Flört evresinde umut verip sonra arkadaş olarak görüyorum diyen erkeğe ne yapmalı?

İlk başlarda onu istemiyordum ama bir şekilde hayatıma dahil oldu zor zamanlarımda yanımda oldu Benin’le ilgimi çoğu şeyi merak etti.. o gün rahatsızsam filan hep Nası oldığumu sorardı ilgilenirdi... ve biran umut verecek şekilde çeşitli imalarda da bulunurdu onu tanıdıkça bağlandım ve bişeyler hissetmeye başladım ama yavaş yavaş ilgiyi kesti benden bende çıldırdım ve çok kötü şeyler söyledim böyle böyle koptuk şu an bana değer verdiğini ama bişey hissetmediğini , bunun zamanla olabileceğini, ancak çok fazla görüştükce benim beklenti içine girdimi fark ettiği için uzaklaştığını söyledi arkadaş olmamızda bir sakınca yok ama şu an için daha fazlasını bekleme benden dedi. Ben napıcam ondan uzak kaldıkça kafayı yicek gibi oluyorum ama arkadaş da olamıyorum önceden en ufak bişeyde arayıp soran insan önemli bir rahatsızlık geçirdiğimi bildiği halde sormadı o kadar üzülüyorum ki... bu durumda yanında arkadaş olarak kalıp bişey hissetmesini mi bekliyim yoksa tüm bağımı koparıp unutuyum mu? Nası bir strateji çizmem gerekir?
Flört evresinde umut verip sonra arkadaş olarak görüyorum diyen erkeğe ne yapmalı?