sevginizle kavga ettınız kızda size s... tr git dedi ne dersiniz ılıskıye devam edermıydınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir şey demem. sevgilime kötü bir şey diyemem ama seven insan küfür etmezdi konuşurdum bu durumu
Etmem. Hakareti bile ayrılmama sebep olur. Saygıdan en ufak taviz verilince ilişki rezil bir hâl alıyor çünkü.
ben dedım ama sonra o altan aldı benım tepemınn tasını attırma felan dedı
hakaret varsa eğer saygı yok demektir. Saygı yok ise o ilişki, ikişki olur mu ki
olaya gore tepkim degisir
bende oyle dedımm oda alttan aldı bak benım tepemın tasını attırma felan dedı
benimde tersim pistir yani oyle bir laf etsin asla muhatap bile olmam yeri gelir alttan da alabilirim onun tavri benim tavrimi belirler
ben agırmı kufur etmısım o zaman oda dedıkı sadece tepemın tasını attırma sence sakınce alttanmı almıs
bence almis gibi duruyo
baska erkek olsa belkı kufur ederdı bana
ederdi durumu olayi bilmeden benim o anki duygularim ruh halim belli degil
aılesıne laf ettım sınırlendı ordan basladı dedım ablanda bosanmıs ne bıcım aılesınız felan dedım oda sen benım aıleme laf solıyemezsın dedı hakaret ettı oyle baslad
ben olsam senin kafani tirtikli duvara surterdim shshhsjs
o kadarmı ağır konuşuyorum sence :d
evet agir konuşmuşsun haddini cok asmissin
bana göre normal bir konusma oda hemen dedıkı senın kardesınde ayrılsında gör gününü felan pıslık yaa
o da hakli bir laf etmis
sınır oldum bende dedım onlar 10 senedır beraberler ayrılmazlar sizin ailede sorun felan var dedım işte kıyamet koptu
ya olay nereden cocugun ozel hayatinda ailesinin hayayina atladi cocuktan nefret ediyon ozel hayatina neden soktun o zaman
cok garip yaratiksiniz siz kadinlar varya sjsjsjjs
ınsanın canını nerden acıtcagımızı cok ıyı bılıyoruzz :D AHAH
eski sevgilimde senin gibiydi huyu aklima o geldi
sen nasıl davranıyordun pekı
ben hep ona guven veren tarafta oldum ona özgürlük verdim ama o kasarligi secti ha daha sonra biraz pisman gibi seyler dedi ama yemezler
bu heryere gıdıyor haber verıyor sadece sunu bunu yapıyorum dıyee napım kızım yalnızlıga alıstım zor gelıyor biri olması felan dıyor
onunla benim iliski hem arkadas hem sevgili ayarinda yari guven gibi gidiyordu hepimiz ozgurdur ama inaniyorduk
bende biliyorum yalan söylemediğini ınanıyorum resımler atıyor felan ama lafları cok agır
konusmak ve geri donmek icin sans varsa bunu ilk adimi o atsın diye gurur yapmakla olmaz istiyorsan adımı at yoksa hic bir sey yapma yoluna bak
atmıycam bana cok agır seyler söyledi engelledım heryerden watsap ınstagram face twıter mesaj attı sms ordanda engelledım artık
o gelsede girmiyorsun sende adim atmiyorsun o zaman bitti
evet bitti benim gözümde uzuntuden dedıklerıne 2 kılo verdım benle dalga gecıyor ne guzel dıyetısyene gıtmeden zayıflamısın dıyor
bittiyse gerek yok uzatmaya
aynen öylee
Dediği gibi yaparım dhdmd
ağırmı konustum sizce
Yani ne oldu da öyle dedin basit bı şey değilse sen de haklsindir
aılesıne laf ettım sınırlendı ordan basladı dedım ablanda bosanmıs ne bıcım aılesınız felan dedım oda sen benım aıleme laf solıyemezsın dedı hakaret ettı oyle basladı
Biraz haketmissin gibi ablasının boşanması ne ifade ediyo senin için
düzgün bir aıle olmadıklarını kendısıde nısanlandı ayrıldı nişanlıyken benı heryerden engellemıs heralde görmiyim diyee
Öyle biriyle zaten konuşma ne gerek var
aynen neden nişanlanınca benı engeller ki sence bız o zamanlarda konusmuyorduk
Nişanlanmış ya aksilik olur ararsın yazarsın falan
dıyorkı nısanlım senı engelledı sankı cok onemlı bırıyım konusmadımız zaman engellemiş
Tuhaf.. boş ver sen
Terbiyesizlik yapma derim
Bir daha geri dönmemek üzere giderim
Eşim bana o kelimeyi kullandı diye boşanıyorum gerisini sen düşün
İnsan kizdigi zaman bile bazi sinirlari asmamali.
O zaman bana müsade aslan parçası der ve giderim
Kızın küfüründen hiç bir çiçek çıkmaz
nasıl yanı
Çiçek derken sansürlemiş site 😄yani kadının küfürü ağır değildir yıkıcı değildir erkeğin ki ağırdır yıkıcıdır kadının küfürü sinek vızıltısı gibidir tıpkı tokatı gibi
ben oyle deyınce bak tepemın tasını attırma benım felan dedı alttan mı almış sence
Zaten kızlar hep naif yumuşak insanlar olduğu için erkekler hep alttan alır hem Altan almış hemde darladığın için fazla uğraşmak istememiş
belkide
Çocuğu fazla darlama insanın piskolojisiyle fazla oynama o alttan alıyor diye poponu kaldırma sen zararlı çıkarsın yoksa o zararlı çıkmaz çocuğun zaten aklı kıt olsaydı çoktan o aksiyon da boğazını sikardı
telde oldu bunlar yan yana degıl belkı yanımda olsa yapardı
Fazla erkeksi davranırsan bunun olması kaçınılmaz dir
yok o sadece tepemın tasını attırma cok kotu olcak felan dıyorr :D HAHAH ne olcaksa
Hala ısrar ediyorsun dik kafalık yapıyorsun mutsuzsan salın gidin da çocuk olmayın az olgun olun
salsaktaa gene bır sekılde senı unutamadım dıyor yazıyor birde bu bir ara nişanlandı ayrıldı kızdan sevememıs felan bız o aralar konusmuyorduk onla beni heryerden engellemıs nişanlanınca sence neden görmiyim diyemidir
Bilmiyorum ben aşk işinden anlamam 😄
sence engelleme nedenı ne olabılır
Eski sevgilimdir o
Ayrilirim
Etmem
Ayrılırım
Bende küfür ederim
Domaltirim