O: Bana kim olur bizim okuldan Ben: Bilmem Sen birini seç ben ayarlarım O: Sen kimi isterdin Ben: Sence ben birini ister miyim Ne zaman gördün böyle bir şey yaptığımı O: Yok gormedim Ben: Ee o zaman O: Bana kimi isterdin Ben: Ya ben niye birini istiyim sana
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin!
En yakın arkadaşımı seviyorum ama o beni seviyor mu bilmiyorum detayda konuşmamızın bir kısmı var sizce ne yapmaya çalışıyor?
Allah'ım cidden sinir oluyorum böyle belli belirsiz tavırları var bu aralar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ona hiçbir şey belli etmiyorum ama o beni delirtiyor
Sizce bilerek mi yapıyor ben ona bir erkek sorduğumda ya hayır diyor ya da iyi diyip geçiştiriyor üstüne kendisi böyle yapıyor kıskandırmak istermiş gibi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > En yakın arkadaşımı seviyorum ama o beni seviyor mu bilmiyorum detayda konuşmamızın bir kısmı var sizce ne yapmaya çalışıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gött ayaklarındasınız maşallah
Allah'ım cidden sinir oluyorum böyle belli belirsiz tavırları var bu aralar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ona hiçbir şey belli etmiyorum ama o beni delirtiyor
Bence sana çekim duyuyor
Damarına basıyor
Ne yapmam gerek
Ah bu çocuksu Masumiyet :)
Sizce bilerek mi yapıyor ben ona bir erkek sorduğumda ya hayır diyor ya da iyi diyip geçiştiriyor üstüne kendisi böyle yapıyor kıskandırmak istermiş gibi
Boncuğum ikiniz de miniksiniz
Öyle öyle konuşmuş işte
Peki teşekkürler