Sevgilim hakkında sadece ben konuşabilirim.. İyi ya da kötü.. Canım yanmıştır, bana saygısızlık yapmıştır, hoşuma gitmeyen davranışlar sergilemiştir, bu beni bağlar sadece.. Kimseyi konuşturmam onun hakkında.. İyi de kötü de konuşamaz.. Dillerini boyunlarına dolarım onların..
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Sevgilim hakkında kötü konuşan ya da dedikodusunu yapan biri olursa, buna asla sessiz kalmam. Kim olursa olsun, arkamdan konuşarak ya da seviyesizce yorum yaparak sevdiğim insanı küçümsemeye çalışıyorsa, karşısında beni bulur. Boş konuşan insanlarla uğraşmam ama sınır aşılırsa tepkimi net bir şekilde gösteririm. Sevdiğim insanın arkasında dururum, başkalarının dedikodusuna ya da saçma yorumlarına prim vermem. Eğer yüzüme söyleyecek cesaretleri yoksa, arkadan konuşmalarının benim gözümde hiçbir değeri yoktur.
Sessizce dinliyorum. Savunmam gereken yerde savunuyorum ama kimsenin ileri gitmesine izin vermem. Herkes kendine baksın kendi kapısının önünü süpürsün çünkü.
Kimseyi ilgilendirmez ve ciddiye almam bu tarz boş kişileri sevgilimi de bu tür kişilerle asla muhatap olmaması için uyarırım. Zaten ciddiye alınmadıklarını fark ettiklerinde, birkaç defa boş konuşup sonunda susarlar.
Benim sevdigimi sevgilimi eşimi konusacak adam anasının karnından doğmadı , ben aileme dahi konusturmam yorum yaptırmam. Ben secmissem herkese düşmez yani iyisiyle kötüsüyle goruyorumdur zaten. Herkesin kendi seçimi.
Sevdiğim kişiden eminsem ve güveniyorsam, hakettikleri cevabı o kişilere verir ve sustururum.. Velev ki dedikleri şey doğru bile olsa, benim meselem derim ve yine de susturururum..
Eğer bunu çok yakın kız arkadaşlarım söylüyorsa haklıdır güleriz ama bunu dışarıdan beni çok tanımayan ya da sevgilim çok tanımayan bir insan söylüyorsa ilgilendirmediğini ifade ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim hakkımda hiç kimse hiçbir yorum yapamaz öyle kolay kolay
En yakınım bile olsa o hakkı vermem kimseye, o lafları ağızlarına tıkarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
İlişkimi bu yüzden kimseyle paylaşmıyorum. Dolayısıyla iyiliğin için söylüyorum diyemiyorlar hiç bir halt diyemiyorlar jdmdnd ha ortamda adı kötü geçiyorsa sustururum milleti o ayrı
Duymamış oluyum duyarsam kavga çıkar muhtemelen ki yüzüme zaten diyebileceklerini sanmam benim düşmanlarım genelde gölgesinden bile korkan eziklerden oluşur hep