5 valiz verdim gitti aldı herşeyini her yerden engelledim sildim aramalarını bile engelledim bir hafta her gün ağladım kendime bunu yapılmasını hazmedemedim.. sonra haber aldım ortak arkadaşlarımızdan bir haftadır işinden de izin almış evden dışarı çıkmıyormuş herkes araya girdi annesi beni aradı derken bir şans daha verdim ne kaybederim ki en fazla diyerek o günden sonra çok daha güzel oldu her şey çok daha dikkat etmeye başladı şimdilik bir sorun yok iyiki de bir şans daha vermişim diyorum00 Yorumla
+1 yılAsla affetmem. Gururlu ve onurlu bir kadınsa sana donmeyecektir. Kendisine. haketmiyor sun diyerek çekip gidecektir. Kendisine namussuz diyen bir erkeğin kadini olabilecek kadar alcaldigi zaman namussuz olmuştur. Bu çok hassas bir konu affedildiler bir tarafı yok. Sormak bile saçma olmuş. Vazgeç direkt yapmışsın çok büyük bir hata başkasına karşı tekrarlama artik
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada aynısını bir benzeri beş sene önce geçti başımdan anlatayım. Çok seviyordum deli gibi gözlerinde kayboluyordum. İlk aşık olduğum adamdı. Herkesten her şeyden kiskanird im. Bana bir gün ceviz kabuğunu bile doldurmaya ck bir şey için kufurler savundu hem bana hemde o elleri opulesi anneme. Sadece haketmiyor sun ve şerefsiz dedim çektim gittim. Yalan değil günlerce ağladım içime aittir. Çok fazla sevmiştim.6 ay psikolojik tedavi aldim onun yaptığı pisliklerini aşmak için. 5 yıl geçti bu beş yılda evlendi boşandı bana tekrar döndü. Saniyor ki ne yaparsam yapayım yine bna döner. Bilmiyor ki senelrce pssinden ah ettim hakkımı helal etmedim. Tüm bunlari bu yüzden yaşadı farkında değil. Ben su an çok mutluyum o mutsuz unutma iyi olan kazanır içini pis tutma ben onu çok temiz sevdim o bilmedi haketmedi. Benden beklentisi olmasi kadar sacma bir şey yok
+1 yılaffedilir gibi değil bence namussuz ne demek ya. kendi namusun olacak bir kadına kullanilirmi hiç yazık o erkege başka bir sey değil yani
0158 Yorumla
Soran+1 yılAma sınrle olan bişey ya
- +1 yıl
olabilir ama sinirlerine hakim olmalı insan. mesela sen karsindaki ne kadar sınırlı olur sa olsun sana böyle bir sey söylese hosuna gidermu
Soran+1 yılYa tabikide gitmez ama çok sevdiği ve sevildiği halde ayrılmasını gerektiren bir durum değil ki bu sonuçta
- +1 yıl
özür dile ayaklarına kapan bence. ben oyle affedebilirdim
Soran+1 yılYa evet herşeyi yapabilirim ama ayağa kapanmakts olmaz çünkü o benim dediğim istediğim hiç
Bişeyi yapmadığı için konuşalım dedim etüt çıkışa oda ben yokum artık dedi brnde zannettim ayrıldı meğersem etütte yokmuş sonra ben ağzımı açtım gözümü yumdum sonra oda bana saydı sövdü ama 5 dk geçince ben anladım nr halt yediğimi sonra o gündür bu gün 1 ay oldu nerdeyse hep iyi davranıyorum ama o ço k kötü davramıyor iite ne yapbilirim ya affettirmek için ayağa gerekirse kapanırım ama onun yaptıklarıda hiç hafif değildi o yüzden dsha normal bişey ne olabilir- +1 yıl
siz bu sövme işini karşılıklı yapmissaniz bu kadar naz etmesi gereksiz. çünkü altında kalmamış. çok az kendini geri çek o dönecektir sana ama bir daha böyle bir sey yapma benden demesi
Soran+1 yılYa yapmam asla asla zaten ama ben sövdüm diye oda sövmüş ve nefret ediyorum senden diyor bana 1 ay oldu aşağı yukarı ya geri dönmezseeee 😣😣😞😞
- +1 yıl
nefret ediyorum diyorsa seviyordur bunu unutma☺ sen dedigimi yap sonuç alirsin
Soran+1 yılEminmisiniz ya valla cidden çok kötüyüm boşuna umutlenmiyim mesela ne oldu bana çok ters davrandı o günden sonra felan ben hep yumuşak pişman olduğumu belli etmeye çalıştım ama o hep beni üzdü bile bile resmen sonra nefret ediyorum dedi bir gece konuşuyorduk son kez düşüncekti bu konuyu seni seviyorym dedim yatarken oda bende seni.. dedi yani ama ondan sonra bidaha kötü davrnamaya başladı nefret ediyorum felan dedi unutamıyorum o dediklerni felan dedide ne yapmam lazim ya 4-5 hafta oldu az bir süre değil yani beni gördüğünde benim uzağımdam geçiyor resmen yani nefret ediyor galiba yaa
- +1 yıl
bak kendisi de sevdiğini söylemiş dimi. çok sık boğaz etme biraz kendi haline birak düşünmesine fırsat ver
Soran+1 yılYa ama verdim işte 1 hafta nerdeyse düşündü dedi unutamıyorum o dediklerini felan ama evet kendi dedi ama görsen dersin hareketlerni felan nefret ediyor beni görünce uzaklaşıyor felan ama işte ya offff ne biliyim kendi haline mi bırskıyım dersin ama 5 hafta oldu yani ya beni unutursa veya alışırsa bidaha başlamamak için hayır derse ne yapabilirim ya
- +1 yıl
unutmak o kadar kolaumi seven biri için değil.
Soran+1 yılYa evette işte alışırsa bu duruma derse bidaha olmasın bari diye düşünürse
Soran+1 yılŞimdi ne yap diyorsun sen
Soran+1 yıl5 hafta olmuş hala biraz zamana mi bırak yoksa başka bişey ne yapabilirim hemen yapiyim ya
- +1 yıl
dediğimde korkuyorsan ona çok güzel bir sürprizle gönlünü almaya çalış.
Soran+1 yılMesel bide bir sefer dedem ameliyat olmuştu bu olay olduğunda bende görsün diye wp ppsine bu kötü günümde yanımda olan herkese teşekkür ederim demiştim oda mesaj atmıştı ne oldu diye demiştim müsait değilim hastanedeyim diye 15 tane mesaj atti kaç kere aradı yani merak etmişt korkmuştu ama niye böyle yapiyor ki yaa
Soran+1 yılNasıl bir süprüz mesela
- +1 yıl
orasida sana kalmış. neyden hoşlandığını ne sevdiğini sen biliyorsun
Soran+1 yılYa işte ama bir kız gözünden sen ne önerirsin yani bide öyle baya büyük bişey yapamam çünkü ailesi sıkıntı olur böyle 15-20 dkda hemen ayak üstü bişey olabilir ama oda çok etkileyici olmaz sen ne önerirsin hani söyle söyle yap gibisinden
- +1 yıl
yuzuk al evlenme teklif et kesin hallolur☺☺
Soran+1 yılDaha erken ya ama başka bişey söyle hemen yapiyim yaa
- +1 yıl
bir çiçek gönder ona. not yaz altına. not şöyle olsun. ben bir essegim biliyorum ama sensiz yapamıyorum nolur beni affet de. kusura bakma ama iyi olur☺☺
- +1 yıl
çiçeği biryle gönder yanliz kendim verme sonrada karşına cik☺
Soran+1 yılHmm güzelll ama oda çok ağır şeyler yaptı peki beni affetse ben eskisi gibi olabilirmiyim ki offf çok çıkmazdayım ya
Soran+1 yılÇiceği verdikten hemen sonra mi çıkıyım yani çıkıp ne dicem ki
- +1 yıl
çıkıp bir sey deme sadece masum masum bak sana koşup sarilmasini bekle😉
Soran+1 yılYa sende öyle diyorsunda işte ya olmazsaaa 😣😣😣
Soran+1 yılKarşısına çıkmasam acaba düşünmesine sebeb olsam
Soran+1 yılÇicek dediğin tek bir tane gül mü yoksa koca çiçek mi
- +1 yıl
seni merak etmesini saglaya bilirsin. biraz usteleme birak kendi dönecektir gercekten
Soran+1 yılYa dönmezse işte o zaman içinde alışırsa ya hiç dönmezse işte hemde nasıl yapabilirim ki bunu
Soran+1 yılSence öyle bir çicek bir not mu yoksa biraz zamana mi bırakıyım ama nasıl merak ettirebilirim ki
- +1 yıl
bak birinin ustune çok gider ugrasirsan ve sonra bu ilgini dusurursen karsindakinin beynini meşgul edersin anladinmi
Soran+1 yılNasıl yani sizce ne yapiyim yani söyle söyle yapin diyin p zaman onu yapiyim çünkü akşıma hiç bişey gelmiyor benim
- +1 yıl
cok özür dileyerek. biraz korkaksin cesur ol biraz. ay şunu yapsam su olur sunu yapsam bu olur diye dusunme
- +1 yıl
bak önce bir çiçek gönder dedigim gibi baktin olmuyo bu sefer uzak dur biraz kendini merak ettir anlastikmi
Soran+1 yılAnlaştıkta çok seviyorum ya korkuyorum daha kötü olur diye ya da işe yaramaz diye cidden yapmıyorum onsuz hala sanki geri gelcekmiş gibi bekliyorum bişey olduğunda ona anlatıcakmış gibi bırıktırıyorum ya
Soran+1 yılAma işte olmuyor ya offff
Soran+1 yılBide ben onu nasıl affedebilcem onun yaptıklarını unutabilcem ki onuda hiç bilmiyorum tek bildiğim deli gibi sevdiğim deli gibi istediğimi
Biliyorum
Soran+1 yıl😕😕
- +1 yıl
önce o seni affetsin sen affedersin be☺
Soran+1 yılYa evet öyle dayanamam kıyamamda onun yaptıklarıda hiç hafif değil ve benim şimdi yani onun bana söz vermesi gerekiyor garantı vermesi gerekiyor benim sözümden çıkmacağına dair onu nasıl yapıxam ki
- +1 yıl
sen barışta hele
Soran+1 yılYa barışır mı sence ya
Soran+1 yılŞimdi çicek not arkadaşla gönderylrym ondan sonra hep gizemli duruyorum dimi
- +1 yıl
cicegini gönder notu unutma ama. baktin hala aynı davraniyo biraz uzak dur ama çiçeği ufak bir çocukla gönder arkadasinla değil
Soran+1 yılUfak çocuk niye ki daha mi iyi olur ki
Soran+1 yılYa şimdi ufak çocuk olmayabilirde bunun gittiği bir yer var ettüt yani bir sitede ve bende dedim arkadaşım versin hem bir 20-30 metre mesafede akşam ilk öptüğüm ve ilk öptüğü bir yer var acaba orda versin desin işte ismimi söylesin desin ki tam burada vermemi istedi uzatıp versin diye düşündüm bir tane kırmızı gül işte notun içinde oda öyle olur mu acaba
- +1 yıl
Iyi tamam olur
Soran+1 yılHmm tamam o zaman
Soran+1 yılİnşallah iyi olur yaa
- +1 yıl
ins hayirlisi
Soran+1 yıl:((((((
- +1 yıl
nolduuu
Soran+1 yılKorkuyorummm yaa 🙁
- +1 yıl
korkma cesur ol ben arkandayim😇😇
- +1 yıl
sana bir yana ama gerçekten biraz cesaret😉
Soran+1 yılYaa cesaret var gider sçylerim herşeyide yaparımda bu yapcağımda son umudum ya olmazsa diye korkuyorum ya hoffffffffff
- +1 yıl
dua et olur ins
Soran+1 yılİnşallah ya her zaman ediyorum zaten sende et ama iki kelimede olsa zararın olmaz sonuçta dimi 🙄
- +1 yıl
allah yardimcin olsun. ins ☺
Soran+1 yılİnşallahhhhhhhhh
Soran+1 yılEee bizim enişte bey yok mu 🙄😅
- +1 yıl
yok sizin enişte beyiniz ☺
Soran+1 yılNiye ki sen mi istemiyorsun 🙃
- +1 yıl
ayrıldık
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılAnlatmak istermisin
- +1 yıl
yok sağol unuttum. gitsin gerek yok☺☺
Soran+1 yılHmm unuttuğuna eminsen sen bilirsin ama içini dökersen rahatlarsın belki ama yinede sen bilirsin 😊
Soran+1 yılCidden diceksin sallama be diyede çok yardımcı olcaksın hiç aklıma gelmemişti o gül işi felan yapacak bişey bulamıyordum ama sizin sayenizde 😎🙂🙂
- +1 yıl
yardımcı olduysm ne mutlu bana ☺
Soran+1 yılTabikide aklımda hiç bişey yoktu sen fikir verdin bide işe yararsa iste dile benden ne dilersen ☺️
- +1 yıl
mutlu olmanızı dilerim ☺
Soran+1 yılİnşallahhhh ya ağzından bal damliyor valla 😅
- +1 yıl
sevmek ve sevilmek güzel şeyler. sende hakedenlerdensun öyle doğdu içime o yüzden. ins barisirsiniz
Soran+1 yılSorun olmazsa özele geçelim mi yorumdan konuşuyoruzda hala 😅son attığınız mesajdan devam ederiz
- +1 yıl
yo sorun degil
Soran+1 yılHmm peki tamam ☺️
Soran+1 yılAmaa bizi xperimizi yetmiyor 😒
- +1 yıl
😃😃 ilerde o zman☺
Soran+1 yılAynen bakalım 😃
Soran+1 yılAma ben onu çok masum çok güzel sevdiğime inanıyorum inşallah böylede kalır
- +1 yıl
amin amin ins☺☺
Soran+1 yılÇünkü benim hayatımdaa ilkim her konuda daha önceden seven kişiler vardı ama ben istemedim çünkü sevmiyordum yani biliyorsun normal erkekler bayılır böyle duruma vakit geçirmek için felan ama ben yapamiyorum yani bir kız için ne kadar önemliyse bir erkek içinde öyle olması gerekiyor işte ama gerçekten sevdiğim insanı böyle kaybetmekte çok fazla üzüyor beni insanla geri gelir herşey çok daha güzel olur 😞😞😞😞😞
- +1 yıl
nerden tanisiyorsunuz onunla okuldanmk
Soran+1 yılYa karışık biraz bügüne kadar benim iki hatta belki 3 diyebiliriz sevdiğim kişi oldu gerçekten sevdiğim ama bu kız bam başka çok ayrı yeri var bende neden bende bilmiyorum benim yakın arkadaşım vardı onun sevgilisi vardi bizim okulda sonra bu kız bana yazdı işte çocuk hakkında dg kutlmak için yardım felan aldı tek tük konuştuk ondan sonra bunun yanında bir kız vardı işte o kız sonra benim ondan önce sevdiğim
Soran+1 yılinsan hala aklımdaydı ama ikisi arasında kararsızdım sonra bu kızlada bir yerden bişeyler oldu konuşmaya başladık konuştuktan sonra doğru kişisin bu olduğuna inandım ve bunun o sıra sevgilisi varmış sonra ben bununla 6-7 ay konuştum dost sıkı arkadaş gibi olduk yani onun gözünde öyleydi ondan sonra buna bişeyleri bahane ederek konuşmayı kestim engelledim bunun o gece sabaha kadar belki 20-30 defa aramıştır açmadım sonra bunun arkadaşı mesaj attı sabah lütfen engeli kaldır kendine zarar vermeye kalkıyor gibisinden frlan sonra kaldırdım konuştum işte böyle olması gerekiyor vs vs bazı sebebler var dedim oda söyle söyle diyince seni seviyorum dedi biraz konuştuk tam ben yine bitirirken dedi
tek taraflı değil sevgin diye işte olan oldu ondan sonra ama ben hayatım boyunca bişey için bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum kolay kolay ağlamam ama bu kız için saatlerce ağaladığımu hatırlıyorum gerçekten canıma can katmıştı hani
Soran+1 yılderler yalan gibi görülsede canımdan çok seviyordum çok farklı bir kişiydi benim için bu güne kadarda tek bir hatam yanlışım bile olmadı işte 1 dediğini 2 etmedim ama işte o hep hata yaptı hep ama hep bende en sonunda patladım bu kızda biliyor işte ben öyle kan beynime fırlıyınca gözüm hiç bişeyi görmüyor yani adeta deli oluyorum öyle oldu ama işteeeee anlamıyor anlamak istemiyor aklıma geliyor sürekli diyor offffffff 😫😫😫
Soran+1 yılVe ben böyle hani birisini sevdiğimde belli etmeye çalışmam konuşarak direk seni seviyorum derdim salak gibi işte kızda doğal olarak güle güle diyordu ama bu kızda diyemedim seviyorum diye konuştuk sadece baktım kız zaten benden hoşlanmış en sonunda diyemiyorum diye kaldıramiyorum hiç bişeyine karışamıyorum diye konuşmayi kesmeye çalıştım işte öyle
- +1 yıl
Iyi bakalım sonu da iyi olur ina
- +1 yıl
insallah
- +1 yıl
kaç yasindasin
Soran+1 yıl19 siz
- +1 yıl
bende 19 um. ben seni büyük sandım ya☺☺ hani 24 25 falan uzatma evlenin dicektim😃
Soran+1 yılHee aynen hatta dedin ya yüzük al diye ama imkanım olsa evlenilirim evlilik kadar güzel bişey mi var ya her zaman yanı başında olucak sevdiğin insan
Soran+1 yılNerde oturuyorusn sen
- +1 yıl
türkiyenin bir ilinde 😃
Soran+1 yılHadi ya aı
- +1 yıl
yaaa☺☺
Soran+1 yılHadi ya atıyorsun dünyada mi yaşıyorsun yoksa 😮
Soran+1 yılSöylemek istemezsen saygım sonsuz 😊
- +1 yıl
evet inanması zor biliyorum☺
Soran+1 yılNiye söylemiyon be me
Soran+1 yılDaha çok merak ettigıeum 😒
- +1 yıl
fazla merak iyi degildir bak benden demesi☺😉
Soran+1 yılNiye be ben ediyorum valla şimdi dahada çok merak ettim
- +1 yıl
😃😃😃
Soran+1 yılSöyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle 🙄🙄🙄
- +1 yıl
tekirdağ
Soran+1 yıl☺️☺️☺️ teşekkür ederimmm
Soran+1 yılValla çok merak ettim ne uyuzsun 🤐
- +1 yıl
tsk ederim☺☺
Soran+1 yıl😒 valla bide çok merakliyimdir bide öyle yapinca
- +1 yıl
☺☺☺
Soran+1 yılEee hep ben anlattım birazda sen bişeyler anlat
- +1 yıl
benm anlaticak bir hokayem yokki☺☺
Soran+1 yılNasıl yok ya vardır varr düşün biraz gelir aklına
Soran+1 yıl((:
- +1 yıl
yok ya nerdeee😃😃
Soran+1 yılSizide rahatsız ediyorum galiba kapa çeneni diyorsunuz herhalde
- +1 yıl
yok estagfrullah öyle degilde bir sey gelmiyo akla
Soran+1 yılHmm anladım ama ben genel olarak söyledim yani rahatsız ediyormuyum diye bide yorumdan konuşuyoruz herkes okuyor yazdığımı özelimi anlattım ☹️
- +1 yıl
tamam konuşmayalım o zman sıkıntı yok
Soran+1 yılBöyle diyorsunda ben konuşmayalim demedim hatta konuşmak çok daha iyi oluyor benim için sadece rahatsiz ediyormuyum diye sırdum say onun cevacibş ver
- +1 yıl
yok etmiyorsun ben zaten sana yardımcı olmak amaçlı yaziyorum☺☺
Soran+1 yılHe tamam o zaman yani rahatsız etmiyorsam konuşalım ☺️☺️
- +1 yıl
yok yk ☺☺
Soran+1 yıl☺️☺️
Soran+1 yılBide sen söylersin istemediğin zaman çünkü bende ki çene susmaz 🙄
- +1 yıl
😃😃😃 tamam soylerim
Soran+1 yılAma bişey isticem senden
Soran+1 yıl(😃) şyna uyuz oluyorum kullanmasan olur mu başka bişey koysan bide ☺️ buna 😖😖😖😖😖😖😖
- +1 yıl
tabi
- +1 yıl
tmm☺
Soran+1 yılEe yine yapiyorsun 😒
- +1 yıl
ha pardon tamam tamam
Soran+1 yılE😏😏✅😊
- +1 yıl
anlaştık 👍👍👍
Soran+1 yılaynenn
Soran+1 yılYine sorum vaaarr 😅 şimdi sen çicek al dedin ya not yaz gönder felan şimdi ben bunu yaparımda ya bu kız gerçekten nefret ediyorsa benden ger tepki yapr mi acaba ya yani daha çok nefret etmesin sınırlenmesin şimdi
- +1 yıl
ya senden nefret ediyorsa zaten onunla bir ilişki kurmanın anlamı ne
- +1 yıl
seviyorsa devam edecektir yumusayacaktir yok illaki nefret edecekse de demekki sevmiyo ben olsam bitiririm sahsen
- +1 yıl
bana en ufak bir sevgisi olmayan bir insanin yanında dakka durmam. bunu hissetmem bile yeter
Soran+1 yılYa evet öyle xaten ona bişey demiyorumda işte gerçekten nefret ediyorsa yapmıyım anlamı yok ki
- +1 yıl
onu nasıl anlican acaba yapmadan
Soran+1 yılMantikli 😐
- +1 yıl
biliyorum😂
Soran+1 yılAma bak mesela by olay ilk oldupunda dedi senden nefret ediyorum ondan sonra gece konuşurken dedi seni seviyorum ben demiştim ıda dedi işte ondan sonra 1 hafta geçti dedi yine senden nefret ediyorum diye bence seviyor ama sınırlenince öyle diyor o aklına gelince
- +1 yıl
ya sizin olaya cokta yorum yapamam bilmiyorum sonuçta sizi ama hayirlsi demekten başka birşey gelmiyor elimden
Soran+1 yılSence soğumuş mudur yoksa seviyormudur sınırfen mi diyordur
- +1 yıl
yaptinmi dedigimi
Soran+1 yılYa şimdi ben dışardayım müsait değilim müsait olduğumda konuşşak olur mu
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılGörüşürüz
- +1 yıl
bbb
Soran+1 yılUyudun mı 😅
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
1Cevap
benim erkek arkdsim oyleydi seviyrdum her lafina susuyrdumm her seferinde ozur diliyordu. snra ayriliyrdu barisiyrduk yine ayni hakaret. en son yine kendi ayrildi. onceden barismk ocin bn yalvarirken. Şu an kopekler gbi yalvariyor bnaa. 😏
10 Yorumla
+1 yılSinirlendiğinde sevdiğine söven erkekten adam olmaz. Hem insan fikrinde olmayanı zikretmezmiş. Sarhoşken aşırı mutluyken öfkeliyken falan yalan söyleyemezmiş insan. Öyle diyorsa öyle düşünüyordur. Ayrılırdım benim de bir gururum var.
112 Yorumla
Soran+1 yılEyw konuyu tam bilmediğin için haklısın kendine göre
- +1 yıl
Konu ne olursa olsun hiç kimse hak etmediği şeyler duymamalı. He şu var eşim yapsa yuva yıkmaya değecek bişey olmayabilir belki ama sevgili erkek arkadaş nişanlı vs. bu durumlarda kaldıramazdım.
Soran+1 yılAma sizin hatanız yüzünden değil hatalarınızzz yüzünden olan bişey ve istem dışı bir durum bu yüzden gene ayni kararda mi olurdunuz
- +1 yıl
Bilmiyorum algılayamıyorum daha doğrusu birinin hele sevdiğimin bana hakaret etmesini gerektirecek nasıl hatalar yapmış olsbilirim ki? Düşünüyorum yine de değişmiyor kararım. Belki başıma gelmediği için
Soran+1 yılYa nasıl diyim ben çok kıskancım ama o benim yapma dediğim herşeyi yaptı hep bir bahanesi vardı ve ben bir dediğini iki etmedim ve ben sınırlenince herşeyi yapiyorum sınırım 2 dk sürüyor ama herşeyi yaptırıyor o bana işte oda biliyor ve ben onun için ekstradan çok şey yaptım ama işte o öyle yaptı ya napicam ben ya akıl ver lütfen 😞
- +1 yıl
Sana göre durum böyle. Bir de onu dinlemek lazım. Sanma ki ona hak veriyorum bilakis tanımam etmem belki de cidden hatalıdır ama hatası ne olursa olsun en kötü diyebilmelisin ki ayrılalım. Onu diyemiyorsan kavga sırasında ettiğin hakaretler vs de zaten ayrılalım demek olur bana göre. Atıyorum kavga sırasında bana namussuz mu dedi, namussuz karıyla ne işin olur der arkma bakmadan giderdim. Onun için ekstradan bir sürü şey yapmış olman da bişey ifade etmez yaptıklarınla değil söylediklerinle yargılanırsın bazen. Çok değer ver hareketlerinle belli et kavgada orspu de bitersin o kızın gözünde ona dünyaları da vermiş olsan. Yani arkadaşım kendini haklı çıkarmaya çalışma bariz haksızsın he ama istiyorsun ki gitmesin umarım gitmez ama sen kendine çeki düzen vermezsen bugün gitmese yarın gider. Onun da düzeltmesi gereken şeyler vardır elbet ama ben şimdi onu bilmiyorum seni konuşuyorum. Bide şu var, yerden göğe haklı da olsan dediğini yaparak haksız duruma düşmüşsün.
- +1 yıl
Söylediğin şeylerin altına imzamı atarım. Bugün küfür eden yarın sinirli bir anında aynısını yapacak belkide çok sinirlenirse boyut fiziksel şiddete varacak. Unutmayın fiziksel şiddetin ön koşulu bu hakaretler ve küfürlerdir. Bir sonrski aşama fiziksel şiddettir. Böyle insanlara dikkat edelim lütfen. Ya tedavi olsunlar psikolojik olarak çünkü bence normal bir durum değil bir bayana küfretmek. Ya da böyle insanlardan aman dikkat uzak durun. Ben zamanında çok çektim başkası çekmesin
Soran+1 yılAlakası yok ya kız yüzünden küfür edildi ama kızda kaşınmıcsk o zaman
- +1 yıl
Hiçbir kadın küfürü haketmedi eğer düzgün bir adam olsaydın çeker giderdin içindeki pisliklerini dışarı cikarmissin onlar içinde varmis sadece snir anında yüzeye çıkmış. Bence tedavi al normal bir drum değil
Soran+1 yılBence siz abartıyorsunuz o xaman gerçekten seven biri olsaydı yanımda durur benim bu halimi düzeltmeye çalışırdı siz olayın dışındasınız diye böyle konuşuyorsunuz çünlü oda biliyor benim onları demiceğimi
- +1 yıl
Sen bu yasa kadar kendini duzeltmediysen o kız ne yapsın. Çoluk çocukla ugrasmak zorunda mi? Önce sen kendini duzelt
Soran+1 yılZaten senin gibi çoluk çocuk diye düşünüyorsa bişey yapsada işe yaramaz ama eğer seviyorsa katlanmak zorunda sevgi dediğin basit bir durum değil
asla affetmem demiyeyim çünkü onun özür dileme şekline göre affedip affetmemeye karar veririm ve bir de bana bu tarz ağır kelimeleri neden söylediğiyle alakalı
10 YorumlaNamussuz derse affetmem. Ama yok gerizekali su bu derse o baska. Ama Namusuma laf atan benim icin bitmistir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynende ama işte senin yüzünden dedi ve gerçekten sınırle edilen laflar ve sizde çok seviyorsunuz oda sizi ayni şekil
Soran+1 yılYa evet doğru arkadaşım ama ağır kaçıyor ben ona söyledim ama bana şerefsiz dese sonra gelip konuşşa affedebilirim ama o bide soğudum diyor nefret ediyorum diyor sizce doğru mu söylüyor yoksa sınırlı olduğu için mi 😞
Soran+1 yılNasıl deniyebilirim mesela ne yapabilirim
Soran+1 yılAma üstünden çok zaman geçti zaman verdim düşünmesi için oda düşündü bitsin dedi unutamıyorum dediklerini hep onlar aklıma geliylr dedi
Namuzsuz ağır gelir affetmem. Ama ağzı biraz bozuk erkek sorun yaratmaz sinirli erkekler ne dedigni bilmez zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte düşünmeden söylediği bir söz ama sizi çok seviyor sizde onu ama affetmezmisiniz ve ayrıca soğurmusunuz
Soran+1 yılSoğurmusunuz yani
Soran+1 yılbir sebebten dolayi soğurmusınuz yani sevdiğiniz çok fazla sevdiğiniz insandan
Soran+1 yılYa evette özelden mi görüş paylaşmıştın?
Soran+1 yılOna göre birwz geniş anlatiyim tabi sizi rahatsiz etmiyorsam
- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBir kız olarak ben kesinlikle affedemezdim. Sinirlendirsem de haddini aşmadan sinirlensin canım 😂Daha önce hic basıma gelmedi umarım gelmez de.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sizde onun için haddinizi aşdıysanız ne olucak 😉
Soran+1 yılO zamanda o haddini aşmadan bırakıp gitsin mi 😑
- +1 yıl
Ya kişiliğe bağlı biraz da. Hata yapan ben olsam bile söylediği ağır sözleri yine kaldiramazdım ama o an icin umursamadıgımı varsayıp kendimi affettirmek için çabalardım. Ama o tavrını bırakmayıp üzerime gelmeye devam ederse maalesef biter benim için. Bitirmek kolay degil tabii. Hemen silip atamazdım belki ama baska bir adım da atmazdım. Çünkü kabullenemezdim.
Soran+1 yılYa evette nasıl o kişi kendini affettirebilirdi size veya genel olarak ne yapsa işe yarar
- +1 yıl
Ben böyle bir durumda karsımdakinden uzaklasirdim soğurdum yani. O zaman da ne yapsa umrumda olmazdı. Umarım senin karsındaki böyle biri degildir de çabaların bosa gitmez. Kendini nasıl affettirebilecegin karsindakine bagli tabiki ama samimi bir sekilde pismanligini hissettirmekle basla sabırlı ol ve çabala.
Soran+1 yılNe yapayim mesela yardımcı olur musunuz nolursunuz ya ne yapabilirim yani
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılayrılırım ben.. günde en az 5 kere böyle bir konu açılıyor. demekki tüm erkekler böyle... ama yapmayın etmeyin... ben kabul etmem ayrılırdım
00 Yorumla
+1 yılkısacası resti cekerim o an sogurum cevabınıda veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılAma senin yüzünden dedi o lafları o güne kadar bir dediğini iki etmedi sende onu seviyorsun oda seni ve biliyorusn sınırlediğinde böyle gözünün karardığını yinede soğurmuydın affetmezmiydin?
- +1 yıl
bugüne kadar demediyse bugünden sonrada bana saygısızlık yapmayacak ne kadar seversem seveyim bilmiyorum ben soğurum cünkü benimde başıma böyle bir olay geldi 1 kac aydır konuştugum birisi vardı kavga ettigmzde küfürler etmişti o an soğumuştum. herkesin tepkisi farklıdır.
+1 yılBen affetmem. Bu onun aile terbiyesiyle, görgüsuyle alakali. Görgüsüz bir adamla da yapamam.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma işte sende ona büyük bir terbiyesizlik yapmışın her konuda yalan söylemisin onun istemediği bütün herşeyi bile bile resmen yapmuşun
Soran+1 yılVe cidden çok seviyorsun ve oda seni ayni şekil sadece bir hata oda sizin çok hatanızı kapatmış onunda ilk hatası
- +1 yıl
Bana kufur etmis biriyle hic bir halükarda yapamam
+1 yılKonular önemli neden bana küfür ediyor?
Sadece sinirlendiği içinse olmaz onunla03 Yorumla
Soran+1 yılAynen sadece sınırlendiği için ama sınır eden kişi sizsiniz ve o kişi için çok önemli olan bir konuda sınır ettiniz belki 100 defa oda en sonunda patladı ama pişman affedermisiniz
- +1 yıl
Ben ağır bir şey yaptıysam ve o bana hakaret ettiyse seviyosam affederim
Soran+1 yılHmm anladım peki
Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Ayrılırım. Çünkü daha önce bu tarz birşey benim hakkımda düşünmüş olmasaydı söylemezdi. İnsan sinirlendiği herşeyi direk söyler o yüzden kuşkusuz ayrılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaffetmem.
yani unutamam ve aklıma geldikçe pişman olurum affettiğime06 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorsun ve senide seviyor ve sana hiç yanlışı olmamış bir dediğini iki etmemiş senin yüzünden o laflari demiş yinede affetmezmiydin ve sende biliyorsun gözü kararınca gözüün hiç bişeyi görmediğini yinede aklına gelirmiydi yoksa sınırden dedi diye geçermiydib
Cevap sahibi+1 yılgeçemezdim ya yediremezdim ben kendime. yani bu benim açımdan böyle. bana diyemez. sinirlenince bugün bunu diyen yarın ne yapar derdim. zaten eskisi gibi sevemezdim de
Soran+1 yılAma yarın kötü bişeu demez yani 1 sene olmuş tanışalı ve tek bir kelime bile yanlış bişeyi yanlışo olmamış sizin yaptıklarınızdan dolayi öyle sınırden demiş yinede olmazmiydi
Cevap sahibi+1 yılbilmem. herkes ben değil sonuçta. affedebilir ama ben etmezdim
Soran+1 yılYani çok sevsende mi etmezdin
Cevap sahibi+1 yıletmem. çünkü karşımdaki bana saygı bile duymuyormuş derim.
Sinirlendiginde dilinden gercekler dokulmustur. Bilmiyorum affetmem sanirim. Sonucta benim hakkimda böyle dusunen biriyle olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmem ben açıkçası hassas biriyim yani o laf bile çok ağır gelir bana unutamam o yüzden bitiririm
00 Yorumla
+1 yılYa bitmiştir artık o ilişki o zaten o yola koymuş yani affatmem
00 Yorumlaaynısını sen ona yapsan çok büyük sorun yaratır ama kendi yaptığında sinirlendim kelimesinin arkasına sığınır bırak
00 Yorumlaaffedilmez ama ederse bile hep aklında kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılBence kalmaz yani karşı tarafın hata yaptığına inaniyorsanız gerçekten pişman olduğunu biliyorsanız unutlur unutlmasa bile aklınıza geldiğinde gülersiniz çünkü arada koskoca AŞK var
Soran+1 yılAnladım 😑
+1 yılben daha ağir laf eder tokadı basar s*ktir ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sizin yüzünüzden o etti o lafları yinede böyle mi düşünüyorsunuzve gerçekten sizde oda seviyor
- +1 yıl
yaptigim seye bagli ama kimse bana agir konusamaz
+1 yılÇok ağır hakaretlerde ayrılırım tabiki
00 YorumlaAffetmem sinirini kontrol etmesini bilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru ama yani o kişinin yapısı bu hani sınırlendiğinde gözü hiç bişeyi görmüyor
Soran+1 yılAma çok seviyordunuz ve oda sizi ve pişman olduğunu biliyorsunuz yinede etmezmisiniz
Soran+1 yılYa nasıl anlatiyim o sizin bişey yapmanızı istemiyor siz yapiyorsunuz ve bir kaç defa hatta 10 defa felan yani en sonunda sınırden bunları diyor işte yani hakaret ediyor
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılaffetmem hatta burnunu yerlerdee srüündrrm
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sizin yüzünüzden etmiş sizin hatanız yüzünden
- +1 yıl
kabul edememmm okdr da değil yni ve derim ki benim namus bekçim sensin ozmn b*kluk sende
Soran+1 yılAnladım
+1 yılbağırmamak gerek yaa kzlara
09 Yorumla
Soran+1 yılBağırmadım yazdim
Soran+1 yılSen olsan ne yapardın nasıl affettirirdin
- +1 yıl
kırmızı gül al affeder
Soran+1 yılYa öylede ama nefret ediyorum diyor sınırden dolayi mi öylr diyor sınır dicem 2-3 hafta oldu yani
Soran+1 yılBelki 4 hafta olmuştur
- +1 yıl
affeder sen dene bir
Soran+1 yılAma ne yapiyim sizce
- +1 yıl
kırmızı gül al işte
Soran+1 yılBen mi veriyim ona ama diyor nefret ediyorum senden
Affetmem işine bakar
00 Yorumlaaffetmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. affetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden öyle dedin ki