En yakın arkadaşımla aynı kişiye aşığız ve o bunu bilmiyo :(

geçen sene okulda çok tatlı bir çocuk görmüştüm ve arkadaşlarıma onu çok beğendiğimi söylemiştim hatta adını falan da öğrendim ama ondan sonra bir başkasıyla çıktığım için o konu unutuldu. sonra bu sene en yakın arkadaşım onu gördü ve çok beğendiğini söyledi yani ben söylediğimde hiç bakmamış bile.bu arada ben baya dikkat çekici güzel bir kızım yüzüm de fiziğim de süper ama dışardan çok seçici duruyorum yani zor bir kızım kimseye bakmazmış gibi duruyorum arkadaşımsa güzel değil ama sevimli ve kolay ulaşılabilir olduğundan pek ilgi görmüyo. işte zamanla arkadaşım bu çocuğa aşık oldu. ben de ilk başlarda kıza bakıyo mu diye çocuğa bakıyodum ama hep bana bakıyodu ki arkadaşım da ben güzelim diye beni görmesini istemiyodu sonra biz bu çocukla baya bir bakışmaya başladık ve ben de ondan hoşlandım.neyse diğer yakın arkadaşım da o sana çok fena bakıyo kesin senle ilgileniyo dedi hatta bu çocuğa aşık olan arkadaşım da inanmıyorum kafasını kaldırıp san baktı naptın dikkatini çekmek için diye bana kızdı ama ben hiçbişey yapmıyodum sonra bigün ben de ona onun baktığı gibi baktım ve kafasını çevirip mutlu olmuş gibi güldü. ama böyle anlattığıma bakmayın aslında hiç özgüvenim yoktur bana bakmaz diyorum yani baksa bile çıkma teklif etmez hem de çıkmayı düşünmek bile korkunç geliyo en yakın arkadaşımı kaybetmek istemiyorum ama ondan daçok hoşlandım ki başından söylemiştim beğendiğimi sizce bu işin sonu nolur lütfen önyargılı olmayın ben de istemezdim arkadaşımın sevdiğ kişiyi sevmeyi ama oldu işte :(
En yakın arkadaşımla aynı kişiye aşığız ve o bunu bilmiyo :(