En yakın arkadaşımın sevgilisine karşı açıklayamadığım hislerim var?

Aslında tam olarak artık arkadaşım sayılmıyor yani aramız açık ama olayı şöyle anlatacağım arkadaşım sevgilisi ve ben hep okul hayatında beraber gezerdik takılırdık yani dolayısıyla sevgilisiyle baya samimiydik şahsen beraber olmalarını istemezdim ama bu o çocuktan hoşlandığım için değildi yani bilemiyorum belki de onların beraber olmalarını çekememezliğimdendi ama sevgilisiyle yakındık yani baya sanki bende sevgiliymişim gibi bir kac gün önce ayrıldılar ve çocuk ilk benimle konuştu yapamadığını arkadaşımın onu aldattığını düşündüğünü söyledi bende savunamadim ama hep destek olurum normalde ve çocuk ne yazıkki haklı gibiydi bu nedenle sustum belki de işime geldi bu hissi açıklayamıyorum lütfen bana açıklayabilecek birisi yazsın sonrasında çocuk la aramızda geçen bazı muhabbetlerde arkadaşımın bana yalan söylediğini öğrendim mesela sevgilisiyle yaptığımız aktivitelerden rahatsız oluyormuş onu kıskanıyormuş benden ve bunu bana hiç söylemeden çocuğa söylemiş ve benimle atıyorum video oyunu oynardık onları yasaklamış girme diyerek ve bazı ortak muhabbetlerimizde ona ayrı bana ayrı konuşmuş arkamdan bazı kötü sözler söylemiş ve bu çocuk bana bunları anlattı ve bende arkadaşlığımı bitirmek istedim. O çocuğun yanımda olması hep bana özgüven verirdi hala öyle insanların onu yanımda görmesi hoşuma gidiyor benimle ilgilenmesini, konuşmasını seviyorum evet ayrıldılar ama biz hala o çocukla yakınız ve biraz tavsiye istiyorum sizce ne yapmalıyım yani çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasil anlarım ve bana kız ayarlasana diyordu ayrıca bi kızla konuştuğunu söyledi yüzüm düştü ne oldu gibi baktı anladı gibi sanki yani hissediyorum ama çözemiyorum
En yakın arkadaşımın sevgilisine karşı açıklayamadığım hislerim var?